80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba,

aranıza yeni katıldım,cogu kisinin uyguladıgı listeleri takip ettim:)
bende bugunden itibaren baslıyorum her nekadar benim kilo vermem zor olsada cunku bende pko var belki bilirsiniz;gluphage diye iac kullanıyorum onun sayesinde kilom sabit kaldı uzun bi suredir

Kilom :84
Hedefim:70

sizin gibi cizelge olusturmak istiyorum acaba nerden yaptınız pek bi bilgim yokta?ticker factory yazıyo herkeste forumdan biryerden mi yaptınız kızlar:)

yarim saat sana cevap yazdim..sonra benim kafayi yemis leptop birden kapandi..hepside gitti..ne kadar özel güzel cümleler kurmustum ya((((((( uzun lafin kisasi..kendini toparlamis olman dahada önemlisi kendine verdigin deger ve önem icin seni kutlarim.. insallah kilolardan kurtulur citircik bir anne adayi olursun...

bu saatte forumda kimse yok herhalde; cok sukur yapabildim bravo bana
bravo valla sana:))hergün senin gibi cok arkadas geliyor bende bende diyor ama ertesi gün kayboluyorlar.insallah kaybolmaman bizle beraber kilo vermen dilegiyle:))

öznur nasılsın canım ya görüşemiyoruz
görüsemedik valla..gayet iyiyim canim sadece siskoyum:))))) sen nasilsinnasil gidiyor hayat bakem

iyidir canım diyet düşekalka gidiyo bakalım 73-74 arasında seyredip duruyorum sinirleerim bozuluyo ama hayırlısı regl olcam ama bugün doymak blmyrm nedense

canim öncelikle ilgin vede alakan icin cooook tesekkür ederim..üsenmeyip güzel tavsiyelerde bulunmussun..simdi tek tek savunmami yapayim dermisim:)) öncelikle neredeyse hic kacamagim olmamisti..tek tük elbette ama birak vermemi almami saglayacak kadari hic olmadi..su ya gelince cok haklisin..ama aklima gelmiyor ya..sabah iciyorum.ögleden sonra hiiic aklima gelmiyor..cocuklara dedim akliniza geldikce bana su getirin diye..oyun yemek desem hic unutmazlar ama su deyince onlar bendende unutkan cikti...ögün saatlerine gelince..sanirim en büyü sorunum bu..buraya sabah ögle aksam diye yaziyorum ögünlerimi ama hicbiri düzenli saatinde olamiyor..gün geliyor 6.30 da kahvalti yapiyorum gün geliyor 11.30 da...hic kahvalti düzenim yok malesef..ögle ve aksam yemegimde ayni tabi..bu yüzden sadece aksam yemegimi 19.00 za birakmamaya cabaliyorum o kadar...esim ise düzenli gitmiyor..gittiginde sabah cok erken kahvalti hazirliyorum..cok erken yiyoruz gitmedigi gün zaten hak getire:)))gitmedigi günler özel hobimiz var..sabah erkenden evden cikiyoruz o pazar senin bu pazar benim ..geziyoruz e haliyle öglen saati olunca solugu ya corbacida aliyoruz yada bizimkilerin dönercisinde:)) tabi o hafta meteliksiz degilsek:))))) birde esimin 5 bacisi var..bunlardan sadece biri bekar....esimde tek oglan..erkek desek daha dogru olurdu demi:)))) neyse nasilsa esim okumaz buralari:)))herbiri haftada bir kerede olsa yemege yada kahvaltiya cagirir...e kahvaltilarda yemeklerde öyle masum olmaz...bol kizartma bol yag...bol hamur isi....yemedim ucundan isirdim desen gene dünya kalori....ee bak sen sorunu zaten biliyormusun diiicen bana ama canim ben zaten bu sartlarda nerdeyse 10 kilo verdim...yani kilo verdigim zamanlarda yedim bunlari...bu 3 hafta ne olduda tikandim anlayamadim...acaba dogumkontrol hapindan olabilirmi...1.5 ay oldu baslayyali hapa.etkisi simdi baslamis olabilirmi....ama tavsiyelerine uymaya calisacagim...bu ay 5 kilo verecegim..inadim inat..baktim veremiyormuyum..baska alternatiflere basvururum artik..ama ben istiyorumki normal güncel hayatimin yeme sartlarina göre vereyimki zayiflayinca fazlasiyla geri almayayim...ama böyle giderse SIKI diet ve SIKI spordan baska sansim kalmayyacak gibi....:26::26:

iyidir canım diyet düşekalka gidiyo bakalım 73-74 arasında seyredip duruyorum sinirleerim bozuluyo ama hayırlısı regl olcam ama bugün doymak blmyrm nedense
canim ya senin sinirlerini bozan 73-74 bana dügün bayram bu aya 73 le baslarim derken bu sabah tartildim 76.4 geldim..ne güzel 75.1 olmustum ben...ooofff oooof.ama bu ay 5 kiloya elveda..caresi yok...ama dün cok pis düstüm biliyormusun...tam kemigime denk geldi.topallararak yürüyorum..sanirim bu hafta yürüyüse falan gidemem..araba bile süremiyorum.sabah araba bende kalsin diye esimi ise biraktim..birakana kadarda dünyanin fircasini yedim..nasil sürüyorsun arabayi mahvettin falan diye..yahu ayagimi kimildatamiyorum ...ama dis doktorunda randevum var...mecburum arabayi almayya..bizde biliyoruz hatali sürüsü ama canim aciyor...tipik errkek iste ne anliyacakay ben uzun zamandir bu adama takilmiyordum degilmi:))) özlemisim valla

he heeeeeee hakkaten uzun zamandır takılmıyodun ha

he valla.ya ben bu herife takilmadan duramazdim noolduki..:)ee sende durumlar nasil

Valla iyiyiz biz ya en son yaptığım şeyden sonra mum oldu hiiiiiç kavga etmedik o günden sonra bi görsen benimki pek bi tatlı oldu demekki arada bi kaşınacakmış benimki ya korku cennetten çıkmış diye boşa dememişler

ay ne güzel maşallahşu işin sırrını versen de bizim evde de bir adet tatlı dilli adam olsa.
ortada bişey yokken iyiyiz.ama ne zaman ondan bişey istesem hasta olur yorgun olur vs. vs.başlar saymaya:))

geçmiş olsun canım.sen çok nazara geliyosun bence.ben de senin gibiyim.ya kendimi yaralar sakatlarım ya da hasta olurum.
önemli bişey deildir inş.ama dr. a göster çatlak olabilir çok ağrın varsa ve de şişse.

ay canım ya kusura bakma ben sana geçmiş olsun demeyi unuttum dikkat et kendine
ay ne güzel maşallahşu işin sırrını versen de bizim evde de bir adet tatlı dilli adam olsa.
ortada bişey yokken iyiyiz.ama ne zaman ondan bişey istesem hasta olur yorgun olur vs. vs.başlar saymaya:))

aman diyim benim tecrübe ettiğim gibi tecrübe etme belki bu sefer sonuç güzel oldu ama olmayabilirdide o yüzden yaptığım şeyi iyi bişi değil terk etme girişiminde bulundum ama Allaha şükür evliliğim kurtuldu 2 haftadır gayet iyiyiz Allahtan nazardan saklasın

aman nazar değmesin Allah ağzınızın tadını bozmasın canım.evliliklerde zor dönemler olabiliyor malesef.

cnm günboyu aç kalsan bile o yediğin fastfood ürünleri kilonu sabit tutmana bile engel. kilo almaya devam edersin benden söylemesi. bence sen fastfood ürünlerini tamamen hayatından çıkarmalısın. bana kızma ama menün berbat olmuşş. bu kadar katı konuştum dost acı söyler mantığıyla söyledim. bana kızma lütfennn..[/QUOTE]

evet .biliyorum .malesef bugünler de gün boyu disarda oldugum icin böyle oldu.buguün evdeyim.menüm daha iyi olacak.sen ne yaptin .özlettin kendini .seminerin nasilgecti .kilo almamissin buna sevindimm.gerci ben bu hafta bir kilo vermis olacagim .bu ay bes kilo versem cok cok sevinecem..

önce geçmiş olsun cnm. sağlık önemli insanın azıcık bi yeri ağrısa dünyayı görmüyor gözü çabucak iyileşmeye bak. Allah şifa versin cnm. rica ederim cnm. ben sizlere azıcık yardımcı olabilirsem çok keyif alıyorum. zayıflamaya çalışmak zorlu bir maraton. bu yola başkoyan herkese sonsuz saygım var ve zayıflayınca onlar ben zayıflamış kadar mutlu oluyorum. cnm senin işinin çok zor olduğunu biliyorum ama sen o kadar kilo vermiş bir insan olarak gerisini de mutlaka vereceksindir. anlattıklarına bakılırsa sen düzensizlik içinde düzen oluşturmaya çalışıyorsun tebrik ederim. o zaman suyu ve iyileşince hareketi yürüyüşü artır. yemek konusunda sen işini bilirsin çünkü düzen karışık ailende. telefonuna alarm kur. saat başı sana suyu hatırlatsın. günde kere çalsa eder 8 bardak su:))

evet .biliyorum .malesef bugünler de gün boyu disarda oldugum icin böyle oldu.buguün evdeyim.menüm daha iyi olacak.sen ne yaptin .özlettin kendini .seminerin nasilgecti .kilo almamissin buna sevindimm.gerci ben bu hafta bir kilo vermis olacagim .bu ay bes kilo versem cok cok sevinecem..[/QUOTE]

o zaman bugün sağlıklı menü bekliyorum senden. bak dışarı çıkacağın zaman kendine kepekli sandviç falan yap. ayranla onu tüket. diyet bisküvi al yanına. ben yanıma meyve bile soyup koyuyorum. eşimle kahvaltıya gidiyoruz tüm bakışların arasında çantamdan kendi ekmeğimi çıkarıp en masum yiyeceklerle kahvaltımı yapıyorum. yemeğe çıkınca çorba içiyorum tuzluysa onu bile yarım bırakıyorum. sen de öle yap cnm kendin için.. ben de sizleri özledim. telden hep takip ettim hepinizi. hep aklım burdaydı. seminer güzeldi eşimle gittik tatil gibi oldu:)) ewt kilo almadım çok şükür çok dikkatliydim. inş hedeflediğin kiloyu verirsin bu hafta bu arada kahvaltı yapmayı unutmayalım:)

kavgayi dögüsü onaylamiyorum ama yasadiklarimdanda anladigim birsey varki oda: dönüm noktasina varasiya kavgalarla ögreniyor insan bazen evliligi...malesef aci ama gercek....öyle olmasa zaten kiz cocuklari daha 2 yastan itibaren evcilik oynayya oynaya ögrenmis olurdu demi evliligi:)) sonu güzel olsunda varsin kavgayla olsun napalim:))) allah bozmasin tatlim..elbette zaman zaman didismeler olacaktir ama önemli olan genelinde huzurlu olman...böyle devam diyorum baska birsey demiyorum:))bizde durumlar hic degismiyor..ilginc bir karikocayiz..bazen ben bile hayretle bakiyorum bize:)) aslinda evlilik tezi yapan doktor falan olsa bizden enterasanini bulamaz iddea ediyorum:)) esim askla bana bakarken gözleri dudaklari ne bileyim iste mimikleri bana olan askindan geberdigini söylerken o saniyede tak bir laf sokusturup beni aglatabiliyor...hayal edebiliyormusun...romantik romantik bakisirken hic hosuna gitmeyecek hatta dögüse itecek kadar beter laf duydugunu:)))) ben artik bu adamla huzurlu olmaya korkuyorum...bizim huzurumuz firtina öncesi sessizlik anlamina geliyor:))) sürekli dögüsüp tartisalim ufak ufak gidelim...1 saatlik ask 1 haftalik küslüge mal oluyor valla..isin dahada tuhafi ne biliyormusun..öyle alismisimki bu hallere heeeec kafam bozulmuyor..sabahlara kadar aglayan ben arkami dönüp huzurla uyuyabiliyorum....bazen kendimi taniyamiyorum ama bu aci cekmekten iyidir bosver
cok iyi anliyorum seni seninki gene hasta oluyormus..benimki beni hasta edesiye dirdir ediyor:)))))) ama bu pazar cok ilginc birsey oldu..benim icin süpeeeeeee r tabi.esim kalkti ben küvete gidiyorum dedi..bende valla git.ben yorgunum yatacagim dedim...kizimla haber salmis gelsinde kahve icelim diye...küs falan degiliz ha..horozlar ötmeden kakltigi icin yataktan..uyanasim gelmiyor haftasonlari:))bende laf olsun diye dedim yatagima kahvalti getirmesse inmem asagi..ama tamamen dalgagecmek icindi...yoksa ben kim ondan kahvalti beklemek kim bende kalkip dusa girip ciktim.(evde iki banyo var..hem alt katta hem üst.)tam üsümü giyindim..baktim adam elinde tepsi ekmeklere düzmüs salam recek peynir falan kahvede yapip yanina koymus....sok oldum...bu ikinci oldu ..en sonda sevgililer günümüydü neydi o zaman yapmisti...anaa dedim senin bunu yapacagini bilseydim 2 80 uzanirdim yataga keyifle beklerdim..verdi tepsiyi elime..sen istersinde getirmemmi dedi cekti gitti:)).yani sözüm ona beni deli edecek bu adam vallahi edecek billahi edecek:)))))))

yok cok sükür sislik falan..benim kat kat yaglarim yay görevi görüp koruyor kemiklerimi:)))))

sagol canim benim

o zaman bugün sağlıklı menü bekliyorum senden. bak dışarı çıkacağın zaman kendine kepekli sandviç falan yap. ayranla onu tüket. diyet bisküvi al yanına. ben yanıma meyve bile soyup koyuyorum. eşimle kahvaltıya gidiyoruz tüm bakışların arasında çantamdan kendi ekmeğimi çıkarıp en masum yiyeceklerle kahvaltımı yapıyorum. yemeğe çıkınca çorba içiyorum tuzluysa onu bile yarım bırakıyorum. sen de öle yap cnm kendin için.. ben de sizleri özledim. telden hep takip ettim hepinizi. hep aklım burdaydı. seminer güzeldi eşimle gittik tatil gibi oldu:)) ewt kilo almadım çok şükür çok dikkatliydim. inş hedeflediğin kiloyu verirsin bu hafta bu arada kahvaltı yapmayı unutmayalım:)[/QUOTE]zaten benim telefon alarm görevinden baska ise yaramiyor...aslinda su icinde ayarlasam iyi olur cok dogru söylüyorsun:))

gecmis olsun duyum. dikkat et kendine düsüp te bir yerlerini kirma .yoksa halin harap. dört cocuk kim bakar . tabii bende aynen senin gibi .gecen havuza gittim .üsüttüm kendimi biraz havalar da isindi diye .kisa kollular la ciktik disarlara . üc günden beri haplarla ayaktayim .mecburen ayakta geciriyom hastaligimi .bir gün ölürsem ayakta gebericem yatipta degil .

kızlar nerdesiniz bakimmm?? yaz geldi diye dağılmak yok. çok hareketsiz görüyorum topiği. ben evde net olmadığı için iş yerindeyken ara ara giriyorum topiğe. sizde gelinki hareketsiz kalmasın topiğimiz azmimiz kırılmasın hep birlikte sağlıklı kilolar verelim. ben bugünkü menümü yazıp çıkayım malum mesaim bitiyor.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık lor, 1 domates, 1 salatalık
öğlen: 1 kase patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam: salata, yoğurt(şimdilik böyle canım bişey istemiyor noldu bana anlamadım)
ara: 5 tane form bisküvi (sunta gibi olanlardan)
3 lt su, 2 kupa yeşilçay, 3 şekersiz çay.
iyi akşamlar bayanlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…