80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim diyetisyenim her ama her ana öğünde mutlaka yağ öneriyor...kahvaltıda çikolata yediğim bile oldu...zeytin kahvaltıda yağ almak açısından önemli...4 taneyi gecmemek kaydı ile yenileblir bence tabi herkesin bünyesi farklı...

canım.... nerde taktırıcaksın kız iğneleri?

öznurcum ben ilk başladığımda da hala daha da bir hafta veremezsem ama azimle devam edersem diğer hafta geride kalanın hakkını da vererek eksildiğimi gödüm..metabolizma tuhaf bişey belli olmuyor...her şeyi doğru yapıp artı çııkmak kabus ama herkesin de yaşadığı birşey...önemli olan buna rağmen bozamdan devam edebilmek o zaman hedefe daha çabuk ulaşılıyor..

kaptancıım hayırlısı olsun yaa. irongirl valla diyetisyen açısından şanslısın.ben burda bi diyetisyene gittim bilgisayardan bi tane liste çıkardı verdi elime al bunu uygula dedi.

bugünkü menüm pek iyi deil ama o kadar tatil kaçamağından sonra idare eder

sabah
iki tane kepekli etimek. bi tane petibör yeşl çay

ara
bi tane yulaflı form bisküvi

öğlen
iki dilim ekmekten kaşarlı tost
soda

ara
bi tane elma
üç tane beypazarı kurusu

akşam
üç kaşık kıymalı yoğurtlu manttı
bi kaç çatal höşmelim

arada yemem
45 dk yürüdüm

kaptancıım hayırlısı olsun yaa. irongirl valla diyetisyen açısından şanslısın.ben burda bi diyetisyene gittim bilgisayardan bi tane liste çıkardı verdi elime al bunu uygula dedi.

bugünkü menüm pek iyi deil ama o kadar tatil kaçamağından sonra idare eder

sabah
iki tane kepekli etimek. bi tane petibör yeşl çay

ara
bi tane yulaflı form bisküvi

öğlen
iki dilim ekmekten kaşarlı tost
soda

ara
bi tane elma
üç tane beypazarı kurusu

akşam
üç kaşık kıymalı yoğurtlu manttı
bi kaç çatal höşmelim

arada yemem
45 dk yürüdüm

sen hangi ildeydin canım??
ben kendimi şanslı hissediyorum canım..tek sorun şehir dışında olması nedeniyle sık gidememem..höşmelim neydi??

sabah. bir bucuk dilim kadarkepekli ekmekle peynirli sandviş ve süt
ara : dört adet kepekli birkuvi şekersiz çay
öğle : yok (öğle aram olmuo bugun ama kötü oluo bu bi türlü doymuyorum o zaman
ara : bi paket cubuk kıraker bi ayran
akşamüstü : bir kivi
akşam . ee bu kadar araya sadece üç yk patlıcan salatası ve iki sıkım çiğköfte
ara : btki çayı cnm çok da kahve istıo belki bi de şekersiz kahve
spor : 40 dk fitness 200 adet mekik
tembel kocişimi kandırablrsem bi de bi saat kadar yürürsek tam süper olcak bakalm kandırmak biraz zor ama denicem

cnm kaptanmmm bomba gibi geri donuosn topge ve gör ki şak die gtcek o klolar akapuntur hiç denemedm ben ama onnla çok zayflyanlar da var hani gerçi sen bi başladn mı o iştah kapancak gör bak da :) için oyle rahat etckse mutlaka yaptr cunku ben bu tip şeylern inanmakla ve pskljyle çok ilgili oldguna inanırım
kaptanm evtt biz olabldgmzce çıtr olalım bak gör gelck bu bebişler bak şuraya yazıorm teker teker gelck meleklermz hayırlı zamanlarda inşşşşş sen de bnm gibisin umutlu poztf ve güççlüü ve emn ol ki bununn mukafatını alcz mutlaka bak bunu da buraya yazıorm gunu gelnce hatrlatrm kızlaaaaaar tutun aklnzda

adaşımm duyumum çook geçmiş olsn cnm bnm dkkat et kendne nazara mı geldn yoksa kız sen ...bu arada oyle boyle gtck bu klolar hiç takma belli olmuo bazen vucut odem yapıverıo kızkardesnn engnar küürünü uygula istersn hatta ben de mi uygulasam acaba ogrnsene iice nasl yapckmşz onu ?

yaaaaa ama ben önceki uzun uzun yazdıkalrını çoook merak ettim herşey içinde teşekkür ederimmm

canım.... nerde taktırıcaksın kız iğneleri?
canım bende bilmiyorum desemmm ama yarın öğrenir sana haber veririm bi çin iğnesi varmış bi de fransız iğnesi varmış çin 30 diğeri 60 imiş 2 haftada bir yenileniyormuş bakalımmmmmm
ayyy işalllah canım yaaaa dualarımız kabul olsunnn hepimizin kucakları bebişle dolsunnnnnnnn

BU SİTEYE ÜYE OLMADAN BEN DE YAPTIRMIŞTIM CANIM...BİR ANESTTEZİ usmanına gitmiştim..ama burda olmadığından gidemedim tek sefer ile kaldı etkili olduğuna inanıyorum ben de..ondan merak ettim...

sanada cok gecmis olsun canim.tez zamanda iyilesirsin insallah..valla haklisin bende ayni seyi düsünüyorum..bende ölürsem ayakta ölürüm:)))

sagol canim destegin icin..dün biraz bosladim acikcasi..emeginin karsiligini görmeyinde insan pesmi ediyor ne...ama bu gün yeniden basladim..yürüyüs yapamiyorum ama dikkat ediyorum kendime..hadi bakalim bu ay iyi kilolar veririz insallah

canim benim...senin inandigina bende inaniyorum hem valla hem billa:))

canim sagol.sorma ya nazara geldim bencede..hem kilo aliyorum hemde tehlikeli kazalar atlatiyorum..kesin görümcelerden biridir ama hangisi:)) cok hayinim demi saka saka

BU SİTEYE ÜYE OLMADAN BEN DE YAPTIRMIŞTIM CANIM...BİR ANESTTEZİ usmanına gitmiştim..ama burda olmadığından gidemedim tek sefer ile kaldı etkili olduğuna inanıyorum ben de..ondan merak ettim...

bende bilmiyorum ama anestezi uzmanı olmazsa gitmeyeyim demiii karar veremiyorum yaaa

Slm kizlar duyumm çoook geçmiş olsun canım dikkatli ol

Kaptanım hoşgeldin kendini bu kadar çabuk toparlamana çok sevindimmmm

E sıra geldi menüme

Sabah 2dilim ekmek arası peynir ve 1 dilim kaşarlı tost domates salatalik
Ara 1 elma 2 kaşik yogurt
Öglen 1 küçük tabak patates salatası
Ara yok
Aksam 1 porsiyon izgara et şiş salata ayran 2 avuç içi buyuklugunde lavaş
Ara hepsinden azar azar yedigim karpuz çilek

3 litre su temizlik yaptim onuda spora saydım yarın gezme var bakalim nasıl bir menu çıkacak:18:

sagol canim ya az daha kici kiriyorduk valla.ucuz atlattik.pekte ucuz olmadi ya yürüyemiyorum oturamiyorum ama cok sükür isimi gücümü yapiyorum en azindan:)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşş
cnmm btaneckkk adaşımm bnmmmm

kıyamam ben adaşıma cnm cevrende nazar duası bilen birine okut ya da kendn de okusan olur ben çok inanırım nazara sorma yaa hiç ummadgn insanlar çekememzlik edıo bugun biri ayy ne guzel zayfladn falan dio digeri de alır yne alır dio işte çoluk çocuga karşnca alnrmş falan muhabbeti sanrm ya çok ilginç ben de şakayla karşk almıcam işte dedm ne fit kadınlar hem çocuklu kız adaş hiç bırakmaylm e mi brbrimizi hamiş falan kalınca ara verip yne doncem ben topge sonra boyle yaptıkça insanlar daha da hırslanıorm he olmlu olarak tabiii

• menüm sabah iki dilik ekmek .dört kasik recel
  • öglen mercimek corbasi .salata ve yogurt .iki kücük dilim ekmek
  • ara badem ve meyva portakal
  • neskafe ve birazcik cikollata

gnydn bayanlarrr güzel bir gün sizi bekliyor olsun bugün inşşşş.. kaptanımız irem hoş geldinnnn zayıflama maratonuna. yaza harika bi anne adayı olarak başlayacağına eminim ben. biraz moralden sonra gelsin bebişlerin inşşşşşşşş..
diğer irem ewt vücudun yağa ihtiyacı var ama zaten gün boyu yediğimiz her şeyin içerisinde yeterli derecede yağ var. elbette zeytin yiyelim ama tuzu alınmış olarak. fakat hiçbirimiz bunu yapmıyoruz tuzsuz zeytin tercih etmiyoruz ama belki öle yapan vardır haksızlık yapmayım..:) tuzlu oluncada vücutta su tutar. bu da en az tartıya 100 gr yansır. bizim için 100 gr 100 grdır:)) o yüzden öle dedim cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…