duyum sana birsürü cevap yazmıştım silinmiş nasıl oldu anlamadım. baştan yazayım en iyisi. senin için diyet yapması gerçekten zor. başında 4 çocuk 1 de koca var. hepsine sürekli yemek yapmak zorundasın annemden biliyorum sabah kahvaltısı kalkmadan öğle yemeğini düşünürdü. ee yemek yapıpta yememeye çalışmakta iyi bir irade işi. sen bunu başarıyorsun seni tebrik ederim. gelelim dikkat ettiğin halde kilo verememene hatta almana. demekki farkında olmadan ufak hatalar yapıyorsun bu da tartıya kötü yansıyor tabiki. sana birkaç tane öneride bulunacağım kafana yatarsa yaparsın cnm. sabahları zeytin ve peyniri hayatından çıkarmanı tavsiye ediyorum. içinde tuz oranları fazla özellikle zeytinin bu vücudunda ödem yapar. peyniri ya tuzsuz peynir olarak tüket ya da lor peyniri olarak. ama zeytini kesinlikle yeme. reçeli 1 gün ye 1 gün yeme. yemekleri pişirirken tuz dökme. tabağına al sonra tuz dök. suyu 2 litreye mutlaka çıkar. günlük yürüyüşlerini hergün 5 dk artır. bi de gece yatmadan 2 saat önce ekşi elmayla yeşilçay iç. bu vücudundaki ödemi atmana yardımcı olacaktır. bi de yemek saatlerini biraz değiştirki mesela 15 dk erken ya da geç yemek gibi vücudun şaşırsın. bunları denemeni tavsiye ederim. bence etkili olacaktır.
selam kızlar kaptanınız aranıza geri dönüyor ama tam tamına 3 kilo almış olarak .. aslında ucuz bile atlattım biliyomusunuz? burada kfc dominos kokoreç filan yok diye hergün gidip dışardan yedik 10 gün hareketsiz yattım sigara içmediğim için(içemediğim için) habire abur cubur atıştırdım bilerek ve isteyerek:))) tedavinin şiliği ve hormon ilaçları tabi bunların da etkisi var dolayısıyla ucuz atlattım diyelim ..
ama benim mideeeee bi genişledi bi genişlediiiiiii sormayın gitsin:)
diyet listelerim var elimde bikliyosunuz onları yapmaya çalışıcam en baştan başlayarak ama bu mide ile zor görünüyo ilk bir ay akapunktur desteği ile iştahı azaltarak diyetlerimi uygulayıp midemi küçültüp öyle devam etmeyi düşünüyorum cuma günü iğneleri taktırırım belki kulağıma... amaç sadece iştahımı azaltmasını sağlamak ben diyet boyunca spor yapmamıştım artık havalar güzel ve ben evde bunalıyorum yürüyşlere başlıycam leslie mi olur mekikmi olur artı ne varsa yapmaya çalışıcam madem anne olmadım bu sene zayıfff bi hatun olayım ki hayattan zevk almaya devam edeyim değil mi ama:?????
offf offff destan olmuş bu öpüldünüz görüşürüz
canim öncelikle ilgin vede alakan icin cooook tesekkür ederim..üsenmeyip güzel tavsiyelerde bulunmussun..simdi tek tek savunmami yapayim dermisim:)) öncelikle neredeyse hic kacamagim olmamisti..tek tük elbette ama birak vermemi almami saglayacak kadari hic olmadi..su ya gelince cok haklisin..ama aklima gelmiyor ya..sabah iciyorum.ögleden sonra hiiic aklima gelmiyor..cocuklara dedim akliniza geldikce bana su getirin diye..oyun yemek desem hic unutmazlar ama su deyince onlar bendende unutkan cikti...ögün saatlerine gelince..sanirim en büyü sorunum bu..buraya sabah ögle aksam diye yaziyorum ögünlerimi ama hicbiri düzenli saatinde olamiyor..gün geliyor 6.30 da kahvalti yapiyorum gün geliyor 11.30 da...hic kahvalti düzenim yok malesef..ögle ve aksam yemegimde ayni tabi..bu yüzden sadece aksam yemegimi 19.00 za birakmamaya cabaliyorum o kadar...esim ise düzenli gitmiyor..gittiginde sabah cok erken kahvalti hazirliyorum..cok erken yiyoruz gitmedigi gün zaten hak getire:)))gitmedigi günler özel hobimiz var..sabah erkenden evden cikiyoruz o pazar senin bu pazar benim ..geziyoruz e haliyle öglen saati olunca solugu ya corbacida aliyoruz yada bizimkilerin dönercisinde:)) tabi o hafta meteliksiz degilsek:))))) birde esimin 5 bacisi var..bunlardan sadece biri bekar....esimde tek oglan..erkek desek daha dogru olurdu demi:)))) neyse nasilsa esim okumaz buralari:)))herbiri haftada bir kerede olsa yemege yada kahvaltiya cagirir...e kahvaltilarda yemeklerde öyle masum olmaz...bol kizartma bol yag...bol hamur isi....yemedim ucundan isirdim desen gene dünya kalori....ee bak sen sorunu zaten biliyormusun diiicen bana ama canim ben zaten bu sartlarda nerdeyse 10 kilo verdim...yani kilo verdigim zamanlarda yedim bunlari...bu 3 hafta ne olduda tikandim anlayamadim...acaba dogumkontrol hapindan olabilirmi...1.5 ay oldu baslayyali hapa.etkisi simdi baslamis olabilirmi....ama tavsiyelerine uymaya calisacagim...bu ay 5 kilo verecegim..inadim inat..baktim veremiyormuyum..baska alternatiflere basvururum artik..ama ben istiyorumki normal güncel hayatimin yeme sartlarina göre vereyimki zayiflayinca fazlasiyla geri almayayim...ama böyle giderse SIKI diet ve SIKI spordan baska sansim kalmayyacak gibi....:26::26:
kaptancıım hayırlısı olsun yaa. irongirl valla diyetisyen açısından şanslısın.ben burda bi diyetisyene gittim bilgisayardan bi tane liste çıkardı verdi elime al bunu uygula dedi.
bugünkü menüm pek iyi deil ama o kadar tatil kaçamağından sonra idare eder
sabah
iki tane kepekli etimek. bi tane petibör yeşl çay
ara
bi tane yulaflı form bisküvi
öğlen
iki dilim ekmekten kaşarlı tost
soda
ara
bi tane elma
üç tane beypazarı kurusu
akşam
üç kaşık kıymalı yoğurtlu manttı
bi kaç çatal höşmelim
arada yemem
45 dk yürüdüm
yaaaaa ama ben önceki uzun uzun yazdıkalrını çoook merak ettimyarim saat sana cevap yazdim..sonra benim kafayi yemis leptop birden kapandi..hepside gitti..ne kadar özel güzel cümleler kurmustum ya((((((( uzun lafin kisasi..kendini toparlamis olman dahada önemlisi kendine verdigin deger ve önem icin seni kutlarim.. insallah kilolardan kurtulur citircik bir anne adayi olursun...
bravo valla sana:))hergün senin gibi cok arkadas geliyor bende bende diyor ama ertesi gün kayboluyorlar.insallah kaybolmaman bizle beraber kilo vermen dilegiyle:))
görüsemedik valla..gayet iyiyim canim sadece siskoyum:))))) sen nasilsinnasil gidiyor hayat bakem
canım bende bilmiyorum desemmm ama yarın öğrenir sana haber veririm bi çin iğnesi varmış bi de fransız iğnesi varmış çin 30 diğeri 60 imiş 2 haftada bir yenileniyormuş bakalımmmmmmcanım....nerde taktırıcaksın kız iğneleri?
ayyy işalllah canım yaaaa dualarımız kabul olsunnn hepimizin kucakları bebişle dolsunnnnnnnncnm kaptanmmm bomba gibi geri donuosn topge ve gör ki şak die gtcek o klolar akapuntur hiç denemedm ben ama onnla çok zayflyanlar da var hani gerçi sen bi başladn mı o iştah kapancak gör bak da :) için oyle rahat etckse mutlaka yaptr cunku ben bu tip şeylern inanmakla ve pskljyle çok ilgili oldguna inanırım
kaptanm evtt biz olabldgmzce çıtr olalım bak gör gelck bu bebişler bak şuraya yazıorm teker teker gelck meleklermz hayırlı zamanlarda inşşşşş sen de bnm gibisin umutlu poztf ve güççlüü ve emn ol ki bununn mukafatını alcz mutlaka bak bunu da buraya yazıorm gunu gelnce hatrlatrm kızlaaaaaar tutun aklnzda
yaaaaa ama ben önceki uzun uzun yazdıkalrını çoook merak ettimherşey içinde teşekkür ederimmm
canım bende bilmiyorum desemmm ama yarın öğrenir sana haber veririm bi çin iğnesi varmış bi de fransız iğnesi varmış çin 30 diğeri 60 imiş 2 haftada bir yenileniyormuş bakalımmmmmm
ayyy işalllah canım yaaaa dualarımız kabul olsunnn hepimizin kucakları bebişle dolsunnnnnnnn
sanada cok gecmis olsun canim.tez zamanda iyilesirsin insallah..valla haklisin bende ayni seyi düsünüyorum..bende ölürsem ayakta ölürüm:)))gecmis olsun duyum. dikkat et kendine düsüp te bir yerlerini kirma .yoksa halin harap. dört cocuk kim bakar . tabii bende aynen senin gibi .gecen havuza gittim .üsüttüm kendimi biraz havalar da isindi diye .kisa kollular la ciktik disarlara . üc günden beri haplarla ayaktayim .mecburen ayakta geciriyom hastaligimi .bir gün ölürsem ayakta gebericem yatipta degil .
sagol canim destegin icin..dün biraz bosladim acikcasi..emeginin karsiligini görmeyinde insan pesmi ediyor ne...ama bu gün yeniden basladim..yürüyüs yapamiyorum ama dikkat ediyorum kendime..hadi bakalim bu ay iyi kilolar veririz insallahöznurcum ben ilk başladığımda da hala daha da bir hafta veremezsem ama azimle devam edersem diğer hafta geride kalanın hakkını da vererek eksildiğimi gödüm..metabolizma tuhaf bişey belli olmuyor...her şeyi doğru yapıp artı çııkmak kabus ama herkesin de yaşadığı birşey...önemli olan buna rağmen bozamdan devam edebilmek o zaman hedefe daha çabuk ulaşılıyor..
canim benim...senin inandigina bende inaniyorum hem valla hem billa:))cnm kaptanmmm bomba gibi geri donuosn topge ve gör ki şak die gtcek o klolar akapuntur hiç denemedm ben ama onnla çok zayflyanlar da var hani gerçi sen bi başladn mı o iştah kapancak gör bak da :) için oyle rahat etckse mutlaka yaptr cunku ben bu tip şeylern inanmakla ve pskljyle çok ilgili oldguna inanırım
kaptanm evtt biz olabldgmzce çıtr olalım bak gör gelck bu bebişler bak şuraya yazıorm teker teker gelck meleklermz hayırlı zamanlarda inşşşşş sen de bnm gibisin umutlu poztf ve güççlüü ve emn ol ki bununn mukafatını alcz mutlaka bak bunu da buraya yazıorm gunu gelnce hatrlatrm kızlaaaaaar tutun aklnzda
adaşımm duyumum çook geçmiş olsn cnm bnm dkkat et kendne nazara mı geldn yoksa kız sen ...bu arada oyle boyle gtck bu klolar hiç takma belli olmuo bazen vucut odem yapıverıo kızkardesnn engnar küürünü uygula istersn hatta ben de mi uygulasam acaba ogrnsene iice nasl yapckmşz onu ?
BU SİTEYE ÜYE OLMADAN BEN DE YAPTIRMIŞTIM CANIM...BİR ANESTTEZİ usmanına gitmiştim..ama burda olmadığından gidemedim tek sefer ile kaldıetkili olduğuna inanıyorum ben de..ondan merak ettim...
sagol canim ya az daha kici kiriyorduk valla.ucuz atlattik.pekte ucuz olmadi ya yürüyemiyorum oturamiyorum ama cok sükür isimi gücümü yapiyorum en azindan:)Slm kizlar duyumm çoook geçmiş olsun canım dikkatli ol
Kaptanım hoşgeldin kendini bu kadar çabuk toparlamana çok sevindimmmm
E sıra geldi menüme
Sabah 2dilim ekmek arası peynir ve 1 dilim kaşarlı tost domates salatalik
Ara 1 elma 2 kaşik yogurt
Öglen 1 küçük tabak patates salatası
Ara yok
Aksam 1 porsiyon izgara et şiş salata ayran 2 avuç içi buyuklugunde lavaş
Ara hepsinden azar azar yedigim karpuz çilek
3 litre su temizlik yaptim onuda spora saydım yarın gezme var bakalim nasıl bir menu çıkacak:18:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşyaaaaa ama ben önceki uzun uzun yazdıkalrını çoook merak ettimherşey içinde teşekkür ederimmm
canım bende bilmiyorum desemmm ama yarın öğrenir sana haber veririm bi çin iğnesi varmış bi de fransız iğnesi varmış çin 30 diğeri 60 imiş 2 haftada bir yenileniyormuş bakalımmmmmm
ayyy işalllah canım yaaaa dualarımız kabul olsunnn hepimizin kucakları bebişle dolsunnnnnnnn
cnmm btaneckkk adaşımm bnmmmmsanada cok gecmis olsun canim.tez zamanda iyilesirsin insallah..valla haklisin bende ayni seyi düsünüyorum..bende ölürsem ayakta ölürüm:)))
sagol canim destegin icin..dün biraz bosladim acikcasi..emeginin karsiligini görmeyinde insan pesmi ediyor ne...ama bu gün yeniden basladim..yürüyüs yapamiyorum ama dikkat ediyorum kendime..hadi bakalim bu ay iyi kilolar veririz insallah
canim benim...senin inandigina bende inaniyorum hem valla hem billa:))
canim sagol.sorma ya nazara geldim bencede..hem kilo aliyorum hemde tehlikeli kazalar atlatiyorum..kesin görümcelerden biridir ama hangisi:)) cok hayinim demi saka saka
ee nolacak bu ibrahimin hali simdi....valideyi öldürmeye kalkmasin simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?