- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
- menüm sabah iki dilik ekmek .dört kasik recel
- öglen mercimek corbasi .salata ve yogurt .iki kücük dilim ekmek
- ara badem ve meyva portakal
- neskafe ve birazcik cikollata
cnm kaptanmmm bomba gibi geri donuosn topge ve gör ki şak die gtcek o klolar akapuntur hiç denemedm ben ama onnla çok zayflyanlar da var hani gerçi sen bi başladn mı o iştah kapancak gör bak da :) için oyle rahat etckse mutlaka yaptr cunku ben bu tip şeylern inanmakla ve pskljyle çok ilgili oldguna inanırım
kaptanm evtt biz olabldgmzce çıtr olalım bak gör gelck bu bebişler bak şuraya yazıorm teker teker gelck meleklermz hayırlı zamanlarda inşşşşş sen de bnm gibisin umutlu poztf ve güççlüü ve emn ol ki bununn mukafatını alcz mutlaka bak bunu da buraya yazıorm gunu gelnce hatrlatrm kızlaaaaaar tutun aklnzda
günaydın kızlar dünkü menüm.
sabah:1 dilim kepek ekmeği maydonoz ve 1b çay
öğle:3dilim ekmek salata
ara:elma ve 3 kayısı kurusu
akşam:fırında tavuk salata çorba
ara:az çorba
gnydn bayanlarrr güzel bir gün sizi bekliyor olsun bugün inşşşş.. kaptanımız irem hoş geldinnnn zayıflama maratonuna. yaza harika bi anne adayı olarak başlayacağına eminim ben. biraz moralden sonra gelsin bebişlerin inşşşşşşşş..
inşşş canım teşekkür ederim yalan yok bende zorlanıyorum waalllaa eski düzene geri dönmem biraz zaman alacak gibi görünüyooo bu sefer diyetisyene gitmeyeyim dedim ama sanki o otokontrol bende yok gibiiii
günaydin sana da canim.aslinda ben öyle fast food yiyen birisi degilim. disarda bile yemek yemeyi sevmem .kendi evimde tertemiz pisirip yerim icerim. lokantalar da mutfagi temizmi pismi .yaparken temizmi oldu kim yapti. nasil yapti .mecbur kalmadik ca yorgun olmadikca yemem. her neyse hava burada cok güzel insallah günümüz iyi gecer .
BİLMİYORUMKİ CANIM YA TARTI AYNI DURUYO belki bu hafta olmazda regl olcam çünkü ama haftaya oynar diye düşünüyorumcnm süperrrrrrrrrrrrrrrsinnnnnnnnnn.. aburcubur yok ekmek azalmış simit yok olmuş. artık tartı senden korksun 60lı kilolarda seni beklesinnnn..
zamanla dönersin inş canım ya merak etmeinşşş canım teşekkür ederim yalan yok bende zorlanıyorum waalllaa eski düzene geri dönmem biraz zaman alacak gibi görünüyooo bu sefer diyetisyene gitmeyeyim dedim ama sanki o otokontrol bende yok gibiiii
valla kızlar işe geldiğimde ilk kadınlar kulubunu açıyorum ondan sonra belediyede çalıştığım için belediye içi haberleşme sistemimizi açıyorum. işim ikinci plana kalıyor yani. öğlende süt iznimi kullandığım için 12 de çıkıyorum. giderken kadınlar kulubunu açık bırakıcam diye ödüm kopuyo. meraklı arkadaş çoktur. buraya yazdığım şey kadar arkadaşlarla pek paylaşmıyorum. en yakın arkadaşımda doğum yaptı yok. eşimle aynı yerdeyiz bazen kaynnanamı şikayet ediyorum tam o sıra mutlaka gelir okuyacak diye hemen indiriyorum sayfayı:)) evde kavga filan ettiğimizde bu kk da bütün kadınlar böylemi sana böyle böyle mi yap diyolar diyofark ettim ki gazete bile açmıyorum hotmailimi de. bir işimi yapıyorum bir kk yı okuyorum neyse öylesine yazmak istedim bunlar bir anda aklıma gelen şeyler baktım ki hayatım kk oldu çünki. aha eşim yine geldi
çıkma vaktim yaklaşıyo öpüyorum
selamlar
herkes iyidir inş.sayfalar az ilerlemiş.nerdesiniz.:))
ben dün öğleden sonra yine hastanelerdeydim.oğlum ateşlenmiş.39.5 tu ateşi hastaneye gittiğimizde.akşama kadar acildeydik.serum filan takıldı.ateşi çok zor düştü.çocuğu kucağımda ordan oraya taşırken çok yorulmuşum.bugün evdeyiz neyseki dinleniyoruz biraz.oğlum da daha iyi.
sabahtan beri bitki çayı içiyorum.
öznur ben enginar yapraklarını kaynattım içiyorum.daha doğrusu bugün 3.gün içişim.limon sıkıp içiyorum.sen de yaptınmı canım.
yarın tartı günü.biraz güzel bi sonuç almak istiyorum.bakalım 4 gündür güzel diyet yaptım kendimce.:))
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin yavruna. sağlık önemli. sanırım çocuklar hasta olunca anneler hasta olmaktan beter oluyor. annem hep der siz olmayın hasta ben olurum:) ama hiçbirimiz olmayalım:) ewt sayfa baya sakin. umarım kaçaklar yemekleri de kaçırmıyorlardır. yarın herkes ekside olur inşşşş:)
teşekkür ederim canım.valla bilmiyorum artık kaçaklar neler yapıyor.
kaçamak yapmasınlar da ne yaparsa yapsınlar değil mi:))
benim de midem kazınıyor şimdi form plus çayı içiyorum ya.içim kıyıldı.öğlen az yemiştim.
ne yemeliyim bilemedim.birkaç erik birkaç dilim elma yedim olmadı:))
süt mü içsem acaba.
rica ederim cnm. ben de bugün öğleni kaçırdım yani yiyemedim başım ve midem ağrıyor. şimdi acıktım sütlü nescafe içiyorum bastırıyor gibi. şekersiz ama. tavsiye ederim. olmadı süt iç cnm.
süt içtim.kapıya sütçümüz geliyor.kaynamış ılımış süt vardı anlayacağın.bir bardak şekersiz içtim ama yanında bir kurabiye ve yrm dilim kek yedim.iyi oldu kendime geldim:))
ara öğün olsun bunlar tamam mı kaçamak değillll
ben ara öğün niyetine yedim gitti:))
bu arada pc den kalkıp yeni aldığım bir jean pantolan var onu denemeye gittim.
rodiden aldım düşük bel olduğu için tam içime sinmedi.öyle düşünüyorum napsam diye.değiştirebilirim daha yeni aldım giymedim.
düşük bel pantolona alışkın deilim.hemen hemen hiç giymedim ama bu pantolonun kesimi bir harika.renk te hoşuma gitti.50 tl ye aldım bu arada giyemeyip bi köşeye atmak ta istemiyorum.
bu düşük bel pantolonlar 34 36 bedenler için ideal heralde.bizim gibi etrafı geniş:)) hatunlarda pek olmuyor sanırım.totodan dolayı diyorum.gerçi benim büyük değildir amagöbek var simitler var var da var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?