80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

• menüm sabah iki dilik ekmek .dört kasik recel
  • öglen mercimek corbasi .salata ve yogurt .iki kücük dilim ekmek
  • ara badem ve meyva portakal
  • neskafe ve birazcik cikollata

fastfood yok harikasınnn:)) ama akşam yemek yeseymişsin iyi olurmuş cnm..

günaydin sana da canim.aslinda ben öyle fast food yiyen birisi degilim. disarda bile yemek yemeyi sevmem .kendi evimde tertemiz pisirip yerim icerim. lokantalar da mutfagi temizmi pismi .yaparken temizmi oldu kim yapti. nasil yapti .mecbur kalmadik ca yorgun olmadikca yemem. her neyse hava burada cok güzel insallah günümüz iyi gecer .

günaydın kızlar dünkü menüm.

sabah:1 dilim kepek ekmeği maydonoz ve 1b çay

öğle:3dilim ekmek salata

ara:elma ve 3 kayısı kurusu

akşam:fırında tavuk salata çorba

ara:az çorba

meraba kızlar
dünki menüm
sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlen lahana çorbası akşam lahana çorbası
eşimle birlikte yatarkende mutfağa gidelim dedik anacım kendimi kaçırdım yedim bir iki dilim ekmekle zeytin taze soğan biber :18::18: hakim olamadım kendime
2 lt den fazla su içmişimdir. başka hiçbirşey yemedim o kaçamak olmasaydı

inşallah rabbim size ve bebek isteyen herkese tattırsın o duyguyu.. dediğin gibi hayırlı zamanı bekliyor. ve bilin ki o dualarınız boşa gitmiyor..

günaydın kızlar dünkü menüm.

sabah:1 dilim kepek ekmeği maydonoz ve 1b çay

öğle:3dilim ekmek salata

ara:elma ve 3 kayısı kurusu

akşam:fırında tavuk salata çorba

ara:az çorba

cnm süperrrrrrrrrrrrrrrsinnnnnnnnnn.. aburcubur yok ekmek azalmış simit yok olmuş. artık tartı senden korksun 60lı kilolarda seni beklesinnnn..

inşşş canım teşekkür ederim yalan yok bende zorlanıyorum waalllaa eski düzene geri dönmem biraz zaman alacak gibi görünüyooo bu sefer diyetisyene gitmeyeyim dedim ama sanki o otokontrol bende yok gibiiii

inşşş canım teşekkür ederim yalan yok bende zorlanıyorum waalllaa eski düzene geri dönmem biraz zaman alacak gibi görünüyooo bu sefer diyetisyene gitmeyeyim dedim ama sanki o otokontrol bende yok gibiiii

rica ederim cnm. diyetisyene gitmek avantajdır bence. ben de gitmeyi çok istedim ama bulunduğum ilde diyetisyen yok malesef( artık tayin çıkınca giderim inş. en azından hedefime ulaşsam bile koruma amaçlı gideceğim. biz topikçe sana güveniyoruz herkesin adına konuşuyorum ama böle düşündüklerini tahmin ediyorum. ve her zaman yanındayızz.. sen kilo vermeyi başarmış birisin bundan sonra da verebileceksin. doğru beslenmeyi biliyorsun. sadece başlaman yeterli olacaktır. zamanlada azmin özgüvenin yerine gelecektir..

inş ii geçecektir cnm. pozitif düşünelim de iyi olsun her şey. en güzeli evde yapılan yemeklerdir. çünkü dışarıdan yediğimiz en doğal besin dediğimiz yemekler bile işleniyor malesef. artık her şey maddiyat sağlık geride kaldı. cnm bu mecbur kalmalar yüzünden kilo alıyoruz. çünkü kilolar yeni gittiği için ve bizlerinde bünyesi kilo almaya müsait belliki verdiğimiz kiloyu kaçamaklarla alıyoruz. sonra kısır döngü devam ediyor alver alver yerimizde sayıyoruz ve psikolojimiz kötü etkileniyor. bu yüzden kaçamak hiç yapmayalım bence. hayal gibi benim için ama hedefime ulaştım. hiç kaçamak yapmadım sadece 3 ayda işi bitirdim. bunca yıl kendime eziyet etmişim yazık etmişim kendime. kendimizi sevelim zarar vermeyelim cnm..

valla kızlar işe geldiğimde ilk kadınlar kulubunu açıyorum ondan sonra belediyede çalıştığım için belediye içi haberleşme sistemimizi açıyorum. işim ikinci plana kalıyor yani. öğlende süt iznimi kullandığım için 12 de çıkıyorum. giderken kadınlar kulubunu açık bırakıcam diye ödüm kopuyo. meraklı arkadaş çoktur. buraya yazdığım şey kadar arkadaşlarla pek paylaşmıyorum. en yakın arkadaşımda doğum yaptı yok. eşimle aynı yerdeyiz bazen kaynnanamı şikayet ediyorum tam o sıra mutlaka gelir okuyacak diye hemen indiriyorum sayfayı:)) evde kavga filan ettiğimizde bu kk da bütün kadınlar böylemi sana böyle böyle mi yap diyolar diyo fark ettim ki gazete bile açmıyorum hotmailimi de. bir işimi yapıyorum bir kk yı okuyorum neyse öylesine yazmak istedim bunlar bir anda aklıma gelen şeyler baktım ki hayatım kk oldu çünki. aha eşim yine geldi
çıkma vaktim yaklaşıyo öpüyorum

cnm süperrrrrrrrrrrrrrrsinnnnnnnnnn.. aburcubur yok ekmek azalmış simit yok olmuş. artık tartı senden korksun 60lı kilolarda seni beklesinnnn..
BİLMİYORUMKİ CANIM YA TARTI AYNI DURUYO belki bu hafta olmazda regl olcam çünkü ama haftaya oynar diye düşünüyorum
zamanla dönersin inş canım ya merak etme

al bendende o kadar bende ilk iş olarak burayı açıp okuyorum cvp yazamasam bile okumam bile yetiyo nasıl bi psikolojidir bu ya bağımlılık yaptı resmen

arkadaşlar bu aralar çok yoğunum..bu hafta davete gitmeyip çok dikkat edeceğimdedim..birde regl oldum cuma eksilerde olurum diyordum ama bana misafir geldi..yaptığım tatlının sonunu ben yedim..dün de dışarıdaydım yine yedim
bugünde komşum çok ısrar etti gideceğim..yarın görüşürüz bildirimde..şimdi sporumu yapacağım sonra gideceğim..menülerimi yazayım..son zamanlarda kendimi çok saldım farkındayım toparlanacağım..

salı menü
sabah
yumurta
peynir zeytin
2 d.ekmek

ara
meyve

öğle
çorba
1 d.ekmek

akşam
etli sebze yemeği
salata
2 d.ekmek
ara
tatlı

dün
sabah
1 poğaça
kek
patates salata

öğle
kısır
tatlı

akşam
c.flakes elma

bugün sabah
2 d.ekmek
yumurta
peynir zeytin

öğle
davetteyim
akşam yemeyeceğim

selamlar
herkes iyidir inş.sayfalar az ilerlemiş.nerdesiniz.:))
ben dün öğleden sonra yine hastanelerdeydim.oğlum ateşlenmiş.39.5 tu ateşi hastaneye gittiğimizde.akşama kadar acildeydik.serum filan takıldı.ateşi çok zor düştü.çocuğu kucağımda ordan oraya taşırken çok yorulmuşum.bugün evdeyiz neyseki dinleniyoruz biraz.oğlum da daha iyi.
sabahtan beri bitki çayı içiyorum.
öznur ben enginar yapraklarını kaynattım içiyorum.daha doğrusu bugün 3.gün içişim.limon sıkıp içiyorum.sen de yaptınmı canım.
yarın tartı günü.biraz güzel bi sonuç almak istiyorum.bakalım 4 gündür güzel diyet yaptım kendimce.:))

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin yavruna. sağlık önemli. sanırım çocuklar hasta olunca anneler hasta olmaktan beter oluyor. annem hep der siz olmayın hasta ben olurum:) ama hiçbirimiz olmayalım:) ewt sayfa baya sakin. umarım kaçaklar yemekleri de kaçırmıyorlardır. yarın herkes ekside olur inşşşş:)

teşekkür ederim canım.valla bilmiyorum artık kaçaklar neler yapıyor.
kaçamak yapmasınlar da ne yaparsa yapsınlar değil mi:))
benim de midem kazınıyor şimdi form plus çayı içiyorum ya.içim kıyıldı.öğlen az yemiştim.
ne yemeliyim bilemedim.birkaç erik birkaç dilim elma yedim olmadı:))
süt mü içsem acaba.

rica ederim cnm. ben de bugün öğleni kaçırdım yani yiyemedim başım ve midem ağrıyor. şimdi acıktım sütlü nescafe içiyorum bastırıyor gibi. şekersiz ama. tavsiye ederim. olmadı süt iç cnm.

süt içtim.kapıya sütçümüz geliyor.kaynamış ılımış süt vardı anlayacağın.bir bardak şekersiz içtim ama yanında bir kurabiye ve yrm dilim kek yedim.iyi oldu kendime geldim:))
ara öğün olsun bunlar tamam mı kaçamak değillll

bilmem ki kaçamak mı desem ara öğün mü karar veremedim?? ama için rahat edecekse ara öğün olsun cnm:)

ben ara öğün niyetine yedim gitti:))
bu arada pc den kalkıp yeni aldığım bir jean pantolan var onu denemeye gittim.
rodiden aldım düşük bel olduğu için tam içime sinmedi.öyle düşünüyorum napsam diye.değiştirebilirim daha yeni aldım giymedim.
düşük bel pantolona alışkın deilim.hemen hemen hiç giymedim ama bu pantolonun kesimi bir harika.renk te hoşuma gitti.50 tl ye aldım bu arada giyemeyip bi köşeye atmak ta istemiyorum.
bu düşük bel pantolonlar 34 36 bedenler için ideal heralde.bizim gibi etrafı geniş:)) hatunlarda pek olmuyor sanırım.totodan dolayı diyorum.gerçi benim büyük değildir amagöbek var simitler var var da var:))

afiyet olsun sıskalara yarasın:)) beğendiysen giy bence. doğru mu telaffuz ediyorum bilmiyorum ama ben öyle diyorum çıtçıtlı atletler varya onu kullanarak giy biraz saklıyor o simitlerimizi. benim en şikayetçi olduğum yerim orası ya. acaip gıcık oluyorum zayıflasam bile oralar hep kendini belli ediyor burdayım diye bağırıyor bel kısmımdaki simitler. biliyorum vücut her zaman eşit zayıflar ama bazı taraflar kendini belli eder. napalım alışmalıyız bazı bölgelerimize. ama ben senin yerinde olsam kesinlikle giyerdim madem beğenerek aldın boşa gitmesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…