- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
geçmiş olsun canım başağrısı çok sarsar insanı.çok çok az olmuş yediklerin.genelde de bu kadar olmasa da düşük kalorili besleniyorsun.bişey diyemiyorum kendi menümün yanında:))sen bi müddet sonra yeme düzenini değiştireceğini yazmıştın.o yüzden ağır eleştirmiyorum ama bu menü haricinde diğerleri de zayıf bence.ama kilo veriyosun kilo vermen durmadı:))yoksa bizler çok yiyerek yanlış mı yapıyoruz.aklım karışıyor biliyomusun.senin menüler beni afallatıyor:))bugünkü saçmasapan menümü de yazayım. naptım anlamadım bugün. ama rahatsızım biraz midem ve başım felaket ağrıyor bi de uykum var bunlar etkili olabilir. menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık lor
öğlen: yarım elma, 2 tane form bisküvi (sunta gibi olandan)
ara: 1 şekersiz sütlü nescafe
akşam: salata, yoğurt
ara: 1 elma
3lt su, 2 kupa yeşilçay, 3 şekersiz çay.
afiyet olsun sıskalara yarasın:)) beğendiysen giy bence. doğru mu telaffuz ediyorum bilmiyorum ama ben öyle diyorum çıtçıtlı atletler varya onu kullanarak giy biraz saklıyor o simitlerimizi. benim en şikayetçi olduğum yerim orası ya. acaip gıcık oluyorum zayıflasam bile oralar hep kendini belli ediyor burdayım diye bağırıyor bel kısmımdaki simitler. biliyorum vücut her zaman eşit zayıflar ama bazı taraflar kendini belli eder. napalım alışmalıyız bazı bölgelerimize. ama ben senin yerinde olsam kesinlikle giyerdim madem beğenerek aldın boşa gitmesin:))
bende bilmiyorum ama anestezi uzmanı olmazsa gitmeyeyim demiii karar veremiyorum yaaa
inşşş canım teşekkür ederim yalan yok bende zorlanıyorum waalllaa eski düzene geri dönmem biraz zaman alacak gibi görünüyooo bu sefer diyetisyene gitmeyeyim dedim ama sanki o otokontrol bende yok gibiiii
canım bildiğim kadarı ile pratisyen hekimler de srtifika alabliyor..işinin ehli olsun önemli olan o bence..
irem ben sana anlatmıştım ya ben bıraktım gitmeyi diye taa gecen yaz...sonra tekrar başlamaya karar verdiğimde o anki kilomdaki listelerle dönüp başladım canım..ilk beş kilomu öyle verdim..sonra bu diyestiyenime gittim...
canım bildiğim kadarı ile pratisyen hekimler de srtifika alabliyor..işinin ehli olsun önemli olan o bence..
irem ben sana anlatmıştım ya ben bıraktım gitmeyi diye taa gecen yaz...sonra tekrar başlamaya karar verdiğimde o anki kilomdaki listelerle dönüp başladım canım..ilk beş kilomu öyle verdim..sonra bu diyestiyenime gittim...
seyran vermedi sen kendin yaptın değil mi???
ya çok yaptıran varmış bunda biraz psikolojinin de etkili olduğuna inanıyorum aslında bi deniycem ya çok bişey kaybetmem heralde bi görüşmeye gidelim arkadaşlarla da sizede haber veririmmmm
seyran vermedi sen kendin yaptın değil mi???
ya çok yaptıran varmış bunda biraz psikolojinin de etkili olduğuna inanıyorum aslında bi deniycem ya çok bişey kaybetmem heralde bi görüşmeye gidelim arkadaşlarla da sizede haber veririmmmm
- menüm bir tas kahve,bir tane knupres
- öglenbiraz menemen ,ayran ve salata
- aksam üc tane lokma .cay ,iki dilim peynir,yesillik
- bitkisel cayy
ayca herkesin hayat koşulları çook farklı olabliyor diye birşey demek istemiyorum ama sen bunlarla nasıl doyuyorsun canım ya...gecenlerde kilo veremedim diye üzülüyordun yanlış hatırlamıyorsam böyle yapma canım ya çok az yiyorsun...
bence de her yol mubah canımmm:))))bakalım temiz sağlıklı bi yerse haber veririm sanadacanım burada yapan bir dr varmış benim bir başka dr arkadaşımın bir tanıdğı 20 kg vermiş...bence kilo vermek için yaptığımız onca şeyin yanında denemeye değer bir alternatif neticede sağlığa bir zararı yok...varsa yapan vallahi ben de gelirim...ben o zaman çok araştırdım bi sonuç alamadım..ilk yaptırdığım yer de trabzonda olduğu için gidemedim tekrar..buraya yazdığım başlangıç kilom da ordakidir hatta..psikolojik motivasyon bile olsa değer bence..
akapunkturu iki yil önce yaptirmistim.bende pek ise yaramadi . kulagina üc tane kücük demir parcasi zimbaraliyorlar. gelen gecen tanidik tanimadik herkes sormustu .ne bu diye.herkese de laf anlatmak zorunda kalmistim.iki hafta da bir degistiriliyo .sadece istaha etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?