80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü saçmasapan menümü de yazayım. naptım anlamadım bugün. ama rahatsızım biraz midem ve başım felaket ağrıyor bi de uykum var bunlar etkili olabilir. menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık lor
öğlen: yarım elma, 2 tane form bisküvi (sunta gibi olandan)
ara: 1 şekersiz sütlü nescafe
akşam: salata, yoğurt
ara: 1 elma
3lt su, 2 kupa yeşilçay, 3 şekersiz çay.

geçmiş olsun canım başağrısı çok sarsar insanı.çok çok az olmuş yediklerin.genelde de bu kadar olmasa da düşük kalorili besleniyorsun.bişey diyemiyorum kendi menümün yanında:))sen bi müddet sonra yeme düzenini değiştireceğini yazmıştın.o yüzden ağır eleştirmiyorum ama bu menü haricinde diğerleri de zayıf bence.ama kilo veriyosun kilo vermen durmadı:))yoksa bizler çok yiyerek yanlış mı yapıyoruz.aklım karışıyor biliyomusun.senin menüler beni afallatıyor:))

sağol canım önerin için.bi tane var badi nereye attıysam bulayım bide onla deneyeyim.çıtçıtlı badi kullanamıyorum ben.likralı atlet kullanıyorum çoğunlukla.beğendim pantolonu da içinde rahat deilim.arka bel kısmı düşüyomuş gibi geliyo.neyse beğendiysem giyeyim değil mi.tunik şeklinde gömleklerle giyeyim diyorum.
aslında foto çekip koyacaktım.şarj yokmuş.belki yarın bir foto koyarım:))

Arkadaşlar slm ben yeni katıldım foruma. 2 nisanda düzenli beslenmeye başladım dün tartıldım 88,700 geldim.bu arada başladığımda 93,5 kg dım.

inşşş canım teşekkür ederim yalan yok bende zorlanıyorum waalllaa eski düzene geri dönmem biraz zaman alacak gibi görünüyooo bu sefer diyetisyene gitmeyeyim dedim ama sanki o otokontrol bende yok gibiiii

irem ben sana anlatmıştım ya ben bıraktım gitmeyi diye taa gecen yaz...sonra tekrar başlamaya karar verdiğimde o anki kilomdaki listelerle dönüp başladım canım..ilk beş kilomu öyle verdim..sonra bu diyestiyenime gittim...

selam kızlar keyifler nasıl umarım herkesin iyidir,duyumcum geçmiş olsun tatlım düşmüşsün üzüldüm,umarım iyileşirsin hızla evin,çocukların ve bizim sana ihtiyacımız var:)
ben iki gündür ayran çorbası detoksu yapıyorum o yüzden menü paylaşmadım,bu hafta regl haftam,normalde artı çıkıyorum bu dönemde hep, bende böyle bir yöntem deneyim dedim yarın tartıda görecez toplamda ne gitmiş bakalım hayırlısı:)

canım bildiğim kadarı ile pratisyen hekimler de srtifika alabliyor..işinin ehli olsun önemli olan o bence..

seyran vermedi sen kendin yaptın değil mi???

ya çok yaptıran varmış bunda biraz psikolojinin de etkili olduğuna inanıyorum aslında bi deniycem ya çok bişey kaybetmem heralde bi görüşmeye gidelim arkadaşlarla da sizede haber veririmmmm

canım bildiğim kadarı ile pratisyen hekimler de srtifika alabliyor..işinin ehli olsun önemli olan o bence..

seyran vermedi sen kendin yaptın değil mi???

ya çok yaptıran varmış bunda biraz psikolojinin de etkili olduğuna inanıyorum aslında bi deniycem ya çok bişey kaybetmem heralde bi görüşmeye gidelim arkadaşlarla da sizede haber veririmmmm

bu günkü menüm

sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin birazcık bal domates salatalık
ara yok gün içinde yaptığım ilk hata :18::18:
öğlen 1.5 pogaça 1 küçük kase mercimek çorbası
ara yarım dilim yaşpasta
akşam 2 kaşık yoğurt 2 kaşık salata
ara meyva yerim herhalde birde süt

2 litre su spor yok üstelik kızlar çok zıvıtmadım demi siz söyleyin yarında misafirim var bide tartı günü offffffff offfffffffffff :18::18:

• menüm bir tas kahve,bir tane knupres
  • öglenbiraz menemen ,ayran ve salata
  • aksam üc tane lokma .cay ,iki dilim peynir,yesillik
  • bitkisel cayy

akapunkturu iki yil önce yaptirmistim.bende pek ise yaramadi . kulagina üc tane kücük demir parcasi zimbaraliyorlar. gelen gecen tanidik tanimadik herkes sormustu .ne bu diye.herkese de laf anlatmak zorunda kalmistim.iki hafta da bir degistiriliyo .sadece istaha etkisi var.

canım burada yapan bir dr varmış benim bir başka dr arkadaşımın bir tanıdğı 20 kg vermiş...bence kilo vermek için yaptığımız onca şeyin yanında denemeye değer bir alternatif neticede sağlığa bir zararı yok...varsa yapan vallahi ben de gelirim...ben o zaman çok araştırdım bi sonuç alamadım..ilk yaptırdığım yer de trabzonda olduğu için gidemedim tekrar..buraya yazdığım başlangıç kilom da ordakidir hatta..psikolojik motivasyon bile olsa değer bence..

o mesela 83ken ne vermişse onun aynısını yedim canım...ilaveten spor yaptım..çok daha kısa zamanda verdim kilomu...

yarın nöbetim olduğu için bu sabahki kilom ile bildirimi yapayıom..

başlangıç:25 eylül 2011 87.2
gecen hafta:72.2
bu hafta:71.2
giden:1000
t.gidennazar:
hedef:68
boy:172
beden:40
spor:yok

• menüm bir tas kahve,bir tane knupres
  • öglenbiraz menemen ,ayran ve salata
  • aksam üc tane lokma .cay ,iki dilim peynir,yesillik
  • bitkisel cayy

ayca herkesin hayat koşulları çook farklı olabliyor diye birşey demek istemiyorum ama sen bunlarla nasıl doyuyorsun canım ya...gecenlerde kilo veremedim diye üzülüyordun yanlış hatırlamıyorsam böyle yapma canım ya çok az yiyorsun...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldı..6 ay önce doğum yaptım..şuan 85 kiloyum aslında 10 kilo versem iyi hissederim...boyum 1,72 ..

süt verdiğim için çok tatlı krizlerim oluyor..nasıl kilo vereceğim konusunda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorumm..

şimdiden teşekkürler..

bu hafta bir kilo gitti .bugün kendi kendime cok yedim diye söyleniyodum .sende cok az dedin .benim metobalizmam yavas caliyo galiba o yüzden az yedigim halde gitmiyo. oysa ben cok hareketliyim

bence de her yol mubah canımmm:))))bakalım temiz sağlıklı bi yerse haber veririm sanada

canım benim zaten su an çok açık olan iştahımı kapatmak amacımmmm umarım işime yarar..

naber kizlar nasilsiniz...ben yorgunluktam ölüyorum..kaynanamda yemekli misafir vardi...ay ay o yemekler kalabalik indir kaldir bitmedi...bende kadayif yapmistim..ilk defa yaptim ama herkes cok begendi..ay kendimle gurur duyuyorum...süper kariyim süpeeeeeeeeeer:)) birse zayif kari olabilsem ya neyse insallah diyorum baska birsey demiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…