80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beter haftalarim devam ediyor..dünkü menüde tuz biber oldu...üzgünüm sonundaoldu arkadasim...dikkat edecegim dedim sana daha cok yedim..biz düstügümüz yerden kalkmasinida biliriz gerci
baslangic tarihi: subat 2012
baslangic:82.6
gecen hafta:76.6
bu hafta:77.5
gelen:900 gr
spor yok
3 haftadir cantayi yiye yiyde dayak arsizimi oldum nedir

ben senin kalkacağına eminim cnm. gram gram da olsa vereceksindir. ama böyle kaçamaklar yaparak süreci uzatıyorsun. sağlık olsun artık bidahaki haftalarda hepsi gider inş cnm..

canım sen daha iyi bilirsin ama yaptığın herşeyi bıkmadn tek tek anlat her nesnenin adını söle sık sık aynı kelimeyi söle benim kızım 13 aylık bu şekilde doğumundan itibaren yapıyorum faydasınıda görüyorum inan artık aynı şeyleri tekrar etmekten cvp vrmekten yoruluyorum ama devam ediyorum çevremdekilerde konuşmasındaki farkı görüyolar bence en fazla sen konuş onunla trabi biraz büyükbi çocukla birlikte olmasınında farkı oluyo benim bakıcımın 6 ay büyük kızı var onunda ekstra desteği oluyo ama bazıları geç konuşur korkma emin ol konuşur yapısındanda kaynaklanıyor olabilir hani anlamamış gibi yapmada anlalatmak istediği şeyi sen anlat kızım sen sumu istedin ben kızıma suyunu veririm suyunu ne güzel içermiş falan diye istediği şeyi farklı cümlelerle tekrarla faydası illaki olur

şımarık seniiiiiiiiii çekiyon işte şımarıklığuın cezasını

arkadaşlar meraba
dünki menüm
sabah bir kaşarlı tost,zeytin, peynir , domates
öğlen 2 gibi iki dilim ekmeğe labne, yeşil biber, taze soğan ( ben çok severim böyle taze şeyleri yemesini)
akşam domates, biber kızartması filan az birşeyle geçiştirdim ama saat dokuzda bamya yemeğim vardı biraz ekmekle yedim çok acıkmıştım:26:
2 lt su spor yok

kilo bildirimine geleyim
başlangıç ne zaman bilmiyorum ama bir buçuk ayı geçti eski yazılarımı bulmam lazım
başlangıç kilom:87
geçen hafta:84
bu hafta:81
bu hafta giden 3,
toplam giden 6
hedef
70 kilo
boy 168
spor yok

şimdi diyeceksiniz bir haftada nasıl bu kadar verdin diye spor yapmadım yediklerime tabiki dikkat ettim ama çok şeyde yedim, lahana çorbası yaptım arkadaşlar iki gün yedim bi gün yemedim o diyete de uymadım fakat yedim. bence ondan dolayı verdim..

ama iyi kide vermişim artık eski kıyafetlerimin içine zorda olsa giriyorum ve bu hafta sonu aniden görümcemin nışanı çıktı. kıyafet almak istemiyordum eskilerden oldu çok mutluyum

Son düzenleme:
dünkü menüm
sabah:3 dilim kepek ekmeği 2 yumurta az yoğurt

öğle:1 dilim ekmek salata

ara:1 küçük kase haşlanmış makarna mincik bi ısırık puf böreği(komşuda işkram ettiler reddedemedim)

akşam:yarım balık salata az türlü

ara:çeyrek muz 4 çilek 1 elma

kilo bildirimim

balmama trh:8/12/2011
başlangıç:80
geçenhft:73.7
bu hafta:73.3
giden:0.4
top giden:6.7
hedef:65
regl olcam tıkandım kaldım dikkat etmiştim oysa bi dünkü kaçamak hariç

kızlar cumamız mübarek dualarımız kabul olsun İNŞALLAH ALLLAHIM herkesin gönlünlündekini en kısa zamnda hayırlısıyla nasib etsin İNŞALLAH

kızlar ben bi kacgündür ugrayamaıyorum temizlik yapıyorum dügünümüz yaklaşıyor yarında kaynanamlar geliyor ve evim kalkmış gidiyo heryer dagınık İNŞALLAH akşama kadar bitirebilirim

kilo bildirimi

başlangıc 86

gecen hafta 68.500

bu hafta 68.200

giden 300 gr

beden 42.44

boy 1.65

spor temizlik

hepimizin cuması mübarek olsun canım
ya sen inmişsin altmışlara senin adına çoooooooooooook sevinirken kendi adsıma felaket üzüldüm ben ne zaman inecem altmışlara ya

selam kızlar,bu hafta garip bir hafta oldu benim için,regl haftamda kilo vermek şöyle dursun alıyordum bile bu hafta ortasındada 78 çıktım yine tartıda bende ayran çorbası detoksu yaptım hedef 2 kiloydu ama ben 1 kilo verebildim bu detokslada nasıl bünyem varsa artık:)neyse bildirimimi yapayım;

baslangic tarihi: mart 2012
baslangic:86,4
gecen hafta:77,6
bu hafta:76,9
giden: 700 gr
spor:60 dk yürüyüş

benim evde en çok bulunan şey yoğurt ayran o yüzden bu ayran detoksunu yapayım diyorum reglim bitince gelck hafta sonu daha olmadım ama haftaya kadar olur biter heralde baya dikkatimi çekti okudumda ayrıntılarını metabolizmayı şaşırtmak için iyi bi deneme olur galiba ben belki iki veremem ama 1 versemde kar artık hızlı kilo vermek istiyoruuuuuuuuuuum

hoşgeldin arkadaşım benimle aynı kiloda başlamışsın..bende 93 küsürlerdeydim..buraya başladığımda 89 idim..şimdi 74 kg yum..
umutlu ve mutuluyum

aynen arkadaşım..nasıl verdiğimi soruyor herkes ve nedense daha fazla verme diyorlar..kaçamakları bende abartıyorum bir aydır 2 kg arasında gidip geliyorum..şu yada bu diyeti yok..herşeyden yiyeceksin..senin gibi belki az görünüyor ama yemeklerdeki yağı bende azalttim ayrıca salatamıda yağsız bol limonlu yiyorum..davetlere çok katılmak iyi değil ama..

canım bu zamana kadar duyduğum en katlanılabilir detokstu onun için denemek istedim ben de fakat regl haftasında yaptığım içinmi tam sonuca ulaşamadım acaba diye düşünmüyor değilim,belki normalde olsa daha fazla verirdim bilemiyorum ama sen bebek emziriyosun senin için sakıncalı olabilir öncelikle bebeğin sütü olmalı senin için emzikli ve hamilelere bu tür detoksları önermiyor uzmanlar diye biliyorum...

kilolar gidiyor arkadaşlar..baktığım kadarıyla herkes vermiş..
dünkü menüm
sabah
yumurta
peynir zeytin
2 d.ekmek
kraker

ara
meyve
yoğurt

öğle
bir dilim börek
tatlı

akşam
c.flakes

spor: 40 dk
KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç tarih: 11/11/11
başlangıç kilo:89
geçen hafta: 75.2
bu hafta: 74.5
giden: 700 GR
hedef: 67
boy: 1.70
spor: 80 dk

slm kızlar yine bennn.. ben de bildirimimi yapayım.
hedefim 65ti. çok şükür ulaştım. şimdi hedefimi düşürdüm. sizden kolay kolay kopmak yokkkk:)

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç kilo:82
geçen hafta: 65.9
bu hafta: 64.2
giden: 1.700 GR
hedef: 60
boy: 1.68
spor: 250dk

maşallah...maşallah...darısı topikteki herkese olsun inş.çokkkkkkk tebrik ediyorum canım...

kızlar eve geldim bebeği banyo yaptırdım geçtim pc başına.ayrılamıyom evde işte. yapılacak çok iş var bakalım dedim kızlar ne kadar kilo vermiş.
herkezi tebrik ediyorum byy

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç kilo:90.5
geçen hafta: 77.9
bu hafta: 77.4
giden: 500 GR
toplam giden:13.1 kg
hedef: 75
boy: 1.65​

daha iyi bir sonuç almak istiyordum moralim bozuldu biraz.(neyse yapacak bişey yok.
bakayım sizler ne yapmışsınız.inşallah güzel kilolar vermişsinizdir kızlar:))

öznurcum hepimiz zaman zaman b u kadar abartılı yiyoruz.sanmıyorum yemem diyeni:))oluyor arada böyle.sanırım kilo veremeyince veya o kadar gayret edip tartıda artı çıkınca moralin bozuldu biraz.ben de yapıyorum bunu ayda bir veya 6 haftada bir aynen tabir ettiğin şekilde yiyebiliyorum kendini kötü hissetmeeeeeeeeee:
Ancakkkkkkk devam ettirme tamam mı.dün dün de kaldı.paşa paşa diyete dön,bitki çaylarına dön:))metebolizman bayram yapmıştır artık bi zahmet hızlı çalışıversinnnn.
ayrıca menünü bu kadar açık yüreklilikle yazdığın için de tebriklerrrrrrrrrr.hep diyorum yazalım ki diyete daha hızlı dönelim.
ben yediklerimi sakladıkça daha fazla yiyorum maleseffffff:))

ağzım sulandı çok fena yaaa.hadi üstte yazmıyim dedim.karnım da aç.üfff.

tipik anne endişeleri işte.ben de aynen senin gibi endişeleniyordum.oğlum da geç konuştu.herkes yazacak sen de zaten biliyorsun her çocuğun gelişimi farklı.sanırım kızının sosyal ortamlardan uzak kalmasını sebep olarak görüyorsun ama anne ve baba yeterli zaten.buna takılma.ne güzel oyunlar da oynuyormuşsun.yakında şakımaya başlar susturamazsın bile:))

aynen katılıyorum bunlara da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…