80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seni geçmişim.oleyyyyyyyyyyyyy
kızdırayım biraz dedim.şimdi sen bi hırs yaparsın bi spora verirsin kendini.üffffffffff tozu dumana katarsın.hadi bakalım:))
tebriklerrrrrrrrrrrrrr canım 3 kilo ne demek.bak ne güzel eski elbisene de girmişsin masraftan kurtulmuşsunnmaşallah

olsun canım ya almamışsın vermişsin.tebriklerrrrrrr

kolay gelsin canım.seni de tebrik ederim.istikrarlı bi şekilde kilo vermeye devam ediyosun.

ayran detoksu 2 kilo mu verdiriyor nasıl yapıyosun.700 gr. da harika bence.tebrikler canım

tebrik edererim canım
seni yakalamak ne mümkün.yine çok güzel bir bildirim.tebrikler canım

• baslangic 90
  • gecen hafta 89
  • giden 1 kilo
  • hedef 80
tebrik ederim canım 1 kilo güzel bir rakam

kızlar bugün birden yoğun oldum. hemen menümü yazıp çıkacağım. herkese kaçamaksız harika haftasonları.
menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık
öğlen: salata, peynirli makarna (tuzsuz-yağsız haşalama)
ara: 1 portakal
akşama: haşlama tavuk göğsü, salata
ara: elma
3 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay.

teşekkür ederim cnm. ben yakalayacağınıza canı gönülden inanıyorum ve bunu hep birlikte göreceğimizi biliyorum..

KİLO BİLDİRİMİ

yogun bır haftaydı ne yaptıgımı nasıl yaşadıgımı hatırlamıyorum bir yandan kzımla ılgılen bır yandan okulda öğrencılerel ılgılen bır yandan kocayla ılgılen bır yandan evle ılgılen....Ama yogunlugun tek faydası kılo vermeme yardımcı oluyor sanırım yemek yemeyı unutuyorum nerdeyse
bugunku menum
sabah:3 zeytın 3 çatlın ucuylan peynır 2-3 çatallık omlet bır dılım çavdar ekmegı çay
öğleyın:5 kaşık yeşıl fasulye
akşam:4-5 kaşık fasulye,2-3 kaşık şehrıye pılavı

2 lıtreye yakın

sONUÇ OLARAK
başlangıç kılom:93
geçen hafta:80.600
bu hafta:79.500
giden1.100
boy:1.69
spor yok

kızlar nerdesinizzzz
ben yemek yedim :))
üstüne ara da yaptım
eti sticks çikolata 55 kalori:))
bıraksan bütün paketi yerim dişimin kovuğuna gitmedi.
sonundaoldu canım sen okuma bu mesajı:))
benim aralar böyle oluyo bi kaç gündürrrrrrrrrrr:))

Son düzenleme:

tebriklerr canim artik öce sonra fotolarini görmek isteriz yani o kadar vermisssin demi .süpersinn

• menüm kahve.cornflakes 1 tabak
  • öglen 1 pizza . salata .ayran
  • ara meyva armut ve bir kac cikolata
  • akasam yok ama yogurt olabilir
bugün pizzayi fazla kacirdim .1 kilo veedim ya simardim mi ne

bu günkü menümü yazayım önce

sabah 1 dilim ekmek salatalık biraz labne domates
ara 1 elma
öğlen 1 pogaça küçük bir kase mantı
ara küçük bir dilim muhallebi
akşam biraz tavuk yemeği bol salata
ara dondurma:18::18:

3 litre su spor yok misafirim vardı sabahtan beri koşturdum oda spor olsun birde regli oldum bugün

ve kilo bildirimi
başlangıç 86.9
geçen hafta 79.8
bu hafta 78.8
giden 1
toplam giden 8.1
hedef 65

2.5 litre su
spor yok

regli oldum gene 1 kilo iyidir ya

Merhabaaaa

Bir süredir takip ediyorum sizi. Bende aranıza katılmak istiyorum sizlerin güzellikler.
Önce durumumu özet geçeyim kısaca;
Liseyi bu yıl bitiriyorum ve doğal olarak bu yıl üniversite sınavına deli gibi hazırlandım. İstediğim puanı da aldım doğrusu çok şükür. Yaklaşık 8 ay önce başladı bu maraton. 174 cm boyum var 70 kilo civarındaydım o zaman. Gözüme batmıyordu hiç. Boyumda fena değildi ya o nedenle dikkat çekmiyordu kilom biraz popo biraz simitim vardı sadece. Bu 8 ay içinde zaman geçtikçe arkadaşlarım 'kilo mu aldın sen?' diye çok sordu önemsemedim hiç. Aslına bakarsanız korkuyordum o yüzden kabullenmek istemiyordum birazda çünkü ben 70 kiloya 88 kilodan düşmüştüm. Anlayacağınız çok yatkın bir vücudum vardı kilo almaya. Neyse aylar geçti insanlar artık kilo konusunu açmamaya başladı ve bende dedim ki kendi kendime sınava gir çık sonra tartıl hiç moralin bozulmasın. Günler geçti ve o gün geldi 1 ay önce çıktım tartıya veeee 86,3 KG! Aman allahımm. Ağladım zırladım babama bir yürüme bandı aldırdım yediğime dikkat ettim falan filan derkeeen son 1 buçuk haftada 2 kilo verebildim güç bela. Ama yeter mi? Yeter mi hiç. Aynaya bakınca da beğenmez oldum kendimi o günden sonra. Neyse gelelim aslolana. Bende aynaya bakınca kendimi sevmek istiyorum. 18 yaşındayım beğenilmek isterim kendimi beğenmek isterim. Ve nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Hepinizden yardım bekliyorum. Öneriler, tavsiyeler benim için çok önemli. Her gün internete girebiliyorum ve benim yaptığım gibi insanların aynı çabayı gösterdiğini görmek beni gaza getirmiyor değil

iyi geceler kızlar bugünkü menümüde paylaşayım yatmadan;
sabah:2 dilim ç.ekmeği,biraz labne,1 az yağda pişmiş yumurta,domates,biber
ara:1 avuç sarı leblebi
öğle;5 yk etli y.fasulye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
akşam:1 baget bir kaç parça patatesli fırında tavuk-patates,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
ara:1 bardak ayran

herkese iyi haftasonları dün çok geç kaldım bildirim yapamadım hemen yapayım umarım listeye gireririm

başlangıç kilo:85 kg
geçen hafta: 78,1 kg
bu hafta: 77,5 kg
giden: 600 gr
hedef: 65
spor yok

artık tam 1 kg veremiyorum her hafta 500 gr yada 600 gr gidiyo neyse gitsin de artık napalım bu yaz da balık etli dolaşacağım demekki
seneye 65 olurum bu gidişle

ben senin kalkacağına eminim cnm. gram gram da olsa vereceksindir. ama böyle kaçamaklar yaparak süreci uzatıyorsun. sağlık olsun artık bidahaki haftalarda hepsi gider inş cnm..
canim ya senin yorumlar beni gercekten sakinlestiriyor..birileri bana inanip güvendiginde ben kendimi daha hizli ve daha güclü topluyorum..kisilik meselesi...birileri bana güvndiginde o güveni sarsmamak icin köpek gibi ugrasiyorum...bu kadarda duyarli olmak dogrumu bilmem ama bu gibi durumlarda süper oluyor..güvencini sarsmayacagim göreceksin...hergün tartida her ne kadar 300 gr gibi fazla ciksamda hizli cikislarin inisleride hizli olur diyerek noktaliyorum:))

kesinlikle haklisin.simardim simardim yedim..benim kiz cok simardiginda bir noktadan sonra cekemiyorum kolundan tuttugum gibi ativeriyorum odasina...simdide kendime cekidüzen veriyorum..bu kadar simariklik yeter diyorum baska birsey demiyorum:))

cok dogru davetler insani mahvediyor..ama daveti veren kaynanam olmasaydi kacamak bu kadar güclü olmayacakti.ya gitmezdim yada misafir gibi önüme gelenden tirtiklardim olur biterdi ..ama kaynanam olunca ..isin icine öncelikle aayakisciligi giriyor..kostur onun tadina bak bunun tadina bak..benimkide sadece tdina bakmak olsa gene neyse tencereler elimin altinda olunca baliklama daldim icine:)))) cok sükür geldi gecti..bir kilo fazlalik var ama olsun..kirmizi kart haftam yaklasti.onunda etkisi vardir diye teselli buluyorum:)

ya ben böyle hedifine ulasanlari görünce kiskaniyorum....catliyoruuuuuuuuum patliyorum...herkese varda bize yokmiiiiiiiiii diye mizmizlaniyorum yaradana..cevabim gecikmiyor tabi:tut agzini kaldir poponu nazar etme ne olur calis seninde olur diyor bana:))) seni kiskanarak taktir ediyorum kutluyorum yeni hedefine saglikli bir sekilde ulasmani diliyorum...
zaten bu acikyüreklilik yüzünden birgün ters birine denk gelecem.alacam cevabimi oturacagim:))) napayim ya anneme cekmisim..gereginden yüksek cesaret ve dürüstlük huyum vr.dikkatini cekerim gereginden yüksek diyorum...sorunda tam bu noktada basliyor zaten...allahtan sert kirici yada yargilayici elestriler almadim..yahu biri bana bu menüyü yazacakti bende bu kadar kibar yorumlar yapacaktim:)) buda bana ders olsun..ama toparlandim canim..cok sükür iki gündür düzene soktum..birde yürüyüse baslasam iyi olacak ...hala bacagimda agri var..yürüyüsü bu bahaneyle salladim ama bugün baslarim insallah.ahada buraya yaziyorum bundan sonra cok istikrarli gidecegim..elbet bu bünyede pes edecek:)
aynen öyle oldu valla.bir hirs yaptim sorma gitsin...iki ayim kaldi tami tamina türkiyeye gitmeye..hic degilse 68 olabilsem...söyle havami atsam..aa eski öznur gelmis deseler..bana inanan güvenenlerde aferin kiz bizi yalan cikarmadin deseler...söyle balkabagindan arabam olsa..birde beni prensese ceviren perim..birde bu perinin degnegi olsa..istediginde saglik istediginde para....birde saclarim olsa söyle gür uzun birde sarayim...birde cocuklarimin hepsi iyi basarili bol kazancli saglikli bir yasam garantileri...ay ay gene daldim hayallere...biz ise kilo verek baslayalimda peri isi mucizelerde kalsin:)))))))

seni cok cok iyi anliyorum eski bir kazazede olaraktan:))ben toplandim sende toparlan

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sonundaoldu [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 17.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 250 dak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] zelisim42 [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 8.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 16 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 60 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 80 dak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] yeşil034 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 13.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] aleyna84 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 17.6 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] temizlk:) [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 5.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

sağol canım yalnız farkettinmi herkesi mavi yapmıştım bi tek sen olmuşsun sana torpil geçmişim gibi olmuşşş:)))

• menüm sabah kahve 5 alti tane zeytin .iki dilim ekmek .bir dilim kasar peyniri
  • öglen bir tabak kisir.tavuk corbasi .yogurt bir kase
  • aksam meyva armut .dört bes tane cilek .cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…