- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
seni geçmişim.oleyyyyyyyyyyyyybeter haftalarim devam ediyor..dünkü menüde tuz biber oldu...üzgünüm sonundaoldu arkadasim...dikkat edecegim dedim sana daha cok yedim..biz düstügümüz yerden kalkmasinida biliriz gerci
baslangic tarihi: subat 2012
baslangic:82.6
gecen hafta:76.6
bu hafta:77.5
gelen:900 gr
spor yok
3 haftadir cantayi yiye yiyde dayak arsizimi oldum nedir
kızdırayım biraz dedim.şimdi sen bi hırs yaparsın bi spora verirsin kendini.üffffffffff tozu dumana katarsın.hadi bakalım:))
tebriklerrrrrrrrrrrrrr canım 3 kilo ne demek.bak ne güzel eski elbisene de girmişsin masraftan kurtulmuşsunnmaşallaharkadaşlar meraba
dünki menüm
sabah bir kaşarlı tost,zeytin, peynir , domates
öğlen 2 gibi iki dilim ekmeğe labne, yeşil biber, taze soğan ( ben çok severim böyle taze şeyleri yemesini)
akşam domates, biber kızartması filan az birşeyle geçiştirdim ama saat dokuzda bamya yemeğim vardı biraz ekmekle yedim çok acıkmıştım:26:
2 lt su spor yok
kilo bildirimine geleyim
başlangıç ne zaman bilmiyorum ama bir buçuk ayı geçti eski yazılarımı bulmam lazım
başlangıç kilom:87
geçen hafta:84
bu hafta:81
bu hafta giden 3,
toplam giden 6
hedef
70 kilo
boy 168
spor yok
şimdi diyeceksiniz bir haftada nasıl bu kadar verdin diye spor yapmadım yediklerime tabiki dikkat ettim ama çok şeyde yedim, lahana çorbası yaptım arkadaşlar iki gün yedim bi gün yemedim o diyete de uymadım fakat yedim. bence ondan dolayı verdim..
ama iyi kide vermişim artık eski kıyafetlerimin içine zorda olsa giriyorum ve bu hafta sonu aniden görümcemin nışanı çıktı. kıyafet almak istemiyordum eskilerden oldu çok mutluyum
olsun canım ya almamışsın vermişsin.tebriklerrrrrrrdünkü menüm
sabah:3 dilim kepek ekmeği 2 yumurta az yoğurt
öğle:1 dilim ekmek salata
ara:1 küçük kase haşlanmış makarna mincik bi ısırık puf böreği(komşuda işkram ettiler reddedemedim)
akşam:yarım balık salata az türlü
ara:çeyrek muz 4 çilek 1 elma
kilo bildirimimregl olcam tıkandım kaldım dikkat etmiştim oysa bi dünkü kaçamak hariç
balmama trh:8/12/2011
başlangıç:80
geçenhft:73.7
bu hafta:73.3
giden:0.4
top giden:6.7
hedef:65
kolay gelsin canım.seni de tebrik ederim.istikrarlı bi şekilde kilo vermeye devam ediyosun.kızlar cumamız mübarek dualarımız kabul olsun İNŞALLAH ALLLAHIM herkesin gönlünlündekini en kısa zamnda hayırlısıyla nasib etsin İNŞALLAH
kızlar ben bi kacgündür ugrayamaıyorum temizlik yapıyorum dügünümüz yaklaşıyor yarında kaynanamlar geliyor ve evim kalkmış gidiyo heryer dagınık İNŞALLAH akşama kadar bitirebilirim
kilo bildirimi
başlangıc 86
gecen hafta 68.500
bu hafta 68.200
giden 300 gr
beden 42.44
boy 1.65
spor temizlik
ayran detoksu 2 kilo mu verdiriyor nasıl yapıyosun.700 gr. da harika bence.tebrikler canımselam kızlar,bu hafta garip bir hafta oldu benim için,regl haftamda kilo vermek şöyle dursun alıyordum bile bu hafta ortasındada 78 çıktım yine tartıda bende ayran çorbası detoksu yaptım hedef 2 kiloydu ama ben 1 kilo verebildim bu detokslada nasıl bünyem varsa artık:)neyse bildirimimi yapayım;
baslangic tarihi: mart 2012
baslangic:86,4
gecen hafta:77,6
bu hafta:76,9
giden: 700 gr
spor:60 dk yürüyüş
tebrik edererim canımkilolar gidiyor arkadaşlar..baktığım kadarıyla herkes vermiş..
dünkü menüm
sabah
yumurta
peynir zeytin
2 d.ekmek
kraker
ara
meyve
yoğurt
öğle
bir dilim börek
tatlı
akşam
c.flakes
spor: 40 dk
KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç tarih: 11/11/11
başlangıç kilo:89
geçen hafta: 75.2
bu hafta: 74.5
giden: 700 GR
hedef: 67
boy: 1.70
spor: 80 dk
seni yakalamak ne mümkün.yine çok güzel bir bildirim.tebrikler canımslm kızlar yine bennn.. ben de bildirimimi yapayım.
hedefim 65ti. çok şükür ulaştım. şimdi hedefimi düşürdüm. sizden kolay kolay kopmak yokkkk:)
KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç kilo:82
geçen hafta: 65.9
bu hafta: 64.2
giden: 1.700 GR
hedef: 60
boy: 1.68
spor: 250dk
tebrik ederim canım 1 kilo güzel bir rakam
- baslangic 90
- gecen hafta 89
- giden 1 kilo