80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar

bu günkü menüm

sabah 1 dilim ekmek penir zeytin domates salatalık
ara yok
öğlen 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek
ara 3 bisküvi süt
akşam 4 kaşık bezelye yoğurt 3 sıkım çiğ köfte bol marul
ara gene dondurma

2 litre su spor yok

tüm arkadaşlar tebrikler....

bugünkü menüm
sabah
sucuklu yumurta
2 d.ekmek
zeytin

ara
c.flakes
ara
salep

öğle
kuru baklagil
yoğurt
2 d.ekmek

ara
tatlı
akşam
yoğurt
salatalık

ara
fındık
spor:35 dk

kızlar yarın bende ayranlı çorba diyetine başlıyorum..son haftalar kaçamak dolu..son bir ayda bir kilo vermişim..,
,sonucu bildiririm..

menüm:
kahvalt:bir dilim ekmek bir dilim peynir
ara:bir tam ceviz
öğlen:tavuklu salata
ara:9 tam ceviz
akşam:2 yumurtadan omlet bir dilim peynir yarım dilim ekmek
2 lt su spor yok

nasıl yapıcaksın canım??ben hiç yapamıyorum böle şeyleri..

iyi geceler kızlar bugünkü berbat menümü paylaşıcam ama sakın yeni gelenler beni örnek almasın baştan sıkı tutsun işi olurmu:))
sabah:2 dilim ekmek,biraz omlet,1 haşlanmış yumurta
ara:yok
öğle:4 tane etsiz çiğ köfte,bol salata,1 bardak ayran(kardeşim çiğ köfteci açtıda sadece tadına baktım:))
ara yok
akşam:1 tavuk dürüm,1 bardak ayran
ara:1 avuç leblebi
yarında yiğenimin doğum günü partisi var bir sürü çeşit yaptık umarım çok kaçırmam:) sevgiler...

01 mayısta diyetisyene giderek yine yeniden diyete başladım sizleride gördükçe motive oluyorum nekadar çok zayıflayanlar var ya maşallah süpersiniz valla evet 1 mayısta kilom 85.7 boyum 1.73 11 mayısta tekrar kontrolum var yani cuma günü inşallah kilo vermış bir halde cuma günü sevincimi paylaşırım sanırım gün boyu yediklerimizi burdan paylaşarak aranıza kaltılıyoruz dünki yediklerimi yazayım şuan doktorumun uyguladığı 10 günlük alıştırma diyeti biraz zor tabi ama 10 gün dişimi sıkcam artık bir hafta öncede tansiyon hastalığı çıkınca hali ile yemekler komple tuzsuz oldu neyssssem inşallah busefer başarırımda burdan paylaşırım sevıncımı

sabah 1 dilim ekmek peynir 1 tane haşlanmış yumurta yeşil çay bool su

daha sonra bir bardak çay bir tanecik tuzlu kraker yememem gerekiyordu ama goz hakı :)

1 ara 1 tane armut

öğlen pirinçsiz ıspanak yemeği tavuk suyu çorbası 1 dilim ekmek

cay gene çubuk kraker azıcık buda yoktu amaaa kaçı verdı

2 ara 1 kase yarım yağlı yoğurt 3 tane galete

aksam 100 tavuk göğsu 1 kase yarım yağlı yoğurt

3 ara 1 bardak yarım yağlı süt 1 muz

bir bardak ada çayı ufacık mınacık galete

gün boyu 2.5 litre suyumuda içtim 45 dakikalık sporum varda yapamdım inşallah bugun yapıcam

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aylardır diyet yapan bir kızım. 26 yaşındayım, temmuzda düğünüm var ve kilo vermem şart.
1 ay önce diyetisyene gitmiştim. Ondan önce kendi çabamla 10kilo vermiştim 2,5 ayda.
Diyetisyen her gün ne yediğimi yazmamı istedi. Bir sonraki kontrole elimde yediklerimin bi listesiyle gittim.
Ben ne kadar az yersem o kadar iyidir diye düşünerek çoğu zaman ara öğünlerimi atlamıştım. Süt ve yoğurdu da ihmal etmiştim.
Tabi tartıya çıktığımda ne büyük bi hata yaptığımı anladım.
Diyetisyen ara öğünleri atlamanın kilo vermeyi zorlaştıracağını söyledi. Bir ara öğünde 50 kalori alırsın ama bu sindirim sistemini hareket geçirdiği için 150 kalori yakarsın. O yüzden bunlara dikkat et dedi.
Burada bazı arkadaşlar listelerini yazmışlar ara öğünler hep boş. Bu şekilde kilo vermeniz çok yavaş olur ve etkili de olmaz, kas kaybı yaşarsınız.
Bizim öncelikli amacımız vücuttaki yağları defetmek olmalı.
Herkese başarılar diliyorum..

• menüm sabah kahve iki dilim ekmek ,bir dilim kasar peyniri.iki kasik erik mermalede
  • öglen bakla yemegi ,salata
  • ikindi iki dilim cilekli pasta .cay
  • aksam bir kucuk ekmek ,peynir .yesillik
  • bugün pastayi fazla kacirdimm ...

vaaay be bana kirmizi cook yakisiyor yan iremcim ellerine saglik..tipki iremin rengini yaptigin yanlisliktan keske banada yapsaydin..bu gidisle anca yanlislik olrsa kurtulabilecegim kirmizidan:)) teesef ettim beni hic seven yokmus yapayalniz kalmisim kizarmakta bakalin bu hafta noolcak..böyle giderse artiya devamda..üstelikte kirmizi kart haftama giriyorum..ellikulaginda..carsamba olmasa persembe basil belalarda...basim belada...tabancami ay pardon yanlis oldu yesil cayimi unutmusum mutfakta...nerden baksan tutarsizlik nerden baksan sismancaaa

iremcim ellerine sağlık:))listede gitgide azalıyomuyuz bana mı öyle geldi.kısa gözüktü gözüme.
hepimizi tebrik ederim:))bu hafta daha iyi olmamızı dilerim

iremcim ellerine sağlık:))listede gitgide azalıyomuyuz bana mı öyle geldi.kısa gözüktü gözüme.
hepimizi tebrik ederim:))bu hafta daha iyi olmamızı dilerim
bende dilerim valla.özellikle kendime..ama nazarlara geldim..belalara geldim..gözlere geldim..hatta bilmedigim daha cok seye geldimki onca spor diet fayda etmedi( olsun pes etmiyorum inatla devam ediyorum

bende dilerim valla.özellikle kendime..ama nazarlara geldim..belalara geldim..gözlere geldim..hatta bilmedigim daha cok seye geldimki onca spor diet fayda etmedi( olsun pes etmiyorum inatla devam ediyorum

pes etmek yok canım.pes etmek en kolayı.biz zorların kadınıyızzzzzzzzzzzzzz:))

ben böyle pc başında otururken diğer sitelerdeki diyet günlüklerini filan okuyorum motive olmak için.başarı öyküleri-öncesi sonrası fotoları filan baya bi işe yarıyo.
şimdi de oğluşum erken uyudu da biraz oturayım dedim.
öznur seninkiler ne yapıyor.ben bi taneye bakamıyom yeri geliyoo.park park diye başımın etini yiyo.gerçi bana da zorunlu hareket oluyo

pes etmek yok canım.pes etmek en kolayı.biz zorların kadınıyızzzzzzzzzzzzzz:))

valla canim cok haklisin öyle zorluklar astimki..ne ölümler ne ayriliklar ne dayaklar ne acilar ne kavgalar..yahu tavuk olup pissem daha rahat ederdim...ama o zorluklari astimda su son bir ayki sisme durumunu asamadim gitti..bu sabah tartida biraz oynama oldu ama artik sevinmek bile istemiyorum nasilsa geri sisecegim...ama bendeki inatta pek fena..bu ay bitecek bu kabus..en azindan 74 le bi´tirecegim bu ayyi...gölgelerin gücü adinaaaaaaa ay gene yanlis oldu 38 beden citircik olma adinaaaaa güc bende artiiiiik

aşarız canım aşarız.en azından çabalıyoruz -çabalıyosun.diyeti rafa kaldırıp kendini yemeye içmeye de verebilirdin.
bu hepimiz için geçerli.böyle bi potansiyel var içimizde malesefff.:))
yani pes etmemek-takımdan kopmamak-artıda çıksak bile yine toparlanmaya çalışmak hepsi takdir edilesi davranışlarrrrrrrrrrrr:))
nasıl gaz veriyorum ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…