cerenle hergün beraberiz bena hava atıp duruyor senden daha zayıfım diyekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso dünde senden bahsettim ona seni lavita soruyor dedim ama onun pek bu aralar vakti olmuyor buraya gitmeye oda seni özlemiş ama karşılaşamıyoruz diyordu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
3.5 4 kg var aramızda tabiki gecen hafta öyleydi bu hafta bakacagız neler olacak aslında onu cagırıp bişeyler yedirsem süper olacak öyle hava atmayla olmaz bu işler ben bu işe bir care bulmam lagzım laelaelaelaelaekötükedihüsosırnaşık şey ne kadar kötüyüm demi kötükedihüsokafamçokkarıştı
sağol canım, inşallah sen de bizim meslekten olursun :)cok gecmis olsun caniminici yaa... acil sifaralar bebisim, dikkat et kendine...
senin verdin kilolara ve azime hayranim var yaaa....
bide ögretim görevlisi olman beni cok etkilio:)) bende istiooom:) insallah
gabaaa ben anlamadim?
fotolari nereye ekliyoruz??
kafalarimiz gözükcekmi??
puanlamayi kim nereye yapiyor??
fotolari biz sizemi özelden yazcaz, siz nidamla puan vereceksiniz
yoksa fotolari foruma eklicez, millet size özel msj yazcak, sizde ona göre bi puan vereceksiniz??
ya peki, birinci olunca oluyor?? sadece haftanin ski mi olmus oluorum?? e ben hep öyleyimki ne gereeek vaaaaaaaa....
ayrica nidam ve sen yarismicakmisiniz?? yarismicaksaniz niye??
sağol canım, inşallah sen de bizim meslekten olursun :)
lavıta o kadar cok yazmıssın ki soru ustune soru pek bısey anlamadım..ben sana olayı acıklayayım..bızıım burda paylasım pek olmuyor..bızde aylınle dusunduk karar verdık..bıraz canlanalım dıye..yarısmalar yapalım kendı aramızda dıye aylın puanı bızım verecegımızı soylemıs ama oyle olmaz tabıkı herkezın puan vermesı ve bırıncının oyle ılan edılmesı gerekıyor..bu arada kafamız gozukcekmı demıssınız..ısteyen olursa kafasınıda ceksın..ıstemeyen sadece fızıgını ceker yollar o sadece fıkırdı katılım olursa..eger olmazsa yapmayız..bızde sızden fıkır ıstedık....umarım anlatabılmısımdır.kaydirigubbakcemile2
he biraz daha oturdu kafamda...
bilmemki cogunluk uyyarsa bana da uyar,
ama ne bilim en iyi asci da sece biliriz:) bir hafta boyunca resim ekleme süresi olur, yani söle bir hafta boyunca, biri resimleri ve tarifini bana yollar, ve bir haftanin sonunda ben bütün fotolari ardi ardina eklerim, (hepsi bir olsun) sonra en güzel görünen resmi ve tarfini puanlariz ve birinci seceriz, bir haftaya yaymak daha mantikli bence cünkü bir gün belirlersin mesela persembe, ama sirf yarisma icin ben persembe en iyi bildim yemegi yapmam, belkide yapamam:) o bir hafta icinde yaptim yemeklerden en güzelini secerim ve eklerim..
ayrica zor bi tarafida olsun, hem güzel görüncek, hem doyurcu olcak, hemde tarifinden anlicamiz gibi kalorisi cok yüksek olmucak
insallah kendimi ifade edebilmisimdir
bursefa kullanıcısından alıntı Mesajı göster
canım bendede oluyordu başlarda... diyet yapsamda tuzu fazla kesmiyordum tansiyon falan düşmesin diye.. birgünde kabak çekirdeği yedim bağırsakları çalıştırsın diye oda biraz tuzluymuş ayen öyle oldu... suyu tutunca vucutta şişlik kilo gibi duruyor... yarına diner şişliğin...
kızlar şimdi size güzel bir tarif vereceğim... vücuttaki ödemi atmak için... arkadaşım diyetisyene gitti 30 kilo verdi troit vardı birde... bu ödem atıp metabolizmayı hızlandıran yağ yakımına yardımcı olan bir kür.. ben 2 gündür içiyorum... haftada 3-4 kilo fark ediyormuş..
5 su bardağı soğuk su
1 bağ maydonuz
1 limon 4'e bölünmüş
10 dakika boyunca kaynayacak... altını kapattıktan sonra içine;
1 limon 4'e bölünmüş
1 elma 4'e bölünmüş
1 portakal 4'e bölünmüş
1 tutam taze nane at kapağını kapa soğusun...
süzülerek içilecek.. 1 günde bitirilip hergün yenisi yapılacak... tadıda çok kötü değil... denemek isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim...
rakibem gelmiş hoşgelmiş nasılsın brose
Hosbuldum canim .. sagol iyiyim .. sen nasilsin ??
bende iyyiim canım yürüyüş yapcam yemegin pişmasini bekliyorum bende bi bakıyım kimler var kimler yok dedim
canım baharnaz kiraz kürünü sanamı vermişti ben tam hatırlayamadım nasıl olcaktı
malum gün geldi yapayım diyorum şimdimi başlasam bitincemi
dun yediklerimi yaziyim
sabah : 2 kraker , peynir
ara : elma , kayisi
Oglen : 2 kraker , bir dilim ekmek , 2 dilim sucuk, biraz peynir
ara : seftali , kayisi , cay
Aksam: 2 kepce yogurtlu makarna
Bugun
Sabah : 2 kraker , peynir , domates
oglen : kraker ve balik ??
ara : meyve ??
Aksam : sebze yemegi ??
?? = galiba :)
bursefa kullanıcısından alıntı Mesajı göster
canım bendede oluyordu başlarda... diyet yapsamda tuzu fazla kesmiyordum tansiyon falan düşmesin diye.. birgünde kabak çekirdeği yedim bağırsakları çalıştırsın diye oda biraz tuzluymuş ayen öyle oldu... suyu tutunca vucutta şişlik kilo gibi duruyor... yarına diner şişliğin...
kızlar şimdi size güzel bir tarif vereceğim... vücuttaki ödemi atmak için... arkadaşım diyetisyene gitti 30 kilo verdi troit vardı birde... bu ödem atıp metabolizmayı hızlandıran yağ yakımına yardımcı olan bir kür.. ben 2 gündür içiyorum... haftada 3-4 kilo fark ediyormuş..
5 su bardağı soğuk su
1 bağ maydonuz
1 limon 4'e bölünmüş
10 dakika boyunca kaynayacak... altını kapattıktan sonra içine;
1 limon 4'e bölünmüş
1 elma 4'e bölünmüş
1 portakal 4'e bölünmüş
1 tutam taze nane at kapağını kapa soğusun...
süzülerek içilecek.. 1 günde bitirilip hergün yenisi yapılacak... tadıda çok kötü değil... denemek isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?