süpersin valla ne diiim..seni cogaltip her ülkeye dagitmali diyorum baska birseyde demiyorum:)) esasini ararsan birgün yaptim o pes etme hatasini..hatirlarsin kaynanamin davet gününde..ama o günde biraktim cok sükür..bugün cok güzel yemekler yaptim..birde halka tatli yaptim sicak sicak ikram ettim..bir isirik aldim oda tadina sekerine bakmak icin...hic kacirmadim hiiiiiic..kendimle gurur duyuyorum.alcak gönüllülügün hic geregi yok vallaaşarız canım aşarız.en azından çabalıyoruz -çabalıyosun.diyeti rafa kaldırıp kendini yemeye içmeye de verebilirdin.
bu hepimiz için geçerli.böyle bi potansiyel var içimizde malesefff.:))
yani pes etmemek-takımdan kopmamak-artıda çıksak bile yine toparlanmaya çalışmak hepsi takdir edilesi davranışlarrrrrrrrrrrr:))
nasıl gaz veriyorum ama:))
süpersin valla ne diiim..seni cogaltip her ülkeye dagitmali diyorum baska birseyde demiyorum:)) esasini ararsan birgün yaptim o pes etme hatasini..hatirlarsin kaynanamin davet gününde..ama o günde biraktim cok sükür..bugün cok güzel yemekler yaptim..birde halka tatli yaptim sicak sicak ikram ettim..bir isirik aldim oda tadina sekerine bakmak icin...hic kacirmadim hiiiiiic..kendimle gurur duyuyorum.alcak gönüllülügün hic geregi yok vallazoru basarmak gercekten marifet..onu paylasmakta böbürlenmek degil haktir diyorum baska birsey demiyorum..bende bu kelimeyi kullanip kullanip baska birseylerde demeye devam ediyorum:))
evet listede sayılar baya azaldı geleb arkadaşlar da istikrarlı devam etmedikleri için çok gelen giden olsada 2 hafta kalmıyolar malesefff bu hafta beklettim kendimi adil olsun diye bu cuma bildiriminde bende olucamiremcim ellerine sağlık:))listede gitgide azalıyomuyuz bana mı öyle geldi.kısa gözüktü gözüme.
hepimizi tebrik ederim:))bu hafta daha iyi olmamızı dilerim
bende dilerim valla.özellikle kendime..ama nazarlara geldim..belalara geldim..gözlere geldim..hatta bilmedigim daha cok seye geldimki onca spor diet fayda etmedi( olsun pes etmiyorum inatla devam ediyorum
sen de süpersin canım:))
valla buradaki paylaşımlarımız olmasa ben çok tozuturdum:))
1 günlük pes etmeler önemli değil.ben o yüzden o gün yazdığın menüye ağır bir eleştiri yapmadım.senin de dikkatini çekmişti sanırım:))
tamam eleştirelim nasıl yedin diyelim yuh diyelim de olabiliyo işte.
bir öğünde bir günde kalıyorsa bence tolere edilebilir.ediyoruz da değil mi bak ne güzel bi gün geçirmişsin tebriklerrrrrrr
bugünkü doğumgünü partisi zede menüm kızlar;
sabah:2 dilim kepek ekmek,biraz labne,1 haşlanmış yumurta,domates,şekersiz çay
ara yok
öğle:2 tane yaprak sarma,1 kuru biber dolması,1 fırında sigara böreği,1 elmalı minik kurabiye,1 minnacık susamlı kurabiye,1 çatal yaş pasta
ara:2 yeşil erik
akşam:1 kepçe yayla çorbası,2 kaşık pilav,yarım porsiyon kadar haşlanmış tavuk
yazınca dehşete kapıldım şimdi...tüm bunları yemeden önce,yerken ve yedikten sonrada sürekli açtım ve hala da açım ama şu ortaya çıkan tabloya bakın yaaa
hehe benim gecenki menüme cok benziyor..yarin daha dikkatli ol canim ..arada oluyor böyl seyler.bak ben topladim kendimi..bugünkü doğumgünü partisi zede menüm kızlar;
sabah:2 dilim kepek ekmek,biraz labne,1 haşlanmış yumurta,domates,şekersiz çay
ara yok
öğle:2 tane yaprak sarma,1 kuru biber dolması,1 fırında sigara böreği,1 elmalı minik kurabiye,1 minnacık susamlı kurabiye,1 çatal yaş pasta
ara:2 yeşil erik
akşam:1 kepçe yayla çorbası,2 kaşık pilav,yarım porsiyon kadar haşlanmış tavuk
yazınca dehşete kapıldım şimdi...tüm bunları yemeden önce,yerken ve yedikten sonrada sürekli açtım ve hala da açım ama şu ortaya çıkan tabloya bakın yaaa
evet listede sayılar baya azaldı geleb arkadaşlar da istikrarlı devam etmedikleri için çok gelen giden olsada 2 hafta kalmıyolar malesefff bu hafta beklettim kendimi adil olsun diye bu cuma bildiriminde bende olucam
duyummmm gel canım aynı kilodan başlıyoruzzzz nerdeysee asılalım seninle beraberrrr var mısın yok musun küçük mü hissediyon büyük müüüü
hehe benim gecenki menüme cok benziyor..yarin daha dikkatli ol canim ..arada oluyor böyl seyler.bak ben topladim kendimi..
simdi bu soruda kastin neydi anlamadim..ama hisserttigim sey kücüktü..cok cay ictimde:)))))))))))) ne ayni kilosu kiz..ben 77.5 sen 73 küsür..ama varim..sonuna kadar..idea ne olucak sen onu söyle:)))))
çeşitli yemişsin ama miktarların az.mesela 2 dilim pasta yememişsin.:))bir çatalcık.
akşam pilav olmasaymış olurmuş fazla olmuş.öğlenin ağır çünkü.
doğumgünü kimindi.kendinin miydi yoksa:))
yeni gelenlerin çoğu bi mesaj yazıyo nooolursun beni de alın diye sonra görüntü yok:))evet listede sayılar baya azaldı geleb arkadaşlar da istikrarlı devam etmedikleri için çok gelen giden olsada 2 hafta kalmıyolar malesefff bu hafta beklettim kendimi adil olsun diye bu cuma bildiriminde bende olucam
duyummmm gel canım aynı kilodan başlıyoruzzzz nerdeysee asılalım seninle beraberrrr var mısın yok musun küçük mü hissediyon büyük müüüü
tesekkür ederim canim..ben bu sefer basaracam..bukadar yol geldim geri dönüs yapamam..zaten istemiyorum geriye dönmeyi..yolu bitirmeyi hedefime ulasmayi istiyorum...bak yarim saat önce ne oldu biliyormusun...karnim acayiiip acikti..nebulsam silip süpürebilirdim yani..dedimki hadi öznur kaldir popoyu..nefsine inat cik tranere calis..insan acikinca yer..bende inadina spor yaptim..bir haftadir spor yapmadigim icin biraz idmandan düsmüsüm..10 dakkika calisabildim ama..canimda yemek istemedi...istedimiydi spor var cünkü yemek yerine...cocuklarada ayni cezayi uyguluyorum...bakiyorum bir konuda mizmizlik yapmaya basladilar daha beter birsey istiyorum yaptiriyorumda..ondan sonra kuzu oluyorlar kuzu:))))))
yok be tickerimi değiştirmedim ben... yoksa 76.7 ile başlıyorum tekrardannnn sen söle ne olsun ama ben bu sefer sporda yapıcam haberin olsun:))))
eee bana cekmis bana:)) baslangicta dedim ya solucan gibi bir kisiligim var.bir hal geliyor bir aci dert hayalkirikligi solucanin keser darbesini yiyipte kopmasi gibi bir hal oluyor..ama sonra solucan eksik tarafini birzaman sonra geri tamamliyor.ölme yok..güclenme var.demi kaptancim..bize birsey olmaz...yeni gelenlerin çoğu bi mesaj yazıyo nooolursun beni de alın diye sonra görüntü yok:))
yaaa hadi 3 müz asılalım.biraz hırsa ihtiyacımız var.biraz daha sıkılaştıralım.
iremcim seni de takdir ediyorum canım yaşadığın sürecin arkasından toparlanmaya gayret etmen-kendini bırakmaman takdirlik:))hatırlatmak istemezdim ama bunu da yazmadan geçmek istemedim:))
güzel taktik.sen akıllı kadınsın:))
bak senin kilo bana bayagi yakinmis..bende 77.5 bak irencim ayni kilo böyle olur:))eee ekipi kurdukmu kimler var simdi parmak kaldirsin basta benbende varımmmm,76,9 um tickerimdan anlaşılacağı üzre:)
yeni gelenlerin çoğu bi mesaj yazıyo nooolursun beni de alın diye sonra görüntü yok:))
yaaa hadi 3 müz asılalım.biraz hırsa ihtiyacımız var.biraz daha sıkılaştıralım.
iremcim seni de takdir ediyorum canım yaşadığın sürecin arkasından toparlanmaya gayret etmen-kendini bırakmaman takdirlik:))hatırlatmak istemezdim ama bunu da yazmadan geçmek istemedim:))
güzel taktik.sen akıllı kadınsın:))
acayip gaza geldim havaya girdim...15 kilometre kosabilirim desemde inanmaayin..ama yürüyebilirim:))
bende varımmmm,76,9 um tickerimdan anlaşılacağı üzre:)
senin benzetmelerine hayranım:))eee bana cekmis bana:)) baslangicta dedim ya solucan gibi bir kisiligim var.bir hal geliyor bir aci dert hayalkirikligi solucanin keser darbesini yiyipte kopmasi gibi bir hal oluyor..ama sonra solucan eksik tarafini birzaman sonra geri tamamliyor.ölme yok..güclenme var.demi kaptancim..bize birsey olmaz...
ben de ben debak senin kilo bana bayagi yakinmis..bende 77.5 bak irencim ayni kilo böyle olur:))eee ekipi kurdukmu kimler var simdi parmak kaldirsin basta ben
o zaman hakliymissin özür dilerim:) tamam bende yapicam spor..artik iki ayy sonra heryerimiz koca koca kas olurmus:)))varya bady calisan kadinlar..meme diye birseyleri kalmiyor.popo hele hic yoook..giyeriz mayolari pazilarimizin pozunu veririz:)))) ayy ayy gene havamdamiyim nedir:)))) tamam kiz girdik gitti..ama iddeada güzel bir sey olsun...iki ay sonra türkiyedeyim hatirlatirimyok be tickerimi değiştirmedim ben... yoksa 76.7 ile başlıyorum tekrardannnn sen söle ne olsun ama ben bu sefer sporda yapıcam haberin olsun:))))
tamam kızlar dörtledik hadi bakalımmm kaybeden 2 kazanan 2 ye her gün iltifat edecek ama sallamk yok bakın 4 kişiyiz topu topu bi hafata deneyelim bakalım ne olacak
benim aklıma gelen bi ceza dajha var bu foto yükleme işini biraz zor yaaa kaybeden 2 kilolarının fotosunu koyacak tartı üzerinde duracak tartıdan rakam okunacak biraz uğraşlı olsun bu iş ne dersinizzz
igrenc benzetmelerim var demi..ama gercekci de aynizamanda...senin benzetmelerine hayranım:))
öyle olmalı tabi.
ben de ben de
süper diyorum baska birsey demiyorum(herdefasindada diyorum:))tamam kızlar dörtledik hadi bakalımmm kaybeden 2 kazanan 2 ye her gün iltifat edecek ama sallamk yok bakın 4 kişiyiz topu topu bi hafata deneyelim bakalım ne olacak
benim aklıma gelen bi ceza dajha var bu foto yükleme işini biraz zor yaaa kaybeden 2 kilolarının fotosunu koyacak tartı üzerinde duracak tartıdan rakam okunacak biraz uğraşlı olsun bu iş ne dersinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?