iyide ben buraya foto yükleyemiyorum bana adasim duyumcum yardim etmisti..beceremesemde faceye mutlaka yüklerim..adasimada sorar ögrenirim artik..tamam ben varım.fikir de güzel.foto yüklemeyi hepimiz yapabileceksek uygulayalım iremcim.
iyide ben buraya foto yükleyemiyorum bana adasim duyumcum yardim etmisti..beceremesemde faceye mutlaka yüklerim..adasimada sorar ögrenirim artik..
iyide ben buraya foto yükleyemiyorum bana adasim duyumcum yardim etmisti..beceremesemde faceye mutlaka yüklerim..adasimada sorar ögrenirim artik..
yalniz tartidayken foto cekecegimize göre fotograf makinasinin agirliginida düseriz sonradan:)))
bilene kolayda benim gibi becereksizsen bu konularda biraz ugrasman gerekecek:)aa ben sazan gibi atladım.foto yüklemek zormu.daha önce denemedim de:))
neyse kaybetmeyi unut artık.hiç şansın yok:))
yalniz tartidayken foto cekecegimize göre fotograf makinasinin agirliginida düseriz sonradan:)))
hele oı gün gelsin kaybet sonra ben sana hiç üşenmeden öğretirimmmmmm
hele oı gün gelsin kaybet sonra ben sana hiç üşenmeden öğretirimmmmmm
en çok verenlerrrrkaybedenlermi foto yükleyecek,kzananlarda yüklesede hepimiz görselk o güzel rakamları yaa,birde hedef varmı cumaya kadar en çok verenlermi kazanıyor?
hay allah desene kacis yok:)) ama burada herkes en sevdigi degerin üzerine yemin edecek dürüst olacagina:))) ben onu bunu anlamam..dedim ya bu dogruculugum birgün canimi yakacak ama
gelelim diger ayrintilara..yarin sabah tartilacagiz degilmi..bir hafta deneyecegimize göre haftaya pazartesi sabahi bildirim yapicaz öylemi
iyide biz bir haftalik ideaya girdik..cumaya cok az var?:26:ço iyi niyetli gördüm seni:))
tamam kızlar.iyi oldu caymaca yok.cumaya kadar tam gaz devam.
öznur bak senin gazın tamam bu gece fulledinuçman lazım.
eh ben de peşinden artıkkkkkk:))
hadi iyi geceler.ben sabah 6 ya 10 kala kalkıyorum.uyumam lazım.karnım da aç.hemen uyumam lazım:))
simdi yarin sabah tartilip cumaya kadarmi bekliyecegiz..yoksa gecen cumaki tartildigimizmi?aaa evet yarın sabah tartılmamız lazımmm bizimmm nasıl yapsak cuama ya kadar verilen kşilo olsun o zamn bu hafta bildirim günlerini kaçırmayalımm bencee sizce????
aaa evet yarın sabah tartılmamız lazımmm bizimmm nasıl yapsak cuama ya kadar verilen kşilo olsun o zamn bu hafta bildirim günlerini kaçırmayalımm bencee sizce????
benimki 77.2 bu sabah ackarna öyleydi..tamam anlastik hadi bakalim..süper dörtlü is basindaherkesin bugün şu anki kilo itibariyle başlangıç kilosu kabul edilip cumaya kadar en çok veren 2 kişi kazanacak,kaybedenler cuma tartılıp,fotoğraflayıp cezasını yerine getirecek okey? benim başlangıç kilom 76,99999999999:)))
tamam anlastik hadi bakalim..benim bir dezavantajim var.oda esim evde.ise gitmiyor.o evde olunca hep güclü kahvalti vede disarda yemek durumlari oluyor....yinede basaracagim hadi bakalimbu hafta böyle olsun kızlar topikten kopmayalımmm
bu hafta böyle olsun kızlar topikten kopmayalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?