valla canim bendede durum tamtersi..iki gündür iyice kararli gidiyorum:))bir spor kalmisti onada baslarim artik yarin:))anlaştık bakalım hadi hayırlısı.... bugünkü yediklerimi cumaya kadar ancak sindiririm ama neyse:)))
hosgeldin canim.aman dikkat..kolay gitmiyor kilolar vallaben de geldim gene geldim :) geçen haftalarda diyet miyet yalan oldu ama bu haftaya çok motive başlayacağım inş. kilo verince bi süre sonra insan yoruluo bana öyle oldu yani.bi de emzirdiğimden midir nedir gözüm dönünce tam dönüoartık haftasonları diyeti bozmamaya karr verdim inş kaçamak yapmicam artık
ben de geldim gene geldim :) geçen haftalarda diyet miyet yalan oldu ama bu haftaya çok motive başlayacağım inş. kilo verince bi süre sonra insan yoruluo bana öyle oldu yani.bi de emzirdiğimden midir nedir gözüm dönünce tam dönüoartık haftasonları diyeti bozmamaya karr verdim inş kaçamak yapmicam artık
valla canim bendede durum tamtersi..iki gündür iyice kararli gidiyorum:))bir spor kalmisti onada baslarim artik yarin:))
özurcum o zaman sen kafadan 1-0 öndesin benden,bendeki de deli cesaretimi ne bunca ye sonrada kalk yarışmaya gir... ama bende bu 4 gün sporu arttırmaya çalışayım napayım,birde adetim yeni bitti ödem mödem bişeyler varda beni terkederse ne ala yoksa halim harap:)))
hoşgeldin canım yokluğun hissediliyor ayrılma lütfennn
valla canim bendede durum tamtersi..iki gündür iyice kararli gidiyorum:))bir spor kalmisti onada baslarim artik yarin:))
özurcum o zaman sen kafadan 1-0 öndesin benden,bendeki de deli cesaretimi ne bunca ye sonrada kalk yarışmaya gir... ama bende bu 4 gün sporu arttırmaya çalışayım napayım,birde adetim yeni bitti ödem mödem bişeyler varda beni terkederse ne ala yoksa halim harap:)))
valla canim keske hakli olsan..ama son haftalardaki cabama vede aldigim kötü neticelere bakacak olursak durum karanlik..birde kirmizi kart haftam ama ona ragmen verirsen sonraki hafta baglasaniz tutamazsiniz beni ona göreee:)
tamam canim hadi iyi geceler..bakalim cumaya neler olacak:)))bende yatar kızlar aldım menümü gidiyorummmmmm:)))
yahu bu nasil menü arkadasim...senin bu menüyü ben sadece kahvaltida yerim....valla böyle yesem acayip zayiflardim herhalde...benimkide abarti biliyorumda seninkide abarti olmus gibi...gücten düsmeyesin hasta falan olmayasin aman diiim..sitres konusunda cok haklisin.aksam ideaya girdik ya bana bir aclik geldi..4 domates 2 tanede 30-40 santimlik salatalardan yedim...valla 2 kilo geelir herhalde ama acliktan ölecektim onlarla midemi kandirdim...benimkide dahabeter abarti demi...nerdeyse manavi indirecegim mideye bir oturustu..neymis kalorisi azmis...günaydın güzel bayanlar.. mutlu birgün diliyorum hepinize..
kaptancım ellerine, emeğine sağlık liste için.
ayça foto koymayı isterdim ama malesef koyamayacağım. eşime anlattım foto koyanları bi tepki verdi anlatamam. bak eşleri bişey demiyor ne güzel dedim. dediki görmüyorlarda ondan bişey demiyorlardır. koysam fotoyu boşar herhalde yani.
kızlar tebrik ederim herkes kilo vermiş, ben inanıyorum duyumda bu hafta verecek güzel kilolar.
yarışa girmişsiniz. ama size tavsiyem çok stres yapmayın bu yarışı çünkü stresten kilo vermeniz durabilir, beyniniz sürekli açlık sinyali gönderebilir, vücudunuz direnç gösterebilir. tatlı bir rekabet olsun. hepinize de inanıyorum vereceksiniz kiloları. başarılar.
gelelim dünkü menüme:
sabah-öğlen karıştı: 1 dilim kızarmış ekmek, 1,5 kaşık lor, 1 domates, 1 salatalık
ara: 1 elma
akşam: 4 adet form bisküvi(sunta gibi olanlardan evde değildim böyle oldu)
ara: 1 portakal
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekrsiz çay.
yahu bu nasil menü arkadasim...senin bu menüyü ben sadece kahvaltida yerim....valla böyle yesem acayip zayiflardim herhalde...benimkide abarti biliyorumda seninkide abarti olmus gibi...gücten düsmeyesin hasta falan olmayasin aman diiim..sitres konusunda cok haklisin.aksam ideaya girdik ya bana bir aclik geldi..4 domates 2 tanede 30-40 santimlik salatalardan yedim...valla 2 kilo geelir herhalde ama acliktan ölecektim onlarla midemi kandirdim...benimkide dahabeter abarti demi...nerdeyse manavi indirecegim mideye bir oturustu..neymis kalorisi azmis...
,günaydın güzel bayanlar.. mutlu birgün diliyorum hepinize..
kaptancım ellerine, emeğine sağlık liste için.
ayça foto koymayı isterdim ama malesef koyamayacağım. eşime anlattım foto koyanları bi tepki verdi anlatamam. bak eşleri bişey demiyor ne güzel dedim. dediki görmüyorlarda ondan bişey demiyorlardır. koysam fotoyu boşar herhalde yani.
kızlar tebrik ederim herkes kilo vermiş, ben inanıyorum duyumda bu hafta verecek güzel kilolar.
yarışa girmişsiniz. ama size tavsiyem çok stres yapmayın bu yarışı çünkü stresten kilo vermeniz durabilir, beyniniz sürekli açlık sinyali gönderebilir, vücudunuz direnç gösterebilir. tatlı bir rekabet olsun. hepinize de inanıyorum vereceksiniz kiloları. başarılar.
gelelim dünkü menüme:
sabah-öğlen karıştı: 1 dilim kızarmış ekmek, 1,5 kaşık lor, 1 domates, 1 salatalık
ara: 1 elma
akşam: 4 adet form bisküvi(sunta gibi olanlardan evde değildim böyle oldu)
ara: 1 portakal
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekrsiz çay.
kız tatlı bi rekabet dedik.hemen akşam konuşur konuşmaz strese mi girdinyahu bu nasil menü arkadasim...senin bu menüyü ben sadece kahvaltida yerim....valla böyle yesem acayip zayiflardim herhalde...benimkide abarti biliyorumda seninkide abarti olmus gibi...gücten düsmeyesin hasta falan olmayasin aman diiim..sitres konusunda cok haklisin.aksam ideaya girdik ya bana bir aclik geldi..4 domates 2 tanede 30-40 santimlik salatalardan yedim...valla 2 kilo geelir herhalde ama acliktan ölecektim onlarla midemi kandirdim...benimkide dahabeter abarti demi...nerdeyse manavi indirecegim mideye bir oturustu..neymis kalorisi azmis...
aa doğru ben senin mesajı gördüm gibi.şimdi sen yazınca hatırladım.hatta tebrik etmiştim seni..günaydın arkadaşlar 3 gündür giremedim. hafta sonu nışanımız olduğundan listeye baktım ilk ben yokum. kaptanım yapma etme 3 kilo vermişim unutma beni ne olur.....
inşallah görürsün canımherkeslere günaaaydıııııııııın
güzel bi gün güzel bi hafta olsun inşallah
kızlar güzel bir rekabete girmişsiniz tebrik ederim bende bu hafta iyi bi rakam bekliyorum ve dikkat edicem inş 72 leri 71 leri görürüm
iki gündür yoktum menülerimide yazamadım memelekete her gidişimde azda olsa verip geliyorum hareketli olunca galiba benim bu haftaki hedefim 1 kilo inş ulaşabilirim spor olmaması benim için en kötüsü ama yapıcam inş
işte benim aklımı kurcalayan da bu.evet çok az yiyor ama kilo veriyor.hepimizi solladı geçti.maşallah diyorum bu arada.çok azimlikesinlikle katılıyorum ben açlıktan ölürüm öle beslensem valla iyi sabır var bu kızda ha ama o hedefine çoktan ulaştı biz hala debeleniyoruz bunuda hesaba katmak lazım
üff haftasonu kazazedesi olmuşsun.hele 2 gün üstüste her öğün aşırı yeniliyorsa telafisi güçleşiyor.1 hafta kaybedilebiliyor.keşke dün o kadar kurabiye yemeseymişsin.hafta sonu abarttım. abarttım ne kelime o....z gibi yedim yani.evde pastalar börekler dolmalar dört dönüyordu.
dün çok fazla abartmadım ama yine fazla
sabah kahvaltımı yaptım yumurta, zeytin , peynir , domates,
saat iki gibi menemen yedim 3 dilim ekmekle
akşam kurabiye yedim ama kaç tane bilmiyorum
en fazla bir litre su içmişimdir..
öyle yani bu hafta bende kararlıyım artık kendime hakim olmam lazım kardeşimin düğünü var derken bir de görümcemin düğünü çıktı.. hemde tam bir ay var benim vermem gereken en az 6 kilo var... ha gayret hepimize..
90 kilodan 68 kadar gelen arkadaşlar varya maşallah ya tebrik ediyorum sizi ya ben çok zorlanıyorum dün hiç bir yere gitmemeye çalıştım yemek yemiyim diye Allahım her dakika buraya bakıyorum her boşlukta burdayım motive olayım diye çok istiyorum kilo vermeyi
canım yemek yemeyerek olmuyo ne yazıkki bence sen kendine bi program yap düzenli spor bol su bide biz halledersin merak etme90 kilodan 68 kadar gelen arkadaşlar varya maşallah ya tebrik ediyorum sizi ya ben çok zorlanıyorum dün hiç bir yere gitmemeye çalıştım yemek yemiyim diye Allahım her dakika buraya bakıyorum her boşlukta burdayım motive olayım diye çok istiyorum kilo vermeyi
hafta sonu abarttım. abarttım ne kelime o....z gibi yedim yani.evde pastalar börekler dolmalar dört dönüyordu.
dün çok fazla abartmadım ama yine fazla
sabah kahvaltımı yaptım yumurta, zeytin , peynir , domates,
saat iki gibi menemen yedim 3 dilim ekmekle
akşam kurabiye yedim ama kaç tane bilmiyorum
en fazla bir litre su içmişimdir..
öyle yani bu hafta bende kararlıyım artık kendime hakim olmam lazım kardeşimin düğünü var derken bir de görümcemin düğünü çıktı.. hemde tam bir ay var benim vermem gereken en az 6 kilo var... ha gayret hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?