80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar 85 kıloyum ve 65 olmak ıstıyorum ınsallah. ben bugun bı macuna basladım ayda max. 9 kilo verdiyormus bugun sabah aldım bır cay kasıgı sımdılık ıyı gıdıyor tok tuttu sabah yarım sımıt ıle gectı ve lavaboya cok rahat gıdıyorum kabızlık fılan kalmadı ve urun tamamı ıle dogal aktardan aldım zaten tekrar bılgı veırırmm gıdısatı :)

arkadaşlar hepinize selamlar..
ayranlı çorba detoksuna dün başladım..dün sabah tartıldım..74.5 kg idim
sıkı durun bu sabah tartıldım tam 73.4 kg çıktım...
toplamda tam 20 kg verdim arkadaşlar..yazarken ben bile inanamıyorum..
detoksu tam yapma zamanımdı..metabolizma yavaş ve son zamanlarda kaçamaklardan kilo veremiyordum..tabi detokstan sonra yemeklere saldırırsanız geri alırsınız..çok su içmediğim halde sık sık tuvalete gidiyorum..çorbaya tuz katılmaması lazım ama dün akşama doğru tansiyonum düştü ben biraz katıyorum..bugün yürüyüş yapmadım yani herhangi bir spor yapmadan nekadar vereceğime bakacağım..zaten 2 günde 2 kg veriliyor..hayatımda ilk defa detoks yapıyorum..zaten düzenli, beslenmeye alıştık..benim amacım metabolizmayı şaşırtmak..
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 d.kepek ekmek
peynir
domates salatalık

ara
ayranlı çorba

öğle
ayranlı çorba

ara
ayranlı çorba

ara
ayranlı çorba

akşam ayranlı çorba
(bir kez daha içilmesi lazımdı ama ben içemedim)

bugünkü menümde aynı...

arkadaşım sende son zamanlarda saldın kendini benim gibi..ama ben detoksla toparlandım hemen..tavsiye ederim..

bunu bende denemeliyim gerçekten çok merak ettim reglim bitsin bide bunu yapayım dimi regl olunca tam sonuç alamadım demişti masivamdı galiba

regl dönemi vücut su tutar..bende bitiminde başladım..vucut ödem atıyor
haklısın canım biter bitmez deniycem bunubide proteinli gidalar olduğundan anne sütünüde artırdığını okudum deneyen bi arkadaş yazmış benim için ektra iyi olur inş

iki gündür yazıyorum canım sağol desteğin için sesiz sedasız takıp edıyorum sizi evet dediğiniz gibi bikere daha size heveslenip başladım ama ozaman diyetisyene gitmemiştim pes edip yazmıyo insan ama ben özelikle dünden beri yazıyorum yediklerımı göreyim diye evdede listem var menümün dişina çıkarsam cezalı gibi yazıyorum buzdolabının üstünde gözümün önünde 26 yaşındayım 3 senedir evliyim istanbulda yaşıyorum kendi showromumuz var aile şirketi gibi esnafıs işte :) orda çalışıyorum evimede yakın çalışma saatlerim esnek oyüzden dükkanda iken diyetimi çok iyi bir şekilde uygulayabiliyorum karışan eden yok zatende işte ömür boyu şişmandım evlendiğimde bile gelinliği 83 kilo ile giyindim ama eşim evlenmedende rica etmıştı kilo vermemi artık bezmış durumda :) gecen senede hiç ama hiç istemiyerek akapunktura gitmiştim ama çok hasta oldum diyeti çok ağır geldi kötülemek istemem ama gerçekten simdiki diyetisene gidince aradaki farkı gördüm kişiye özel değildi menü kağıtlarını yırtıp yırtıp veriyodu eeee bende tabi yapmak istemiyodum ve sonuçta bıraktım verdiğim bütün kiloyu geri aldım daha sonra spora yazıldım sıkıldım çünkü spor salonlarını hiç sevmem hele bide araban yoksa terli terli eve gelmek filan zor geldi sonra gitim eliptic bisiklet aldım onunla bayağı zaman spor yaptım düzenli 1 ay düzensiz yaptım şimdide 1 mayısta yeniden bir diyetiseyene gitim doktorum sevindirici olarak bana çok spor yapmam gerekmediğii çünkü kas oranım fazla olduğunu söyleyince öyle sevindimki anlatamam 1 mayısta 85.7 idim inşallah bakalım 11 mayısta tekrar gitcem güzel bi diyet listesi verdi güzelce dinledi ona göre liste verdi doktorumdan çok memnunum da işte bukadar yemeyi sevipte üstelik kocamanın ve tabiki başkalarının gözündede başarısız duruma düştğm çok üzülüyorum bu durma kocamda beğensin arık şıkayet etmesin bu durumdan istiyorum bu sefer çok inançlıyım başarıcam inşallah sürekli sizi takip ediyorum oyüzden biraz uzun oldu ama sağolun ilgilendiğiniz için

Slm kizlar npiyonuz dün hidrallezi oldugu icin piknikteydik kendime inanamadim cok az yedim canimda istemedi ama bugun baya hasta kalktim gunes carpti sanirsam simdik ilac aldim biraz toplanayim sporumuda yapicam yarisma isi cok iyi ama beni haftaya kabul edin olurmusimdi regliyim bakalim ne ka kadar verecem
Dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek biraz sucuk domates salatalik
Ara 1 elma
Ara 14 tane erik
Aksam 7 tane izgarada kelebek salata 2 yudum kola
Ara dondurma karpuz

3 litre su spor yok nasilim kizlar

ewt kızlar çok az yedim biliyorum. gün içerisinde canım bişey istemiyor. sanırım vücudum ve beynim pes etti irademe karşı:) akşam evde değildim. ya diyetimiz bozacak bi şekilde beslenecektim ya da yemeyecektim. yememeyi tercih ettim ben de. ama mutlu oldum. sağlık problemine gelince çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. düşük tansiyon olmadı hiç. zaten benim tansiyonum düşmez yükselir o da strese bağlı olarak. daha önce yaptım böle diyet. daha da az yiyordum hatta. yaklaşık 7 yıl önce falandı. 77den 66ya inmiştim. sonra öss stresi falan salladım diyeti. sonuç 82 oldu bu yıl. ama şimdi sonucu değiştirdim. kendimi mutlu ve iyi hissediyorum açıkçası.
bugünkü menüm:))
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık lor, 1 domates, 1 salatalık
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü bir parça, salata
ara: yarım elma
akşam: salata, makarna
ara: 1 portakal
2,5 lt su, 2 kupa yeşilçay, 3 şekersiz çay.
iyi akşamlar kızlar.
hımm bi de yaşımı soran bi arkadaş vardı 23 cnm.

benim de bugün nasil basim agriyor .her an bir seylere saldirabilirim. az ve sik sik yicen . bende haziranin sonuna kadar hedefledigim kiloya düsmem lazim cok güzel gece elbisesi begendim.onun icin vermem lazimm..ama suna da inaniyorum kilo vermek sabir ve irade isi

menum
sabah 1 dilim ekmek 1tatlı kaşığı reçel peynir 5biyerde zayıflama çayı su

1ara 1porsiyon muz

öğlen yarım tapak zeytinyağlı mantar kabak sote 1 kaşık yoğurt
1kase yoğurt çorbası 1 dilim ekmek

2ara 3gallete yarım kase yoğurt

akşam 100gr kıyma buğlama 1dilim ekmek

3ara 1 bardak süt 1çilek

gunboyu 2.5 litre 2 kupa meyve çayı 5 biyerde çay su 45 dk spor

günaydın arkadaşlar 3 gündür giremedim. hafta sonu nışanımız olduğundan listeye baktım ilk ben yokum. kaptanım yapma etme 3 kilo vermişim unutma beni ne olur.....

canım ben seni unutmadım gördüm mesajını da ancak bliyosun 2 hafta kuralı var bak ben kendimi de listeye almadım bu hafta beklettim çünkü ara vermeden devam eden arkadaşların bünyesine göre bizim bünyemiz daha hızlı kilo verecektir bu eşitsizliği ortadan kaldırmak adına 2 hafta kuralı uygulanıyor ben hiç buradan ayrılmadım ona rağmen bu süreç içerisinde diyet yapmadığım için bi hafta bekledimmm
kılzra yarın inşallah istanbula gideceğim...nete giremeyeblirim... kendinize iyi bakın ve sevgiyle kalın...

canım iyi yolculuklar dikaat et kendineeee

kızlar ben sabah tartıldım 76.7 değil 76 olmuşummmm dürüstlük bende olsun:)))) 0.7 yi saymıyorum yarışaaaa sizde tartıldınız mı bak fazladan fazladan vermiş görünmeyin sonra:)))
1 saat 40 dakika yürüdüm geldimmm hamlaşmılım ama bacaklarımı sormayın gitsin....
menm çok süper sayılmaz akşam paylaşırım artık bitince

ben 200 gram fazla bile çıktım canım bu sabah((bu arada süper yürümüşsün maşallah...

Son düzenleme:
bugünkü menüm kızlar:
sabah:1 dilim ekmek,birz labne,domates,salatalık
ara:5 badem
öğle:1 sahanda yumurta,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ara yok
akşam:6 yk tavuklu mantar sote,1 dilim ekmek,salata
ara; leblebi yicem

• menüm iki dilim ekmek.biraz penir,recel visne
  • aralarda su veya meyva üzüm bir kac tane
  • öglen biber ,kabak kizartma (HAFIF YAGDA ).yogurt ve salta
  • ara bir kac tane kuru yemis
  • aksam tavuk .yesillik
  • meyva falan olabilir . bir saat de yürüdüm
  • iki litre ye yakin da su ictim

selamlaar
bugünkü menüm

sabah
iki dilim ekmek
labne
bi haşlanmuş yumurta
domates salatalık

ara
bi lokma ıspanaklı börek öğrencim ikram etti. almamazlık edemedim çocuk die
bi elma

öğle
üç dilim ekmek ekmekler light bu arada
labne üstü çemen
iki tane yulaflı form bisküvi
yeşilçay

ara yok

akşam
bi porsiyon sebzeli bulgur pilavı
biraz haşlanmış brokoli
biraz da yoğurtlu cevizli semizotu

ara
incecik bi dilim maraş dondurma misafirlerle yedim
bi iki badem

40 dk yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…