vaaay be bana kirmizi cook yakisiyoryan iremcim ellerine saglik..tipki iremin rengini yaptigin yanlisliktan keske banada yapsaydin..bu gidisle anca yanlislik olrsa kurtulabilecegim kirmizidan:)) teesef ettim beni hic seven yokmus yapayalniz kalmisim kizarmakta bakalin bu hafta noolcak..böyle giderse artiya devamda..üstelikte kirmizi kart haftama giriyorum..ellikulaginda..carsamba olmasa persembe basil belalarda...basim belada...tabancami ay pardon yanlis oldu yesil cayimi unutmusum mutfakta...nerden baksan tutarsizlik nerden baksan sismancaaa
inan arkadaşım ben de böyle şeyleri hiiçç yapamazdım ama sindirim sistemi için gerekli..biraz zorlandım ama tartıda ve kendimde sonucu görünce devam ediyorumnasıl yapıcaksın canım??ben hiç yapamıyorum böle şeyleri..
arkadaşlar hepinize selamlar..
ayranlı çorba detoksuna dün başladım..dün sabah tartıldım..74.5 kg idim
sıkı durun bu sabah tartıldım tam 73.4 kg çıktım...
toplamda tam 20 kg verdim arkadaşlar..yazarken ben bile inanamıyorum..
detoksu tam yapma zamanımdı..metabolizma yavaş ve son zamanlarda kaçamaklardan kilo veremiyordum..tabi detokstan sonra yemeklere saldırırsanız geri alırsınız..çok su içmediğim halde sık sık tuvalete gidiyorum..çorbaya tuz katılmaması lazım ama dün akşama doğru tansiyonum düştü ben biraz katıyorum..bugün yürüyüş yapmadım yani herhangi bir spor yapmadan nekadar vereceğime bakacağım..zaten 2 günde 2 kg veriliyor..hayatımda ilk defa detoks yapıyorum..zaten düzenli, beslenmeye alıştık..benim amacım metabolizmayı şaşırtmak..
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 d.kepek ekmek
peynir
domates salatalık
ara
ayranlı çorba
öğle
ayranlı çorba
ara
ayranlı çorba
ara
ayranlı çorba
akşam ayranlı çorba
(bir kez daha içilmesi lazımdı ama ben içemedim)
bugünkü menümde aynı...
bunu bende denemeliyim gerçekten çok merak ettim reglim bitsin bide bunu yapayım dimi regl olunca tam sonuç alamadım demişti masivamdı galiba
haklısın canım biter bitmez deniycem bunubide proteinli gidalar olduğundan anne sütünüde artırdığını okudum deneyen bi arkadaş yazmış benim için ektra iyi olur inş
regl dönemi vücut su tutar..bende bitiminde başladım..vucut ödem atıyor
canım yemek yemeyerek olmuyo ne yazıkki bence sen kendine bi program yap düzenli spor bol su bide biz halledersin merak etme
katıl sen de bize canım.günlük yediklerini miktarlarını filan ya.ama hergünü yaz.paylaşımda bulun.bizler de idyetimizi sürdürmekte zaman zaman zorlanıyoruz ama birbirimizden destek alıyoruz.
kaç yaşındasın neler yapıyosun kendini tanıtırmısın biraz.
pek çok arkadaş buraya gelip senin gibi bir mesaj yazıyo sonra uğramıyo:))
sen öyle yapma yazmaya çalış
günaydın arkadaşlar 3 gündür giremedim. hafta sonu nışanımız olduğundan listeye baktım ilk ben yokum. kaptanım yapma etme 3 kilo vermişim unutma beni ne olur.....
kılzra yarın inşallah istanbula gideceğim...nete giremeyeblirim... kendinize iyi bakın ve sevgiyle kalın...
kızlar ben sabah tartıldım 76.7 değil 76 olmuşummmm dürüstlük bende olsun:)))) 0.7 yi saymıyorum yarışaaaa sizde tartıldınız mı bak fazladan fazladan vermiş görünmeyin sonra:)))
1 saat 40 dakika yürüdüm geldimmm hamlaşmılım ama bacaklarımı sormayın gitsin....
menm çok süper sayılmaz akşam paylaşırım artık bitince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?