80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anam anam kiz senle ayniymisiz nerdeyse..bendede 77.3 yani 100 gr fazlan varmis:)))
arkadaşım sende son zamanlarda saldın kendini benim gibi..ama ben detoksla toparlandım hemen..tavsiye ederim..
yok kiz valla salmadim..ama bir firtinadir sürüklüyor beni böyle...ne kadar direniyorsamda sonuc alamiyorum..sanirim guatirimdan geliyor

vallahi kaptancim 77.3 ama buna sükrediyorum.haftalardir en azindan 2oo gr.da olsa eksi görünüyorum ya.....ölsemde gam yemem..bu dogru degil gam yerim valla...hafif olayimda beni tasiyacaklara eziyetim az olsun demi ama..hatta basi esim cekecegine göre dua bile eder bana:)) cok sükür kadin öncesinden 20-30 kilo verdide eziyetten kurtardi bizi diye:)))) arkamdan aglamayacagi kesin nasilsa...cok seviyoruz birbirimizi coooooooooooooooook

sabah: bezelyeli havuclu sebze kavurmasi yagini aldim ama.
3 dilim ekmek..(bu ekmek hayatimdan cikmadikca bu bünyede bana eyvallah cekmeyecek gibi gibi
ögle:bir tbak melemen 2 dilim ekmek
aksam:3-4 köfte
7-8 kasik sebzeli mangolu pilav gibi bir yemek iste..gene hazir donmuslardan....

aslinda ben hazir donmus yemeklere cok karsiyim...ama bayagi indirim vardi..esimde seiyor diye aldim..esimden önce ben tükettim:)) yani hocanin dedigini yap gittigi yoldan gitme derler ya aynen öyle...

kızlar slm ben evde yoktum üc gündür annemlere gttm hber de veremedm cuma apar topar çıktm evden net de olmadıgı için gremedm
kaptanm şimdi ben bu hafta bldrm yapamadm bu cuma da listede olmayacagım haftaya mı olacagm ? ben yne yarından itibaren yazarm menumu kontrolu iice kaçrmamk için haftasonu 73.7 gördm tek yaptgm kaçamak dondurmaydı dayanamıorm şu dondurmaya ya ( bşeyler yapmam lazm bnm de kekik çayına başlıcam bakalım yarından itibaren bu arada spora ful dvm ettm kızlar bol bol yürüdüm ve spor aletleri oluo ya dısarlarda onlarda yaptım sporumu yarın yne başlıcam spor merkezme de bunye alşıo heralde bi süre sonra insann hep yapası gelıo .....

ben geldimmmmmmmmmmmm ama kimsecikler kalmamışşşş duyummm özür dilerimmmmmmmmmm valla arkadaşa ders çalışmaya gitmişdimmmm sırff seninle atışmak için erken kalktım ama yetişmemedim PPPP

kankammmmmmm kankammmmm nasılsınnnnnnnnnnnn nasıl gidiyor diyetttt

canım ben de dün 77.4 tüm.yani emin olabilirsiniz:))bizde neyse o:))
bu sabah ise 76 lı rakamlara düştüğümü gördüm.dünü hafif ve hareketli geçirmiştim.
yani inanmamazlık yapmayın oldu muuuu.bu rakamı korurmuyum tekrar artarmıyım bilemiyorum şu an
senin dürüstlüğüne hayranım ben zaten:))
yürüyüş çok iyi olmuş.
ay sen alemsin yaa.müthiş bir hayal dünyan var:))
düne göre bugün 76 lı rakamlardayım yukarda da yazdım ama ne olur cumaya kadar görcez.
200 gr.da önemli.bak en azından bir hareket başlamış aşağıya doğru.tebriklerrrrrr

mangolu pilav çok ilginç geldi bana.pişmiş mi oluyo da sen ısıtıyosun sadece.
ekmek biraz fazla tüketiyosun sabah 2 dilim yesen olmuyo mu:))

dünkü menüm

sabah:1 yumurta-1 kk peynir-1 dilim çavdar ekmek-şekersiz çay
ara:1 kutu light süt-yeşil çay
öğle:1 kase mercimek çorba-2 kaşık patates oturtma-3 kaşık makarna-1 küçük yoğurt
ara:1 elma-yeşil çay
akşam:yrm kase sütlü çorba-1 kaşık bulgur pilavı-birkaç lokma tavuk pirzola-4 kaşık kadar yoğurtlu brokoli salatası-yrm dilim ekmek
ara:birkaç kraker-yrm ekşi elma

araları düzenli yapıcam bu hafta.bir süt bir elma olacak.
dün light süt ve ekşi elma aldım özellikle.
suyu ise ben hep çok içerim.masada sürahim var.
2 lt kesin içiyorum.genelde 2.5-3 arasıdır.

Son düzenleme:
günaydııııııııııııııııııııınlar nerelerdesiniz kızlar ya ben burda olduğumda kimseler olmuyo ben gidince gelesiniz tutyo kızacam artık haaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz sen şekercan ya özledim valla seni güzel günaydınlarını nasıl gidiyo kpss

bravo canım ya güzel yürmüşsün bende çok istiyorum yürümeyi spor yapmayı ama vakiiiiiiiitttttttttttt yoooooooooookkkkkkkkk

KIZLAR dün size yazdıktan sonra boğazım aımaya başladı çoba filan yaptım anam su bile içemez hale geldim yemek yiemedim yutkundukça ağlamaya başladım baktık olmuyo eşim tuttu klumdan hastaneye acile götürdü doktor önce buyrun bayan filan dedi boğazıma baktı hocam faranjitiniz çok ilerlemiş dedi faranjit öğretmen hastalığıya biz de olduk hoca:)))

iğneyi yedim ilaçlarımı aldım şimdi daha iyiyim e acıydı ya su içerken bile her yutkunmada ağladım yaniiii

kuzummmm benimmmmm bende çok özlüyorummmmm belki lafda geliyor amaaaa gerçekten burayı çok arıyorum siz olmayınca diyet filan kalmadı ama çalışmalarım çok güzel gidiyor şükürrrr 1 aya kadar konularımı tam bitireceğim inşallahhhh

çok geçmiş olsunnn kaptanımmmmmmmmm gözümün nuruuuu

kızma kızma cnmmm. bak feryadını duydum geldim hemen:)) nasılsın nasıl gidiyor?

çok geçmiş olsun azıcık bi yeri ağrısa insanın dünyayı görmüyor gözü. Allah şifa versin cnm. dikkat et kendine.

geçmiş olsun canım ya yanı sıkıntı bendede var boğazım akşamları telef oluyo

cnm en güzelini yapıyorsun. şu kpssyi bi hallet diyet sana çok kolay gelir. nasıl olsa sen diyet mantığını artık biliyorsun. kpssyide yapacağına canı gönülden inanıyorum. beklesin seni sorular korksunlar senden:)

yaaaa sen bu topicin iyilik meleğimisin :) yirim seni yirim mucuxxx çok tşk ederimmmmm bebeğim

hadi bakalım Allah başarı versin çok arıyorum sabahları özellikle seni

hoşgeldin canım ya valla sıkılmıştım iyidir valla senden ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…