anam anam kiz senle ayniymisiz nerdeyse..bendede 77.3 yani 100 gr fazlan varmis:))),
stres olmayacağız sadece tatlı bir rekabet:))değil mi kızlarrr
canım ya geçen de yazdım senin menüler beni afallatıyor.bizler senin 2 - 3 katını yiyoruz.etiformla akşam öğünü yapmışsın kan şekerin tansiyonun düşmüyor mu.aman düşmesin tabi yanlış anlama da fizyolojik olarak bu kadar düşük kalorili beslenmenin sakıncaları var.
daha önce böyle diyet yapmışmıydın canım.yaptıysan kaçtan kaça ne kadar sürede düştün merak ettim.bi de yaş kaçtı.
kız tatlı bi rekabet dedik.hemen akşam konuşur konuşmaz strese mi girdin
stres filan yok.elimizden geleni yapıcaz.sonuçta şöyle düşünelim 70 li kilolar çok çok ta kötü kilolar değil.
tamam fazla bir kilo özellikle boydan kısaysak ama aşırı stres yapmayalım.gerilim insanın metobolizmasını çok etkiliyor.aşırı stres altındayken asla kilo veremiyorum çok denedimdomates salatalık iyi tercihler bence.akşam ben de açtım hemen uyudum.
cumaya kadar sözleştik değil mi.benim kilo aynı.77.4
haftasonuna göre iyi .çünkü kayın validemlerde yemek vardı.tatlılar güveçler filan.ama ölçülü yedi.kilo almamış olmam başarı bile.
aa doğru ben senin mesajı gördüm gibi.şimdi sen yazınca hatırladım.hatta tebrik etmiştim seni..
inşallah görürsün canım
işte benim aklımı kurcalayan da bu.evet çok az yiyor ama kilo veriyor.hepimizi solladı geçti.maşallah diyorum bu arada.çok azimli
üff haftasonu kazazedesi olmuşsun.hele 2 gün üstüste her öğün aşırı yeniliyorsa telafisi güçleşiyor.1 hafta kaybedilebiliyor.keşke dün o kadar kurabiye yemeseymişsin.
yok kiz valla salmadim..ama bir firtinadir sürüklüyor beni böyle...ne kadar direniyorsamda sonuc alamiyorum..sanirim guatirimdan geliyorarkadaşım sende son zamanlarda saldın kendini benim gibi..ama ben detoksla toparlandım hemen..tavsiye ederim..
vallahi kaptancim 77.3 ama buna sükrediyorum.haftalardir en azindan 2oo gr.da olsa eksi görünüyorum ya.....ölsemde gam yemem..bu dogru degil gam yerim valla...hafif olayimda beni tasiyacaklara eziyetim az olsun demi ama..hatta basi esim cekecegine göre dua bile eder bana:)) cok sükür kadin öncesinden 20-30 kilo verdide eziyetten kurtardi bizi diye:)))) arkamdan aglamayacagi kesin nasilsa...cok seviyoruz birbirimizi coooooooooooooooookkızlar ben sabah tartıldım 76.7 değil 76 olmuşummmm dürüstlük bende olsun:)))) 0.7 yi saymıyorum yarışaaaa sizde tartıldınız mı bak fazladan fazladan vermiş görünmeyin sonra:)))
1 saat 40 dakika yürüdüm geldimmm hamlaşmılım ama bacaklarımı sormayın gitsin....
menm çok süper sayılmaz akşam paylaşırım artık bitince
canım ben de dün 77.4 tüm.yani emin olabilirsiniz:))bizde neyse o:))kızlar ben sabah tartıldım 76.7 değil 76 olmuşummmm dürüstlük bende olsun:)))) 0.7 yi saymıyorum yarışaaaa sizde tartıldınız mı bak fazladan fazladan vermiş görünmeyin sonra:)))
1 saat 40 dakika yürüdüm geldimmm hamlaşmılım ama bacaklarımı sormayın gitsin....
ay sen alemsin yaa.müthiş bir hayal dünyan var:))anam anam kiz senle ayniymisiz nerdeyse..bendede 77.3 yani 100 gr fazlan varmis:)))
yok kiz valla salmadim..ama bir firtinadir sürüklüyor beni böyle...ne kadar direniyorsamda sonuc alamiyorum..sanirim guatirimdan geliyor
vallahi kaptancim 77.3 ama buna sükrediyorum.haftalardir en azindan 2oo gr.da olsa eksi görünüyorum ya.....ölsemde gam yemem..bu dogru degil gam yerim valla...hafif olayimda beni tasiyacaklara eziyetim az olsun demi ama..hatta basi esim cekecegine göre dua bile eder bana:)) cok sükür kadin öncesinden 20-30 kilo verdide eziyetten kurtardi bizi diye:)))) arkamdan aglamayacagi kesin nasilsa...cok seviyoruz birbirimizi coooooooooooooooook
sabah: bezelyeli havuclu sebze kavurmasi yagini aldim ama.
3 dilim ekmek..(bu ekmek hayatimdan cikmadikca bu bünyede bana eyvallah cekmeyecek gibi gibi
ögle:bir tbak melemen 2 dilim ekmek
aksam:3-4 köfte
7-8 kasik sebzeli mangolu pilav gibi bir yemek iste..gene hazir donmuslardan....
aslinda ben hazir donmus yemeklere cok karsiyim...ama bayagi indirim vardi..esimde seiyor diye aldim..esimden önce ben tükettim:)) yani hocanin dedigini yap gittigi yoldan gitme derler ya aynen öyle...
nerdesiniz sen şekercan ya özledim valla seni güzel günaydınlarını nasıl gidiyo kpssben geldimmmmmmmmmmmm ama kimsecikler kalmamışşşş duyummm özür dilerimmmmmmmmmm valla arkadaşa ders çalışmaya gitmişdimmmm sırff seninle atışmak için erken kalktım ama yetişmemedimPPPP
kankammmmmmm kankammmmm nasılsınnnnnnnnnnnn nasıl gidiyor diyetttt
kızlar ben sabah tartıldım 76.7 değil 76 olmuşummmm dürüstlük bende olsun:)))) 0.7 yi saymıyorum yarışaaaa sizde tartıldınız mı bak fazladan fazladan vermiş görünmeyin sonra:)))
kuzummmm benimmmmm bende çok özlüyorummmmm belki lafda geliyor amaaaa gerçekten burayı çok arıyorum siz olmayınca diyet filan kalmadı ama çalışmalarım çok güzel gidiyor şükürrrr 1 aya kadar konularımı tam bitireceğim inşallahhhhgünaydııııııııııııııııııııınlar nerelerdesiniz kızlar ya ben burda olduğumda kimseler olmuyo ben gidince gelesiniz tutyo kızacam artık haaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz sen şekercan ya özledim valla seni güzel günaydınlarını nasıl gidiyo kpss
bravo canım ya güzel yürmüşsün bende çok istiyorum yürümeyi spor yapmayı ama vakiiiiiiiitttttttttttt yoooooooooookkkkkkkkk
çok geçmiş olsunnn kaptanımmmmmmmmm gözümün nuruuuuKIZLAR dün size yazdıktan sonra boğazım aımaya başladı çoba filan yaptım anam su bile içemez hale geldim yemek yiemedim yutkundukça ağlamaya başladım baktık olmuyo eşim tuttu klumdan hastaneye acile götürdü doktor önce buyrun bayan filan dedi boğazıma baktı hocam faranjitiniz çok ilerlemiş dedi faranjit öğretmen hastalığıya biz de olduk hoca:)))
iğneyi yedim ilaçlarımı aldım şimdi daha iyiyim e acıydı ya su içerken bile her yutkunmada ağladım yaniiii
günaydııııııııııııııııııııınlar nerelerdesiniz kızlar ya ben burda olduğumda kimseler olmuyo ben gidince gelesiniz tutyo kızacam artık haaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz sen şekercan ya özledim valla seni güzel günaydınlarını nasıl gidiyo kpss
bravo canım ya güzel yürmüşsün bende çok istiyorum yürümeyi spor yapmayı ama vakiiiiiiiitttttttttttt yoooooooooookkkkkkkkk
KIZLAR dün size yazdıktan sonra boğazım aımaya başladı çoba filan yaptım anam su bile içemez hale geldim yemek yiemedim yutkundukça ağlamaya başladım baktık olmuyo eşim tuttu klumdan hastaneye acile götürdü doktor önce buyrun bayan filan dedi boğazıma baktı hocam faranjitiniz çok ilerlemiş dedi faranjit öğretmen hastalığıya biz de olduk hoca:)))
iğneyi yedim ilaçlarımı aldım şimdi daha iyiyim e acıydı ya su içerken bile her yutkunmada ağladım yaniiii
geçmiş olsun canım ya yanı sıkıntı bendede var boğazım akşamları telef oluyoKIZLAR dün size yazdıktan sonra boğazım aımaya başladı çoba filan yaptım anam su bile içemez hale geldim yemek yiemedim yutkundukça ağlamaya başladım baktık olmuyo eşim tuttu klumdan hastaneye acile götürdü doktor önce buyrun bayan filan dedi boğazıma baktı hocam faranjitiniz çok ilerlemiş dedi faranjit öğretmen hastalığıya biz de olduk hoca:)))
kuzummmm benimmmmm bende çok özlüyorummmmm belki lafda geliyor amaaaa gerçekten burayı çok arıyorum siz olmayınca diyet filan kalmadı ama çalışmalarım çok güzel gidiyor şükürrrr 1 aya kadar konularımı tam bitireceğim inşallahhhh
çok geçmiş olsunnn kaptanımmmmmmmmm gözümün nuruuuu
cnm en güzelini yapıyorsun. şu kpssyi bi hallet diyet sana çok kolay gelir. nasıl olsa sen diyet mantığını artık biliyorsun. kpssyide yapacağına canı gönülden inanıyorum. beklesin seni sorular korksunlar senden:)
hadi bakalım Allah başarı versin çok arıyorum sabahları özellikle senikuzummmm benimmmmm bende çok özlüyorummmmm belki lafda geliyor amaaaa gerçekten burayı çok arıyorum siz olmayınca diyet filan kalmadı ama çalışmalarım çok güzel gidiyor şükürrrr 1 aya kadar konularımı tam bitireceğim inşallahhhh
çok geçmiş olsunnn kaptanımmmmmmmmm gözümün nuruuuu
hoşgeldin canım ya valla sıkılmıştım iyidir valla senden ne haberkızma kızma cnmmm. bak feryadını duydum geldim hemen:)) nasılsın nasıl gidiyor?
çok geçmiş olsun azıcık bi yeri ağrısa insanın dünyayı görmüyor gözü. Allah şifa versin cnm. dikkat et kendine.
silahı bilmemm ama boş insanları şeytan doldurur :))) GÜNAYDINNNNN
yaaaa sen bu topicin iyilik meleğimisin :) yirim seni yirim mucuxxx çok tşk ederimmmmm bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?