80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam eflatun kaçamaklar olmuş veremem diye moralini hiç bozma bence ne güzel
hedefine yaklaşmışsın sık dişini canım o kadar emek boşa gitmesin dimi

canım rakibem çok teşeşkür ederim bugün başlayayım o zaman zaten 3-4 gün sürüyo benim inş faydası olur sonucu bildiririm canım

kraker dedigim .. galeta gibi bisey .. bir dilim ekmektan cok daha az kalori iceriyor .. ve tok tutuyor. Diyetisyen arkadasima tavsiye etmisti ondan tuketiyorum.

Makarna pek olmadi biliyorum ama baska bisy bulamadim napiyim mafoldumben

uyarin icin sagol .. senin listen buarada guzel gorunuyor

güzelmi yok canım benimde kaçamaklar oluyor olmuyor degil
elimden geldigince dikkat etmeye çalışıyorum

Bende Eflatunla ayni fikirdeyim .. olcme daha guzel olur .. hem kilo verme esnasina onemli bi bilgi ..

ben merak ettim olctum yaziyim hemen.. ohooo benim 90-60-90 olabilmem icin dahaaaaa cooookkk var :)

- 101
- 91
- 115

evet canim bende denicem, denemedimiz sey kalmadi, zaten bunun tadida fena bisi benzemior nede olsa icinde hep meyve vaar
insallah ise yarar

Bende Eflatunla ayni fikirdeyim .. olcme daha guzel olur .. hem kilo verme esnasina onemli bi bilgi ..

ben merak ettim olctum yaziyim hemen.. ohooo benim 90-60-90 olabilmem icin dahaaaaa cooookkk var :)

- 101
- 91
- 115

olsun canım ya 90-60-90 olmasakda yakşalırız ne yapalım benim biraz zor ama
gögüsler büyük mafoldumben küçülmüyo zayıflasamda onların yüzünde çok belli olmuyo :sinifsinif:

olsun canım ya 90-60-90 olmasakda yakşalırız ne yapalım benim biraz zor ama
gögüsler büyük mafoldumben küçülmüyo zayıflasamda onların yüzünde çok belli olmuyo :sinifsinif:

benim sirtimda bile yaglanma olmus .. gogusler kuculmesede yanlardan ve sirttan yani arkadan mutlaka incelir.. cm olarak fark eder yinede
uzulme canim

Kıslarrrr yaaa ben oklava istiyorum şöyle acilindennnn oklava,sopa ne buluyasın beni bi sallayın yaaaa..senağlama
şu d.günü iyiydi güzeldi ama o kadar çok şey vardı ki evde dayanamadım girdim çıktım yedim ve sonuç :3 günde neredeyse 1 kilo fazla çıktım bu gün,kendime acayip gıcık oldum,kızdım hatta küfür bile ettim :)
bu hafta yürüyüş de olmadı,hem yedim (kaçamak falan değil bildiğin kilo almak isteyen bir insan nasıl yerse öyle yedim yaniiii..bi de utanmadan yazıyorum ama! )veee 20 gün kaldı tatile gitmeme o mayokiniyi nerem giycem bilmiyorum..mafoldumben
bugünden itibaren cezalandırdım kendimi evdekileri de kocammı yer,bozulur mu hiç umrumda değil..akşam gelsin eşim yürüyüşümü yapcam yoksa bu hafta halkaların en babası ben olcam sanırım..

özlemcim ben listeyi hazırlarken yanlış almışım notu düzeltcem tatlım pardon,halka falan değilsin sen..duyurulurrrr!

hımmm ben bunu sevdim hem ne yemek yapcaz derdi de olmaz fikir olur..
bir de ölçü yazarım ama resim işi zor..

slm kızlarrr

bugün biraz yoğunummm..

.akşama gireceğim inş... ama giremez isem eğer;

bugün yediklerim ve yiyeceklerimi yazım..;

sabah biraz fena olduğum için öğlene kadar su içtim...

öğlen çavdar ekmeği arası domates + peynir + çerlistonlu sandiwich yedim..

ara ; meyva (kiraz).. + civanperçemi çayım (bu çayı pos için içiyorum adet olmak için)

ara ; phyto slım çay + hayıt çayım (bu hayıt çayınıda pos. için içiyorum..)

akşam ; Ayran çorbası + köfte (fırında pişmiş) + yoğurt + salata

ara ; yatmadan 2 saat önce yenmesi gerekiyor bu arada ; 1 porsiyon meyva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…