selam kızlar..dünden beri girip yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmadı..
hele yediklerimi yazmaya hiç yüzüm yok..dün çok iyi gidiyordu..akşam baklava yedim..hem de havuç dilimi......:kedi:
vicdan azabından mahvoldum...bu hafta veremiycekmişim gibime geliyor...
çok moralim bozuldu yaa...hedefe yaklaştığım için biraz bu rahatlık galiba...ama böyle olmaması lazım tabi...
canım rakibem çok teşeşkür ederim bugün başlayayım o zaman zaten 3-4 gün sürüyo benim inş faydası olur sonucu bildiririm canımflatliners kullanıcısından alıntı Kiraz Sapı Kürü: 30 tane gölgede kurutulmuş kiraz sapını (aktarda bulabilirsiniz) kaynayan bir litre suda ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatıp, soğuyunca süzüyoruz. adet süresince her gün sadece 1 bardak içiyoruz. elde edilen suyu 3 gün dolapta saklayabiliriz ama 4. gün kalsa bile onu içmeyip tazesini yapmak gerekiyor.
Boyle yazmisti.. ben kiraz sapi bulamadigim icin deniyemedin.. sonuclarini banada bildirirseniz sevinrm .. Turkiyeye gelince ona gore bende yaparim artik
gunay sanırım normal yemegini yiyosun bunu aralarda içiyorsundur ben öyle anladım yani CADIARZUCanım bunun dışında bir şey yemek olmazmı?
rakibem ne yapıyosun sen biraz farklı geldi yediklerin bana
krakerler havada uçuşuyokaydirigubbakcemile3 yogurtlu makarna off çok kötü makarnı yogurtlu yersen kalorileri alırsın çok çok sakıncalılmaz: birde canım meyva yediginde süt ayran yogurt tüketmeni tavsiye ederim bak rakibem diye oh oh devam et demiyorum kaydirigubbakcemile3
güzelmi yok canım benimde kaçamaklar oluyor olmuyor degilkraker dedigim .. galeta gibi bisey .. bir dilim ekmektan cok daha az kalori iceriyor .. ve tok tutuyor. Diyetisyen arkadasima tavsiye etmisti ondan tuketiyorum.
Makarna pek olmadi biliyorum ama baska bisy bulamadim napiyim mafoldumben
uyarin icin sagol .. senin listen buarada guzel gorunuyor
Canım bunun dışında bir şey yemek olmazmı?
selam kızlar nasılsınız
lavita aldı tarifi yazdım eksikleri tamamlayım onuda deneyim bari kaydirigubbakcemile3
benim malum günüm geldi bi kaç gün erken geldi
baharnaz sen adet dönemi için kiraz sapı kürünü vermiştin
evde kiraz sapı var ben yapmak istiyorum ama adet bitincemi yapcam şimdi yapacam bide kısaca tekrar tarifini yazabilirmisin :1rolleyes:
güzelmi yok canım benimde kaçamaklar oluyor olmuyor degil
elimden geldigince dikkat etmeye çalışıyorum
Bende Eflatunla ayni fikirdeyim .. olcme daha guzel olur .. hem kilo verme esnasina onemli bi bilgi ..
ben merak ettim olctum yaziyim hemen.. ohooo benim 90-60-90 olabilmem icin dahaaaaa cooookkk var :)
- 101
- 91
- 115
yemek mi canim? bu cay icilcek, yaninada bisi yazmis ordaki kiz, zaten yediklerimize dikkat ettimiz icin sadece bu cayi yapip icilcek galiba
evet canim bende denicem, denemedimiz sey kalmadi, zaten bunun tadida fena bisi benzemior nede olsa icinde hep meyve vaar
insallah ise yarar
bende cıkıyorum kirazları koydum 5 dk oldu olcak sporumu yapacamBen kaciyorum arkadaslar .. yemegimi yiyim sporumu yapiyim .. size hossohbetler :a015:
olsun canım ya 90-60-90 olmasakda yakşalırız ne yapalım benim biraz zor ama
gögüsler büyük mafoldumben küçülmüyo zayıflasamda onların yüzünde çok belli olmuyo :sinifsinif:
hımmm ben bunu sevdim hem ne yemek yapcaz derdi de olmaz fikir olur..he biraz daha oturdu kafamda...
bilmemki cogunluk uyyarsa bana da uyar,
ama ne bilim en iyi asci da sece biliriz:) bir hafta boyunca resim ekleme süresi olur, yani söle bir hafta boyunca, biri resimleri ve tarifini bana yollar, ve bir haftanin sonunda ben bütün fotolari ardi ardina eklerim, (hepsi bir olsun) sonra en güzel görünen resmi ve tarfini puanlariz ve birinci seceriz, bir haftaya yaymak daha mantikli bence cünkü bir gün belirlersin mesela persembe, ama sirf yarisma icin ben persembe en iyi bildim yemegi yapmam, belkide yapamam:) o bir hafta icinde yaptim yemeklerden en güzelini secerim ve eklerim..
ayrica zor bi tarafida olsun, hem güzel görüncek, hem doyurcu olcak, hemde tarifinden anlicamiz gibi kalorisi cok yüksek olmucak
insallah kendimi ifade edebilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?