80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm
sabah:1 yumurta domates salatalık 2.5 dilim kepek ekmeği

öğle:bi tabak makarna (temizilik yaptım çok yoruldum kızda yemek yemedi emdi durdu valla kurt gbi acımıştımakşama kadar harcamışımdır eminim)yoğurt aaz çorba

akşam:minik bir balığın yarısı 2 dlim kepek ekmeği salata yoğurt

ara:2 kaşık yoğur yiycem

1 b yeşilçay 1 b form çayı 2 b beşibiyerde

TÜM ANNELERİN EN BAŞTA KENDİMİN ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUUN Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın

Son düzenleme:
selam kızlar,topikteki herkesi anneler gününü kutluyorum çocuk sahibi olan olmayan her kadın potansiyel bir anne bence...bu vesileyle bir kez daha diliyorum ki bebek isteyen tüm kızların tez zamanda rabbim göbüşlerinin doldursun bebişleeeeeeeee......
anneler günü olunca adres tabiki anne evi oluyor rabbim başımızdan eksik etmesinde daha nice yıllar gidip elini öpelim inş.annemin ve tüm annelerin....

bugünkü menümüde yazayım uzattım galiba:)

sabah:1 yumurta,biraz labne,2 yeşil biber,2 dilim ç.ekmeği
ara:yok
öğle:1 küçük kase buğdaylı soğuk çorba
ara:1 salatalık
akşam:5-6 parça fırında tavuk,yarım yufka ekmek,2 bardak ayran
ara:kadim dostum 1 avuç leblebiiiiiiiiiiiiii

canlarımmmm menum biraz kaçtı bugun canım canım canım kocaciğimla takıldığimiz için pazar pazar azıcık kaçtı azıcık

sabah kocamda bana uydu sağolsun sağlıklı beslenme adına koca bir tabak dolusu salatalık yeşılıkler domatesler misler gibi kısaca söğüş :))))
1 tane yumurta akşamki dolmada gözüm kalınca ekmek yerine bir iki kaşık dolma peynir 2 tane zeytin 5ibiyerde çay çeyrek tam buğday ekmeği
ara 3-4 gallete
öğlen kocaciğimla dışarıda idik açlıktan ölmek üzeri idim:)) canımızda sahilde balık ekmek istedi ekmeği yesemmi yemesemmi derken zaten sandiviç ekmekti öylede açtım yedim valla birde iğrençtiki size anlatam açlıktan hemencik yedim valla o kaloriyi bari düzgün bişeye için zayi etse idim daha iyi idi zavalı eşimde iki tane almıştı ikincisini kediler yedi :))))
ara çeyrekçik simit
1 tabak ispanak 2 kaşık yoğurt birtane biber dolması taaabii bu fazla idi birde yarım simit
ara 1 bardak süt çilek
2.5 litre su spor yok canım doktorum 3 gün ara ver demişti ondan simiti çoktandır canım istiyodu daha fenası yarın günüm var kazasız belasız haledebilirsem süper olcak ama şu pazartesiden sonra enaz 2-3 gün ilk yaptığım sıkı diyeti yapmayı düşünüyorum ipin ucu kaçmasın diye

• menüm ikidilim ekmek .iki kasik fistik ezmesi
  • öglen patlican kiymali .pilav yedi kasik,salata
  • anneler günü dolayasiyla cafe de pasta ismarldim.bir dilim kase kuchen,cola ligt
  • aksam yok .belki meyva

darısı banada inşllh bende bu listeye girerim

benim bu günki menüüüm
SABAH: BIRAZ CANIM SIKKINDI 2 DİLİM EKMEK VE BİRAZ PEYNİR

ÖĞLE:HASLANMIS TAVUK BIRAZ PIRINC PILAVI

AKŞAM:CAY VE MUCVER

1 LT SU BUGUN SPOR YAPAMADIM EVDE DEGILDIM

slm kızlar bu günkü menüm

sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin bol domates salatalık
ara 1 elma
öglen 2 parça tavuk 1 kase çorba
ara türk kahvesi
akşam 4 kaşık kuru fasulye küçük bir tabak pilavyoğurt
ara leblebi ve ıhlamurlu tarçınlı çay

3 litre spor yok ütü yaptım oda spor sayılsın demiiii

günaydınlarrrrrr
kimse gelmemiş daha.
güzel bir hafta olsun inşallah hepimize:))
ben bugün güne pek iyi başlamadım ama inş düzelirim gün içinde.
iremcim liste için ellerine sağlık bu arada.

günaydın bayanlar. ben gidecektim ama bi aksilik oldu gidemedim. ama bu hafta içerisinde nasip olursa gideceğim inşallah. burda olduğum için otokontrolümü kaybetmemek adına menülerimi paylaşmaya devam edicem.
kaptan irem eline ve emeğine sağlık liste için. teşekkür ederim.
umuts güne kötü başlaman iyi olmamış ama gün hala devam ediyor. belki de bu kötü anı yaşadığın için sevinirsin. daha da güzel şeylere vesile olur kötü başlangıcın. iyi düşünelim iyi olsun..

dünkü menüm:
sabah-öğlen: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 saltalık, 1 kaşık lor
ara: 1 şeftali, 1 adet form bisküvi (paket değil:)) tane)
akşam: 1 salatalık, yoğurt
ara: 1 elma, 2 tane form bisküvi

ewt az oldu biliyorum ama hayatımda duyabileceğim en kötü haberlerden birini duydum( İnşallah düzelir bu durum. güne umutlu başladım dilerim gün sonunda umutlarım yerini hüzünlü anlara bırakmaz..

sağolasın canım.tabiki iyi düşünmek lazım.bazen beceremiyorum ama:))
senin de canın sıkılmış.özel değilse paylaşabilirsin canım.geçen evlilik tarihinin ertelendiğini yazmışsın yine aynı konuda mı sıkıntı yaşıyosun yoksa.
aslında herşey gelip geçiyor ve yoluna giriyor kendimizi gereksiz yere yıpratmamalıyız ama olmuyor işte.
bugün daha güzel geçer inş senin için de:))

yok cnm evlilik tarihiyle ilgili değil. aslında evlilik tarihine üzülmemin nedeni yakınlarımın müsait olduğu günün dışında bir tarih olmasıydı. onlarla konuşup ikna ettim gelmeleri için. şu anki sorun ailemle ilgili çok sıkıntılı bi konu. burda paylaşamıyorum malesef ama Rabbim kimsenin başına vermesin. bu kadar zor ve kötü bir durum olmasına rağmen hala umudum var düzelebilir diye... teşekkür ederim cnm ilgin için..

Günaydin kizlar sayili gün ne cabuk geciyor...3 hafta tatili bitirip döndüm türkiyeden ayrilmak bana cok zor geliyor neyse ki cocuklarima kavusmanin sevinci ile birbirini dengeledi.biraz gecmis yaptim herkes güzel kilolar vermis,ben ise aldim saglik olsun güzel bir tatilin ardindan alinan kilolara üzülmüyorum insallah bir sonraki tatilime daha zayif gitmek nasip olacak.

İnşallah düzelir canım Allahtan ümit kesilmez tabi.
bizler de ne sıkıntılar yaşadık sen böyle yazınca gözümün önünden geçti bir bir.

hoşgeldin canım geçen gün aklıma geldin ne zaman döneceksin merak etmiştim.
sayılı gün uçup gider tabi olsun sağ salim dönmüş çocuklarına kavuşmuşsun.
sen o fazlaları atarsın bir çırpıda önemli değil:))

hoş geldin cnm... inan her gün buraya girdiğimde aklıma geliyordun.. sıkma canını hiç sen bu mutlulukla verirsin aldıklarını da fazlasını da. çünkü iradesi güçlü bir insansın..

İnşallah düzelir canım Allahtan ümit kesilmez tabi.
bizler de ne sıkıntılar yaşadık sen böyle yazınca gözümün önünden geçti bir bir.

saol cnm İnşallah. duaya çok ihtiyacımın olduğu bir zamandı. teşekkür ederim. sana geçmişi hatırlattığım için üzgünüm. neyse ki hepsini geride bırakmışsın. bundan sonrası güzel olsun inşallah hepimiz adına. ne de olsa hayat bir sınav. sınanıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…