80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrr,yeni gelenler hoşgelmiş umarım tutarlı bir şekilde paylaşıma ve diyete devam ederler de bizde motivasyonumuza katkı sağlayacak yeni rakipler ediniriz:)
gülsedaaaaaa sende hoşgeldin canım,umarım gönlünce bir tatil geçirmiş hasretini biraz olsun dindirebilmişsindir,bu arada kaç kilo aldın merak ettim:))
gelelim benim bugünkü menümee;
sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz labne,1 yeşil biber,domates,2 dilim ekmek
ara:1 elma ,3 tane badem
öğle;1 haşlanmış tavuk baget,1 kase yoğurt,4 yk etli güveç,1 dilim ekmek
ara:yok
akşam:1 küçük dilim patates püreli,kaşarlı köfte,salata
ara:leblebi yerim heralde

sabah:2 bardak farklı sıcaklıklarda su ve arada bir kayısı
kahvalt:1 dilim peynir 1 yumurta 2 ekmek yeşil çay ile
ara:3 kayısı
öğle:2 dilim ekmek 2 ince parça kavurma yumurta beyazı ve 2 dilim peynir bol salata
ara:yok(Öğle ekmeği ve peynirine ilave ettim)
akşam:menemen ve ayran bir dilim ekmek ile
akşam:100 ml donsurma(süt ve bir meyve yerine)
akşam:yarım bardak beyaz leblebi ve yarım bardak kuru üzüm ve bir meyvem kaldı....

bu arada diyetisyende 72.3 çıktım hem yedim gittim hem adet hem yol hali üst üste geldi belki biraz daha az çıkablirdim...ama biraz yorulduğum için burda olmadığım sürede kendimi çok sıkmadım canımın istediklerime yok demedim ama bartmamaya dikkat ettim..dönünce de tartılmadım bu hafta elimden geldiğince liste dışına çıkmadan devam etmeyi umuyorum listem de değişti biraz bakalım...

selaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bazen vucut direnc gösterebiliyor ya ondan öyle olmussundur canım ama cokk sevindim senin adına
sagol canim..insallah devam eder eksilmeler..gecen ayda bir kere 75.1 gördüm..allah 75 lerde artik hikaye olacak diye sevinirken hoop 77 tekrardan...birtürlüde veremedim...bu kadar inat bir bende var birde benim bünyemde:))))))))))))

hosgeldin canim ya..nasildi tatil..türkiyede havalar nasil kac kilo aldin..yedigin ictigin senin olsun gördüklerini anlat dermisim:))))))))))

selam kızlar yaa tam adapte olamadım işten gücten sporumu aksatıyorum yemekleri de iradem zayıflıyor mu neeeeeeeeeee.. sinir geliyoo böle olunca banaaa..

temmuz basına kadar 5 kg verr miyimmmmmmmmmmm :S
canim bende temmuzun 8 ine kadar 68 olmak istiyorum.yani 7 kilo vermem lazim...veremeyecekmisim gibi geliyor ama 5 kilo gider herhalde ya...68 olurda gidersem tatile bizimkiler bayagi bir sasiracak..15 kilo birden vermis olarak görecekler beni....hayalini kurdukca kalkip kosasim geliyor:))

ellerine saglik iremcim ya...cok sükür kizarmaktan kurtulmusum bu hafta.hatta ilk besteyim bile... :81:

ah canım senın geldiğini göre idim valla çıkmazdım sohbet etcek birin arıyodum bende canım benım :))))) burası paylaşım sitesi konuşmucanda ne yapıcan :))) olurmu öyle şey

valla bayagi zamandir bende ariyorum ama havalar isindi millet burda cene yapacagina disarda geziyor..kapi önünde cekirdek yiyip cay iciyor:))))) ben öyle yapardim yazlari...

ii akşamlar kızlar bugünki menümm
SABAH: 1 KASE K FLAKES

ÖĞLE: KÜÇÜK PORSİYON BARBUNYA YOGURT 1 DİLİM EKMEK

1 LT SU 30 DK SPOR

AKŞAM: BUGUN CNM COK ÇEKTİ BI DÜRÜM ÇİĞ KÖFTE VE 2 KAŞIK YOGURT

selam canlar
bugünkü menüm pek iyi olmadı yaa neyse yazim gene de

sabah:
iki buçuk dilim kızarmış ç ekmek
bi haşlanmış yumurta
biraz labne
yeşil çay

ara
bir kaç tane kuru kayısı
bi tane eti burçak büskivi

öğlen
üç tane ekmeğin en ufak dilimlerinden kaşarlı tost
bi kaç çatal makarna
üç kare beyaz çikolata

ara
biraz ay çöreği tırtıklandım

akşam
bi kase etli çorba
bi kaç tane biber kavurma
iki dilim ekmek

spor bile yapmadım beni bahar çarpıo her sene yaa çok yorgunluk hissedorum neyse yarın havuza gidicez bakalım inş.

iyi akşamlar kızlaaaaaar nasılsınız bakalım bugünkü menüm

sabah:2 dilim kepek ekmeği yumurta 4 zeytin yoğurt

ara:1 poğaça

öğle:4-5 dilim kabak yemeği bol salat 2 dilim ekmek

ara:1 b süt

akşam:1balık ve salata 2-3 kaşık çorba

ara:1 dilim sütlü tatlıııııı
aralar kötü oldu bilirm ama sabah kahvaltıım 6 da olunca acıktım akadaşlarada hayır dyemedim bı yüzden poğaçayı götürdüm
akşamda kzımla kocacıma tatlı yaptım azıcık ucundan götürdüm ne yazııkki

Son düzenleme:
bugunkü menüm.
  • sabah yarim kucuk ekmek ,iki kücük kasar peyniri,salatalik
  • öglen etli yemek.yaninda pilav,salata .türk kahvesi
  • aksam bes tane cig köfte, salata ,yarim dilim ekmek
  • dör ttane biskuvi.

spor tam 2:30 saat eliptik bisklet ile 900 kalori 30 dk'da açık havada yürüş 100 de ordan desek
1000 kalori yaktım bugun yediklerimi en azından karşıladım

Slm kizlar dunku menumu yazayim

Sabah 2 dilim ekmek yumurta domates salatalik peynir papatya cayi
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Öğlen 3 kasik kuru fasulye kocaman bir tabak salata yagsiz tuzsuz 1 dilim ekmek
Ara 5 tane erik
Aksam 4 catal yesil fasulye 1 kucuk kase corba
Ara karpuz azicik peynir hibiskus cayi

3 litre su 1 saat tempolu yürüyüş baskada yokkkk

dünkü menü
sabah:1 dilim çavdar ekmek-1 üçgen peynir-çay
öğle:3 kaşık pilav-çorba-4 kaşık bezelye-1 küçük yoğurt
ara:1 elma-1 nescafe
akşam:4-5 kaşık çorba 5-6 adet yaprak sarma-2 kaşık türlü-yrm dilim ekmek-1 küçük kase yoğurt
ara:birkaç erik-yrm elma-ıhlamur

tartıda artıdayım bu hafta malum hafta.hem gerginlik hem şişlik var:))
bu pms denen sendromdan şikayetçiyim.bütün ruhsal dengem bozuluyor.önceden bu denli sıkıntı hissetmiyordum.son zamanlarda kötü geçiriyorum.kendim bile kendime tahammül edemiyorum öyle söyleyeyim
neyse hayırlı güzel bir gün olsun inşallah
irademiz bol olsun
bol su içelim
yeşil çay içelim
dondurma yemeyelim
açma simit yemeyelim
çikolata gofret tırtıklamayalım
ben öğle menüsünde çıkacak olan şekerpareleri yemeyeyimmmmmmm
siz de tatlı yemeyin tamam mıııııııı

Günaydın bayanlar. Umuts söylediklerine Amin diyorum:)) daha cumaya var sıkma canını o eksiye dönüşür. ve bugün gidiyorum hayırlısıyla. yediklerime dikkat etmeye çalışacağım. tartımla gidiyorum zaten:)) umarım her şey yoluna girer ve dönerim hayırlısıyla. sizde sakın kaçamaklara kaptırmayın kendinizi. haftada 1 kg verdiğinizi görmeyi çok isterim. yazamasam da telden takip etcem hepinizi. Kamile özellikle senin üzerinde gözlerim:)) yapabilirsin inanıyorum sanaaaaaaaaaaaaaaa.. öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın. bi de bana dua edin her şey düzelsinn.. sıkıntılar geride kalsınnn...

hos buldum canimm aynen dedigin gibi sayili gün cabuk geciyor.insanin kendi memleketinden uzaklarda yasamasi zor ama yinede düzeni burada olunca ve en önemlisi cocuklar olunca alisiyor insan...daha geleli 2 gün oldu ayni tas ayni hamam haline döndük:)

Son düzenleme:

gurbetci hemsomm nasil gidiyor diye soracaktim ama sen yine döktürmüssün:))senin bu nesene hayranim hele hele marullarin hart hurt etmesi ayri bir ironi:) o kilolar taile kadar verilecek hic kurtulusun yok gelirim oraya:)

hos buldumm canimmm evet tatilim süper gecti ama hasret hep var...2,5 kilo almisim onlari da son hafta otelin nefis menüsüne borcluyum:)) ama hic dert etmiyorum sizlerin sayesinde daha cok kilolar verecegim insallah.
sen de cok iyi gidiyorsun cok güzel kilolar vermissin tebriklerrr

Son düzenleme:

hos buldum gülümm türkiye süperdi özellikle ankara ve antalyada havalar cok güzeldi.yediklerimi kilo halinde getirdim zaten:) ama hep söylüyorum insanin memleketi gibisi yok havasi baska,insani baska yediklerinin tadi bile baska yaa

hemen dünkü menümü paylasayim...daha düzene girmedi ama yinede paylasmak zorundayim.
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:kepekli sandvic arasi hindi salami
ara:2 kasik meyve,müsli ile karistirilmis sekerli yogurt
ögle: 6-7 kuskonmaz,kücük kücük haslanmis patates ve bol tereyagli sos(
ara:yarim kase meyveli müsli ve sekerli yogurt karisimi
aksam:cok az firinda kizarmis patates ve 2 tavuk nuggets
1 litre su

tatil rehavetini hala üstümden atamadim ama biliyorum gün ve gün düzene girecek.

güle güle git gel canım inş sana karşı mahcup olmam tartım hala bozuk bilmyrn ne durumdayım ama inş veririm bende seni çoooook

ibnş canım dediklerini yapabiliriz hep beraqber sende sıkma canını tedavi falan olmuyomusun nedir bu pms ben bilmiyrm

günadınlar arkadaşlar bir derdim var bir hafta için de elbise me girmem gerek 3 yada 4 kilo vermem gerek şok diyet mı yapsam yardım beklıyorum (( acilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…