sagol canim..insallah devam eder eksilmeler..gecen ayda bir kere 75.1 gördüm..allah 75 lerde artik hikaye olacak diye sevinirken hoop 77 tekrardan...birtürlüde veremedim...bu kadar inat bir bende var birde benim bünyemde:))))))))))))selaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bazen vucut direnc gösterebiliyor ya ondan öyle olmussundur canım ama cokk sevindim senin adına
hosgeldin canim ya..nasildi tatil..türkiyede havalar nasil kac kilo aldin..yedigin ictigin senin olsun gördüklerini anlat dermisim:))))))))))Günaydin kizlar sayili gün ne cabuk geciyor...3 hafta tatili bitirip döndümtürkiyeden ayrilmak bana cok zor geliyor neyse ki cocuklarima kavusmanin sevinci ile birbirini dengeledi.biraz gecmis yaptim herkes güzel kilolar vermis,ben ise aldim saglik olsun güzel bir tatilin ardindan alinan kilolara üzülmüyorum insallah bir sonraki tatilime daha zayif gitmek nasip olacak.
canim bende temmuzun 8 ine kadar 68 olmak istiyorum.yani 7 kilo vermem lazim...veremeyecekmisim gibi geliyor ama 5 kilo gider herhalde ya...68 olurda gidersem tatile bizimkiler bayagi bir sasiracak..15 kilo birden vermis olarak görecekler beni....hayalini kurdukca kalkip kosasim geliyor:))selam kızlar yaa tam adapte olamadım işten gücten sporumu aksatıyorum yemekleri de iradem zayıflıyor mu neeeeeeeeeee.. sinir geliyoo böle olunca banaaa..
temmuz basına kadar 5 kg verr miyimmmmmmmmmmm :S
ellerine saglik iremcim ya...cok sükür kizarmaktan kurtulmusum bu hafta.hatta ilk besteyim bile...[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 19.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 6 mil leslie 150 mekik 90 dakika koşu bandı [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 10.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 70 dak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] surevan[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
ah canım senın geldiğini göre idim valla çıkmazdım sohbet etcek birin arıyodum bende canım benım :))))) burası paylaşım sitesi konuşmucanda ne yapıcan :))) olurmu öyle şey
hoşgeldin arkadaşımmm
Allah hakınızda hayırlısını versin inşallah herşeyde bir hayır vardır Allah yardımcın olsun canım
gelelim banaaaa bugün güne gitim yaaaaa 13 gün çok iradeli davrandım ama bugünde artık kendimi sıkmak istemedim açıkcası çünkü sonrada bunalıp bırakıyorum hepten ama açıkçası çok fenayım şuan çok geldi akşam yemeği filan zaten mümkün değil yiyemem yememde zaten valla kizmayın hiç banaen az 1.5 kilo vermezsem cumaya ozaman kızın
sabah 1 domates çeyrek dilim kepek ekmeği çook minacik peynir 5 biyerde çay
ara 3 galete minacik peynir 1 tatlı kaşığı reçel
öğlen yazmasammı :) kısır börek mercimek köftesi domates salatalık tatlı
ara yok tabıkı
akşam bir bardak süt
2.5 liter su - çay
1 saat 15 dk spor
hoşgeldin canım geçen gün aklıma geldin ne zaman döneceksin merak etmiştim.
sayılı gün uçup gider tabi olsun sağ salim dönmüş çocuklarına kavuşmuşsun.
sen o fazlaları atarsın bir çırpıda önemli değil:))
hoş geldin cnm... inan her gün buraya girdiğimde aklıma geliyordun.. sıkma canını hiç sen bu mutlulukla verirsin aldıklarını da fazlasını da. çünkü iradesi güçlü bir insansın..
canim benimm hos buldum cok tsk ediyorum hatirlanmak cok güzel...sizlerin destegi oldugu sürece hedefime daha cabuk ulasir,aldiklarimi ve daha fazlasini veririm insallah. sen süper gidiyorsun inan her seferinde ben de senin azmine imreniyorum(nazar degmesin).her hafta hedefine daha cok yaklasiyorsun seni tebrik ediyorum.
hos buldum canimmm bende inanin sizleri cok özledim...
ayyy hoşgeldin canımmm o kadar oldu demek insa hayat karmaşasında kaptırıp gidiyor walla anladığıjm kadarıyla güzel bi tatil olmuşşş boşver o zman kiloları sen geldin ya veririz yine:)))
hos buldum kaptanimm valla zaman su gibi akip gidiyor:)) verecegiz kilolari bos vermek,pes etmek yok... senden müjdeli haber bekliyorduk? sonuclar belli oldumu canimcim?
naber fistiklar..gecmis yapmadan selam vereyim dedim..dünkü menüyüde yazayimda unutmadan
sabah:bir simit(pazardaydik..ayaküstü oldu.
ara:yarim simit bir iki dilim köy peyniri(kaynanamdaydik kahvalti hazirlamisti.ayip olmasin diye o kadarla gecistirdim)
ögle. rada kaynadi
aksam:yarim döner
ara:2 marol:))) koyun gibi yedimde yedim hart hurt:)
spor:50 dak.yürüyüs..
bu hafta hic aksatmadim yürüyüsü aferim bana dimi
siki durun asil haber geliyor:75.5 olmusumbunun sebebi yürüyüsmü su enginar kapsulumu bilmiyorum..ama nihayet koca bir verimsiz aydan sonra gelen artilarim geri gidiyor....saten onca dikkat etmeme vede spora yagmen gitmemesi neysede fazladan gelmesi tam bir sacmalikti
selam kızlarrr,yeni gelenler hoşgelmiş umarım tutarlı bir şekilde paylaşıma ve diyete devam ederler de bizde motivasyonumuza katkı sağlayacak yeni rakipler ediniriz:)
gülsedaaaaaa sende hoşgeldin canım,umarım gönlünce bir tatil geçirmiş hasretini biraz olsun dindirebilmişsindir,bu arada kaç kilo aldın merak ettim:))
sagol canim..insallah devam eder eksilmeler..gecen ayda bir kere 75.1 gördüm..allah 75 lerde artik hikaye olacak diye sevinirken hoop 77 tekrardan...birtürlüde veremedim...bu kadar inat bir bende var birde benim bünyemde:))))))))))))
hosgeldin canim ya..nasildi tatil..türkiyede havalar nasil kac kilo aldin..yedigin ictigin senin olsun gördüklerini anlat dermisim:))))))))))
güle güle git gel canım inş sana karşı mahcup olmam tartım hala bozuk bilmyrn ne durumdayım ama inş veririm bende seni çoooookGünaydın bayanlar. Umuts söylediklerine Amin diyorum:)) daha cumaya var sıkma canını o eksiye dönüşür. ve bugün gidiyorum hayırlısıyla. yediklerime dikkat etmeye çalışacağım. tartımla gidiyorum zaten:)) umarım her şey yoluna girer ve dönerim hayırlısıyla. sizde sakın kaçamaklara kaptırmayın kendinizi. haftada 1 kg verdiğinizi görmeyi çok isterim. yazamasam da telden takip etcem hepinizi. Kamile özellikle senin üzerinde gözlerim:)) yapabilirsin inanıyorum sanaaaaaaaaaaaaaaa.. öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın. bi de bana dua edin her şey düzelsinn.. sıkıntılar geride kalsınnn...
dünkü menü
sabah:1 dilim çavdar ekmek-1 üçgen peynir-çay
öğle:3 kaşık pilav-çorba-4 kaşık bezelye-1 küçük yoğurt
ara:1 elma-1 nescafe
akşam:4-5 kaşık çorba 5-6 adet yaprak sarma-2 kaşık türlü-yrm dilim ekmek-1 küçük kase yoğurt
ara:birkaç erik-yrm elma-ıhlamur
tartıda artıdayım bu hafta malum hafta.hem gerginlik hem şişlik var:))
bu pms denen sendromdan şikayetçiyim.bütün ruhsal dengem bozuluyor.önceden bu denli sıkıntı hissetmiyordum.son zamanlarda kötü geçiriyorum.kendim bile kendime tahammül edemiyorum öyle söyleyeyim
neyse hayırlı güzel bir gün olsun inşallah
irademiz bol olsun
bol su içelim
yeşil çay içelim
dondurma yemeyelim
açma simit yemeyelim
çikolata gofret tırtıklamayalım
ben öğle menüsünde çıkacak olan şekerpareleri yemeyeyimmmmmmm
siz de tatlı yemeyin tamam mıııııııı
günadınlar arkadaşlar bir derdim var bir hafta için de elbise me girmem gerek 3 yada 4 kilo vermem gerek şok diyet mı yapsam yardım beklıyorum(( acilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?