80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HANDERYA ellerine saglık canım liste icin ogluşuyunda dogum günü kutlu olsu nice yillaraŞeniz

handeryacığım allah oğluna uzun ve hayırlı ömürler versin

Kıslar çok tsk ederis tebrikler için kutlayan herkese çok tsk ederissss..opuyorumnanaktan.

kızlar benim için tabiki problem yok ne güzel biriksin sayfalar okumak zevkli oluyor ben bi kaç gündür telaşem olduğundan girip okuyamadım yoksa her gün girip kim ne yapmış tek meraım haline geldi valla..
cuma günleri sabah ilk mesajla başlıyorum not almaya gece son msja kadar okuyup listeyi yapıyorum sorun olmuyor yani..
tabiki herkes girsin,paylaşım olsun,sayfalar biriksin..ben mayokinimi bile ekledim yaaa düşünün artık :)
bu topikten uzaklaşan kilo alıyor bu bir gerçekkkk,şekil 1a.. o yüzden herkes hergün bi kaç kere girmeye çalışsın derim..

yine geldim....

kızlar beni tutun canım avayipp magnumm çekti kendimi zor tutuyorumm markete inmemek için...kaydirigubbakcemile :mymeka: klava:

Kıslarr ben derim ki Serram bu aralar fazla yoğun sanırsam giremiyor (zaten kiloları da verdi :) ) başkan değişikliği yapsak nasıl olur? benim adayım bebeg,en iyi başkan o olur gibi geliyor bana,ne dersiniz? zaten başkan yardımcısıydı yanılmıyorsam ::)

evet canım haklısın..serracım giremeycekse olabilir derim..öyle bişey olacaksa da bence de bebeg olmalı..Allah için tam başkanlık kız yani...yerimseniben

bugün yediklerimi ve yiyceklerimi yazayım..
sabah--2 dilim k ekmek,1 çatal omlet,3 zeytin,dom,saltlk
ara--kiraz,şeftali
öğle--1 dilim kek:kedi:
akşam--3-4 fırında köfte,1 közlenmiş patlıcan,1domates,ayran
ara--çay
inşallah yürüyüşe çıkıcam akşamüstü..işlerimi ayarlayabilirsem..ve küçük cadıyı anneme bırakabilirsem..

olsun canım ya 90-60-90 olmasakda yakşalırız ne yapalım benim biraz zor ama
gögüsler büyük mafoldumben küçülmüyo zayıflasamda onların yüzünde çok belli olmuyo :sinifsinif:

ben de aynı dertten muzdaribim canım ya..şu an zayıflamış halimde bile üst kısmım 100..
aynı kiloda olup da göğüsleri benden küçük olanlar benden zayıf duruyorlar walla..:çok üzgünüm:

eflatunnasılsın hedfine yarım kilo kalmış düşürmeyi düşünüyormusun hedefini canım
bu arada resim işinde bende yokum kızlar ölçülerimi veririm ama badana boyaya başladık temizliğimi bitirince yazarım öpüyorum herkesi opuyorumnanaktanya bu arada bebeg yazmamış gözümden kaçmadı değil önemli birşey yoktur inş

merhaba kızlar hemen çıkacağım vaktim yok geçmişide okuyamadım ne kaynattınız
aylin kuuu listede yardımcı oluyorsun ya handeryaya,hani banada şu konuda yardımcı olsan,sayflar çok biriktiğinde önemli gelişmeleri not al bana aktar ok:)
şöyle diyorsun içinden şu anda biliyorum inkar etme:)
az ye de bi uşak tut kendine
hahahahaha şaka babtııııııııııııııııııııııım
öptüm millet by!

selam kızlar bende yediklerimi yazayım
dün pilav vardı bugünde kabak dolması iki gün üst üste pirinç oldu ne yazıkki
hep kocamın yüzünden canı istemiş mecbur yaptım ama az yedim
sabah:1 salatalık yarım domates 1 dilim k.ekmegi çay 2 zeyttin az peynir
ara:şeftali, yarım bardak süt
öglen: yiyemedim geç kahvaltı yaptıgımda ögünler karıştı
akşam : 2 tane kabak dolması dolmalar
salata az yogurt
akşam yemegini erken yedim acıkmam umarım
bol bol su içiyorum ama

ferdacım dolmaları indirdin miğdeye demek oh oh afiyet olsun lop lop et olsun, dicem ama daha ecelime susamadım korkuyom senden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yediklerime gelince bu gün çok saçma bi mönüm oldu benim yavf
sabah karpuz yedim
öğlende 3 tane kurabiye
akşam azıcık kıymalı soğan yemeği ayran bu kadar fisfisfis
yatana kadar su içmeyti planlıyorum

kork bende kabusun olurum ha bugün ki listende süper ötesi demeden geçemiyecegim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Guzularim ablalarimmm ben gelduuum opuyorumnanaktan
sükür kavusturana sositososito
bugün giremedim cünkü okul vardi, ve eve geldigimdede spora gittim, anca yikandim ettim anca oturdum.... yerimseniben

bugün yediklerimi yazayim:

sabah: 2 dilim salamli ekmek
Öglen: 1 tabak bulgur pilavi, 5 kasik yogurt.
1 Saat spor
Aksam: 4 kasik patlican yemegi

bukadar

gecmisi okuyup geliyorum, kimbilir kac sayfa üüüff... benneyaptımki

flatriners ablam gecmis olsun, dikkat et kendine, vitamin ye bol bol
bebeg ablam baskan seciliosun hadi hayirlisi, gümlet topigimizi kaydirigubbakcemile3

kimsecikler yok... hmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…