HANDERYA ellerine saglık canım liste icin ogluşuyunda dogum günü kutlu olsu nice yillaraŞeniz
handeryacığım allah oğluna uzun ve hayırlı ömürler versin
handeryacıĞımm aylİncİĞİmmm ellerİnİze saĞlık....
handeryacımm oĞlunun doĞum gÜnÜ kutlu olsun resİmlere baktım hepsİ Çok gÜsell rabbİm sİzlere bİr ÖmÜr boyu saĞlıklı mutlu huzur dolu bİr yaŞam versİn..
handerya bak ne geliyor sanaklava::mymeka: klava:
sonuyok canım arkadaşım diğer arkadaşlar ve handerya bu konudan muzdarip olsalardı kendilerini ifade ederlerdi sanırım.Ben kendi adıma şunu söyleyim eğer zamanım yok ve okuyamıyorsam okumuyorum ve söylüyorum çıkacağım okuyamadım vs. diye.Hatta takip ediyorum bi kaç arkadaşta böyle söylüyorlar.Zamanım varsa okuyorum hatta arkadaşların muhabbetleri bana eğlenceli bile geliyor.Ha bi de geçmişi okurken alıntı yaparak geliyorum ve msjlarım sayıca çok oluyor,hepsini tek msj da toplamakta biraz karışık oluyor,okuyan okur,okumayan okumaz.Bence hayatımızda yeteri kadar kurallarla yaşıyoruz burda bari içimizden geldiği gibi davranalım.Seni pek takip etmiyorum ama sohbetlere giriyorsan veya girdiğinde anlarsın sayfaların sayısını düşünmüyorsun önemli olan paylaşım oluyor.Eğer bu topikte sohbet yapılmayacaksa sadece yediğimizin ve kilomuzun bildirimleri yapılacaksa sanırım başkanımız bu konuda bi açıklama yapmıştır ben bilmiyorum veya yaparsa memnun oluruz.Gereksiz paylaşımlar yapıldığına inanmıyorum tabi böyle söylüyorsun demiyorum.Önerin için teşekkürler.
Kıslarr ben derim ki Serram bu aralar fazla yoğun sanırsam giremiyor (zaten kiloları da verdi :) ) başkan değişikliği yapsak nasıl olur? benim adayım bebeg,en iyi başkan o olur gibi geliyor bana,ne dersiniz? zaten başkan yardımcısıydı yanılmıyorsam ::)
olsun canım ya 90-60-90 olmasakda yakşalırız ne yapalım benim biraz zor ama
gögüsler büyük mafoldumben küçülmüyo zayıflasamda onların yüzünde çok belli olmuyo :sinifsinif:
ferdacım dolmaları indirdin miğdeye demek oh oh afiyet olsun lop lop et olsun, dicem ama daha ecelime susamadım korkuyom senden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yediklerime gelince bu gün çok saçma bi mönüm oldu benim yavf
sabah karpuz yedim
öğlende 3 tane kurabiye
akşam azıcık kıymalı soğan yemeği ayran bu kadar fisfisfis
yatana kadar su içmeyti planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?