gelsene gelsene:))) biz gecen hafta senin oralardaydik..yani sehir ayni sehir..ama allah bilir sen neresindesin...bakindim durdum cevreye burasi olabilirmi bura olabilirmi diye::) ama o siralar sen türkiyede keyif yapiyordun:))temmuzun 8 inede biz yola cikacagiz:))resimlerin harikaaaaaaaaa.valla hicte öyle kilolu falan görünmüyorsun kiz...gencecik citir kiz gibisin Nazargurbetci hemsomm nasil gidiyor diye soracaktim ama sen yine döktürmüssün:))senin bu nesene hayranim hele hele marullarin hart hurt etmesi ayri bir ironi:) o kilolar taile kadar verilecek hic kurtulusun yok gelirim oraya:)
hos buldumm canimmm evet tatilim süper gecti ama hasret hep var...2,5 kilo almisim onlari da son hafta otelin nefis menüsüne borcluyum:)) ama hic dert etmiyorum sizlerin sayesinde daha cok kilolar verecegim insallah.
sen de cok iyi gidiyorsun cok güzel kilolar vermissin tebriklerrr
valla haklisin..ay sen geldin bana tatil hevesi geldi:))hos buldum gülümm türkiye süperdi özellikle ankara ve antalyada havalar cok güzeldi.yediklerimi kilo halinde getirdim zaten:) ama hep söylüyorum insanin memleketi gibisi yok havasi baska,insani baska yediklerinin tadi bile baska yaa
canim siki diyet yap.1-2 kilo verirsin.gerisinide korseyle saklarsin artikgünadınlar arkadaşlar bir derdim var bir hafta için de elbise me girmem gerek 3 yada 4 kilo vermem gerek şok diyet mı yapsam yardım beklıyorum(( acilll
nerdesiniz millet
oooo kamilecim gelmis..naber kiz
nerdesiniz millet
kimse yok cvp yok bende giderim o zaman hadi hoşçakalın
bennn varımnasılsın ıyımısın arkadaşım nasıl gidiyor diyet
bu aralar herkes yoğun herhalde..
bende menümü yazayım
dün
sabah
omlet
2 d.ekmek
azıcık reçel
zeytin
ara
tatlı
ara
c.flakes meyve
öğle
sebze yemeği
salata
1 d.ekmek
ara
tatlı
akşam
sebze yemeği
1 d.ekmek
ara
meyve
azıcık tatlı
spor: 40 dk yürüyüş
3 gündür tatlıyı abarttım..davette olunca yiyorum dün evde de tatlı vardı yedimmalesef..bu hafta sonumuz ne olur bilmiyorum..bu sabah tartıldım 800 gr gelmiş hoş gelmemiş...şimdi yürüyeceğim..
görüşürüz kızlar..
bu arada bugün benim doğum günüm..
iyidir canım ya idare ediyoruz diyetle aram işte şöyle böle fena değil senin nasıl durum bakalım
slm arkadaşlar. ben bugün isveç diyetine başladım. kendimi çok iyi ve azimli hissediyorum. umarım öyle devam eder :))) bugün sabah 87.200 kg idim. diyet 13 gün sürüyo ve 13 güde 7-20 kilo arasında verdiriyo. az sonra spora gidip sporda yapacağım. umarım olulmu sonuç alırım. yine yazacağım byyyyy
canımm ben başlayalı 5 ay oldu ama son 3.5 aydır kilo verm,iyorum 73-74 aralığında seyrediyorum çünkü olkula başladım spor yok düzenli yemek yok düzenli uyku yok iradede zayıflayınca verilmiyor en başta verdiğim kilo ile duruyorum ama ALLAHTAN VEDİKLERİMİ GERİ ALMADIM BUDA BİŞİ BENİM İÇİN BU ARA BAYA HIRSLIYIM AMA durdu galiba metabolşzma spor yapmaya vaktim yok spor yapsam vereceğime eminimde hayat şartları izin vermiyor işteiyiii sayılır dün biraz kaçırdım onada 3 saat spor yaptım ziyadesi ile karşıladım sanırım iyi gidiyo tam olarak nezaman başladın diyete bayağı vermişsin maşallah sen
slm arkadaşlar. ben bugün isveç diyetine başladım. kendimi çok iyi ve azimli hissediyorum. umarım öyle devam eder :))) bugün sabah 87.200 kg idim. diyet 13 gün sürüyo ve 13 güde 7-20 kilo arasında verdiriyo. az sonra spora gidip sporda yapacağım. umarım olulmu sonuç alırım. yine yazacağım byyyyy
inşallah herşey yoluna girer kısa zamanda ne diyeyim canım.güzel haberler verirsin umarım:))Günaydın bayanlar. Umuts söylediklerine Amin diyorum:)) daha cumaya var sıkma canını o eksiye dönüşür. ve bugün gidiyorum hayırlısıyla. yediklerime dikkat etmeye çalışacağım. tartımla gidiyorum zaten:)) umarım her şey yoluna girer ve dönerim hayırlısıyla. sizde sakın kaçamaklara kaptırmayın kendinizi. haftada 1 kg verdiğinizi görmeyi çok isterim. yazamasam da telden takip etcem hepinizi. Kamile özellikle senin üzerinde gözlerim:)) yapabilirsin inanıyorum sanaaaaaaaaaaaaaaa.. öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın. bi de bana dua edin her şey düzelsinn.. sıkıntılar geride kalsınnn...
eminim kısa sürede düzene sokarsın sen:))hemen dünkü menümü paylasayim...daha düzene girmedi ama yinede paylasmak zorundayim.
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:kepekli sandvic arasi hindi salami
ara:2 kasik meyve,müsli ile karistirilmis sekerli yogurt
ögle: 6-7 kuskonmaz,kücük kücük haslanmis patates ve bol tereyagli sos(
ara:yarim kase meyveli müsli ve sekerli yogurt karisimi
aksam:cok az firinda kizarmis patates ve 2 tavuk nuggets
1 litre su
tatil rehavetini hala üstümden atamadim ama biliyorum gün ve gün düzene girecek.
canım adet öncesi çok sıkıntı yaşıyorum hem ruhsal gerginlik hem de başağrısı filan işte bildiğiniz şeyler sadece biraz yoğun:))güle güle git gel canım inş sana karşı mahcup olmam tartım hala bozuk bilmyrn ne durumdayım ama inş veririm bende seni çoooook
ibnş canım dediklerini yapabiliriz hep beraqber sende sıkma canını tedavi falan olmuyomusun nedir bu pms ben bilmiyrm
1 haftada zor 4 kilo ama belki 2 kilo filan farkeder.korse kullanabilirsin bence degünadınlar arkadaşlar bir derdim var bir hafta için de elbise me girmem gerek 3 yada 4 kilo vermem gerek şok diyet mı yapsam yardım beklıyorum(( acilll
ekmeği azaltmışsın yerine magnum koymuşsun:))ben demi öyle yapsam acabasabah: 3 dilim ekmek,beyaz peynir,2 sahanda yumurta
ögle:bir tabak fasulye yemegi
aksam:bir tabak fasulye yemegi,5-6 kasik pilav(dikkatinizi cekerim ilk defa kahvaltidan sonra ekmek yemedim
ara:bir magnum(bu yüzden ekmek yemedim:)))))))))
50 dak.yürüyüs
ya aslinda ben bu yürüyüsü hususi 50 dak yapmiyorum..kulakligimi takiyorum kulagima..bahce kapisindan söyle bir bakiyorum..yön belirleyim allah ne verdiyse diye daliyorum sokaklara..kayboldugum zaman 1,5 saat falan sürüyor yürüyüs..ama ne tasadüfki sectigim her sokak sonunda 50 dak.sürüyor:)) tabi birkac sokak birden geciyorumda...söle bir saati tutturamadim gitti..birak hep ayni yoldan gitmeyi dönüsü bile ayni yoldan gitmeyi hic sevmiyorum..bu yüzden köstebek gibi dolanip duruyorum sokak sokak:))
nice güzel yaşların olsun ailen ve sevdiklerinle canım tebrikler.bu aralar herkes yoğun herhalde..
bende menümü yazayım
dün
sabah
omlet
2 d.ekmek
azıcık reçel
zeytin
ara
tatlı
ara
c.flakes meyve
öğle
sebze yemeği
salata
1 d.ekmek
ara
tatlı
akşam
sebze yemeği
1 d.ekmek
ara
meyve
azıcık tatlı
3 gündür tatlıyı abarttım..davette olunca yiyorum dün evde de tatlı vardı yedimmalesef..bu hafta sonumuz ne olur bilmiyorum..bu sabah tartıldım 800 gr gelmiş hoş gelmemiş...şimdi yürüyeceğim..
görüşürüz kızlar..
bravooooooooooooooooooooo süppersin canımgeçen hafta 86 ile başladım bugün 83,3 olmusum çok mutlu oldum :)
:) teşekkür ederim canım darısı 73 lerin 63 lerin başına inşalllaahh
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM....sevdiklerinle,gönlündekilerin gerçekleşeceği nice yıllara...bu aralar herkes yoğun herhalde..
bende menümü yazayım
dün
sabah
omlet
2 d.ekmek
azıcık reçel
zeytin
ara
tatlı
ara
c.flakes meyve
öğle
sebze yemeği
salata
1 d.ekmek
ara
tatlı
akşam
sebze yemeği
1 d.ekmek
ara
meyve
azıcık tatlı
görüşürüz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?