80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelsene gelsene:))) biz gecen hafta senin oralardaydik..yani sehir ayni sehir..ama allah bilir sen neresindesin...bakindim durdum cevreye burasi olabilirmi bura olabilirmi diye::) ama o siralar sen türkiyede keyif yapiyordun:))temmuzun 8 inede biz yola cikacagiz:))resimlerin harikaaaaaaaaa.valla hicte öyle kilolu falan görünmüyorsun kiz...gencecik citir kiz gibisin Nazar

valla haklisin..ay sen geldin bana tatil hevesi geldi:))

günadınlar arkadaşlar bir derdim var bir hafta için de elbise me girmem gerek 3 yada 4 kilo vermem gerek şok diyet mı yapsam yardım beklıyorum (( acilll
canim siki diyet yap.1-2 kilo verirsin.gerisinide korseyle saklarsin artik

nerdesiniz millet
kimse yok cvp yok bende giderim o zaman hadi hoşçakalın

Son düzenleme:
sabah: 3 dilim ekmek,beyaz peynir,2 sahanda yumurta
ögle:bir tabak fasulye yemegi
aksam:bir tabak fasulye yemegi,5-6 kasik pilav(dikkatinizi cekerim ilk defa kahvaltidan sonra ekmek yemedim
ara:bir magnum(bu yüzden ekmek yemedim:)))))))))
50 dak.yürüyüs
ya aslinda ben bu yürüyüsü hususi 50 dak yapmiyorum..kulakligimi takiyorum kulagima..bahce kapisindan söyle bir bakiyorum..yön belirleyim allah ne verdiyse diye daliyorum sokaklara..kayboldugum zaman 1,5 saat falan sürüyor yürüyüs..ama ne tasadüfki sectigim her sokak sonunda 50 dak.sürüyor:)) tabi birkac sokak birden geciyorumda...söle bir saati tutturamadim gitti..birak hep ayni yoldan gitmeyi dönüsü bile ayni yoldan gitmeyi hic sevmiyorum..bu yüzden köstebek gibi dolanip duruyorum sokak sokak:))

bu aralar herkes yoğun herhalde..
bende menümü yazayım
dün
sabah
omlet
2 d.ekmek
azıcık reçel
zeytin
ara
tatlı

ara
c.flakes meyve

öğle
sebze yemeği
salata
1 d.ekmek

ara
tatlı

akşam
sebze yemeği
1 d.ekmek

ara
meyve
azıcık tatlı

spor: 40 dk yürüyüş

3 gündür tatlıyı abarttım..davette olunca yiyorum dün evde de tatlı vardı yedimmalesef..bu hafta sonumuz ne olur bilmiyorum..bu sabah tartıldım 800 gr gelmiş hoş gelmemiş...şimdi yürüyeceğim..
görüşürüz kızlar..
bu arada bugün benim doğum günüm..

ayyyy canım ya yeni yaşın hayırlı olsun nice mutlu yıllara iyiki doğmuşsun

slm arkadaşlar. ben bugün isveç diyetine başladım. kendimi çok iyi ve azimli hissediyorum. umarım öyle devam eder :))) bugün sabah 87.200 kg idim. diyet 13 gün sürüyo ve 13 güde 7-20 kilo arasında verdiriyo. az sonra spora gidip sporda yapacağım. umarım olulmu sonuç alırım. yine yazacağım byyyyy

öncelikle hosgeldin.ben de bu diyeti en fazla iki gün yapmistim.ücüncü gün malesef biraktim.insallah sen bitirirsin bizi de gaza getirirsin

iyiii sayılır dün biraz kaçırdım onada 3 saat spor yaptım ziyadesi ile karşıladım sanırım iyi gidiyo tam olarak nezaman başladın diyete bayağı vermişsin maşallah sen
canımm ben başlayalı 5 ay oldu ama son 3.5 aydır kilo verm,iyorum 73-74 aralığında seyrediyorum çünkü olkula başladım spor yok düzenli yemek yok düzenli uyku yok iradede zayıflayınca verilmiyor en başta verdiğim kilo ile duruyorum ama ALLAHTAN VEDİKLERİMİ GERİ ALMADIM BUDA BİŞİ BENİM İÇİN BU ARA BAYA HIRSLIYIM AMA durdu galiba metabolşzma spor yapmaya vaktim yok spor yapsam vereceğime eminimde hayat şartları izin vermiyor işte

isveç diyet,inin özelliği nedir canım

inşallah herşey yoluna girer kısa zamanda ne diyeyim canım.güzel haberler verirsin umarım:))

eminim kısa sürede düzene sokarsın sen:))
canım adet öncesi çok sıkıntı yaşıyorum hem ruhsal gerginlik hem de başağrısı filan işte bildiğiniz şeyler sadece biraz yoğun:))

günadınlar arkadaşlar bir derdim var bir hafta için de elbise me girmem gerek 3 yada 4 kilo vermem gerek şok diyet mı yapsam yardım beklıyorum (( acilll
1 haftada zor 4 kilo ama belki 2 kilo filan farkeder.korse kullanabilirsin bence de

ekmeği azaltmışsın yerine magnum koymuşsun:))ben demi öyle yapsam acaba

nice güzel yaşların olsun ailen ve sevdiklerinle canım tebrikler.
tatlı derken ne yedin ve ne kadar yedin yazmamışsın.
kod adı tatlı deyip geçmişsin.

tam olarak nasıl bir liste uygulayacaksın.bu rakamlar hiç gerçekçi değil bence.zaten olmasın da .sağlıklı değiller eminim sen de biliyosun canım.daha önce uyguladın mı

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM....sevdiklerinle,gönlündekilerin gerçekleşeceği nice yıllara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…