80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nisacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara:) arkadaşlar yakında yani 2-3güne burdan ayrılıp inşallah 79-70 aralığına geçiş yapıciim:) haber edeim dedim:)

doğum günün kutlu olsun cnm

bugunki menü bildirimi
SABAH : 1 KASE K FLAKES

ÖĞLE : BARBUNYA, AZICIK MAKARNA , YOGURT

ARA: YEŞİL ÇAY YEŞİL ELMA BI TANE KİVİ

AKŞAM : 1 KASE TARHANA CORBASI,SALATA YOGURT

2 LT SU OLDU AMA BEN 3E TAMAMLICAM

50 DK SPOR

bugünkü menüm
  • sabah bir dilim ekmek . biraz kasar peyniri .kiraz receli iki tatli kasigi
  • öglen .bir tabak yogurtlu makarna .salata
  • ara bir kac cikolata .bir tane yogurt meyvali.
  • türk kahvesi
  • aksam .bir tabak kuru fasulye ,salata

arkadaslar karnim da cok siskinler var ne yapabilirim.öneriniz varmi

bugünkü menüm kızlar:
sabah:2 dilim ekmek,yumurta,biraz labne,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
akşam:2 tavuk baget fırında,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
ara:1 avuç leblebi

menüm:sabah 2 bardak farklı sıcaklıklarda su
kahvaltı:1 yumurta bir dilim peynir 2 dilim ekmek yeşil çay ile
ara:3-4 kuru üzüm
öğle:3 posyon et kadar ızgara et salata 1 dilim ekmek ve bir tane balkava(bir meyve yerine)
ara:2 dilim ekmek az z.ezmesi(et hakkımı öğlen yemiştim peynir koymadım tosta bu nedenle) ve 2 bardak ayran
akşam:1 po. et kadar sosis ve bir yumurttadan omlet ve domates
gece:yarımşar cay bardağı kuru üzüm ve leblebi
belki bir meyve
su 2lt spor yok

canım dikkatimi çekti de hiç et grubu yememişsin..böyle verirsen kas kaybın olur eklemeye çalış istersen en azından peynir ekle ana öğünlerine..

canım dikkatimi çekti de hiç et grubu yememişsin..böyle verirsen kas kaybın olur eklemeye çalış istersen en azından peynir ekle ana öğünlerine..

tavsiyen için teşekkürler zaten bende kansızlık var
dediğini dikkate alıcam

Slm kizlar bugunku menum

Sabah 2 dilim ekmek yumurta peynir domates biber
Ara biraz erik
Ara leblebi
Aksam 6 tane izgarada kelebek bol salata
Ara karpuz ve kiraz

2.5 litre su spor yok

selamlar
bugün kalbim kadar temiz bi menü yazamicam maalesef ama en azından akşam yemeğini çok erken yedim. ve de yüzmeye gittim akşam.

sabah
iki dilim ekmek
biraz labne
yarım domates

ara
iki tane elma bi iki kuru kaysı

öğlen
iki tane parmak büyüklüğünde çiğköfte dürüm
biraz a fıstıklı çikolata
iki üç çilek

ara
yarım dilim kadayıf üstü dondurma

akşam 16.30 da yedim
etli çorba
yarım porsiyon taze fasulye

daha da yemedim yarım saat yüzdüm.

sabah peynir domates salatalik recel 2 dilim beyaz -kepek ekmek yesil cay
ara yarim muz biraz cubuk kraker ada cayi 1sirik kek
1tabak ispanak corba 2 yemek kasigi bulgur 1dilim ekmek
ara 3galete 1kase yogurt yesil cay
aksam 100 gr tavuk yogurt salata
1sut cilek
2.5 su cilek

günaydınlar

dünkü menü

sabah:2 dilim çavdar ekmek-2 kk peynir-çay
ara:2 erik-yeşil çay
öğle:1 tabak mantı yoğurtlu-sosu hariç -yrm kase çorba-4 kaşık barbunya
ara:1 elma-türk kahvesi
akşam:yrm kase çorba--6 kaşık kuru fasülye-1 kaşık pilav-1 köfte-4 kaşık borokoli salatasıyrm dilim ekmek
ara:1 küçük şeftali-8-10 leblebi-birkaç kraker

dün dedim ya öğlen şekerpare vardı yemekte diye yemedim o kadar canım çekti.
akşam markete gittim evdekilere çikolata filan aldım ben yemedim bi başlasam frenleyemeyeceğim çünkü çok pis bir huyum var.
inşallah bugünü de kolay atlatırım.diyet bisküvi filan aldım.
tartıda artıdayım adet öncesi.busefer fena bi şişkinlik yaşıyorum :))
ama moralimi bozmuyorum geçecek nasılsa.

sabah bi arkadaş gördü beni artık yeter diyo ne kadar daha zayıflayacaksın diyooo.
valla bağırasım geldi sen biliyomusun ben 1.65 boya 76 kiloyum üstelik fizik dr. kilon fazla dedi diyeeeee.
bunun sebebi şu bence.o arkadaşım beni 90 üstü gördü hep doğum sonrası beraber çalışıyorduk.
dolayısı ile şimdi gözüne çok erimişim gibi geliyor sanırım.
bi bilse kilomu üfff der eminim:))
bu arada kendisi 36 beden dal gibi bir hatun yaşı da çok genç henüz.

rahmetli annem de benim bu kilolarıma aaa çok zayıfladın böyle olmaz ye biraz derdi:))canım annem...
kızının kilodan hiç eksilmesini istemezdi.
oysa kızkardeşim boyuna göre hep fit kilolardadır ona hiç demezdi biraz daha ye kilon az diye.
ama bana 77 78 kilodayken zaafiyet geçiriyomuşum muamelesi yapardı.
arasıra yanına yanlız uğradığım zamanlarda şöyle ikindi çayı zamanları olur ya hemen koşa koşa gider pastaneye haşhaşlı açma kurabiye alırdı çay demlerdi ve zorla yedirirdi hepsini.aa olmaz böyle güçten düşersin diye...
ciddi ciddi üzülürdüü çok zayıfladım diye.kızkardeşime dermiş arkamdan ablan çok zayıfladı hasta olacak diye.
annem benim....

Allah anneciginin mekanini cennet eylesin...yazdiklarini okudugumda aklima rahmetli anneannem geldi.ben 1 aylikken anneanneme verilmisim 18 yasima kadar beni anneannem büyüttü onu anne bildim.Bulug cagina girdigimden beri hep kilolu olmusumdum kilom hep 80 lerde olmustur. az bir zayiflasam hemen önüme ne bulursa getirir zorla yedirirdi....Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun insallah.

günaydin güzelliklerrr, hemen dünkü menümü paylasayim.
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:1 kepekli sandvic arasi tavuk gögsü
ara: hindistan cevizli ici kremali toplardan 2 tane yedim
ögle:meyve salatali,müslili sekerli yogurt
ara:yarim paket haribo(iyi abarttim yani)
aksam:4-5 tane firinda patates(ketcap ve mayonezli) ve 1 kücük mozarellali pizza
yatmadan önce:3 cay kasigi nutella
1 litre su,1 fincan yesil cay
1 saat pilates

görüldügü üzere 2 gündür menülerim felaket.

günaydın kızlar,yazdıklarınızı okuyunca annelerin ya da anne yerine koyduklarımızın gerçekten aynı kalıptan çıkmış olduğunu düşündüm:)gerçek sevgi karşısındaki insanı olduğu gibi kabul etmek ve bunu annelerimiz en üst noktaya taşıyor.
Ben 80 küsür kilolarda herkesler belki arkamdan şişko diye konuşurken annem benim boyuma göre gayet güzel göründüğümü söylüyordu:)kilo vermeye karar verdiğimin diyetteyim dediğimin daha ilk haftasında çok inceldin demeye başlayan canım annem, şimdilerde yani hala 70 küsürlerde olan kızının anoreksiya olacağından endişe ediyor olsa gerek başım ağrıyor desem yemiyorsunda ondan diyor:)))
uzun lafın kısası anneler candır anneleri hayatta olanların annelerine uzzzzzuuuuuuuuuuunnnnn ömür,annelerini kaybedenlerede bolca sabır diliyorummmmm,güzel bir gün olsun herkes için inş.

günaydın kızlar nasılzınız bakalım bugün

canım annem geçen hafta aynısını bana söledi kızım çok zayıfladın dahada zayıflama bölşe iyisin dedi ama bilmezmiş gibi 160 boya 73 kilo çoooooooook tehlikeli ben göstermiyomuşum ama nefes alış verişim hareketleim fazlasıyla kilomu gösteriyo ama annelik işte bende kızım boyuna yesin tombul tombul olsun istiyrm

dünkü menüm

sabah6.00:2 dilim kepek ekmeği yumurta zeytin yoğurt

ara10.00:az makarna salatası(

öğle13.00:biraz patlıcan salata ve 2 dilim kepek ekmeği

ara14.00:1 bardak süt

akşam18.00:4 kaşık kadar patlıcan ve salata

ara21.00:1 dilim sütlü tatlı(
aralar olmadı dimi yaaaaaaaaa((((((((((((8 sonunda oldu kızacak bana üfff sinir oluyorum kendimeeeeeeeeeeeee

iyilik öznurcum sennasılsın ya selam verdim cvp gelşmedi trip atıp gittiydim nasıl tartının durumu bugün
tarti artik beni at yenisini al diyor gibime geliyor.bir gn önce 75.5 ertesi gün 76.6 bende pek dengeli beslenmiyorum ama bir kilo farkedecek kadarda abartmiyorum
valla sorma canim dün bir türlü rastlasamadik..bende sana cevap yazdim ve yemin ederim yarim saat bekledim baktim odadasin ama cevap vermiyorsun..yarim saat sonra bir baktim cikmissin..cok sükür bende cikabilirim ayip olmaz artik dedim ciktim:)))
yahu sabah sabah aglattin beni..o hissin buruklugunu hissetmeye bile dayanamiyorum.allahim cekenlere sabir versin...yani bir haftadir kocisle küstüm dün aksam baristik..bu sabah bayagi keyifli kalktim..mesajin yüregimi yakti...yok aman bende bu yürek oldukca dahaaaa cok üzülürüm.yanlis anlama sakin ha sana sitem falan ettigim yok..biraz gül iste..sacmalardan secmeler benimkisi:))

kime dokunsan bir derin yarasi var.sendemi brütüs diyor ya sendemi canim....sorusumdan sanki bende der gibi olmus ama yok allaha sükür ben bu konuda sanslilardanim..ben koca konusunda sanssizim:)))aslinda sansliyimda sanssizin...karar veremedim baska zamana insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…