doğum günün kutlu olsun cnm
bugunki menü bildirimi
SABAH : 1 KASE K FLAKES
ÖĞLE : BARBUNYA, AZICIK MAKARNA , YOGURT
ARA: YEŞİL ÇAY YEŞİL ELMA BI TANE KİVİ
AKŞAM : 1 KASE TARHANA CORBASI,SALATA YOGURT
2 LT SU OLDU AMA BEN 3E TAMAMLICAM
50 DK SPOR
canım dikkatimi çekti de hiç et grubu yememişsin..böyle verirsen kas kaybın olur eklemeye çalış istersen en azından peynir ekle ana öğünlerine..
tavsiyen için teşekkürler zaten bende kansızlık var
dediğini dikkate alıcam
günaydınlar
dünkü menü
sabah:2 dilim çavdar ekmek-2 kk peynir-çay
ara:2 erik-yeşil çay
öğle:1 tabak mantı yoğurtlu-sosu hariç -yrm kase çorba-4 kaşık barbunya
ara:1 elma-türk kahvesi
akşam:yrm kase çorba--6 kaşık kuru fasülye-1 kaşık pilav-1 köfte-4 kaşık borokoli salatasıyrm dilim ekmek
ara:1 küçük şeftali-8-10 leblebi-birkaç kraker
dün dedim ya öğlen şekerpare vardı yemekte diye yemedim o kadar canım çekti.
akşam markete gittim evdekilere çikolata filan aldım ben yemedim bi başlasam frenleyemeyeceğim çünkü çok pis bir huyum var.
inşallah bugünü de kolay atlatırım.diyet bisküvi filan aldım.
tartıda artıdayım adet öncesi.busefer fena bi şişkinlik yaşıyorum :))
ama moralimi bozmuyorum geçecek nasılsa.
sabah bi arkadaş gördü beni artık yeter diyo ne kadar daha zayıflayacaksın diyooo.
valla bağırasım geldi sen biliyomusun ben 1.65 boya 76 kiloyum üstelik fizik dr. kilon fazla dedi diyeeeee.
bunun sebebi şu bence.o arkadaşım beni 90 üstü gördü hep doğum sonrası beraber çalışıyorduk.
dolayısı ile şimdi gözüne çok erimişim gibi geliyor sanırım.
bi bilse kilomu üfff der eminim:))
bu arada kendisi 36 beden dal gibi bir hatun yaşı da çok genç henüz.
rahmetli annem de benim bu kilolarıma aaa çok zayıfladın böyle olmaz ye biraz derdi:))canım annem...
kızının kilodan hiç eksilmesini istemezdi.
oysa kızkardeşim boyuna göre hep fit kilolardadır ona hiç demezdi biraz daha ye kilon az diye.
ama bana 77 78 kilodayken zaafiyet geçiriyomuşum muamelesi yapardı.
arasıra yanına yanlız uğradığım zamanlarda şöyle ikindi çayı zamanları olur ya hemen koşa koşa gider pastaneye haşhaşlı açma kurabiye alırdı çay demlerdi ve zorla yedirirdi hepsini.aa olmaz böyle güçten düşersin diye...
ciddi ciddi üzülürdüü çok zayıfladım diye.kızkardeşime dermiş arkamdan ablan çok zayıfladı hasta olacak diye.
annem benim....
Allah anneciginin mekanini cennet eylesin...yazdiklarini okudugumda aklima rahmetli anneannem geldi.ben 1 aylikken anneanneme verilmisim 18 yasima kadar beni anneannem büyüttü onu anne bildim.Bulug cagina girdigimden beri hep kilolu olmusumdum kilom hep 80 lerde olmustur. az bir zayiflasam hemen önüme ne bulursa getirir zorla yedirirdi....Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun insallah.
canım annem geçen hafta aynısını bana söledi kızım çok zayıfladın dahada zayıflama bölşe iyisin dedi ama bilmezmiş gibi 160 boya 73 kilo çoooooooook tehlikeli ben göstermiyomuşum ama nefes alış verişim hareketleim fazlasıyla kilomu gösteriyo ama annelik işte bende kızım boyuna yesin tombul tombul olsun istiyrmgünaydınlar
dünkü menü
akşam:yrm kase çorba--6 kaşık kuru fasülye-1 kaşık pilav-1 köfte-4 kaşık borokoli salatasıyrm dilim ekmek
akşam markete gittim evdekilere çikolata filan aldım ben yemedim bi başlasam frenleyemeyeceğim çünkü çok pis bir huyum var.
sabah bi arkadaş gördü beni artık yeter diyo ne kadar daha zayıflayacaksın diyooo.
valla bağırasım geldi sen biliyomusun ben 1.65 boya 76 kiloyum üstelik fizik dr. kilon fazla dedi diyeeeee.
bunun sebebi şu bence.o arkadaşım beni 90 üstü gördü hep doğum sonrası beraber çalışıyorduk.
rahmetli annem de benim bu kilolarıma aaa çok zayıfladın böyle olmaz ye biraz derdi:))canım annem...
oysa kızkardeşim boyuna göre hep fit kilolardadır ona hiç demezdi biraz daha ye kilon az diye.
arasıra yanına yanlız uğradığım zamanlarda şöyle ikindi çayı zamanları olur ya hemen koşa koşa gider pastaneye haşhaşlı açma kurabiye alırdı çay demlerdi ve zorla yedirirdi hepsini.aa olmaz böyle güçten düşersin diye...
ciddi ciddi üzülürdüü çok zayıfladım diye.kızkardeşime dermiş arkamdan ablan çok zayıfladı hasta olacak diye.
annem benim....
tarti artik beni at yenisini al diyor gibime geliyor.bir gn önce 75.5 ertesi gün 76.6 bende pek dengeli beslenmiyorum ama bir kilo farkedecek kadarda abartmiyorumiyilik öznurcum sennasılsın ya selam verdim cvp gelşmedi trip atıp gittiydim nasıl tartının durumu bugün
yahu sabah sabah aglattin beni..o hissin buruklugunu hissetmeye bile dayanamiyorum.allahim cekenlere sabir versin...yani bir haftadir kocisle küstüm dün aksam baristik..bu sabah bayagi keyifli kalktim..mesajin yüregimi yakti...yok aman bende bu yürek oldukca dahaaaa cok üzülürüm.yanlis anlama sakin ha sana sitem falan ettigim yok..biraz gül iste..sacmalardan secmeler benimkisi:))günaydınlar
dünkü menü
annem benim....
Allah anneciginin mekanini cennet eylesin...yazdiklarini okudugumda aklima rahmetli anneannem geldi.ben 1 aylikken anneanneme verilmisim 18 yasima kadar beni anneannem büyüttü onu anne bildim.Bulug cagina girdigimden beri hep kilolu olmusumdum kilom hep 80 lerde olmustur. az bir zayiflasam hemen önüme ne bulursa getirir zorla yedirirdi....Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?