80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gene odada görünüyorsun ama sesin cikmiyor..selam caktinda görmedimmi nedir bak sonra selamsiz sabahsin biraktiniz beni diye küsme ha

gene odada görünüyorsun ama sesin cikmiyor..selam caktinda görmedimmi nedir bak sonra selamsiz sabahsin biraktiniz beni diye küsme ha

mrb canım gördüm sen,ide arkadaşlar vardı onlarla konuşurken cvp yaamadım nasılsın bakalım bugün ay şu tartının pilini alamadı gitti şu adam ne durumdayım blmyrm ev şehir dışında alamıyrmda ha valla ölecem meraktan alışmakta kötü bişi hergün tartılmaya ay bide çooook artıda çıkarmışım deliririm valla

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız öznur tartı bendede sorunlu ya atak bari
bu sabah sert cikistim tartiya valla.dedim adam ol istikrarli ol..karakterli kisilikli ol..ne bu son zamanlarda zivanadan ciktin bir öyle bir böyle ..iki yüzlülük bizim kitabimizda yok aslanim hizaya gel yoksa beter ederim seni dedim..bakalim yarin sabaha toparlamis olacakmi kendini..gerci o kadar sert cikistimki korkudan sabah beni 50 gösterirse hic sasmam

sende kocisine sert cikis yeter uleeeeeeeyn senin yüzünden artimiyim eksimiyim ögrenemedim gitti.dur tepene cikayimda sen tart beni..pil eve gelene kadar sabah aksam tependeyim sen diiicen artimi eksimi ona göre de

dur bende gidip bi ayar çekeyim bari

alemsin valla sen beni güldürdünallahta seni güldürsün kız valla denesemmi acaba işe yaramıki hehe benimki pek sever beni yalvartmayı ondan almıyo galiba dur bide tepesine çıkayım yükten korkup alır belki altımda ezilirmiş adam ezecek kadar varım hala

amin canım sağolasın.aynı şeyleri yaşamışız değil mi...

bir önceki güne göre dün daha fazla yemişsin.
dost acıyı söylesin ki daha kolay toparlanalım değil mi canım:))
amin canım.
annelerin sıcacık yüreği yavrularının bütün kusurlarını-hatalarını öyle bir sarar ki kendi de görmez kimseye de laf ettirmez...
benim annem de öyleydi sizlerin ki de aynı...

kzı tombul yapma diyecem ama ben de oğluşum çok yesin istiyorum.bu ara boy attı gözüme bi süzülmüş gözüküyo.oğlum zayıfladı diye üzülüp duruyorum.annelik işte.mantık dışı davranabiliyoruz:))
senin annen de aynıymış.ne tatlılar ya.hayattayken annelerimizin kıymetini bilelim.

ah öznurcum ah.her kayıp acıdır eminim.annenin kaybı bambaşkaymış.kendi acımı biliyorum birtek belki.
hayatla olan bir bağım kopmuş gibi...kolum kanadım kırılmış gibi..sahipsiz kalmışım gibi...
daha ne diyeyim.
asla sizleri üzeyim diye yazmadım.sabah arkadaşın dedikleri beni aldı götürdü anneme(
öyle yazdım geçtim işte.
Allah annelerinize uzun ömürler versin başlarınızdan eksik etmesin...
sulugöz hemencecik ağlamışsın:))
sen yaz saçmalardan seçmeler ben bayılıyorum onlara

dur bende gidip bi ayar çekeyim bari
bir dene bakalim:))

kiz adamin hosuna gitmesin bu seferde hic almazmis pilleri bari tepesine cikarken etek falan giyme..mumkünse salvar üzerinede plastik cizme:))) sagina solunada agirliklar koyda cekemesin ezilsin baktin hala almiyor durumu yeniden degerlendiririz:)

var ya ben şu an pc başında depresif modda takılıyorken bu mesajla koptum.odada yalnızım da istediğim gibi gülebiliyorum.
alemsin yaaaaaaaaaaaa çok yaşa sen emi

kamile dikkat bacım sabah akşam adamın tepesine tartılmak için çıkayım derken öznurun taktiği bi dene ama riskli bence öznur benim tartı bozulsa bu taktikle bacım koca bana pil mil almaz bence

kız benimk,i bayılır zaten öle şeye ben sırnaşık oluversem zaten bizde bi sımkıntıda olmayacak anam bende atatürk gibi kadınım her zaman ciddi kimseye minnetsiz bi kere derim bi şeyi bidaha duyamazsın bi kere dedim bekliyom alsın diye senin dediğin gibi tepesine çıksam şimdiye aldırmıştım benim çok yontulmam gerekiyo çooooooooooooook azıcık işve cilve derwimi alsam nedir kocalar nasıl baştan çıkarılır kocaya nasıl cilve yapılır dersleri ne dersin varmıdır böle bi kurs falan

sorma bacim ya kapida kedi miyavlasa ben oturup aglarim yani o kadar sulugözüm..helede böyle insani hislerde bitiyorum resmen.face de bir cocuk resmi gördüm.kir icinde.elinde su bardagi agliyor elinin tersiylede gözünün yasini siliyor..ay bitirdi beni.baktim baktim agladim..insan anne olduktan sonra dahami tozutuyor nedir:)))
hem ruhn hemde fiziken iskence cekiyoruz ama bir o kadarda haz veriyor annelik duygusu..dur dur ben cözdüm ..hem aci cekip hem zevk aldigimiza göre mazosistmi oluyoruz nedir anne olunca allahim bebek isteyen herkese bu mazosistlik duygusunu tattir dermisiiiiiim.hatta dedim bile

al bendende o kadar..ama herif adamda cilve naz yapacak moral birakmiyorki..kiz önceki gün benle kavga ediyor niye biliyormusun..neymis kurufasulyeye et koymamisim onu sevmiyormusum önemsemiyormusum...yuh dedim artik..sabahin köründe yemegini yaptimki isten gelince ac susuz durma diye(doktorda randevum vardi ögleden sonra)adamin dedigine bak..gelde bu etcile otcul ol koyun gibi meleeeeeee.. ya ne cilveler varda bende önce kocam sonra yandan sallanan yaglar sonrada aslan yelesi gibi savrulan ön takimlarim izin vermiyor baslarim alacagi pile..gider ben alirim daha iyi:))))))

kamile dikkat bacım sabah akşam adamın tepesine tartılmak için çıkayım derken öznurun taktiği bi dene ama riskli bence öznur benim tartı bozulsa bu taktikle bacım koca bana pil mil almaz bence
o zaman tam tersini deneyecen:)))))))) babani getirecen sabah aksam tepesine cikarip tarttiracanay ay gene bütün pisligim üstümde sabah sabah

kız valla gülmekten bi hal oldu şu aslan yelelerine gel anam alda bende kurtulayım şu pil derdinden hemen bugün gidip alıyorum haydeeeeeeeee yaşasın feminizm

en iyisi kendi pilini almak almışkende stok yapmaksonrada en temizi sabah akşam tartının üzerine çıkmak çok daha güvenli

kız valla gülmekten bi hal oldu şu aslan yelelerine gel anam alda bende kurtulayım şu pil derdinden hemen bugün gidip alıyorum haydeeeeeeeee yaşasın feminizm
kiz dur bakalim doktorlara gidip geliyorum..aslan yelelerinden kurtulma durumum var..daha belli degil ama delirmistir diye raporu hazirlatiyorum.rapor tamam oldumuydu hooop estetisyende alacagim solugu:)))) valla bacim hatta spor olsun yürüyerek git al pilleri..bunlara minniet edecegimize....bir laf vardi ama ayip olur cagristirdiysa düsün dur:)))))

en iyisi kendi pilini almak almışkende stok yapmaksonrada en temizi sabah akşam tartının üzerine çıkmak çok daha güvenli
bak bu erkekler bize hep aynisini yaptiriyor..insani biktiriyorlar her defasinda kendi isimi kendim görürürm sanada minnet etmem diyoruz sonrada aksama kadar hatta aksamdanda sabaha kadar minnetlerini cekiyoruz...yok arkadas olmaz öyle bana bakin..köpek gibi sadik essek gibi caliskan bülbül gibi cenesiz vede kafeste ne güzel gecinip gidiyoruz..aradada dögüs horuzlari gibi yoluyoruz birbirimizin kafasinin etini:)) kisilikmis karaktermis kariyermis askmis sevgiymis nemize gerek demi ama

öznur filozof gibi karısın maşallah

benmi:)) ay cok yasa devrancim..ben kendimi köpek essek diye tanitirken altindan filozofluk cikacagi hic aklima gelmezdi..aslinda övünmek gibi olmasin(gerci yazacaklarim bu zamanda övünmekten cok yerinmek anlamina gelsede)cok ince ruhlu hassas sair yazar...herhalt var bende..bana bu etcil kocam bende ruh falan birakmadi...yerine acilarin kadini iyi asci iyi tuvalet temizlikcisi(yahu cok ukalaligin bukadarida olmaz demi hepsinin basinada iyi ekliyorum..süper demeliyim süpeeeeeeeer:)) evde aksama kadar popo büyüten bir mahalle kariligi birakti..neyse allah yuvamin bütünlügünü bozmasinda kazma odun derken katlaniyoruz geciyor iste....yok ne kadar zorlasamda bu gün ciddi olamiyorum
bu aksam hüzünleri evde biraktim kör kütük sarhos oldum umrumda degil

benmi:)) ay cok yasa devrancim..ben kendimi köpek essek diye tanitirken altindan filozofluk cikacagi hic aklima gelmezdi..aslinda övünmek gibi olmasin(gerci yazacaklarim bu zamanda övünmekten cok yerinmek anlamina gelsede)cok ince ruhlu hassas sair yazar...herhalt var bende..bana bu etcil kocam bende ruh falan birakmadi...yerine acilarin kadini iyi asci iyi tuvalet temizlikcisi(yahu cok ukalaligin bukadarida olmaz demi hepsinin basinada iyi ekliyorum..süper demeliyim süpeeeeeeeer:)) evde aksama kadar popo büyüten bir mahalle kariligi birakti..neyse allah yuvamin bütünlügünü bozmasinda kazma odun derken katlaniyoruz geciyor iste....yok ne kadar zorlasamda bu gün ciddi olamiyorum
bu aksam hüzünleri evde biraktim kör kütük sarhos oldum umrumda degil

tarti muhabbeti varkene bende tartiya ciktim bu sabah .tarti arti bir bucuk cikti. esim de alisveris yapti.ben de her an buzdolabina dalabilirim. o kadar diyet miyet yapiyor gitmiyo kilalar .yaa napsam ayran diyeti mi yapsam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…