gene odada görünüyorsun ama sesin cikmiyor..selam caktinda görmedimmi nedirbak sonra selamsiz sabahsin biraktiniz beni diye küsme ha
bu sabah sert cikistim tartiya valla.dedim adam ol istikrarli ol..karakterli kisilikli ol..ne bu son zamanlarda zivanadan ciktin bir öyle bir böyle ..iki yüzlülük bizim kitabimizda yok aslanim hizaya gel yoksa beter ederim seni dedim..bakalim yarin sabaha toparlamis olacakmi kendini..gerci o kadar sert cikistimki korkudan sabah beni 50 gösterirse hic sasmamslm kızlar nasılsınız öznur tartı bendede sorunlu ya atak bari
mrb canım gördüm sen,ide arkadaşlar vardı onlarla konuşurken cvp yaamadım nasılsın bakalım bugün ay şu tartının pilini alamadı gitti şu adam ne durumdayım blmyrm ev şehir dışında alamıyrmda ha valla ölecem meraktan alışmakta kötü bişi hergün tartılmaya ay bide çooook artıda çıkarmışım deliririm valla
bu sabah sert cikistim tartiya valla.dedim adam ol istikrarli ol..karakterli kisilikli ol..ne bu son zamanlarda zivanadan ciktin bir öyle bir böyle ..iki yüzlülük bizim kitabimizda yok aslanim hizaya gel yoksa beter ederim seni dedim..bakalim yarin sabaha toparlamis olacakmi kendini..gerci o kadar sert cikistimki korkudan sabah beni 50 gösterirse hic sasmam
sende kocisine sert cikis yeter uleeeeeeeyn senin yüzünden artimiyim eksimiyim ögrenemedim gitti.dur tepene cikayimda sen tart beni..pil eve gelene kadar sabah aksam tependeyim sen diiicen artimi eksimi ona göre de
bu sabah sert cikistim tartiya valla.dedim adam ol istikrarli ol..karakterli kisilikli ol..ne bu son zamanlarda zivanadan ciktin bir öyle bir böyle ..iki yüzlülük bizim kitabimizda yok aslanim hizaya gel yoksa beter ederim seni dedim..bakalim yarin sabaha toparlamis olacakmi kendini..gerci o kadar sert cikistimki korkudan sabah beni 50 gösterirse hic sasmam
sende kocisine sert cikis yeter uleeeeeeeyn senin yüzünden artimiyim eksimiyim ögrenemedim gitti.dur tepene cikayimda sen tart beni..pil eve gelene kadar sabah aksam tependeyim sen diiicen artimi eksimi ona göre de
amin canım sağolasın.aynı şeyleri yaşamışız değil mi...Allah anneciginin mekanini cennet eylesin...yazdiklarini okudugumda aklima rahmetli anneannem geldi.ben 1 aylikken anneanneme verilmisim 18 yasima kadar beni anneannem büyüttü onu anne bildim.Bulug cagina girdigimden beri hep kilolu olmusumdum kilom hep 80 lerde olmustur. az bir zayiflasam hemen önüme ne bulursa getirir zorla yedirirdi....Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun insallah.
bir önceki güne göre dün daha fazla yemişsin.günaydin güzelliklerrr, hemen dünkü menümü paylasayim.
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:1 kepekli sandvic arasi tavuk gögsü
ara: hindistan cevizli ici kremali toplardan 2 tane yedim
ögle:meyve salatali,müslili sekerli yogurt
ara:yarim paket haribo(iyi abarttim yani)
aksam:4-5 tane firinda patates(ketcap ve mayonezli) ve 1 kücük mozarellali pizza
yatmadan önce:3 cay kasigi nutella
1 litre su,1 fincan yesil cay
1 saat pilates
görüldügü üzere 2 gündür menülerim felaket.
amin canım.günaydın kızlar,yazdıklarınızı okuyunca annelerin ya da anne yerine koyduklarımızın gerçekten aynı kalıptan çıkmış olduğunu düşündüm:)gerçek sevgi karşısındaki insanı olduğu gibi kabul etmek ve bunu annelerimiz en üst noktaya taşıyor.
Ben 80 küsür kilolarda herkesler belki arkamdan şişko diye konuşurken annem benim boyuma göre gayet güzel göründüğümü söylüyordu:)kilo vermeye karar verdiğimin diyetteyim dediğimin daha ilk haftasında çok inceldin demeye başlayan canım annem, şimdilerde yani hala 70 küsürlerde olan kızının anoreksiya olacağından endişe ediyor olsa gerek başım ağrıyor desem yemiyorsunda ondan diyor:)))
uzun lafın kısası anneler candır anneleri hayatta olanların annelerine uzzzzzuuuuuuuuuuunnnnn ömür,annelerini kaybedenlerede bolca sabır diliyorummmmm,güzel bir gün olsun herkes için inş.
günaydın kızlar nasılzınız bakalım bugün
canım annem geçen hafta aynısını bana söledi kızım çok zayıfladın dahada zayıflama bölşe iyisin dedi ama bilmezmiş gibi 160 boya 73 kilo çoooooooook tehlikeli ben göstermiyomuşum ama nefes alış verişim hareketleim fazlasıyla kilomu gösteriyo ama annelik işte bende kızım boyuna yesin tombul tombul olsun istiyrm
kzı tombul yapma diyecem ama ben de oğluşum çok yesin istiyorum.bu ara boy attı gözüme bi süzülmüş gözüküyo.oğlum zayıfladı diye üzülüp duruyorum.annelik işte.mantık dışı davranabiliyoruz:))dünkü menüm
sabah6.00:2 dilim kepek ekmeği yumurta zeytin yoğurt
ara10.00:az makarna salatası(
öğle13.00:biraz patlıcan salata ve 2 dilim kepek ekmeği
ara14.00:1 bardak süt
akşam18.00:4 kaşık kadar patlıcan ve salata
ara21.00:1 dilim sütlü tatlı(
aralar olmadı dimi yaaaaaaaaa((((((((((((8 sonunda oldu kızacak bana üfff sinir oluyorum kendimeeeeeeeeeeeee
tarti artik beni at yenisini al diyor gibime geliyor.bir gn önce 75.5 ertesi gün 76.6 bende pek dengeli beslenmiyorum ama bir kilo farkedecek kadarda abartmiyorum
valla sorma canim dün bir türlü rastlasamadik..bende sana cevap yazdim ve yemin ederim yarim saat bekledim baktim odadasin ama cevap vermiyorsun..yarim saat sonra bir baktim cikmissin..cok sükür bende cikabilirim ayip olmaz artik dedim ciktim:)))
yahu sabah sabah aglattin beni..o hissin buruklugunu hissetmeye bile dayanamiyorum.allahim cekenlere sabir versin...yani bir haftadir kocisle küstüm dün aksam baristik..bu sabah bayagi keyifli kalktim..mesajin yüregimi yakti...yok aman bende bu yürek oldukca dahaaaa cok üzülürüm.yanlis anlama sakin ha sana sitem falan ettigim yok..biraz gül iste..sacmalardan secmeler benimkisi:))
kime dokunsan bir derin yarasi var.sendemi brütüs diyor ya sendemi canim....sorusumdan sanki bende der gibi olmus ama yok allaha sükür ben bu konuda sanslilardanim..ben koca konusunda sanssizim:)))aslinda sansliyimda sanssizin...karar veremedim baska zamana insallah:))
bir dene bakalim:))dur bende gidip bi ayar çekeyim bari
kiz adamin hosuna gitmesin bu seferde hic almazmis pillerialemsin valla sen beni güldürdünallahta seni güldürsün kızvalla denesemmi acaba işe yaramıki hehe benimki pek sever beni yalvartmayı ondan almıyo galiba dur bide tepesine çıkayım yükten korkup alır belki altımda ezilirmiş adam ezecek kadar varım hala
bir dene bakalim:))
kiz adamin hosuna gitmesin bu seferde hic almazmis pilleribari tepesine cikarken etek falan giyme..mumkünse salvar üzerinede plastik cizme:))) sagina solunada agirliklar koyda cekemesin ezilsin baktin hala almiyor durumu yeniden degerlendiririz:)
kiz adamin hosuna gitmesin bu seferde hic almazmis pilleribari tepesine cikarken etek falan giyme..mumkünse salvar üzerinede plastik cizme:))) sagina solunada agirliklar koyda cekemesin ezilsin baktin hala almiyor durumu yeniden degerlendiririz:)
sorma bacim ya kapida kedi miyavlasa ben oturup aglarim yani o kadar sulugözüm..helede böyle insani hislerde bitiyorum resmen.face de bir cocuk resmi gördüm.kir icinde.elinde su bardagi agliyor elinin tersiylede gözünün yasini siliyor..ay bitirdi beni.baktim baktim agladim..insan anne olduktan sonra dahami tozutuyor nedir:)))amin canım sağolasın.aynı şeyleri yaşamışız değil mi...
bir önceki güne göre dün daha fazla yemişsin.
dost acıyı söylesin ki daha kolay toparlanalım değil mi canım:))
amin canım.
annelerin sıcacık yüreği yavrularının bütün kusurlarını-hatalarını öyle bir sarar ki kendi de görmez kimseye de laf ettirmez...
benim annem de öyleydi sizlerin ki de aynı...
kzı tombul yapma diyecem ama ben de oğluşum çok yesin istiyorum.bu ara boy attı gözüme bi süzülmüş gözüküyo.oğlum zayıfladı diye üzülüp duruyorum.annelik işte.mantık dışı davranabiliyoruz:))
senin annen de aynıymış.ne tatlılar ya.hayattayken annelerimizin kıymetini bilelim.
ah öznurcum ah.her kayıp acıdır eminim.annenin kaybı bambaşkaymış.kendi acımı biliyorum birtek belki.
hayatla olan bir bağım kopmuş gibi...kolum kanadım kırılmış gibi..sahipsiz kalmışım gibi...
daha ne diyeyim.
asla sizleri üzeyim diye yazmadım.sabah arkadaşın dedikleri beni aldı götürdü anneme(
öyle yazdım geçtim işte.
Allah annelerinize uzun ömürler versin başlarınızdan eksik etmesin...
sulugöz hemencecik ağlamışsın:))
sen yaz saçmalardan seçmeler ben bayılıyorum onlara
al bendende o kadar..ama herif adamda cilve naz yapacak moral birakmiyorki..kiz önceki gün benle kavga ediyor niye biliyormusun..neymis kurufasulyeye et koymamisim onu sevmiyormusum önemsemiyormusum...yuh dedim artik..sabahin köründe yemegini yaptimki isten gelince ac susuz durma diye(doktorda randevum vardi ögleden sonra)adamin dedigine bak..gelde bu etcile otcul ol koyun gibi meleeeeeee..kız benimk,i bayılır zaten öle şeye ben sırnaşık oluversem zaten bizde bi sımkıntıda olmayacak anam bende atatürk gibi kadınım her zaman ciddi kimseye minnetsiz bi kere derim bi şeyi bidaha duyamazsın bi kere dedim bekliyom alsın diye senin dediğin gibi tepesine çıksam şimdiye aldırmıştım benim çok yontulmam gerekiyo çooooooooooooook azıcık işve cilve derwimi alsam nedir kocalar nasıl baştan çıkarılır kocaya nasıl cilve yapılır dersleri ne dersin varmıdır böle bi kurs falan
kamile dikkat bacım sabah akşam adamın tepesine tartılmak için çıkayım derken öznurun taktiği bi dene ama riskli benceöznur benim tartı bozulsa bu taktikle bacım koca bana pil mil almaz bence
al bendende o kadar..ama herif adamda cilve naz yapacak moral birakmiyorki..kiz önceki gün benle kavga ediyor niye biliyormusun..neymis kurufasulyeye et koymamisim onu sevmiyormusum önemsemiyormusum...yuh dedim artik..sabahin köründe yemegini yaptimki isten gelince ac susuz durma diye(doktorda randevum vardi ögleden sonra)adamin dedigine bak..gelde bu etcile otcul ol koyun gibi meleeeeeee..ya ne cilveler varda bende önce kocam sonra yandan sallanan yaglar sonrada aslan yelesi gibi savrulan ön takimlarim izin vermiyor baslarim alacagi pile..gider ben alirim daha iyi:))))))
o zaman tam tersini deneyecen:)))))))) babani getirecen sabah aksam tepesine cikarip tarttiracan ay ay gene bütün pisligim üstümde sabah sabah
kiz dur bakalim doktorlara gidip geliyorum..aslan yelelerinden kurtulma durumum var..daha belli degil ama delirmistir diye raporu hazirlatiyorum.rapor tamam oldumuydu hooop estetisyende alacagim solugu:)))) valla bacim hatta spor olsun yürüyerek git al pilleri..bunlara minniet edecegimize....bir laf vardi ama ayip olur cagristirdiysa düsün dur:)))))kız valla gülmekten bi hal oldu şu aslan yelelerine gel anam alda bende kurtulayım şu pil derdinden hemen bugün gidip alıyorum haydeeeeeeeee yaşasın feminizm
bak bu erkekler bize hep aynisini yaptiriyor..insani biktiriyorlar her defasinda kendi isimi kendim görürürm sanada minnet etmem diyoruz sonrada aksama kadar hatta aksamdanda sabaha kadar minnetlerini cekiyoruz...yok arkadas olmaz öyle bana bakin..köpek gibi sadik essek gibi caliskan bülbül gibi cenesiz vede kafeste ne güzel gecinip gidiyoruz..aradada dögüs horuzlari gibi yoluyoruz birbirimizin kafasinin etini:)) kisilikmis karaktermis kariyermis askmis sevgiymis nemize gerek demi amaen iyisi kendi pilini almak almışkende stok yapmaksonrada en temizi sabah akşam tartının üzerine çıkmak çok daha güvenli
kiz dur bakalim doktorlara gidip geliyorum..aslan yelelerinden kurtulma durumum var..daha belli degil ama delirmistir diye raporu hazirlatiyorum.rapor tamam oldumuydu hooop estetisyende alacagim solugu:)))) valla bacim hatta spor olsun yürüyerek git al pilleri..bunlara minniet edecegimize....bir laf vardi ama ayip olur cagristirdiysa düsün dur:)))))
bak bu erkekler bize hep aynisini yaptiriyor..insani biktiriyorlar her defasinda kendi isimi kendim görürürm sanada minnet etmem diyoruz sonrada aksama kadar hatta aksamdanda sabaha kadar minnetlerini cekiyoruz...yok arkadas olmaz öyle bana bakin..köpek gibi sadik essek gibi caliskan bülbül gibi cenesiz vede kafeste ne güzel gecinip gidiyoruz..aradada dögüs horuzlari gibi yoluyoruz birbirimizin kafasinin etini:)) kisilikmis karaktermis kariyermis askmis sevgiymis nemize gerek demi ama
benmi:)) ay cok yasa devrancim..ben kendimi köpek essek diye tanitirken altindan filozofluk cikacagi hic aklima gelmezdi..aslinda övünmek gibi olmasin(gerci yazacaklarim bu zamanda övünmekten cok yerinmek anlamina gelsede)cok ince ruhlu hassas sair yazar...herhalt var bende..bana bu etcil kocam bende ruh falan birakmadi...yerine acilarin kadini iyi asci iyi tuvalet temizlikcisi(yahu cok ukalaligin bukadarida olmaz demi hepsinin basinada iyi ekliyorum..süper demeliyim süpeeeeeeeer:)) evde aksama kadar popo büyüten bir mahalle kariligi birakti..neyse allah yuvamin bütünlügünü bozmasinda kazma odun derken katlaniyoruz geciyor iste....yok ne kadar zorlasamda bu gün ciddi olamiyorumöznur filozof gibi karısın maşallah
benmi:)) ay cok yasa devrancim..ben kendimi köpek essek diye tanitirken altindan filozofluk cikacagi hic aklima gelmezdi..aslinda övünmek gibi olmasin(gerci yazacaklarim bu zamanda övünmekten cok yerinmek anlamina gelsede)cok ince ruhlu hassas sair yazar...herhalt var bende..bana bu etcil kocam bende ruh falan birakmadi...yerine acilarin kadini iyi asci iyi tuvalet temizlikcisi(yahu cok ukalaligin bukadarida olmaz demi hepsinin basinada iyi ekliyorum..süper demeliyim süpeeeeeeeer:)) evde aksama kadar popo büyüten bir mahalle kariligi birakti..neyse allah yuvamin bütünlügünü bozmasinda kazma odun derken katlaniyoruz geciyor iste....yok ne kadar zorlasamda bu gün ciddi olamiyorumöznur filozof gibi karısın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?