tarti muhabbeti varkene bende tartiya ciktim bu sabah .tarti arti bir bucuk cikti. esim de alisveris yapti.ben de her an buzdolabina dalabilirim. o kadar diyet miyet yapiyor gitmiyo kilalar .yaa napsam ayran diyeti mi yapsam .
evet ya tartılar dha güvenli hem benim kocadan tartı olutrsa ya yanlış tartar yada yere ataren iyisi kendi pilini almak almışkende stok yapmaksonrada en temizi sabah akşam tartının üzerine çıkmak çok daha güvenli
kiz dur bakalim doktorlara gidip geliyorum..aslan yelelerinden kurtulma durumum var..daha belli degil ama delirmistir diye raporu hazirlatiyorum.rapor tamam oldumuydu hooop estetisyende alacagim solugu:)))) valla bacim hatta spor olsun yürüyerek git al pilleri..bunlara minniet edecegimize....bir laf vardi ama ayip olur cagristirdiysa düsün dur:)))))
bak bu erkekler bize hep aynisini yaptiriyor..insani biktiriyorlar her defasinda kendi isimi kendim görürürm sanada minnet etmem diyoruz sonrada aksama kadar hatta aksamdanda sabaha kadar minnetlerini cekiyoruz...yok arkadas olmaz öyle bana bakin..köpek gibi sadik essek gibi caliskan bülbül gibi cenesiz vede kafeste ne güzel gecinip gidiyoruz..aradada dögüs horuzlari gibi yoluyoruz birbirimizin kafasinin etini:)) kisilikmis karaktermis kariyermis askmis sevgiymis nemize gerek demi ama
öznur filozof gibi karısın maşallah
benmi:)) ay cok yasa devrancim..ben kendimi köpek essek diye tanitirken altindan filozofluk cikacagi hic aklima gelmezdi..aslinda övünmek gibi olmasin(gerci yazacaklarim bu zamanda övünmekten cok yerinmek anlamina gelsede)cok ince ruhlu hassas sair yazar...herhalt var bende..bana bu etcil kocam bende ruh falan birakmadi...yerine acilarin kadini iyi asci iyi tuvalet temizlikcisi(yahu cok ukalaligin bukadarida olmaz demi hepsinin basinada iyi ekliyorum..süper demeliyim süpeeeeeeeer:)) evde aksama kadar popo büyüten bir mahalle kariligi birakti..neyse allah yuvamin bütünlügünü bozmasinda kazma odun derken katlaniyoruz geciyor iste....yok ne kadar zorlasamda bu gün ciddi olamiyorum
bu aksam hüzünleri evde biraktim kör kütük sarhos oldum umrumda degil
ben de öyleyimdir senin gibi:))bizim de çekilecek tarafımız yok aslında laf arasındakız benimk,i bayılır zaten öle şeye ben sırnaşık oluversem zaten bizde bi sımkıntıda olmayacak anam bende atatürk gibi kadınım her zaman ciddi kimseye minnetsiz bi kere derim bi şeyi bidaha duyamazsın bi kere dedim bekliyom alsın diye senin dediğin gibi tepesine çıksam şimdiye aldırmıştım benim çok yontulmam gerekiyo çooooooooooooook azıcık işve cilve derwimi alsam nedir kocalar nasıl baştan çıkarılır kocaya nasıl cilve yapılır dersleri ne dersin varmıdır böle bi kurs falan
değişik bir dua oldu ama aminnnnnnnnnnn:))yeni mazoşistler katılsın aramıza.çoğalalımsorma bacim ya kapida kedi miyavlasa ben oturup aglarim yani o kadar sulugözüm..helede böyle insani hislerde bitiyorum resmen.face de bir cocuk resmi gördüm.kir icinde.elinde su bardagi agliyor elinin tersiylede gözünün yasini siliyor..ay bitirdi beni.baktim baktim agladim..insan anne olduktan sonra dahami tozutuyor nedir:)))
hem ruhn hemde fiziken iskence cekiyoruz ama bir o kadarda haz veriyor annelik duygusu..dur dur ben cözdüm ..hem aci cekip hem zevk aldigimiza göre mazosistmi oluyoruz nedir anne oluncaallahim bebek isteyen herkese bu mazosistlik duygusunu tattir dermisiiiiiim.hatta dedim bile
tam formundasın süper.kocişin senin kıymetini bilmelial bendende o kadar..ama herif adamda cilve naz yapacak moral birakmiyorki..kiz önceki gün benle kavga ediyor niye biliyormusun..neymis kurufasulyeye et koymamisim onu sevmiyormusum önemsemiyormusum...yuh dedim artik..sabahin köründe yemegini yaptimki isten gelince ac susuz durma diye(doktorda randevum vardi ögleden sonra)adamin dedigine bak..gelde bu etcile otcul ol koyun gibi meleeeeeee..ya ne cilveler varda bende önce kocam sonra yandan sallanan yaglar sonrada aslan yelesi gibi savrulan ön takimlarim izin vermiyor baslarim alacagi pile..gider ben alirim daha iyi:))))))
o zaman tam tersini deneyecen:)))))))) babani getirecen sabah aksam tepesine cikarip tarttiracan ay ay gene bütün pisligim üstümde sabah sabah
feminizme bağlamışsın olayı:))kız valla gülmekten bi hal oldu şu aslan yelelerine gel anam alda bende kurtulayım şu pil derdinden hemen bugün gidip alıyorum haydeeeeeeeee yaşasın feminizm
en iyisi kendi pilini almak almışkende stok yapmaksonrada en temizi sabah akşam tartının üzerine çıkmak çok daha güvenli
kiz eger psikolojik olarak seni cok rahatsiz ettigini ispat edebilirsen bu isi sigortandan yapabiliyorsun cok uygun oluyor.evet ya tartılar dha güvenli hem benim kocadan tartı olutrsa ya yanlış tartar yada yere atar
bugün pazara çıkacam bakalım orda bulabilirsem alırımbulamazsam arkadaşlara sipariş edecem valla minnet etmeyecem bu adama delirmiştir paroruda nerden çıktı kız
heeee tübitaka yazı yazsak öznuru erkekerle nasıl anlaşılır kılavuzu hazırlamak için prof olarak atasalar diyorum
oy yerim ben senin kiskandim diyen mesajlarini...dillerini diicem sandim demi..sapikmiyim kiz banane dilden elden:)))))))sende öpüldün byetabi bacım senin şu yazdıklarını ben 1 ay düşünsem yazamam ne yapalım yetenek işi azıcık kıskançlık yapabilerim ama azıcık
bacılar size iyi muhabbetler ben kaçar sucular gelecekmiş bi tur evi toplamalıyım hadi kocamannnnnnnnnnnn öpüldünüzzzzzzzz
anaaaam buda kocamin mantigindan cikti:26: bacim esasinda esimin cigerlerinde yüksek derece yag var.ilac kullaniyor her aksam.hayvani yaglardan uzak durmasi lazim. ama ben her seye ragmen huyunu bildigim icin genede etli yapiyorum..aslinda o zaman kizmasi lazim bana sen beni sevmiyorsun diye ama ters adam iste.birde sabah erkenden yapmak zorundaydim yemegi..e etin cözülmesi en az bir saat bir saat bekleyemezdimki zamanim yoktu.anlattigim halde anlamadi adam beni..dün kaynanamin dogumgünü vesilesiyle görümcemdeydik.onlarda ayranli loluk yapmislar.icinde kemigiyle koca koca etler vardi..sectim dokdurdum tabagina..al dedim ete gözün doysun..cigerlerini düsünme..sana et sectim verdim artik sevdigime inaniyormusun..millet bakakaldi..adamda bir güzel yedi kalktiben de öyleyimdir senin gibi:))bizim de çekilecek tarafımız yok aslında laf arasında
değişik bir dua oldu ama aminnnnnnnnnnn:))yeni mazoşistler katılsın aramıza.çoğalalım
tam formundasın süper.kocişin senin kıymetini bilmeli
sen de ufak tefek kusurlarını düzelt canım aaa kurufasülye etsiz olur mu
feminizme bağlamışsın olayı:))
kiz eger psikolojik olarak seni cok rahatsiz ettigini ispat edebilirsen bu isi sigortandan yapabiliyorsun cok uygun oluyor.
oy yerim ben senin kiskandim diyen mesajlarini...dillerini diicem sandim demi..sapikmiyim kiz banane dilden elden:)))))))sende öpüldün bye
anaaaam buda kocamin mantigindan cikti:26: bacim esasinda esimin cigerlerinde yüksek derece yag var.ilac kullaniyor her aksam.hayvani yaglardan uzak durmasi lazim. ama ben her seye ragmen huyunu bildigim icin genede etli yapiyorum..aslinda o zaman kizmasi lazim bana sen beni sevmiyorsun diye ama ters adam iste.birde sabah erkenden yapmak zorundaydim yemegi..e etin cözülmesi en az bir saat bir saat bekleyemezdimki zamanim yoktu.anlattigim halde anlamadi adam beni..dün kaynanamin dogumgünü vesilesiyle görümcemdeydik.onlarda ayranli loluk yapmislar.icinde kemigiyle koca koca etler vardi..sectim dokdurdum tabagina..al dedim ete gözün doysun..cigerlerini düsünme..sana et sectim verdim artik sevdigime inaniyormusun..millet bakakaldi..adamda bir güzel yedi kalktisimdi sen karar ve isin asli feminizmmi?
kiz eger psikolojik olarak seni cok rahatsiz ettigini ispat edebilirsen bu isi sigortandan yapabiliyorsun cok uygun oluyor.
oy yerim ben senin kiskandim diyen mesajlarini...dillerini diicem sandim demi..sapikmiyim kiz banane dilden elden:)))))))sende öpüldün bye
anaaaam buda kocamin mantigindan cikti:26: bacim esasinda esimin cigerlerinde yüksek derece yag var.ilac kullaniyor her aksam.hayvani yaglardan uzak durmasi lazim. ama ben her seye ragmen huyunu bildigim icin genede etli yapiyorum..aslinda o zaman kizmasi lazim bana sen beni sevmiyorsun diye ama ters adam iste.birde sabah erkenden yapmak zorundaydim yemegi..e etin cözülmesi en az bir saat bir saat bekleyemezdimki zamanim yoktu.anlattigim halde anlamadi adam beni..dün kaynanamin dogumgünü vesilesiyle görümcemdeydik.onlarda ayranli loluk yapmislar.icinde kemigiyle koca koca etler vardi..sectim dokdurdum tabagina..al dedim ete gözün doysun..cigerlerini düsünme..sana et sectim verdim artik sevdigime inaniyormusun..millet bakakaldi..adamda bir güzel yedi kalktisimdi sen karar ve isin asli feminizmmi?
hah hah hah tam da düşündüğüm gibi yazmışsın.
bu öznur şimdi uzunnn uzunnn açıklama yapar neden kuruyu etsiz yaptığını anlatır dediydim içimden.
aynen ööle yapmışsın
senin evdeki bu yemek tartışmaları nolcak canım benim.
bi orta nokta bulun
biz de atışırız yemek konusunda yalan deil.
hepsi etçil bu adamların.
ama ben bağırıyorum valla.aaa diyorum tonla para verdim pazardan aldım bu sebzeleri pişirdim özene bezene diyorum
çöpe gitçek diyorum baskıyla biraz yediriyorum.ama bir kere yer ikinciye yemez.
işte buna bi çözüm bulamadım daha
oh ne güzel.keske benim icinde ot yiyen olsa:)) ben morollari yikiyorum hart hurt gece boyu yiyorum asiri istahli oldugum icin anca 2 marol kesiyor beni:)))benimki zaten digital ama dalga gecen cinslerden:))ohhh ne güzel muhabbet bendeeee karışayım aranızaa:)) bizim evde yeterki gulihan zayıflasında ot yemeyede razıyım durumu var :)))) burarada a101 istanbulda sanırım heryerde aynımıdır bilmiyorum ama yarın digital tartı gelcekmış almak isteyenlere duyrulur
ban bizden biri daha:)) canim sana bir misal vereyim..düm aksam kauflanda mantar düsmüstü.aldim..az önce ortalarini cikardim.su butter gemüsü varya.onuda pisirdim..mantarin icine düzdüm.üzerinede kasar.firina vericem..ama icinde et yok...yahu bu yemegede at girmezdi...sifr cene yapmasin diy dardenelli pizza cikardim yanina ...birde dünden makarna salatasi var..bu seferde ugrasmamissin kolaya kacmissin diyecekbizim ev de ayni politika .et olmayan yemegi kuruyu yemezler.kizartma yi yemekten saymazlar.sebze yemegiyle karin doymaz .ne bileyim aksam bazen kahvalti gibi yapalimderim .yemezler.hep sicak olucak. bazen yemek yapasim gelmiyoo.sanki ev degil bes yildizli otell ..off off
oh ne güzel.keske benim icinde ot yiyen olsa:)) ben morollari yikiyorum hart hurt gece boyu yiyorum asiri istahli oldugum icin anca 2 marol kesiyor beni:)))benimki zaten digital ama dalga gecen cinslerden:))
ban bizden biri daha:)) canim sana bir misal vereyim..düm aksam kauflanda mantar düsmüstü.aldim..az önce ortalarini cikardim.su butter gemüsü varya.onuda pisirdim..mantarin icine düzdüm.üzerinede kasar.firina vericem..ama icinde et yok...yahu bu yemegede at girmezdi...sifr cene yapmasin diy dardenelli pizza cikardim yanina ...birde dünden makarna salatasi var..bu seferde ugrasmamissin kolaya kacmissin diyecek(( sanki evde degil yemekteyiz yarismasindayim valla.cocuklarim herseyi yer..ne soguk derler ne etsiz..ufaklik haric hepsinden cok memnunum.ama en ufakla babasi cekilmiyor.ama adam hep böyle degil allah var.calismadigi zaman getir kahvalti yapalim noolcak diyen meleklerden oluyor.calistigi zamanda bir kapris bir havalar..of of
bir kere tramisu yapmistim.millet bayilmisti..ama tarifini uzmaninin eline bakarak ögrenmistim..ama tekrar yapmayinca unuttum gitti..sen nasil yapiyorsun..benim hatirladigim yumurtalari sarisini beyazindan ayiriorsun..5-6 yumurta vardi ama..sonra maskarponi ile(ki yanlis hatirlamiyorsam 2 kutudu)iyice cirpiyorsun blendirda.kahveli ilik su yapiyorsun.dil denen bisküviyi hafif batirip dizip üzerinede hazirladigimiz kremayi sürüyorduk.ay bendemi yapsam ne canim cekti:)) evde dil var.ama maskarpone yok.arabayla gider iki dakkada alirim valla. ama isin yumurta kismini unuttum tam hatirlayamiyorum..hangisini istiyorsunn...bülbül yuvasi,sütlü etimekli tatli . gerci benim canim tiramisu istiyor .maskorpene lazim almaya gitsemmi ki .yani sen söyle bende hepsini n tarifi vr .sarayli burma . ne istersen .
aman sabir ...birkac saat daha SIK disini.benim gibi marul falan ye:)))9bugünkü menümü yazayım kızlar,hiç halim yok bugün yedim,doymak bilmedim,adım bile atmadım miskin miskin oturup açlığımı dinledim sadece(
sabah:1 az yağda pişmiş yumurta,biraz labne,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:1 dilim ekmek üstüne labne sürüp domates eşliğinde yemece:)
ara:4 badem
akşam:1 kase terbiyeli sulu köfte,salata
ara:çok açım tehlikeli birşeyler yememek için zor tutuyorum kendimi umarım leblebiyle falan geçiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?