80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tarti muhabbeti varkene bende tartiya ciktim bu sabah .tarti arti bir bucuk cikti. esim de alisveris yapti.ben de her an buzdolabina dalabilirim. o kadar diyet miyet yapiyor gitmiyo kilalar .yaa napsam ayran diyeti mi yapsam .

aman aman bendede gecen ay aynisi olmadimi..yahu diet spor ne care hergün 100-300 gr artti.ama nooldu bu inatci öznur(kikeciligimde buradan geliyor sanirim....:)) inatla devam etti..arada kacamak oldu tabi ama ne pes ettim nede sok diet uyguladim.simdi yeniden eksilmeye basladi.sabirli ol.pes etme.sok dietlerede prim verme..hepsi bir dert birakir haberin olsun..

en iyisi kendi pilini almak almışkende stok yapmaksonrada en temizi sabah akşam tartının üzerine çıkmak çok daha güvenli
evet ya tartılar dha güvenli hem benim kocadan tartı olutrsa ya yanlış tartar yada yere atar

bugün pazara çıkacam bakalım orda bulabilirsem alırımbulamazsam arkadaşlara sipariş edecem valla minnet etmeyecem bu adama delirmiştir paroruda nerden çıktı kız
öznur filozof gibi karısın maşallah

heeee tübitaka yazı yazsak öznuru erkekerle nasıl anlaşılır kılavuzu hazırlamak için prof olarak atasalar diyorum

tabi bacım senin şu yazdıklarını ben 1 ay düşünsem yazamam ne yapalım yetenek işi azıcık kıskançlık yapabilerim ama azıcık

bacılar size iyi muhabbetler ben kaçar sucular gelecekmiş bi tur evi toplamalıyım hadi kocamannnnnnnnnnnn öpüldünüzzzzzzzz

ben de öyleyimdir senin gibi:))bizim de çekilecek tarafımız yok aslında laf arasında
değişik bir dua oldu ama aminnnnnnnnnnn:))yeni mazoşistler katılsın aramıza.çoğalalım
tam formundasın süper.kocişin senin kıymetini bilmeli
sen de ufak tefek kusurlarını düzelt canım aaa kurufasülye etsiz olur mu

kız valla gülmekten bi hal oldu şu aslan yelelerine gel anam alda bende kurtulayım şu pil derdinden hemen bugün gidip alıyorum haydeeeeeeeee yaşasın feminizm
feminizme bağlamışsın olayı:))
en iyisi kendi pilini almak almışkende stok yapmaksonrada en temizi sabah akşam tartının üzerine çıkmak çok daha güvenli

kiz eger psikolojik olarak seni cok rahatsiz ettigini ispat edebilirsen bu isi sigortandan yapabiliyorsun cok uygun oluyor.

oy yerim ben senin kiskandim diyen mesajlarini...dillerini diicem sandim demi..sapikmiyim kiz banane dilden elden:)))))))sende öpüldün bye
anaaaam buda kocamin mantigindan cikti:26: bacim esasinda esimin cigerlerinde yüksek derece yag var.ilac kullaniyor her aksam.hayvani yaglardan uzak durmasi lazim. ama ben her seye ragmen huyunu bildigim icin genede etli yapiyorum..aslinda o zaman kizmasi lazim bana sen beni sevmiyorsun diye ama ters adam iste.birde sabah erkenden yapmak zorundaydim yemegi..e etin cözülmesi en az bir saat bir saat bekleyemezdimki zamanim yoktu.anlattigim halde anlamadi adam beni..dün kaynanamin dogumgünü vesilesiyle görümcemdeydik.onlarda ayranli loluk yapmislar.icinde kemigiyle koca koca etler vardi..sectim dokdurdum tabagina..al dedim ete gözün doysun..cigerlerini düsünme..sana et sectim verdim artik sevdigime inaniyormusun..millet bakakaldi..adamda bir güzel yedi kalkti simdi sen karar ve isin asli feminizmmi?

inek sabanin bir filmi vardi ya..hakime derdini anlatip simdi sen karar ver bu sucmu diyordu..benimkide o hesap oldu valla:))

hah hah hah tam da düşündüğüm gibi yazmışsın.
bu öznur şimdi uzunnn uzunnn açıklama yapar neden kuruyu etsiz yaptığını anlatır dediydim içimden.
aynen ööle yapmışsın
senin evdeki bu yemek tartışmaları nolcak canım benim.
bi orta nokta bulun
biz de atışırız yemek konusunda yalan deil.
hepsi etçil bu adamların.
ama ben bağırıyorum valla.aaa diyorum tonla para verdim pazardan aldım bu sebzeleri pişirdim özene bezene diyorum
çöpe gitçek diyorum baskıyla biraz yediriyorum.ama bir kere yer ikinciye yemez.
işte buna bi çözüm bulamadım daha

ohhh ne güzel muhabbet bendeeee karışayım aranızaa :)) bizim evde yeterki gulihan zayıflasında ot yemeyede razıyım durumu var :)))) burarada a101 istanbulda sanırım heryerde aynımıdır bilmiyorum ama yarın digital tartı gelcekmış almak isteyenlere duyrulur

ne mutlu bana kiz...demekki gayet acik gayet net bir hatunmusumki beni davranislarimi dogru tahmin edecek kadar iyi tanimissin..ban bundanda kendime pay cikardin ya pes bana yani aman anasina bacilarina baksan adam kuzu gibi ne gelse önüne yiyor ..evet yiyoryalanda degil..ama o yerken benimde yediklerimi tatta bebeklik caginda anamdan ictiklerimi burnumdanda getiriyor ...bugün sabah onu ise birakirken bana böbörleniyordu..ben bes bacinin bir erkek kardesiyim..evlenene kadar ayaklarimi yikarlardi diye..bende dayanamadim dedim..bes bacinin bir gardasisin ama erkek diye poponu kaldirmaktan ska birsey yaptilarmi senin icin....ne okudun ne simartildin..anca o erkektir ayagini yikayyin o erkektir elpence divan durun dedindi..sana faydasi olan bir hareketleri kaldimi onu söyle...sustu..onun sussundan ben söylediklerime üzüldüm..ama o o siralar ne kaldi diye düsünüyormus meger basladi saymaya bu seferde ben sustum..bütün kelimelerin anlamsiz kaldigini düsündüm hem güldüm hem üzüldüm..vay be siir gibi oldu

oh ne güzel.keske benim icinde ot yiyen olsa:)) ben morollari yikiyorum hart hurt gece boyu yiyorum asiri istahli oldugum icin anca 2 marol kesiyor beni:)))benimki zaten digital ama dalga gecen cinslerden:))

bizim ev de ayni politika .et olmayan yemegi kuruyu yemezler.kizartma yi yemekten saymazlar.sebze yemegiyle karin doymaz .ne bileyim aksam bazen kahvalti gibi yapalimderim .yemezler.hep sicak olucak. bazen yemek yapasim gelmiyoo.sanki ev degil bes yildizli otell ..off off

ban bizden biri daha:)) canim sana bir misal vereyim..düm aksam kauflanda mantar düsmüstü.aldim..az önce ortalarini cikardim.su butter gemüsü varya.onuda pisirdim..mantarin icine düzdüm.üzerinede kasar.firina vericem..ama icinde et yok...yahu bu yemegede at girmezdi...sifr cene yapmasin diy dardenelli pizza cikardim yanina ...birde dünden makarna salatasi var..bu seferde ugrasmamissin kolaya kacmissin diyecek(( sanki evde degil yemekteyiz yarismasindayim valla.cocuklarim herseyi yer..ne soguk derler ne etsiz..ufaklik haric hepsinden cok memnunum.ama en ufakla babasi cekilmiyor.ama adam hep böyle degil allah var.calismadigi zaman getir kahvalti yapalim noolcak diyen meleklerden oluyor.calistigi zamanda bir kapris bir havalar..of of

oh ne güzel.keske benim icinde ot yiyen olsa:)) ben morollari yikiyorum hart hurt gece boyu yiyorum asiri istahli oldugum icin anca 2 marol kesiyor beni:)))benimki zaten digital ama dalga gecen cinslerden:))

evlendığımızde 67 kilo idi çırpı gibi şuan 79 kilo çünkü ben bu halini tercih ediyorum çocuk gibi oluyor yoksa bende kalıplı olunca hali ile ama ben istemesem gene 70 kilo filan olur adam kilodan nefret edıyo ve benım gibi bir karısı var öglenleri dişarıda yediği için kolestörü yükselir diye akşamları sebze yiyor kendine ne yapıyorsan bende onu yerim diyor tabi yenebilecek kıvamda ise yanımda abur cuburda yemez okadar takık kiloya benımde zayıf olmamı ıstedıgı ıcın 2 senedır de cabaladıgım ıcın destek oluyo sagolsun hem parasal hem evde dısarı cıktıgımızda fılanda sen ne yiyicen diye derde dusuyor tabıı kendı cıkarıda varrrrrrr bu dıgıtal tartılar bıraz ınsanı yanıltıyor bende normal tartı var ama bılmıyorumkı alsam

iyi iste canim sen aksami kurtarmissin.gerci benim cocuklarim da bir sey demez .ver eline kelogs cesit cesit kellogs var .baska bir sey istemezler . benim kide evde bir sürü mantar var aksama pizza yap dedi.bide meshur tatli larindan yapsak da yesek dedi .gel de kendine diyet menü yap

hangisini istiyorsunn...bülbül yuvasi,sütlü etimekli tatli . gerci benim canim tiramisu istiyor .maskorpene lazim almaya gitsemmi ki .yani sen söyle bende hepsini n tarifi vr .sarayli burma . ne istersen .

bugünkü menümü yazayım kızlar,hiç halim yok bugün yedim,doymak bilmedim,adım bile atmadım miskin miskin oturup açlığımı dinledim sadece(
sabah:1 az yağda pişmiş yumurta,biraz labne,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:1 dilim ekmek üstüne labne sürüp domates eşliğinde yemece:)
ara:4 badem
akşam:1 kase terbiyeli sulu köfte,salata
ara:çok açım tehlikeli birşeyler yememek için zor tutuyorum kendimi umarım leblebiyle falan geçiştirebilirim

sabah domates peynir reçel peynir 1 dilim beyaz dilim kepek ekmek 5biyerde çay
ara yarım muz sonra bir tane biskrem
öğlen taze 1.5 tabak fasulye havuç kavurması (tavsiye ederim süper oluyo) 2 kaşık bulgur
ara 1 kase yoğurt 3 galete sonra bir ısırık tatlı
akşam 3 kaşık yoğurt 2 kaşık makarna yarım tabak fasulye havuç kavurması
ara 1 bardak süt çilek
45 dk spor 2.5 litre su
ohhh bugunde güzel geçti :))) akşama et ve salata vardı ama evde değildim :)

hangisini istiyorsunn...bülbül yuvasi,sütlü etimekli tatli . gerci benim canim tiramisu istiyor .maskorpene lazim almaya gitsemmi ki .yani sen söyle bende hepsini n tarifi vr .sarayli burma . ne istersen .
bir kere tramisu yapmistim.millet bayilmisti..ama tarifini uzmaninin eline bakarak ögrenmistim..ama tekrar yapmayinca unuttum gitti..sen nasil yapiyorsun..benim hatirladigim yumurtalari sarisini beyazindan ayiriorsun..5-6 yumurta vardi ama..sonra maskarponi ile(ki yanlis hatirlamiyorsam 2 kutudu)iyice cirpiyorsun blendirda.kahveli ilik su yapiyorsun.dil denen bisküviyi hafif batirip dizip üzerinede hazirladigimiz kremayi sürüyorduk.ay bendemi yapsam ne canim cekti:)) evde dil var.ama maskarpone yok.arabayla gider iki dakkada alirim valla. ama isin yumurta kismini unuttum tam hatirlayamiyorum..
aman sabir ...birkac saat daha SIK disini.benim gibi marul falan ye:)))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…