80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün
sabah:3 dilim ekmek penir 2 sahanda yumurta 2 dilim salam
ögle:yaptigim tavuklu patatesli yemekten bir kücük tabak
ara:bir halka tatli
aksam:bir tabak loluk corbasi(etsiz),bir iki catal makarna salatasi,bir iki kasik benim tavuklu yemekten
ara:bir dilim pasta(kaynanamin dogum günüydü..dogumgünüde bahane yani

bugün:
sabah :dünküyle ayni fazladan recel var
ögle:bir tabak taze fasulye#
ara:bir adet mantar ici sebzeli üstü ksarli
aksam:3 tane aradaki mantardan,yarim tabak taze fasulye
ara yapacagimi sanmiyorum.belki muhtesem yüzyili izlerken biraz karpuz cekirdegi kaciririm:)

kızlar kızlarrrrb moralim çok bozukkk beniö motive eksilerde kilo artılarda gecen hafta toparlandım zannettim ama toparlanamamışımmmm

baktım olmuyo diyetisyenimi aradım hatun doğum yapmıştı ankarada yaşıyo haftanın 2 günü diyarbakıra geliyodu 1 ay burdan uzak kalacağını sölemişti nisan gibi dönmüştür diyodum aradım dönmemiş ama devam ediyomuş hasta bakamaya.... o nasıl oluyo dedim gidiyomuşsun ofisine bilgisayardan bağlanıyomuş sana oturduğu yerden tartıya çıkıyomuşsun bilgiler ona gidiyomuş ona göre diyet listesi çıkartıyolarmış sana.. yuh dedim ya bu kadar da olmaz ücret yine aynı tabiiii bu kadar kolay kazanca karşıyım ben yaaa her ne kadar benim menfaatime olacaksa olsunnnn ama bu seferde motivem yok aklıma bi fikir geldi şimdi bu kadının muayene parası 40 lira

eşime dedim ki ortalama ayda 1 kilo vermek sağlıklı ben bu kadına gidip 40 vereceğime sen bana her 100 gr için 4 lira ver dedim ama ben onu kendim için harcıycam bak haberin olsun dedim tamam karışmıyorum dedi normalde de karışmaz ama ayda 4 kilo verirsem 160 2 ayda 320 liram olur yaza girerken ben o paralarla ve o vücutla neler neler alırım kendime demi amaaaaa amannnn para kısmı hikaye de belki motivem artar cuma sabahı tartılıyorum ve başlıyoruzzzzz nasıl işe yarar mı sizce???

bugun ki menüm

SABAH :kursa gıttıgım ıcın kahvaltı edemedım 1 kase k flakes
ARA : nescafe 2 tane kakaolu bıskuvi
ÖĞLE: dana ciğeri bulgur pilavı tarhana corbası
ARA: türk kahvesi 1 tane kagıt helva yeşil cay
AKŞAM: kaşık salatası 2 dılım cavdar ekmegı beyaz peynır
2,5 lt su 50 dk spor
esim gelince az sekerlı cay bıraz kuruyemıs
yatmadan 1 saat once yeşil cay

süper fikir aslinda..bendemi denesem acaba:44: yok ya bu aralar tüm gicikligi üstünde cekemem valla..ama bir idea aslinda bayagi tetikleyici oluyor.gecen haftaki idea beni cok frenledi acikcasi.bu hafta biraz daha rahatim..yami tartida eksi cikacagini pek sanmiyorum.ya aslinda topu topu 7-8 kilo. 1.5 ay var..biraz cabalasam basarabilecegim.

ne acayıp bı muane bu boyle
ya bu kadar kolay para kazınılıyormuymus
uzulme cnm genede baya kılo vermıssın
sen verırsın bakalım ben verebılıcekmıyım sporu duzenlı yapıyorum yemegımı de ama bakalım ne olacak
:18::18::18::18:

bi dene bakalım kısss belki tutar şimdi aynı evin içinde olursa tamam beni arada gıcık eder ama kontrollü ooma olasılığım daha yüksek çünkü dibimdeeee:))
verirsin canım veririsin işin formülü de bu zaten bunu yapabilen herkes mutlaka kilo verir..

ay bir tuhaf olmus bu günlere..benle sadece tartisiyor..az öncede isten geldi..mizmizlanarak yemegini yedi..bahcenin cimlerini bicip banyoya girdi..sonrada föndü trasti..adam sifir kilometre gezmeye gitti..birde gelmis yanima annecigim kaca kadar izinliyim demezmi..kendimi zor frenledim dögüsmemek icin...gece 12 ye kalma dedi..cekti gitti..gitmese colukcocukla ugrasiyor dögüsüyoruz..gitse zoruma gidiyor.her hafta her hafta cikip gezip tozmasi..en sonuncuda 03.30 da geldi eve...ben evde hizmetci cocuk bakicisindan baska birsey dgilmisim gibi davraniyor.birgünde gel karicim beraber gezelim..der insan degilmi..anca haftasonlari sabahin köründe kaldirip pazara götürüyor lütüfta bulunuyor

hakkaten canım ya bu ne kolay para kazanma metoduymuş böyle sizde muayene ücretini kameradan gösterin bari gözü doysun hatunun:)))

şişşşttt şiişşt sakin ol sinirlerine hakim ol öznurcum,değmez bu erkek mlleti için bu kadar sinire strese yanar döner bunların hepsi,bir bakmışsın iyiler bir bakmışsın sanki azılı düşman...yailnız gezmeye gitmesi hiç hoş değil hakkaten ben de olsam sinir olurdum ama napıcan aranız iyiken bu konudan rahatsız olduğunu söyle bakalım ne dicek...

sabah:2 bardak su arada bir kayısı
kahvaltı:1 dilim peynir 2 dilim ekmek
ara:yok
öğlen.mercimek çorvası 2 porsyon et kadar kavurma ve çiğ sebze
ara:yok
akşam:3 şiş ciğer 2 dilim ekmek ve bol çiğ sebze
akşam:meyve ve kuruyemiş kaldı ama bakalım...

iremcim bri bana sordu da ben de sana soracaktım geldi mi diye...
ben ilk başladığımda çok isim yapanlardan birini aradım bana neredeyse 2000 tlye yakın bir fiyat söylediler hem de hiç gitmeden şehir dışından..aklım almıyor...
kardeşim hasta ben de halsizim bakalım pek keyfim yok..
sevgiler herkese...

ohooooooooo cok söyledim aramiz iyiykende kötüykende ..söylendgimde inatlasip gitmiyor ama evde mutlulukta vermiyor.. birde burasi türkiyeye benzemiyor..yani saat 10 diyince heryer kapali..sadece cafeler diskolar meyhaneler..ke..haneler acik..neresinden bakarsan bak gece gec geldigi zaman masum oldugunu düsünemiyorum..en gec 12 hadi sinamaya falan gitti gec cikti diyelim gecen hafta sesimi cikarmadim 3.5 da geldi..nerdeydiiiiiiiiiiiiiiii...yok arabayla geziyormusta bir yerde birseyler icmiste..ama bu adamin birtek arkadasi bile yok beraber gezecegi...tek basina nerede ne kadar icerki..alkol aliskanligida yok..kirkyilda bir kadeh icer onuda evde icer..herdefasinda caktirmadan koklarim ne parfüm ne icki...gecen sene gece birde bir hatunla konusurken yakaladim..yok anladigim gibi degilmiste...eski arkadasmista..amaaaaaaaan kafam bozuluyor ama elimden birsey gelmiyor..hic acik vermiyor valla..yakalarsam tik tik yani

aman sıkma canını canım ya bunlar böyle işte kendi hayatını mutlu yaşamaya bak diycem ama onlarsızda olmuyor senin hesap az önce ipe sapa gelmez bi meseleden tartıştık ben haklıydım gittim kızı yatırmaya geri dönmedim banyoda yüzümü yıkarken
-kamileeeeee nerdesin
-burdayım
-napıyon
-yüzümü yıkıyom
-ben dışarı çıkıyorum
-iyi git
sonrada gelip sarıldı özür dilerim dedi bende tık yok
ne dese iyi
-ama böyle yapılmaz sana özür dilemeye gelene kaşını karartmıycan kedi gibi olcan demezmi
ay bu adam benim gündüz yazdıklarımı mı okudu yaaaaaaaa nedir dedim valla

amannn benimki de evden çıkmıyorrrr habire evde ya dışarı çıklaım yok arkadaşlara gidelim yok onlar gelsinler en sonunda patladı sen zaten evde yalnız kalmak istemiyosun ikimiz evde olunca sen hep mutsuzsun artık eskisi gibi değiliz öyle mi filan diyince bende patladım anam dedim benim adamın özel günümüdür nedir
ohhh ohhh ne güzel 2000 ha bizde o parayı kazanalım diye yırtınıp duralım
geçmiş olsun kuzum bu aradaaa... hava değişikliği galibaa

hakkaten canım ya bu ne kolay para kazanma metoduymuş böyle sizde muayene ücretini kameradan gösterin bari gözü doysun hatunun:)))
hahahhaaaaaa bunu çok beğendimmmmmmmmmm

aklına kötü şeyler getirme ve iplerini de fazla bırakmaaa

yoktur yoktur öyle bişey aklına getirme böyle şeyleri,şüphe çok kötü bişey insanı yiyip bitiriyor derler ya öyle hakkaten,güvende bir kere yitirildimi tekrar yerine konmuyor ama evliliği sürdürmek için en çokta çocuklar için tabi ufak tefek açıklarada göz yummak lazım,bizimde oldu sanalda olsa bazı durumlar şimdi farkında bile değil ama sıkı takibimde kendisi:)

bizim muhabbet disari cikiyorum kismindan sonra bitiyor:))) ne özür dilemesi ne kalmasi...özür dilemesini biliorsa gene sanslisin..sende uzatma özürden sonra:)) ben saat 11 gibi mizmizlanmaya baslayacagim :))

valla getirmemeye calisiyorum ama olmuyor....erkeklerin malum zamanlari kadinlarinkinden cekilmez oluyor..tek fark biz ped kullaniyoruz onlar kocabirhic:))

gözleri aciliyor canim:)) simdi cok titiz hissettirmeden yokluyorum...ama ya gercekten masum ki zayif bir ihtimak yada iyi beceriyor bu isleri..daha acigini yakalayamadim..

aman Allah korusun yakalamada zaten:)))
aslinda gecen seneye kadar hic kuskulanmazdim..kuskulansam bile yakalayamayayim die özellikle ilgisiz kalirdim..gecen yil tesadüf gece 1 de birisiyle konustugunu ögrenince yikildim..birde acemice yalanlar atti inkar edebilmek icin..sonradan mecbur kaldi anlatti tabi herseyi.o zaman ben dayanamadim tabi terketmeye falan kalktim...sonra özrün bini bin para...ama allah kimseye yasatmasin cok kötü bir aci..ondan sonrada hic güvenemedim tabi....son zamanlarda her hafta disari gezmeye gitmesi gec gelmesi beni biraz endiselendiriyor ama ona herfirsatta söyledim..beni ve aileni gözden cikardigin zaman yap..affi geri dönüsü yok bunun diye..

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız telde değilde bende pcde yazışmalarını yakalamıştım,tabiki insan yıkılıyor ama erkekler bunu bir eğlence biçimi sanıyorlar bazı kavramları bizim kadar ciddiye almıyorlar malesef,bizde çok fırtınalı günler yaşadık bu olaydan sonra tabide ah o çocuklar yokmu onların gözlerine bakınca kendi gururunu ikinci plana attım ben...belki hataydı ama yaptım işte...sanaldı dedim,abdestli namazlı adam birkere böyle hata yaptı birdaha yapmaz dedim.avuntumu dersin bunlara gururunu ayaklar altına almakmı ne dersen de affettim işte...ha bir daha olursa o zaman geriye dönüşü asla olmaz,kendisinede dedim zerresini affetmem birdaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…