avuntumu dersin ne dersin diyorsun ya dur diyeyim asil ne oldugunu: kurulu düzenin bozulmasini istememen,onca insanlara aileden kisilerle savasa konusmaya takatinin olmamasi,onsuz yuvayi götürüp götürememek endisesi cocuklarinin mutsuz olma ihtimali adi bu...benim icin en azindan adi buhemen hemen aynı şeyleri yaşamışız telde değilde bende pcde yazışmalarını yakalamıştım,tabiki insan yıkılıyor ama erkekler bunu bir eğlence biçimi sanıyorlar bazı kavramları bizim kadar ciddiye almıyorlar malesef,bizde çok fırtınalı günler yaşadık bu olaydan sonra tabide ah o çocuklar yokmu onların gözlerine bakınca kendi gururunu ikinci plana attım ben...belki hataydı ama yaptım işte...sanaldı dedim,abdestli namazlı adam birkere böyle hata yaptı birdaha yapmaz dedim.avuntumu dersin bunlara gururunu ayaklar altına almakmı ne dersen de affettim işte...ha bir daha olursa o zaman geriye dönüşü asla olmaz,kendisinede dedim zerresini affetmem birdaha...
avuntumu dersin ne dersin diyorsun ya dur diyeyim asil ne oldugunu: kurulu düzenin bozulmasini istememen,onca insanlara aileden kisilerle savasa konusmaya takatinin olmamasi,onsuz yuvayi götürüp götürememek endisesi cocuklarinin mutsuz olma ihtimali adi bu...benim icin en azindan adi bu
himm simdi düstü jeton..yumurtanin sarisinida beyazinida ayri cirpiyorsun ama finalde hepsini bir arada cirpiyorsun ..degilmi:))biraz saflik var cabuk anlayamiyorumda maleseftatli falan yapmadim.zararli yiyecekler .vaktim boldu sacimi boyadim bende .tiramisunun tarifine gelince .iki paket mascorpene .4 yumurta.bi tas ilik kahve .yumurtanin sarisi ve beyazlari ayriliyo.beyazlari mikserle de kar yigini haline gelene dek cirpiyo.diger kapta da yumurta sarisi ve bir bardak seker mascorpeneyle cirpiliyo.en son yumurta beyazi mascorpene ye karisiyo.evinde vasrsa amoratti likörü koyuluyo.bir kasik .borcama diziyosun iki kat seklinde üzerine de kakao koyuluyo.. afiyet olsunnn
anaaaaaaaa bizim bu hallerimiz yildizlardanmidir diyorsun:)) bende herifi eve cagirdim gel konusalim olmuyor böle diye..alttan alayim bari..gelmezsede mesele yapmayayim:))))))))) ay ay noolcak bu hürremin hali yaslm canlarm naslsnz ozledm sizi bi kaç gundur gremıorm ... şimdi astroloji ile ilgli bi prgram var onu izlıorm bu aralr çok sakatmş kızlar kmseyler ikili tartşmaya grmicekmşz hırsızlklar yanlş anlaşlmalara açk bi dönemmş ta ki 27 hazirana kadar bi iki haftadr hep bi terslk hep kafamı bozan bşeyler oluo aslnda çok takp etmıodm uzn zamandır ama gel de inanma işte birebir çıkıo ... Allah beterncen korusun diyelm ne dyelm artık....
kiz hic aklimda yoktu..bu ayca varya bu ayca aklima soktu..yarin heryer kapali burada..cumaya yapmayan ne olsun:))Bugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalik peynir
Ara 1 muz 3 kaşik yogurt
Ara 1 dilim karpuz peynir yarim dilim ekmek
Aksam 1 küçük tabak makarna 2 catal patlican yemeği yogurt bol salata
Ara kiraz
2.5 litre su spor yok ama baya kosturdum kizlar oda spor olsun
Muhabbet güzelmis öznurum tiremisumu yapican kiz cok severimmm
kızlar kızlarrrrb moralim çok bozukkk beniö motive eksilerde kilo artılarda gecen hafta toparlandım zannettim ama toparlanamamışımmmm
baktım olmuyo diyetisyenimi aradım hatun doğum yapmıştı ankarada yaşıyo haftanın 2 günü diyarbakıra geliyodu 1 ay burdan uzak kalacağını sölemişti nisan gibi dönmüştür diyodum aradım dönmemiş ama devam ediyomuş hasta bakamaya....o nasıl oluyo dedim gidiyomuşsun ofisine bilgisayardan bağlanıyomuş sana oturduğu yerden tartıya çıkıyomuşsun bilgiler ona gidiyomuş ona göre diyet listesi çıkartıyolarmış sana.. yuh dedim ya bu kadar da olmaz ücret yine aynı tabiiii bu kadar kolay kazanca karşıyım ben yaaa her ne kadar benim menfaatime olacaksa olsunnnn ama bu seferde motivem yok aklıma bi fikir geldi şimdi bu kadının muayene parası 40 lira
eşime dedim ki ortalama ayda 1 kilo vermek sağlıklı ben bu kadına gidip 40 vereceğime sen bana her 100 gr için 4 lira ver dedim ama ben onu kendim için harcıycam bak haberin olsun dedim tamam karışmıyorum dedi normalde de karışmaz ama ayda 4 kilo verirsem 160 2 ayda 320 liram olur yaza girerken ben o paralarla ve o vücutla neler neler alırım kendime demi amaaaaa amannnn para kısmı hikaye de belki motivem artar cuma sabahı tartılıyorum ve başlıyoruzzzzz nasıl işe yarar mı sizce???
günaydın kızlarrr ben geldimm :)
acaip şeyler oldu koca kış didindik çalıştık oteli açtık sorunlar çıktı dayanamadım istifa ettim. 2,5 yıllık emeğim yalan oldu. yeni bi işe başladım. sizlerden uzak kalmak zorunda kaldım ama geldim artık. diyet desen uçtu gitti kilolarda muhtemelen geri geldi :18: tartınmaya korkuyorum.
hepinizi çok özledimmmmmm.
sanırım sen diyetisyen listeleriyle daha güzel motive oluyosun.ama bu kadından başka şansın yoksa aklına gelen yöntemi dene bakalım.eşin de razı nasıl olsa:))kızlar kızlarrrrb moralim çok bozukkk beniö motive eksilerde kilo artılarda gecen hafta toparlandım zannettim ama toparlanamamışımmmm
baktım olmuyo diyetisyenimi aradım hatun doğum yapmıştı ankarada yaşıyo haftanın 2 günü diyarbakıra geliyodu 1 ay burdan uzak kalacağını sölemişti nisan gibi dönmüştür diyodum aradım dönmemiş ama devam ediyomuş hasta bakamaya....o nasıl oluyo dedim gidiyomuşsun ofisine bilgisayardan bağlanıyomuş sana oturduğu yerden tartıya çıkıyomuşsun bilgiler ona gidiyomuş ona göre diyet listesi çıkartıyolarmış sana.. yuh dedim ya bu kadar da olmaz ücret yine aynı tabiiii bu kadar kolay kazanca karşıyım ben yaaa her ne kadar benim menfaatime olacaksa olsunnnn ama bu seferde motivem yok aklıma bi fikir geldi şimdi bu kadının muayene parası 40 lira
eşime dedim ki ortalama ayda 1 kilo vermek sağlıklı ben bu kadına gidip 40 vereceğime sen bana her 100 gr için 4 lira ver dedim ama ben onu kendim için harcıycam bak haberin olsun dedim tamam karışmıyorum dedi normalde de karışmaz ama ayda 4 kilo verirsem 160 2 ayda 320 liram olur yaza girerken ben o paralarla ve o vücutla neler neler alırım kendime demi amaaaaa amannnn para kısmı hikaye de belki motivem artar cuma sabahı tartılıyorum ve başlıyoruzzzzz nasıl işe yarar mı sizce???
fena değil menün canım.miktarları da yazmaya çalışırsan daha net görülür neler yediğin.bugun ki menüm
SABAH :kursa gıttıgım ıcın kahvaltı edemedım 1 kase k flakes
ARA : nescafe 2 tane kakaolu bıskuvi
ÖĞLE: dana ciğeri bulgur pilavı tarhana corbası
ARA: türk kahvesi 1 tane kagıt helva yeşil cay
AKŞAM: kaşık salatası 2 dılım cavdar ekmegı beyaz peynır
2,5 lt su 50 dk spor
esim gelince az sekerlı cay bıraz kuruyemıs
yatmadan 1 saat once yeşil cay
slm canlarm naslsnz ozledm sizi bi kaç gundur gremıorm ... şimdi astroloji ile ilgli bi prgram var onu izlıorm bu aralr çok sakatmş kızlar kmseyler ikili tartşmaya grmicekmşz hırsızlklar yanlş anlaşlmalara açk bi dönemmş ta ki 27 hazirana kadar bi iki haftadr hep bi terslk hep kafamı bozan bşeyler oluo aslnda çok takp etmıodm uzn zamandır ama gel de inanma işte birebir çıkıo ... Allah beterncen korusun diyelm ne dyelm artık....
hoşgeldin tekrar.hakkında hayırlısı böyleymiş diyelim canım.daha iyi olsun inş.günaydın kızlarrr ben geldimm :)
acaip şeyler oldu koca kış didindik çalıştık oteli açtık sorunlar çıktı dayanamadım istifa ettim. 2,5 yıllık emeğim yalan oldu. yeni bi işe başladım. sizlerden uzak kalmak zorunda kaldım ama geldim artık. diyet desen uçtu gitti kilolarda muhtemelen geri geldi :18: tartınmaya korkuyorum.
hepinizi çok özledimmmmmm.
inşalla vermişsindir bakalım müjledi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzgelelim dünkü menümüzeeeee
sabah6.00:2 dilim ekmek arası peynir
öğle12.00:3 dilim ekmek salata 1 elma
ara14.30:1 b süt
akşam19.00:1.5 balık salata yarım kase çorba
valla bu hafta akşamları nerdeyse hiç ekmek yemedim arada tatlı kaçırdım ama sütlü ve az şekerli idi bu hafta kilo veremezsem çok üzülecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?