80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

avuntumu dersin ne dersin diyorsun ya dur diyeyim asil ne oldugunu: kurulu düzenin bozulmasini istememen,onca insanlara aileden kisilerle savasa konusmaya takatinin olmamasi,onsuz yuvayi götürüp götürememek endisesi cocuklarinin mutsuz olma ihtimali adi bu...benim icin en azindan adi bu

tatli falan yapmadim.zararli yiyecekler .vaktim boldu sacimi boyadim bende .tiramisunun tarifine gelince .iki paket mascorpene .4 yumurta.bi tas ilik kahve .yumurtanin sarisi ve beyazlari ayriliyo.beyazlari mikserle de kar yigini haline gelene dek cirpiyo.diger kapta da yumurta sarisi ve bir bardak seker mascorpeneyle cirpiliyo.en son yumurta beyazi mascorpene ye karisiyo.evinde vasrsa amoratti likörü koyuluyo.bir kasik .borcama diziyosun iki kat seklinde üzerine de kakao koyuluyo.. afiyet olsunnn

kurulu düzen müzen hikaye öznurcum beni haketmeyen adamla kurulu görünen düzenim olmasada olur valla eyvallahım olmaz onun rüyasında göremeyeceği bir işim,gelirim ve beni çok seven her zaman destek olan bir ailem var,hatayı yapan tarata karşı taraf olduğuna göre herkese daha doğrusu ilgilendiren herkese durumu çok güzel izah ederim bunu da geç benim elimi kolumu bağlayan çocuklarım oldu inan onların mutluluğu benim mutsuzluğumdan çok daha önemli dedim ve devam ettim,ha burnundan getirdimmi getirdim ben kılımı kıpırdatmazken o bu evliliğin devamı için çırpındı ve hala da çırpınıyormu evet...

himm simdi düstü jeton..yumurtanin sarisinida beyazinida ayri cirpiyorsun ama finalde hepsini bir arada cirpiyorsun ..degilmi:))biraz saflik var cabuk anlayamiyorumda malesef

• menüm sabah kahve,peynirli ekmek iki dilim.biraz recel
  • haslanmis tavuk,bulgur pilavi ve yogurt
  • bir tabak cilek
  • aksam üc dört tane etimek .ve biraz haslanmis tavuk ,ve yesil cay

slm canlarm naslsnz ozledm sizi bi kaç gundur gremıorm ... şimdi astroloji ile ilgli bi prgram var onu izlıorm bu aralr çok sakatmş kızlar kmseyler ikili tartşmaya grmicekmşz hırsızlklar yanlş anlaşlmalara açk bi dönemmş ta ki 27 hazirana kadar bi iki haftadr hep bi terslk hep kafamı bozan bşeyler oluo aslnda çok takp etmıodm uzn zamandır ama gel de inanma işte birebir çıkıo ... Allah beterncen korusun diyelm ne dyelm artık....

anaaaaaaaa bizim bu hallerimiz yildizlardanmidir diyorsun:)) bende herifi eve cagirdim gel konusalim olmuyor böle diye..alttan alayim bari..gelmezsede mesele yapmayayim:))))))))) ay ay noolcak bu hürremin hali ya gittikce batiyor...

Bugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalik peynir
Ara 1 muz 3 kaşik yogurt
Ara 1 dilim karpuz peynir yarim dilim ekmek
Aksam 1 küçük tabak makarna 2 catal patlican yemeği yogurt bol salata
Ara kiraz

2.5 litre su spor yok ama baya kosturdum kizlar oda spor olsun

Muhabbet güzelmis öznurum tiremisumu yapican kiz cok severimmm

kiz hic aklimda yoktu..bu ayca varya bu ayca aklima soktu..yarin heryer kapali burada..cumaya yapmayan ne olsun:))

ne muhabetler donmuş ne muhabetler :)))

45 dk spor yalan oldu :)) iki bataniye yıkadım oyyy canım cıktı ospor sayılsın ya arada bir galete var :)) ya bazen bişeyler yiyorum yazmayı unutuyorum yalan söylemiş gibi hisediyorum belirteyimde içim rahat olsun

kizlar ne diicem:kizlar dedimsede su anda odada kimse yok ama nasilsa bir gelen okuyan olacak:) ben herzamanki gibi kendikendime konusup muhabbeti devam ettireyiim_:))
yeni bir topik acilmis muhtesem yüzyil diye..ay gecen haftadan beri diziden sonra okuyorum..millette bir girgir var anlatamam..bazen öyle espriler yapmislarki resmen kahkaha attim..sadece izleyiciyim ama o bile yetiyor valla keyiflenmeme..tavsiye ederim arada göz atin keyifleneceginiz garanti

valla canım bende diyetisyene gidiyorum daha öncede gitim sonra bıraktım düşündüğün gibi olmuyor arkadaşım yanı şimdi oraya gitmek bir sorumluluk oluyo yani en azından bana öyle oluyor doktora ne diyecemmmm gibi bir sıkıntı bende kilo verince hemen bırakmayı düşündüm ama yok bu sefer oyle yapmıcam en az 3 4 ay gıtcem yeterkı zayıflıyım üstelik seninki 40 tl imiş benim diyetisyen ayda iki sefer her seans 60 tl tabi dediğin gibi bilgisayardan bağlanması evet biraz değişik bi durum ama canım ya ha gözünün önünde ha bilgisayarın içinde sonuçta görüntü farklı kişi aynı kanlı canlı :)))))) senin fikrinde süper ama aynını bende yaptım eşım zayıflarsan dolabını komple yenilerim hıç bir eşyanı bırakmam anında alırım dedi :) üstünede 500 tl nakit parada vericem diye sözleşme bile yaptık ama sonuç veremedim bu sefer hıç birşey demiyor istersen zayıfla istersen zayıflama diyor ama istediğini çok ii biliyorum

günaydın kızlarrr ben geldimm :)

acaip şeyler oldu koca kış didindik çalıştık oteli açtık sorunlar çıktı dayanamadım istifa ettim. 2,5 yıllık emeğim yalan oldu. yeni bi işe başladım. sizlerden uzak kalmak zorunda kaldım ama geldim artık. diyet desen uçtu gitti kilolarda muhtemelen geri geldi :18: tartınmaya korkuyorum.

hepinizi çok özledimmmmmm.

Allah hakında hayırlısını versin canım bunda da vardır bi hayır hoşgeldinnnn :)))

günaydın kızlaaaaaaar nasılsınız bakalım bugün
baya mıuhabbett dönmüş bnden sonra eeeeeeee tabi öznur formunda olunca ayağına uyduruyo hepimizi aynı tempoda oluyoruz onun sayesinde
calista hoşgeldin canım inş yeni işin senin için daha hayırlı olur sıkma canını

bu arada kızlar akşam benim adam bana kedi gibi ol dedi ya bana hatıtrlat bugün olmazsa bile yarın kesin alayım pili dedi baya faydası oldu kediliğin ay bende kötüyüm beeee kocacımada haksızlık yapıyorum bazen ama neyse olluyo işte kadın psikolojisi galiba bazen melek bazen daha farklı bişi görünüyo gözümeeeee

gelelim dünkü menümüzeeeee

sabah6.00:2 dilim ekmek arası peynir

öğle12.00:3 dilim ekmek salata 1 elma

ara14.30:1 b süt

akşam19.00:1.5 balık salata yarım kase çorba

valla bu hafta akşamları nerdeyse hiç ekmek yemedim arada tatlı kaçırdım ama sütlü ve az şekerli idi bu hafta kilo veremezsem çok üzülecem

günaydınlar
unutmadan dünkü menü hemen:))

sabah:2 dilim ekmek-1 yumurta-1 kk peynir-1 tatlı kaşığı nutella
ara:10-15 leblebi-1 küçük tuzlu kurabiye-yrm bardak meyve suyu(reddedemeyeceğim bi yerde bi ikramdı mecbur kaldım:)) )
öğle:yrm kase çorba- 1 adet tavuk şiş ızgara- 2 kaşık pilav-ayran
ara:4-5 adet etiform çubuk kraker
akşam:yrm kase çorba-3 kaşık erişte- 1 yumurtalı ıspanak- az mantar sote-küçük kase yoğurt-1 dilim ekmek.
ara: 1 adet minik kurabiye- 1 ısırık tatlı

valla kızlar akşam kendimi nasıl tuttum yememek için anlatamam.kardeşim ve babam ellerinde bir sürü çikolata tatlı ve kurupastalarla gelmişler:))hainler
nefsimle çok mücadele ederekten bir adet yedim bıraktım.yoksa yrm paket kurupastayı yerdim ben.çay da vardı oh mis gibi:))
tartıda zaten artıdayım yiyeyim nolcak dedim bi ara.ama sonra hemen bu düşünceyi defettim.çünkü bu artıyla tatlı ve pastaların artısı aynı değil diye düşündüm.
anlayacağınız konu ile ilgili baya kafa yordum

bu haftayı hep artı görerek geçirdim yarına mucize olmaz heralde.ama ben yediklerimi sınırlayarak üzerime düşeni yaptım.yoksa acayip gerginlik ve tatlı isteğim var.mücadele ediyorum baya:))

günaydın kızlar, nasılsınız?
bir haftadır giremedim hem işte hem evde baya yoğun zamanlar geçiriyorum bu ara. zaten rejimde aldı başını gitti.....
hafta sonu bebek kuranımı okutucam evde yoğunum biraz geç kaldım ama ancak oldu kışı atlattık çocukların hastalıkları bitti inşallah derken gelenler gelemeyenler hepsini toplıyayım bir çırpıda diye okutucam inşallah..halıydı tüldü kışlık yazlık evde bir karmaşa.. işte de bu ara bir yoğunluk var...
benim oğlum 8 aylık olmak üzere ve bir dakka durmayan bir çocuk. gece saat 4 te güm diye bir sesle oğlumun çığlığıyla uyandık. hamakta yatıyor benim oğlum hamaktan nasıl olduysa düştü nerdeyse bir metre yüksekte ağlamadan uyanmış ve inmeye çalışmış. başka yerde uyumuyor cins çocuk. neyseki birşey yok ama inşallah bilmediğimiz birşey de yoktur. gece hemen kaldırdık salıncağını park yatağını kurduk. onunda en alt kademesinde uyuyacak bundan sonra başka yer paklamaz bizi..
başım ağrıdı ağrıycak içim hala bir tuhaf..
yarın başlıycam menü yazmaya

sanırım sen diyetisyen listeleriyle daha güzel motive oluyosun.ama bu kadından başka şansın yoksa aklına gelen yöntemi dene bakalım.eşin de razı nasıl olsa:))
ben başka bi sitede kumbara diyeti diye bi başlık görmüştüm.her kaçamak yapmak istediklerinde ona harcayacaklarıparayı veya elde olan miktarı bir kumbaraya atıyorlarmış.orda biriken parayla zayıflayınca kıyafet alıyorlarmış.baya işe yaradı diye yazmışlar.ben de biz de uygulayalım diye önerecektim aslında.seninki de benziyor işte buna.sen de eşinden al kumbaraya at:))
bi de menüleri yazmıyosun kaptancım.yazarsan bol bol eleştirir sıkıştırırız seni:))

fena değil menün canım.miktarları da yazmaya çalışırsan daha net görülür neler yediğin.

aaa 27 hazirana çok var ya. o zamana kadar böyle ters gidecekse her işimiz kötü valla.en azından benim için kötü.herkesle takışma potansiyelimin zirvesindeyim de:))
hoşgeldin tekrar.hakkında hayırlısı böyleymiş diyelim canım.daha iyi olsun inş.

inşalla vermişsindir bakalım müjledi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
piller suya düşmesin de yine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…