cnm bı seyı yok dımı bebesın allh korumus vallagünaydın kızlar, nasılsınız?
bir haftadır giremedim hem işte hem evde baya yoğun zamanlar geçiriyorum bu ara. zaten rejimde aldı başını gitti.....
hafta sonu bebek kuranımı okutucam evde yoğunum biraz geç kaldım ama ancak oldu kışı atlattık çocukların hastalıkları bitti inşallah derken gelenler gelemeyenler hepsini toplıyayım bir çırpıda diye okutucam inşallah..halıydı tüldü kışlık yazlık evde bir karmaşa.. işte de bu ara bir yoğunluk var...
benim oğlum 8 aylık olmak üzere ve bir dakka durmayan bir çocuk. gece saat 4 te güm diye bir sesle oğlumun çığlığıyla uyandık. hamakta yatıyor benim oğlum hamaktan nasıl olduysa düştü nerdeyse bir metre yüksekte ağlamadan uyanmış ve inmeye çalışmış. başka yerde uyumuyor cins çocuk. neyseki birşey yok ama inşallah bilmediğimiz birşey de yoktur. gece hemen kaldırdık salıncağını park yatağını kurduk. onunda en alt kademesinde uyuyacak bundan sonra başka yer paklamaz bizi..
başım ağrıdı ağrıycak içim hala bir tuhaf..
yarın başlıycam menü yazmaya
günaydın kızlar, nasılsınız?
bir haftadır giremedim hem işte hem evde baya yoğun zamanlar geçiriyorum bu ara. zaten rejimde aldı başını gitti.....
hafta sonu bebek kuranımı okutucam evde yoğunum biraz geç kaldım ama ancak oldu kışı atlattık çocukların hastalıkları bitti inşallah derken gelenler gelemeyenler hepsini toplıyayım bir çırpıda diye okutucam inşallah..halıydı tüldü kışlık yazlık evde bir karmaşa.. işte de bu ara bir yoğunluk var...
benim oğlum 8 aylık olmak üzere ve bir dakka durmayan bir çocuk. gece saat 4 te güm diye bir sesle oğlumun çığlığıyla uyandık. hamakta yatıyor benim oğlum hamaktan nasıl olduysa düştü nerdeyse bir metre yüksekte ağlamadan uyanmış ve inmeye çalışmış. başka yerde uyumuyor cins çocuk. neyseki birşey yok ama inşallah bilmediğimiz birşey de yoktur. gece hemen kaldırdık salıncağını park yatağını kurduk. onunda en alt kademesinde uyuyacak bundan sonra başka yer paklamaz bizi..
başım ağrıdı ağrıycak içim hala bir tuhaf..
yarın başlıycam menü yazmaya
yok bu sefer alacak eminimsanırım sen diyetisyen listeleriyle daha güzel motive oluyosun.ama bu kadından başka şansın yoksa aklına gelen yöntemi dene bakalım.eşin de razı nasıl olsa:))
ben başka bi sitede kumbara diyeti diye bi başlık görmüştüm.her kaçamak yapmak istediklerinde ona harcayacaklarıparayı veya elde olan miktarı bir kumbaraya atıyorlarmış.orda biriken parayla zayıflayınca kıyafet alıyorlarmış.baya işe yaradı diye yazmışlar.ben de biz de uygulayalım diye önerecektim aslında.seninki de benziyor işte buna.sen de eşinden al kumbaraya at:))
bi de menüleri yazmıyosun kaptancım.yazarsan bol bol eleştirir sıkıştırırız seni:))
fena değil menün canım.miktarları da yazmaya çalışırsan daha net görülür neler yediğin.
aaa 27 hazirana çok var ya. o zamana kadar böyle ters gidecekse her işimiz kötü valla.en azından benim için kötü.herkesle takışma potansiyelimin zirvesindeyim de:))
hoşgeldin tekrar.hakkında hayırlısı böyleymiş diyelim canım.daha iyi olsun inş.
inşalla vermişsindir bakalım müjledi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
piller suya düşmesin de yine:))
slm kızlar bende burada zayıfladım..ama sonradan az biraz kilo aldım.tekrardan aranıza gelmek istiyorum...bugün başladım diyete..hadi hayırlısı.kilo bildiri ne zaman yapıorsunuz??..ADIM ÇİĞDEM herkeze bol sağlıklı günler...
hoşgeldin canım cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor iki hafta burda aktif takıldıktan sonra senide listeye dahil ediyorlar :)
cnm bı seyı yok dımı bebesın allh korumus valla
cnm allh analı babalı buyutsun bebek kuranını da kabul etsın
darısı bızede inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herkeze bol sağlıklı kilo vermelerr yaz kapıda motive lazımmm bizlere...inşallah kısa sürede herkez hedefine ulaşır..ben burada zamanında 34 kilo verdim..şu an onun 10 kilosunu aldım...
huhuu kızlar benide aranıza alınn morele motivasyona ihtycım var kilo aldım için adetlerim düzensiz gidor ve bebğim olmuyorr..ne diyeti uyguluyorusunuz nasıl besleniyorsunuzz..bende 85.6 kiloyumm bugn başaldım diyete....
hoşgeldin canım aramıza sana ilk tavsiyem hemencik adet düzensizliğin varsa kendim bizzat denedim çok faydasını gördüm en az 15-20 gün hersabah civanperçemi iç adetin kesinlikle düzene girer ben üç ay adet olamamıştım bunu uyguladım hergün bıkmadan şuan 21 günde bir oluyor yani sen düşün :) hemde vücüttan ödem atırıyor adet sancısı çektiğinde ve ödem olmasın istersen adet anında aslanpençesi içersen hiç abartısız söylüyorum aynen ağrı kesici gib ağrılarını kesiyor tavsiye ederim kendim bizzat denedim bu söylediklerimi tabi önce bir alerjiniz varmı yokmu yan etkilerine bakında genede birde ara öğünler çok önemli 3 saate bir 3 ana öğün 3 ara öğün ile günde 6 öğün yemelisin bunun çok faydası oluyor ha birde civanperçemini uygularsan bolda su içmelisinki iltihap vs gibi şeyler varsa vücüt atsın arkadaşım sen burdan ayrılma valla çok faydasını görürsün :)
huhuu kızlar benide aranıza alınn morele motivasyona ihtycım var kilo aldım için adetlerim düzensiz gidor ve bebğim olmuyorr..ne diyeti uyguluyorusunuz nasıl besleniyorsunuzz..bende 85.6 kiloyumm bugn başaldım diyete....
çok sağol cnmm benmmm...civanperçemini nasıl yapcam demlememi? nasıl yapcam bu çay olarak değilmi..evet bende bu sabah domtes salatalık 4 zeytn ve 1 bardak yeşil açy içtim saa9 da
11.30 da bi elma 1 bardak yoğur içine 2 adet sade from bizküvi kırdım...şimdiye kdr 1 ltre su içtim...saat 2 de de 4 yk kaşığı taza fasulye 1 kase merciemk çorbası ve salta yicem...ara öğünde 6 7 tane kuru üzüm akşma yine öğelnn aynısını akşamda 1 barda süt içcem kapıcmm ..
nasıl iimi cnmm
birde şu civanperçemi bebk vrsa yani habrsiz bi yan etkisi olurmu ona
gebelik içinde bi yandan tedavi görym çünkü
çok sağol cnmm benmmm...civanperçemini nasıl yapcam demlememi? nasıl yapcam bu çay olarak değilmi..evet bende bu sabah domtes salatalık 4 zeytn ve 1 bardak yeşil açy içtim saa9 da
11.30 da bi elma 1 bardak yoğur içine 2 adet sade from bizküvi kırdım...şimdiye kdr 1 ltre su içtim...saat 2 de de 4 yk kaşığı taza fasulye 1 kase merciemk çorbası ve salta yicem...ara öğünde 6 7 tane kuru üzüm akşma yine öğelnn aynısını akşamda 1 barda süt içcem kapıcmm ..
nasıl iimi cnmm
nasıl iimi cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?