80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bı seyı yok dımı bebesın allh korumus valla
cnm allh analı babalı buyutsun bebek kuranını da kabul etsın
darısı bızede inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım.hamakta yatırmayın kesinlikle.8 aylık bebek sağa sola serbestçe döndüğü için hamağı ters çevirip düşmesi zor değil.
Allah korusun bişey olmamıştır inş. ama siz yine de gözlemleyin herhangi bir anormalliğe karşı.

yok bu sefer alacak eminim

evet kızlar haklısınız özellikle umuts benim listelei paylaşmaya başlamam lazımmmm ama aten diyetten uzak olduğum için liste filan da yapmadımmmm ama bu hafta ation diyip başlıyorummm paracıklarımı kapayımmm:)))

slm kızlar bende burada zayıfladım..ama sonradan az biraz kilo aldım.tekrardan aranıza gelmek istiyorum...bugün başladım diyete..hadi hayırlısı.kilo bildiri ne zaman yapıorsunuz??..ADIM ÇİĞDEM herkeze bol sağlıklı günler...

yaaaa dün dedığim digital tartıyı aldım ama nerdeyse 2 kilo fazla tartıyor manyak tartı benim evdeki normal baskül cinsinden onda aynı diyetisyenın dediği gibi çıkıyorum yaaa geri versemmi birgün dahamı denesem

hoşgeldin canım cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor iki hafta burda aktif takıldıktan sonra senide listeye dahil ediyorlar :)

cnm bı seyı yok dımı bebesın allh korumus valla
cnm allh analı babalı buyutsun bebek kuranını da kabul etsın
darısı bızede inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

teşekkür ederim canım. inşallah rabbim sanada nasip etsin. görünürde birşeyi yok ama ordan biz düşseydik biyerimiz kırılırdı yani.. allah koruyor..

herkeze bol sağlıklı kilo vermelerr yaz kapıda motive lazımmm bizlere...inşallah kısa sürede herkez hedefine ulaşır..ben burada zamanında 34 kilo verdim..şu an onun 10 kilosunu aldım...

herkeze bol sağlıklı kilo vermelerr yaz kapıda motive lazımmm bizlere...inşallah kısa sürede herkez hedefine ulaşır..ben burada zamanında 34 kilo verdim..şu an onun 10 kilosunu aldım...

ooooo maşallah ya ne güzel 10 kiloyuda hemencik verirsin inşallah bende yeni katıldım çok güzel ya hergün bir sorumluluğun oluyor :))) ah bende bi 15 kilo verebilsem de gururla şuraya yazsam

huhuu kızlar benide aranıza alınn morele motivasyona ihtycım var kilo aldım için adetlerim düzensiz gidor ve bebğim olmuyorr..ne diyeti uyguluyorusunuz nasıl besleniyorsunuzz..bende 85.6 kiloyumm bugn başaldım diyete....

hoşgeldin canım aramıza sana ilk tavsiyem hemencik adet düzensizliğin varsa kendim bizzat denedim çok faydasını gördüm en az 15-20 gün hersabah civanperçemi iç adetin kesinlikle düzene girer ben üç ay adet olamamıştım bunu uyguladım hergün bıkmadan şuan 21 günde bir oluyor yani sen düşün :) hemde vücüttan ödem atırıyor adet sancısı çektiğinde ve ödem olmasın istersen adet anında aslanpençesi içersen hiç abartısız söylüyorum aynen ağrı kesici gib ağrılarını kesiyor tavsiye ederim kendim bizzat denedim bu söylediklerimi tabi önce bir alerjiniz varmı yokmu yan etkilerine bakında genede birde ara öğünler çok önemli 3 saate bir 3 ana öğün 3 ara öğün ile günde 6 öğün yemelisin bunun çok faydası oluyor ha birde civanperçemini uygularsan bolda su içmelisinki iltihap vs gibi şeyler varsa vücüt atsın arkadaşım sen burdan ayrılma valla çok faydasını görürsün :)

çok sağol cnmm benmmm...civanperçemini nasıl yapcam demlememi? nasıl yapcam bu çay olarak değilmi..evet bende bu sabah domtes salatalık 4 zeytn ve 1 bardak yeşil açy içtim saa9 da
11.30 da bi elma 1 bardak yoğur içine 2 adet sade from bizküvi kırdım...şimdiye kdr 1 ltre su içtim...saat 2 de de 4 yk kaşığı taza fasulye 1 kase merciemk çorbası ve salta yicem...ara öğünde 6 7 tane kuru üzüm akşma yine öğelnn aynısını akşamda 1 barda süt içcem kapıcmm ..
nasıl iimi cnmm
birde şu civanperçemi bebk vrsa yani habrsiz bi yan etkisi olurmu ona
gebelik içinde bi yandan tedavi görym çünkü

hoşgeldin canı.herkesin uyguladığı sabit bir liste yok.miktarları ve çeşitleri kontrol ederek yemeye çalışıyoruz gün içinde.
menülerini düzenli yazarsan sana da öneriler yapılacaktır.
mesela bugünkü menüde ekmek yok.yemedin mi hiç kahvaltıda filan.
ekmeği tamamen çıkartmadık bizler menülerden.
sabah 2 dilim diğer öğünlerde de makarna pilav durumlarına göre yiyebiliyoruz.

ya kızlar benim kumbara diyeti önerimi uygulayalım mı.
canımız bişeyler yemek istedikçe kaçamak yapacağımızıza o kumbaraya para atalım ne dersiniz.
baya para birikir heralde :))

ay canım tedavi görüyosan tabi mutlaka etkisi olur aynı maydonoz gibi çünkü civanperçemi rahimde nevarsa söker diye biliyorum iltihap filan varsa dikkat et yapma benim yüzümden bişey olmasın sonra

menun güzel ama mercimek çorbası bı kasesinde yaklaşık 350 kalori var mercimek çorbası diyette yasaklılar arasında yoğurt çorbası domates yayla sebze çorbası gibi çorbalar tercih etsen daha iyi olur taze fasulye 1 tabak olabılır bence ya dikkat etim genelde arkadaşlarda sebzeyi çok kısıyorsunuz benım diyetimde şuan 2 tabak sebze var soyle sıralıyadabılırsın arkadaşımızın dedığı gıbı beli bir liste yok herkez kendi listesini yapıyorda ben bi 4 5 senedir zayıflamaya calıstıgım ıcın bayagı bır bılgı deneyım kazandım sadece uygulamada sıkıntı cekıyordum onuda hem azım hem bu forum sayesınde bu sene basarıyorum ınsallah saddete gelırsek sabahları 1 dılım hata ıkı dılım ekmek yıyebılırsın yaz ayındayız bıraz peynır bol salatalık domates gun asırıda 1 yumurta yenebılır aralarda senınde dıgın gıbı meyve uzum 1 kase yoğurt ıle 3 gallete gıbı cesitlendırebılırsının oglene gelınce 1 kase corba ıle bol sebze yemegı 1 dılım ekmek veya 2 kasık makarna veya 2 kasık bulgur pılavı olabılır aksamsa et urunlerı yemeye calıs avcumuzun ıcı kadar tavuk veya et yanında bol salata bır kasede yogurt ben genelde akamları bır bardak sut ıle yanında meyve yıyorum en son yemegım bu acızane tavsıyelerımmm sebzeyı bol yıyın bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…