ya kızlar benim kumbara diyeti önerimi uygulayalım mı.
canımız bişeyler yemek istedikçe kaçamak yapacağımızıza o kumbaraya para atalım ne dersiniz.
baya para birikir heralde :))
tamam ikimiz başlayalım o zaman:))fikir güzelben uygulamayı dusunuyorum
tamam canım istersinde yapmamıtamam ikimiz başlayalım o zaman:))
kendimize birer kumbara bulalım 1 ay olsun mu süremiz.haziran 17 de açarız kumbarayı üstümüze bişeyler alırız:))
tamam ikimiz başlayalım o zaman:))
kendimize birer kumbara bulalım 1 ay olsun mu süremiz.haziran 17 de açarız kumbarayı üstümüze bişeyler alırız:))
tamam canım istersinde yapmamıahhaha hergun canım tatlı ıstıyo 1 liramı atcaz batarım valla ben 500 tl olur ay sonunda :)))))
harika bir fikir.ben de katılabilir miyim?
88 kiloyum.Bugün kk da baya gezindim.ve ben de diyete başlamaya karar verdim.tek başıma yapamadığımı gördüm.umarım beni de grubunuza alırsınız.
hoşgeldin çiğdem bize de azim örneği olacak durumdasın tebrik ederimmmslm kızlar bende burada zayıfladım..ama sonradan az biraz kilo aldım.tekrardan aranıza gelmek istiyorum...bugün başladım diyete..hadi hayırlısı.kilo bildiri ne zaman yapıorsunuz??..ADIM ÇİĞDEM herkeze bol sağlıklı günler...
gel canım gel burada booool motivasyon var sen hiç merak etmeeehuhuu kızlar benide aranıza alınn morele motivasyona ihtycım var kilo aldım için adetlerim düzensiz gidor ve bebğim olmuyorr..ne diyeti uyguluyorusunuz nasıl besleniyorsunuzz..bende 85.6 kiloyumm bugn başaldım diyete....
ya kızlar benim kumbara diyeti önerimi uygulayalım mı.
canımız bişeyler yemek istedikçe kaçamak yapacağımızıza o kumbaraya para atalım ne dersiniz.
baya para birikir heralde :))
hoşgeldinnnnnnharika bir fikir.ben de katılabilir miyim?
88 kiloyum.Bugün kk da baya gezindim.ve ben de diyete başlamaya karar verdim.tek başıma yapamadığımı gördüm.umarım beni de grubunuza alırsınız.
ben kesinlikle katılıyorum bu fikre .... kendi topladığım paralarımı da atarım ama aklıma bişey takıldı her canımız bişey istediğinde mi atıcaz insanın aklından diyette neler geçiyor yafuuu:))"kumbara rejimi, şöyleki biz hedeflediğimiz kiloya varıncaya dek kumbaramıza istediğimiz zaman istediğimiz kadar para atıcaz. inanın bu sizin motivasyonunuzuda artıcak. veeeee işte o büyük gün geldğinde kumbaramızı yada kumbarlarımızı açıcaz ve hayal ettğimiz kıyafetleri almak için alışverişe çıkıcaz. hıı unutmadan aman benim nasıl olsa param var o gün o parayla yaprım diyorsanız yanılıyorsunuz. bu yol sizin motivasyonunuzuda artırken çevrenizede gönül rahatlığyla bu yolla hikayenizide anlatabilirsiniz. Tek kural::: hedef kiloya ulaşmadan kumabarayı açmak yok "
"ben tasarladgm bu fikirin çok büyük yararını gördüm gerçekten 76 kilodayken başladgm bu motivasyon kaynagmla şuana kadar ulaşabldm devamda ediyorum canım bişiler istedgnde, irademin zayıfladgnı düşündügümde yada ortada hiçbişey yokken 50 kilo olunca giyecegm kıyafetlern hayaliyle kumbaraya elime ne geçtyse atıyorum şuan kimbilir ne kadar olmuştur uzun lafın kısası herkese tavsiye edyorumm"
şimdi bu kumbara olayını bahseden arkadaşın mesajlarını kopyaladım birazcık:))
yaptıkları şey alacakları kıyafetlere odaklanmak
aburcubura verceği parayı kumbaraya atmak
sürekli yeme içmeyi düşünmek yerine zayıflayınca giyeceğimiz kıyafetlere odaklanmak
elbet çoğumuz ihtiyacımız doğrultusunda istediğimiz kıyafeti hemen alabilecek durumdayızdır ama bu bir tür oyalama taktiği işte:))
gülihancım biyerde de yazmışlar kaçamak yapınca kağıt para atıyorlarmış.
işte buna benzer bi şekilde kendimiz uygulayabiliriz
dedim ya yiyip içmeyi düşünmektense bunu düşünürüz bari:))
bu para işini kaptancığımız aklıma getirdi
bakalım o nasıl bişey uygulayacak merak ediyorum:))
yirmi canım hoşgeldin tabiki katılabilirsin sen yeterki kalıcı olmaya çalış hemen pes etme.
bu kumbara olayı cazip geldiyse hemen başla:))
aynını bende düşündümde işte 10 kuruş konur 5 kuruş konur dunyanın parası olurben kesinlikle katılıyorum bu fikre .... kendi topladığım paralarımı da atarım ama aklıma bişey takıldı her canımız bişey istediğinde mi atıcaz insanın aklından diyette neler geçiyor yafuuu:))
.....................................................
aksami biraz abartmissin.iki dilim ekmek cok gelmis..
olsun arkadaşım yarın az yersin :))
aksami biraz abartmissin.iki dilim ekmek cok gelmis..
vallahi de ben yemedim iki dilim ekmegi .cemrem yemis ben yorum yazmistim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?