80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off ya yenı tartı aldım yaaa fazla tartıyo bu manyak sabahta bildirim var valla komaya gircem evdeki baskul aynı yenı digital tartı fazla gosterıyo ama ben hep sabahları tartılıyorum ınsallah ondandır

off ya yenı tartı aldım yaaa fazla tartıyo bu manyak sabahta bildirim var valla komaya gircem evdeki baskul aynı yenı digital tartı fazla gosterıyo ama ben hep sabahları tartılıyorum ınsallah ondandır

benim ki arti iki kilo yüz gram tartiyo.bende tarti dan eksi iki kilo yaziyom.napalim eski emektar baskulüm eski bes kilo tarti yo.bazen mutlu olmak icin onun üstüne cikiyom.aslinda ben de yeni bir tarti almam lazim..

benim ki arti iki kilo yüz gram tartiyo.bende tarti dan eksi iki kilo yaziyom.napalim eski emektar baskulüm eski bes kilo tarti yo.bazen mutlu olmak icin onun üstüne cikiyom.aslinda ben de yeni bir tarti almam lazim..
valla sabah görcez artık gecen sever ıyı kılo vermıstım sanırım yarın okadar fark etmez ( neyse artık yedıklerıme nasılsa dıkkat etım diyetimi yaptım ne yapalım kısmet

eh canim burnundan gelmis halada cirpiniyor..o zaman diyecek söz yol..allah birdaha sasirtmasin derim baska birsey diyemem...
nerdesin sen ya....herseyin hayirlisi olsun canim...ee sindiki isinden memnunmusun bari

:)) öyleyimdir huyum kurusun..muhabbet=ben ben=muhabbet dermisim demekki sorun kedi olmaktaymis ..aslini ararsan bende kuzu kedi sessiz ne dese elhamdülillah cekebilsem benden iyiside olmayacak..ama gel görki kova kadiniyim ben kova..bir yanim evcil..bir yanim özgürlügünü elletmeyen asi buyruk altina gelemeyen bir tip..bende sastim kendimden valla..kaynanama gideyim..dolu misafir olsun aksama kadar it gibi calisirim of demem..severimde caliskan hamarat hizli olmayi..ama kaynanam bana su isi yap desin bir zoruma gider anlatamam...

sabah:
bir kase corba bir avuc ici kadar pide
ögle:3 kanat
aksam:mangalda pismis 2 kanat bit kuzu etinden sis
ara:bir kücük dondurma

ayy yedimm cnm bugnn birazdan yazcm listeyide ne yedimii..bende pilv makran olrk yiyorumm
ay canım tedavi görüyosan tabi mutlaka etkisi olur aynı maydonoz gibi çünkü civanperçemi rahimde nevarsa söker diye biliyorum iltihap filan varsa dikkat et yapma benim yüzümden bişey olmasın sonra
hımm acaba adetin 1. gnnde n yumutrlama dönemine kdr içsem n eolur diye düşünüyorumm cnmm
aaa bak mercimek çorbasınn o kdr kalorili oldunu bilmiyordum ben ay desen gitti benm en sevdim çorba
Sebzeyle aramda iidr..ay ii bak tavsiyelrin içinde çok sağol cnm benmm
aayy bende sevdim bu fikri bende uygulıcmm en yakın zmnda kumbara almak olckk..ayy en çok taaa şu kaçırınca kağıt para olayını sevdimmm

çokk teşekkr edimm cnmm ..motivasyon çok öenmelii...ee bidrde birileri kızcak sana dimi aama kaçırdığıdna

Kızlar bime pilates topu geliyomuş. Fiyatıda uygun almak isteyen olursa haberiniz olsun diye söyledim

valla anca 30dk yapabildim

1 bardak sirkeli ılık su
sabah 9.00
domates salatalık 4 zeytin 1 fincan yeşil çay
ara 11.30
1 bardak yoğurt 1 elma
öğlen 14.00
1 kepçe mercimek çorbası,bol yağsız tuzsuz salata,avuç içi kadr balık,4 yk taze fasulye,1 dilim ekmek
ara 17.00
1 bardak yoğurt,1 yk kuru üzüm
akşam 19.00
3 yk pilav,4 yk taze fasulye 2 yk nohut
ara 23.00
1 bardak süt içine bol tarçın

4 lt su içtim 3 fincan yeşil çay içtim sabhki hariç yeşil çayın içinde (1 tutam kiraz sapı 1 tutam mısır püskülü vardı demleme yeşil çay)

günaydınnnnn kızlarrr;

Bugün diyete başlıyorum hayırlısıyla... pek iradeli değilim gibi bu ara ama bakalım yardımlarınızı bekliyorum :)

nerdesin sen ya....herseyin hayirlisi olsun canim...ee sindiki isinden memnunmusun bari

Sorma canım internete gircek vaktim bile olmadı herşey arap saçına döndü bi anda. ama geldim işte :))) yeni işimden memnunum daaaa yeni ortam yeni insanlar diğer tarafta aile gibiydik birimize bişey olsa hep beraber koşuyorduk. herkes başka bi yere dağıldı. tek sorun bu şimdilik arkadaşlarımı özlüyorum.

kızlar nasılsınız?
iki gün yoktum menü bildirimi yapayım önce
dün
sabah
melemen
3 d.ekmek
ara
cezerye
b.kurusu
öğle
makarna yoğurt
akşam
simit
ayran
zeytin
peynir
ara
küçücük cevzili sucuk

spor: 40 dk

kilo bildirimi
başlangıç: 89
geçen: 73.5
bu hafta: 73.9
gelen: 400 gr
hedef: 67
boy: 1.70
toplam spor:115 dk

bu haftaki kaçamaklardan daha çok almayı bekliyordum ucundanda olsa 73 kg gördüm

ooooo maşallah ya ne güzel 10 kiloyuda hemencik verirsin inşallah bende yeni katıldım çok güzel ya hergün bir sorumluluğun oluyor :))) ah bende bi 15 kilo verebilsem de gururla şuraya yazsam

yazarsın inşallah canım yazarsın...

sağol canım inşallah hep beraber birbirimize destek olup bu işin üstesinden tekrar tekrar geliriz..ben 2. bebeğimi düşünüyorum yaz sonuna bu kilolarımı hemen vermek istiyorum...zaten hamilelikte baya kilo alıyoruz ne kadar az kiloda hamile kalırsak o kadar iyi bizim için::::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…