ah canım ağlama :))) yemedi benim arkadasım yemeeezzz :)))
off ya yenı tartı aldım yaaa fazla tartıyo bu manyaksabahta bildirim var valla komaya gircem evdeki baskul aynı yenı digital tartı fazla gosterıyo ama ben hep sabahları tartılıyorum ınsallah ondandır
valla sabah görcez artık gecen sever ıyı kılo vermıstım sanırım yarın okadar fark etmezbenim ki arti iki kilo yüz gram tartiyo.bende tarti dan eksi iki kilo yaziyom.napalim eski emektar baskulüm eski bes kilo tarti yo.bazen mutlu olmak icin onun üstüne cikiyom. aslinda ben de yeni bir tarti almam lazim..
eh canim burnundan gelmis halada cirpiniyor..o zaman diyecek söz yol..allah birdaha sasirtmasin derim baska birsey diyemem...kurulu düzen müzen hikaye öznurcum beni haketmeyen adamla kurulu görünen düzenim olmasada olur valla eyvallahım olmaz onun rüyasında göremeyeceği bir işim,gelirim ve beni çok seven her zaman destek olan bir ailem var,hatayı yapan tarata karşı taraf olduğuna göre herkese daha doğrusu ilgilendiren herkese durumu çok güzel izah ederim bunu da geç benim elimi kolumu bağlayan çocuklarım oldu inan onların mutluluğu benim mutsuzluğumdan çok daha önemli dedim ve devam ettim,ha burnundan getirdimmi getirdim ben kılımı kıpırdatmazken o bu evliliğin devamı için çırpındı ve hala da çırpınıyormu evet...
nerdesin sen ya....herseyin hayirlisi olsun canim...ee sindiki isinden memnunmusun barigünaydın kızlarrr ben geldimm :)
acaip şeyler oldu koca kış didindik çalıştık oteli açtık sorunlar çıktı dayanamadım istifa ettim. 2,5 yıllık emeğim yalan oldu. yeni bi işe başladım. sizlerden uzak kalmak zorunda kaldım ama geldim artık. diyet desen uçtu gitti kilolarda muhtemelen geri geldi :18: tartınmaya korkuyorum.
hepinizi çok özledimmmmmm.
günaydın kızlaaaaaaar nasılsınız bakalım bugün
baya mıuhabbett dönmüş bnden sonra eeeeeeee tabi öznur formunda olunca ayağına uyduruyo hepimizi aynı tempoda oluyoruz onun sayesinde
calista hoşgeldin canım inş yeni işin senin için daha hayırlı olur sıkma canını
bu arada kızlar akşam benim adam bana kedi gibi ol dedi ya bana hatıtrlat bugün olmazsa bile yarın kesin alayım pili dedi baya faydası oldu kediliğin ay bende kötüyüm beeee kocacımada haksızlık yapıyorum bazen ama neyse olluyo işte kadın psikolojisi galiba bazen melek bazen daha farklı bişi görünüyo gözümeeeee
ayy yedimm cnm bugnn birazdan yazcm listeyide ne yedimii..bende pilv makran olrk yiyorummhoşgeldin canı.herkesin uyguladığı sabit bir liste yok.miktarları ve çeşitleri kontrol ederek yemeye çalışıyoruz gün içinde.
menülerini düzenli yazarsan sana da öneriler yapılacaktır.
mesela bugünkü menüde ekmek yok.yemedin mi hiç kahvaltıda filan.
ekmeği tamamen çıkartmadık bizler menülerden.
sabah 2 dilim diğer öğünlerde de makarna pilav durumlarına göre yiyebiliyoruz.
hımm acaba adetin 1. gnnde n yumutrlama dönemine kdr içsem n eolur diye düşünüyorumm cnmmay canım tedavi görüyosan tabi mutlaka etkisi olur aynı maydonoz gibi çünkü civanperçemi rahimde nevarsa söker diye biliyorum iltihap filan varsa dikkat et yapmabenim yüzümden bişey olmasın sonra
aaa bak mercimek çorbasınn o kdr kalorili oldunu bilmiyordum benmenun güzel ama mercimek çorbası bı kasesinde yaklaşık 350 kalori var mercimek çorbası diyette yasaklılar arasındayoğurt çorbası domates yayla sebze çorbası gibi çorbalar tercih etsen daha iyi olur taze fasulye 1 tabak olabılır bence ya dikkat etim genelde arkadaşlarda sebzeyi çok kısıyorsunuz benım diyetimde şuan 2 tabak sebze var soyle sıralıyadabılırsın arkadaşımızın dedığı gıbı beli bir liste yok herkez kendi listesini yapıyorda ben bi 4 5 senedir zayıflamaya calıstıgım ıcın bayagı bır bılgı deneyım kazandım sadece uygulamada sıkıntı cekıyordum onuda hem azım hem bu forum sayesınde bu sene basarıyorum ınsallah saddete gelırsek sabahları 1 dılım hata ıkı dılım ekmek yıyebılırsın yaz ayındayız bıraz peynır bol salatalık domates gun asırıda 1 yumurta yenebılır aralarda senınde dıgın gıbı meyve uzum 1 kase yoğurt ıle 3 gallete gıbı cesitlendırebılırsının oglene gelınce 1 kase corba ıle bol sebze yemegı 1 dılım ekmek veya 2 kasık makarna veya 2 kasık bulgur pılavı olabılır aksamsa et urunlerı yemeye calıs avcumuzun ıcı kadar tavuk veya et yanında bol salata bır kasede yogurt ben genelde akamları bır bardak sut ıle yanında meyve yıyorum en son yemegım bu acızane tavsıyelerımmm sebzeyı bol yıyın bol
aayy bende sevdim bu fikri bende uygulıcmm en yakın zmnda kumbara almak olckk..ayy en çok taaa şu kaçırınca kağıt para olayını sevdimmm"kumbara rejimi, şöyleki biz hedeflediğimiz kiloya varıncaya dek kumbaramıza istediğimiz zaman istediğimiz kadar para atıcaz. inanın bu sizin motivasyonunuzuda artıcak. veeeee işte o büyük gün geldğinde kumbaramızı yada kumbarlarımızı açıcaz ve hayal ettğimiz kıyafetleri almak için alışverişe çıkıcaz. hıı unutmadan aman benim nasıl olsa param var o gün o parayla yaprım diyorsanız yanılıyorsunuz. bu yol sizin motivasyonunuzuda artırken çevrenizede gönül rahatlığyla bu yolla hikayenizide anlatabilirsiniz. Tek kural::: hedef kiloya ulaşmadan kumabarayı açmak yok "
"ben tasarladgm bu fikirin çok büyük yararını gördüm gerçekten 76 kilodayken başladgm bu motivasyon kaynagmla şuana kadar ulaşabldm devamda ediyorum canım bişiler istedgnde, irademin zayıfladgnı düşündügümde yada ortada hiçbişey yokken 50 kilo olunca giyecegm kıyafetlern hayaliyle kumbaraya elime ne geçtyse atıyorum şuan kimbilir ne kadar olmuştur uzun lafın kısası herkese tavsiye edyorumm"
şimdi bu kumbara olayını bahseden arkadaşın mesajlarını kopyaladım birazcık:))
yaptıkları şey alacakları kıyafetlere odaklanmak
aburcubura verceği parayı kumbaraya atmak
sürekli yeme içmeyi düşünmek yerine zayıflayınca giyeceğimiz kıyafetlere odaklanmak
elbet çoğumuz ihtiyacımız doğrultusunda istediğimiz kıyafeti hemen alabilecek durumdayızdır ama bu bir tür oyalama taktiği işte:))
gülihancım biyerde de yazmışlar kaçamak yapınca kağıt para atıyorlarmış.
işte buna benzer bi şekilde kendimiz uygulayabiliriz
dedim ya yiyip içmeyi düşünmektense bunu düşünürüz bari:))
bu para işini kaptancığımız aklıma getirdi
bakalım o nasıl bişey uygulayacak merak ediyorum:))
yirmi canım hoşgeldin tabiki katılabilirsin sen yeterki kalıcı olmaya çalış hemen pes etme.
bu kumbara olayı cazip geldiyse hemen başla:))
hoşgeldin çiğdem bize de azim örneği olacak durumdasın tebrik ederimmm
gel canım gel burada booool motivasyon var sen hiç merak etmeee
hoşgeldinnnnnn
ben kesinlikle katılıyorum bu fikre .... kendi topladığım paralarımı da atarım ama aklıma bişey takıldı her canımız bişey istediğinde mi atıcaz insanın aklından diyette neler geçiyor yafuuu:))
valla anca 30dk yapabildimmenüm
sabah peynir domates 1 dilim beyaz ekmek 1 dilim kepek ekmeği 5 biyerde çay
ara buharda pişmiş elma bir bardak yeşil çay
öğlen bir kase domates çorbası havuçlu 1.5 tabak bulgurlu karalahana yemeği
ara 3 gallete 1 kase yoğurt 1 dilim 1 bardak yeşil çay
akşam 100 gr tavuk salata yarım kase yoğurt
ara 1 bardak süt yarım muz
yeşil çay gallete
dün yapamadığım spor 45 dk 2.5 litre su
Kızlar bime pilates topu geliyomuş. Fiyatıda uygun almak isteyen olursa haberiniz olsun diye söyledim
aa ne kdrmışkii acaba ordamı daha uygun carfurdamı diye sordumm..gerçi ben spr yapamıyorum ama
Bimde 15tl. yarın gelicekmiş. Carrefourda ne kadar ? :44:
ayy cnmm crfurda en küçü 25 tl acaba buda büyük boyumu küçk olanmı acepp
Büyük olanı sanırım :44:
~65 cm
~Şişirme pompası dahil fiyata.
nerdesin sen ya....herseyin hayirlisi olsun canim...ee sindiki isinden memnunmusun bari
ooooo maşallah ya ne güzel 10 kiloyuda hemencik verirsin inşallah bende yeni katıldım çok güzel ya hergün bir sorumluluğun oluyor :))) ah bende bi 15 kilo verebilsem de gururla şuraya yazsam
hoşgeldin çiğdem bize de azim örneği olacak durumdasın tebrik ederimmm
gel canım gel burada booool motivasyon var sen hiç merak etmeee
hoşgeldinnnnnn
ben kesinlikle katılıyorum bu fikre .... kendi topladığım paralarımı da atarım ama aklıma bişey takıldı her canımız bişey istediğinde mi atıcaz insanın aklından diyette neler geçiyor yafuuu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?