80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi bana diyeceksiniz bizimle dalgamı geçiyon 48 kiloda ne öyle kızlar boyum 1.55 benim anca o kiloda güzel oluyor şu an kilom 57.9 ama basenler fışkırmış durumdaaa...AHHHH ŞU BOY KISALIĞI İŞTEEEEE....uzun olsak bu kiloda manken olurduk:(((((

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç kilom: 85.7 kg
geçen hafta: 82.9 kg
bu hafta: 82 kg
giden: 900 gr
boy: 1.73
210 dk spor

Son düzenleme:
selam kizlar. bende yeni diyete basladim 4 gun once iyi gidiyor simdilik fakat tarti alamadim hala. ikide bir ustune cikip sinirlerimi bozmak istemiyorum :SSSs siz ne kadar sureyle tartiliosunuz

selam kizlar. bende yeni diyete basladim 4 gun once iyi gidiyor simdilik fakat tarti alamadim hala. ikide bir ustune cikip sinirlerimi bozmak istemiyorum :SSSs siz ne kadar sureyle tartiliosunuz

hoşgeldin canım inş daha iyi gider diyetin biz haftada bir kilo bilidrimi yapıyoruz ama ben nerdeyse hergün tartılıyrm tutamyrm kendimi

kilo bildirimi
başlangıç: 90.5
geçen: 75.7
bu hafta: 76.2
gelen: 500gr
hedef: 68
boy: 1.65​

bu hafta hep artıdaydım zaten:))sonuç şaşırtıcı değil.malum haftayı bi atlatayım düşer heralde yine.

malum günler beni de mahvediyor. Öyle şilşiyorum ki yüzüklerim parmağıma olmuyor.
Ama harikasın , toplam 15 kilo vermişsin.Umarım ben de veririm.

günay dın kızlar çok kötü allerjım azdı nerfes alamıyrum resmen çıldıracam yaaaaaaaaaa
geçmiş olsun polen alerjin var sanırım.bende de hafif derecede var.burnum kaşınıyor tıkanıyor vs.sıkıntı veriyor gerçekten

selam canım bizlerin çoğunluğu günlük tartılıyor ama bu çok ta doğru değil tabi.eğer dayanabiliyorsan haftalık tartıl derim ben:))

kilo bildirimi
başlangıç: 86,4
geçen hafta: 75.8
bu hafta: 74.4
giden: 1400 gr
hedef: 65
boy: 1.63

bu hafta düzenli yürüyüş yaptım onun etkisiyle galiba sonuçtan çok memnunm,yalnız bugün regl oldum beklenenden çok erken geldi bir anlama veremedim normalde hep düzenlidir benim,diyetten dolayımı acaba geçen ayda çok kısa sürmüştü,sizdede oluyomu böyle şeyler kızlar?

Son düzenleme:
arkadaşlar sizden bi ricam olacak bildirim yaparken lütfen toplam giden kilonuzu da yazar mısınız her seferinde çıkarmak zor oluyor tam sayılar olsa neysede küsuratlar kafamı karıştırıyor

bu mesajda düzelttim toplam kilo var

iremcim sen naptın toparladın mı biraz menüleri
kumbara olayını kendi aklımıza yattığı gibi uygulayabiliriz bence.önemli olan biraz bizi oyalaması işte...
ben bugün cuma diye bişeyler atıştırma psikolojisindeyim.ufak ufakta atıştırıyorum şimdilik zararsız..akşama ne yaparım bilmem..
biraz tatlı çikolata yiyesim var

çok sağladım sayılmaz aslında ama idare etmeye çalışıyorum midem hangar gibi ne koysam alıyor:)))

akşamı hafif atlatabilirsem rahatlarım aslında öğlen yemek çok kötüydü bi tost ayran yaptım wallla ( sabah 45 dakikalık yürüyüşüm vardı ona güvendim

bizim 100 gr a 5tl işi başladı kopardığım kardır bakalım toplanmaya başlıcam kumbara olayını tuttum ama daha kumbaraya para atmak yerine yedim:26::26:

olsun yavaş yavaş ta olsa toparlanırsın.çok yedikçe insanın midesi genişliyor tabi.ben de aynı hissederim hep diyeti bozduğumda uzun süreliyse bi de doymak bilmem.
şimdi midem eskiye nazaran küçüldü tabi.az fazla yesem şişip kalıyorum resmen.hiç bilmezdim bu hissi:))
baya bi paran olacak senin 5 tl fena değil yaniii:))

sorma yaaa dün arkadaşın biri bana takıldı bilmiyorum gerçek payı var mı da :))) mardin de bi adam karısına her verdiği bi kilo için burma bilezik alıyomuş bende kocişe dedim bak bakkkk sen beni 1 kilomu 40 liraya kapatıyon bari 50 olsunda çok ucuza gitmeyelim dedimmm o da hadi ööle olsun 10 lirayla mı korkutcan beni dediii:)

zamanla onlarada alisacaksin..arkadaslik dostluklar hemen olmuyor..sadece sabir gerek...

günay dın kızlar çok kötü allerjım azdı nerfes alamıyrum resmen çıldıracam yaaaaaaaaaa
gecmis olsun canimne alerjisi polenlerdenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…