selam kizlar. bende yeni diyete basladim 4 gun once iyi gidiyor simdilik fakat tarti alamadim hala. ikide bir ustune cikip sinirlerimi bozmak istemiyorum :SSSs siz ne kadar sureyle tartiliosunuz
kilo bildirimi
başlangıç: 90.5
geçen: 75.7
bu hafta: 76.2
gelen: 500gr
hedef: 68
boy: 1.65
bu hafta hep artıdaydım zaten:))sonuç şaşırtıcı değil.malum haftayı bi atlatayım düşer heralde yine.
geçmiş olsun polen alerjin var sanırım.bende de hafif derecede var.burnum kaşınıyor tıkanıyor vs.sıkıntı veriyor gerçektengünay dın kızlar çok kötü allerjım azdı nerfes alamıyrum resmen çıldıracam yaaaaaaaaaa
selam kizlar. bende yeni diyete basladim 4 gun once iyi gidiyor simdilik fakat tarti alamadim hala. ikide bir ustune cikip sinirlerimi bozmak istemiyorum :SSSs siz ne kadar sureyle tartiliosunuz
kilo bildirimi
başlangıç: 90.5
geçen: 75.7
bu hafta: 76.2
gelen: 500gr
toplam giden:14,3
hedef: 68
boy: 1.65
bu hafta hep artıdaydım zaten:))sonuç şaşırtıcı değil.malum haftayı bi atlatayım düşer heralde yine.
iremcim sen naptın toparladın mı biraz menüleri
kumbara olayını kendi aklımıza yattığı gibi uygulayabiliriz bence.önemli olan biraz bizi oyalaması işte...
ben bugün cuma diye bişeyler atıştırma psikolojisindeyim.ufak ufakta atıştırıyorum şimdilik zararsız..akşama ne yaparım bilmem..
biraz tatlı çikolata yiyesim var
çok sağladım sayılmaz aslında ama idare etmeye çalışıyorum midem hangar gibi ne koysam alıyor:)))
akşamı hafif atlatabilirsem rahatlarım aslında öğlen yemek çok kötüydü bi tost ayran yaptım wallla( sabah 45 dakikalık yürüyüşüm vardı ona güvendim
bizim 100 gr a 5tl işi başladı kopardığım kardır bakalım toplanmaya başlıcam kumbara olayını tuttum ama daha kumbaraya para atmak yerine yedim:26::26:
olsun yavaş yavaş ta olsa toparlanırsın.çok yedikçe insanın midesi genişliyor tabi.ben de aynı hissederim hep diyeti bozduğumda uzun süreliyse bi de doymak bilmem.
şimdi midem eskiye nazaran küçüldü tabi.az fazla yesem şişip kalıyorum resmen.hiç bilmezdim bu hissi:))
baya bi paran olacak senin 5 tl fena değil yaniii:))
Bimde ki pilates topundan alan oldu mu kızlar? bugün gelicekti.
zamanla onlarada alisacaksin..arkadaslik dostluklar hemen olmuyor..sadece sabir gerek...Sorma canım internete gircek vaktim bile olmadı herşey arap saçına döndü bi anda. ama geldim işte :))) yeni işimden memnunum daaaayeni ortam yeni insanlar diğer tarafta aile gibiydik birimize bişey olsa hep beraber koşuyorduk. herkes başka bi yere dağıldı. tek sorun bu şimdilik arkadaşlarımı özlüyorum.
gecmis olsun canimne alerjisi polenlerdenmi?günay dın kızlar çok kötü allerjım azdı nerfes alamıyrum resmen çıldıracam yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?