80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım düşünüyorum tabi hedefimi düşürmeyi..bu hafta 70 olursam inşallah 65 yapıcam hedefi..sana da kolay gelsin canım..

ohhh 35 dak da olsa yürüyüşümü yaptım duşumu aldım oturdum..öyle rahatladım ki..başım ağrıyordu yürüyünce geçti..keşke imkan olsa da hergün yürüsek..kızlar lütfen imkanınız varsa ihmal etmeyin yürüyün..hem zayıflamak için hem başka şeyler için çok iyi oluyo...stres falan kalmıyo insanda..

sonuna kadar sana katılıyorum ben evde yürüyorum ve yürüyüşden sonra vücudumu daha dinç hissediyorum ev içinde hareketlerimde hızlandı çok hambaldım
bide mutuluk salgılıyo resmen herkese bende tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

tepkimi susarak dile getiriyorum...

klava:

jasmincim icerim ya 5 bardak cikmaz galiba kaynior yaa, 4 falan, onuda uyuyana kadar icerim
yalniz kabuklari ile attim icin biraz bi eksimsi bi tadi var
ama sarimsak ve sogan cayina göre daha icile bilir bi seviyede:)

jasmincim icerim ya 5 bardak cikmaz galiba kaynior yaa, 4 falan, onuda uyuyana kadar icerim
yalniz kabuklari ile attim icin biraz bi eksimsi bi tadi var
ama sarimsak ve sogan cayina göre daha icile bilir bi seviyede:)

sarımsak ve sogan çayımı ayyy eminim igrençtir
bi ara sogan suyu içtim ama burnumu tıkayarak çok kötüydü
inşallah faydasını görürsün bende bugün kiraz sapı kaynattım
ödem söküyormuş malum günümdeyim
ne duysak yapıp içiyoz valla sonumuz hayrolsunkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım saol..sen de iyisindir umarım..bu gidişle sabaha kadar wc den çıkamayacaksın gibi geliyor bana..
rahatsız olmayasın sonra??:bbo:

yook guuzum ben cok sk wc kalkiom allahtan cok icsem bile:))) ama sabah yatakdan firlayis komik oluo tabiL:))) bende iyiyim canim cok pis kafama koydum 3 ayda 15 kilo vercem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…