eflatunnasılsın hedfine yarım kilo kalmış düşürmeyi düşünüyormusun hedefini canım
bu arada resim işinde bende yokum kızlar ölçülerimi veririm ama badana boyaya başladık temizliğimi bitirince yazarım öpüyorum herkesi opuyorumnanaktanya bu arada bebeg yazmamış gözümden kaçmadı değil önemli birşey yoktur inş
sonuna kadar sana katılıyorum ben evde yürüyorum ve yürüyüşden sonra vücudumu daha dinç hissediyorum ev içinde hareketlerimde hızlandı çok hambaldımohhh 35 dak da olsa yürüyüşümü yaptım duşumu aldım oturdum..öyle rahatladım ki..başım ağrıyordu yürüyünce geçti..keşke imkan olsa da hergün yürüsek..kızlar lütfen imkanınız varsa ihmal etmeyin yürüyün..hem zayıflamak için hem başka şeyler için çok iyi oluyo...stres falan kalmıyo insanda..
bende şaşırdım bu kadar sakinlik nedeninanmıyorum...hiç kimse gelmemiş..sayfa hala aynı yerinde duruyor..kızlar ne oldu size..
bebeg nerdesin be güzeliimm...
Teşekkür ederim Lavitacım..
inşallah tadı güzeldir 2 tane limon var tadı biraz limonidir sanırım denemek lazım
Kıslarrrr yaaa ben oklava istiyorum şöyle acilindennnn oklava,sopa ne buluyasın beni bi sallayın yaaaa..senağlama
şu d.günü iyiydi güzeldi ama o kadar çok şey vardı ki evde dayanamadım girdim çıktım yedim ve sonuç :3 günde neredeyse 1 kilo fazla çıktım bu gün,kendime acayip gıcık oldum,kızdım hatta küfür bile ettim :)
bu hafta yürüyüş de olmadı,hem yedim (kaçamak falan değil bildiğin kilo almak isteyen bir insan nasıl yerse öyle yedim yaniiii..bi de utanmadan yazıyorum ama! )veee 20 gün kaldı tatile gitmeme o mayokiniyi nerem giycem bilmiyorum..mafoldumben
bugünden itibaren cezalandırdım kendimi evdekileri de kocammı yer,bozulur mu hiç umrumda değil..akşam gelsin eşim yürüyüşümü yapcam yoksa bu hafta halkaların en babası ben olcam sanırım..
LAVİTE rakibem nasılsın ben bugun kaçırdım ama pes etmek yok degil mi kendine ii bak canımm
selam ben iyiyim canım sen nasılsın eflatunla karıştırmışım olsun idare et :)))simdi icicem 5 bardak canim :) sogmustur herhalde...
tadini cok merak ediyorum...
kızlar hoşgeldiniz..lavitam ve jasminciim
kızlar hoşgeldiniz..lavitam ve jasminciim
cnm hosbulduk nasilsiiin
jasmincim icerim ya 5 bardak cikmaz galiba kaynior yaa, 4 falan, onuda uyuyana kadar icerim
yalniz kabuklari ile attim icin biraz bi eksimsi bi tadi var
ama sarimsak ve sogan cayina göre daha icile bilir bi seviyede:)
iyi geceler jasmin lavita
iyiyim canım saol..sen de iyisindir umarım..bu gidişle sabaha kadar wc den çıkamayacaksın gibi geliyor bana..
rahatsız olmayasın sonra??:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?