80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:3 ekmekcik,bir dilim kasar,bir minik kutucuk recel,bir minik kutucuk taze peynir
saat 10.30 gibiydi.
ögle+aksam(saat 15.10) bir tabak hazir tavuklu ananasli pilav.
ögle yemeginden bir saat sonra ara(aslinda ara degil yemege misafir geldi ayip olmasin diye masaya oturmak zorunda kaldim..onuda aradan sayiyorum.)3 kasik bulgur pilavi,iki dilim firinda pismis patates ve bir parmak kalinliginda kuzu eti...aslinda kayda deger degil yazmasamda olurdu ama mideye giden hersiyn kalori hesabi tutuluyor..dürüst olmakta fayda var...

sabah 1beyaz ekmek peynir domates 5biyere cay
ara yarim muz galete
oglen tombik tavuk döner ama patates kizartmasi yoktu icinde ayran
ara birz kiraz ve domates bi parca simit
aksam bol karlahana corbasi iki isirik ekmek
ara sut

2litre su yesil cay
bugun pazarda idim araliksiz tam ikisaat yurudum daha oncede baska biyerde birsaat yurudum ayaklarim koptu 120 dk spor sayiyorum valla tombik doneride yiyiverdim cuma ödülü :)

ya tombik ekmegin kalorisini bilen vari

Son düzenleme:
Selam bende okuyunca çok gaza geldim hep zayıflamak istiyorum ama nerden başlayacağım bilemiyorum yardım edin 11,63 boy 65,7 kilom ne yapacağım 1,5 yıl oldu doğum yapali lütfen yardım edin

Selam bende okuyunca çok gaza geldim hep zayıflamak istiyorum ama nerden başlayacağım bilemiyorum yardım edin 11,63 boy 65,7 kilom ne yapacağım 1,5 yıl oldu doğum yapali lütfen yardım edin
hosgeldin arkadasim bizleri menuleri takip edebilirsin sende saglikli menunu olusturup sporla beraber zayiflarsin

bugun ki menüm
SABAH : 2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,2 yeşil zeytin

ÖĞLE : mevlüt vardı 3 yemek kasıgı tavuklu pilav 1 tane ayran 2 adet sarma

ARA: yeşil çay

AKŞAM : meyve tabagı 1 yeşil elma,6 tane kiraz,yarım muz

2 lt su 1 saat tempolu yürüyüş,100 mekik

gece yatmadan yeşil çay

Kilo bildirimi yapayim bari gec oldu ama

Baslangic 86.7
Gecen hafta 77.6.
Bu hafta 77.8
Gelen 200
Toplam giden 9.1

2.5 litre su spor yok

Offff diyete baslayali ilk kez artidayim cok uzgunum cok hayir yediklerime dikkatte ediyorum ama bunye takildi kaldi haftaya dra gidicem bakalim ne olacak

Bugunku menum

Sabah 1 dilim ekmek biraz sucuk peynir
Ara erik
Ara marul öznurdan alintidir
Aksam 1 dilim ekmek taze fasulye yoğurt
Ara 2 küçük pismaniye sonra cok pisman oldum

3 litre su 30 dk kosu bandi 40 dkkada yuruyus 30 mekik daha ne yapsamki

sabah dişçiye gittim o yüzdn yok
ara 3 adet diyet bisküvi
öğlen bi tost bi ayran(
ara 1 kahve
ara 2 adet kuru kayısı
akşam 7 kaşık barbunya domates 2 dilim ekmek
ara mate çayı
ehhh idare eder sanki tost ve 2 dilim ağır biliyorum ama midemmm kocamannnnnnn daha çok daha çok veee dahada çok istiyorrrrr

liste hazırlayayım dedim ama bukadar kişiylede olmaz ki ayıp wallllaaaa koskocaaaaaaaaaaaa 80 89 topiği....

yarın öğlene kadar bekliyim bariiii

• baslangic 90
  • gecen hafta 87,200
  • gelen 500 gr
  • hedef 80
  • üc saat yürüyüs
günaydin arkadaslar dün islerim yogunlugun dan giremedim.

• dünkü listem sabah bir tabak cornflakes
  • öglen ,hazir tel sehriye,salata
  • dondurma ,yarim kola
  • aksam yok bir tane cappucino

geç kaldığım için özür diliyorum arkadaşlar....nöbetçi idim peşembe dün de nöbetten sonra nete giremedim...
bildirim:
gecen hafta:72.3
bu hafta:72.0
giden:300
t.giden:15,2hedef:68
spor:yok
boy:172
beden:38-40

gecen hafta diyetisyen kilomu bu hafta dün geceki kilomu yazdım...ama arda tartılmadım ve dün hariç tam uydum muhtelemeln en az 1500 artıda idim..dün kaçırdım ama uyuma devam..gel artık 68...

canım yeni işin hayırlıs olsun hoş geldin tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…