hoşgeldin canım inş daha iyi gider diyetin biz haftada bir kilo bilidrimi yapıyoruz ama ben nerdeyse hergün tartılıyrm tutamyrm kendimi
acilen toparlanacaksin canim..yedigini burnundan fitil fitil getireceksin...cok hareket az yemek..sonra geri dengelenecek merak etmeay gitti gitti gittii verdiğim 4 kilo gittii galibatam 82,5 olmuştum çok açtım çok yedim napcam ben
hosgeldin arkadasim bizleri menuleri takip edebilirsin sende saglikli menunu olusturup sporla beraber zayiflarsinSelam bende okuyunca çok gaza geldim hep zayıflamak istiyorum ama nerden başlayacağım bilemiyorum yardım edin 11,63 boy 65,7 kilom ne yapacağım 1,5 yıl oldu doğum yapali lütfen yardım edin
günaydın kızlarrr ben geldimm :)
acaip şeyler oldu koca kış didindik çalıştık oteli açtık sorunlar çıktı dayanamadım istifa ettim. 2,5 yıllık emeğim yalan oldu. yeni bi işe başladım. sizlerden uzak kalmak zorunda kaldım ama geldim artık. diyet desen uçtu gitti kilolarda muhtemelen geri geldi :18: tartınmaya korkuyorum.
hepinizi çok özledimmmmmm.
adaşım iremim bizimkiler başka bir diyetsiyenden bahsediyordu öğrenirsem ararım seni canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?