80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulihan [/TD] [TD] 85.7 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 210 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 15.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD]devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 115 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]

ellerine sağlık iremcim bu kadar az katılım olunca bende haliyle bu kadarcık kiloyla liste başı olmuşum:
benim toplam giden 12 kg,sporda 4 gün 45 er dakikadan 180 dk yürüyüş canım,
duyum nerelerde ya bildirimde yapmadı merak ettim:44::44:

Son düzenleme:
merhaba,

ben de 89 kiloyla geldim aranıza doğumdan sonra 75 kiloya düştüm fakat tekrar aldım hiç dikkat etmedim 89 kiloya çıktım.
arkadaşımın düğünü vardı giyecek bişey bulamadım kendimi çok rahatsız hissediyorum. ideal kilom 64 kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
bu zorlu süreçte desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim

cancazlarımmmmmmm bildirimlerinizi sırası ile tam yaparsanız benim için kolaylık sağlamış olursunuz elimden geldiğince en iiii şekilde yapmaya çalışıyorum ama desteğinize ihtiyacım var bu konuda her hafta tekrarladım ama hiç dikkat çekmedi bu sefer ? işareti ile dikkat çekmek istedim umarım başarılı olmuşumdurrrr öpüldünüzzzzzz

duyumu suesue aleyna blackroseimmortal bak biraz önce herkes aklımdaydı nerdesiniz kızlar merak ediyoruz siziii

hoşgeldin canımmm kolay gelsin ve de azmin daim olsun şimdidennn:)) ben kaptan irem

aramiza hosgeldin.bende 90 la basladim. her gün menünü paylas .cok güzel motive olursun .simdi den basarilar

• menüm sabah .bir dilim ekmek.iki kucuk peynir,bal.
  • öglen,kucuk kase yogurtlu corba,dört tane kücük tavuk bagget ,sehriye pilac.yarim kase pudding (arkadasim daydim biraz fazla kacti)
  • ikindi dondurma
  • aksam bir tane biskuvili tatrt
  • türk kahvesi .elma

bugünkü menümü paylaşayım kızlar;
sabah:1,5 dilim ekmek,bir kaç tane patates kızartması,1 yumurta,biraz labne,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 etsiz çiğ köfte dürüm,1 küçük ayran
ara:3 tane çubuk kraker
akşam 2 avuç leblebi(dünde fazla kaçırmıştım dengelemeye çalıştım ama işin içine çiğ köfte girince acayip bişey çıktı ortaya(

menü:
sabah öğlen aslında 2 dilim ekmek domates sucuk peynirliydi 5 zeytin
ara yok
akşam yarım porsion pide (

ya bu koca bana yedirmeye çalışıyoooo yaaaa zaafım nerdeyse ordan vuruyoooo

benim esim de sabah gitmis sicak sicak ekmek almis burnuma sokuyo.ben kahvalti yapmistim.gel bak kahvalti yapalim beraber senin icin aldim .nolur diyo .yüzün süzülmus gibi .artiken masaya oturdum bir gidimcik aldim.kahveyle oyalandimm.kendisi sürdü sürdü tereyagini yediii .ben de gözlerimi acarak baktim.kendisi zayiftir ne yese kilo almaz .amanin o kadar da dikkat ediyoz napcaz gitmek bilmiyo bu killolar

ama yapmasınlar yaaaa .... ya bize bunu yapmayacaklar yada bazıları dıştan bazıları da içten istemeyecekler zayıflamamızııııı...

ama yapmasınlar yaaaa .... ya bize bunu yapmayacaklar yada bazıları dıştan bazıları da içten istemeyecekler zayıflamamızııııı...

evet ya ..arkadasa da gittim .oda sen geleceksin diye yemek yaptimm bi de ayip oluyo begen memis gibisin den.yarin yap diyetiini dedi.mecburen azar azar yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…