canım öğrenirsen haber ver ama gidemem belki de kocişle yaptığım anlaşmayı gördünmü:)))
gördüm canım çok güzel kilodan kaybetmen paradan kazanman dileğiyle:)
sağol canım tartının pili de saklandı kasıyorum kendimi bakalım
liste hazırlayayım dedim ama bukadar kişiylede olmaz ki ayıp wallllaaaa koskocaaaaaaaaaaaa 80 89 topiği....
yarın öğlene kadar bekliyim bariiii
Bence liste yapmasanda olur canta yemekten yirtarim belki
hepimiz yedik walllaaaaa ortada olan yok ya çiçek ya çanta:)))
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulihan[/TD] [TD] 85.7 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 210 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 15.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD]devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 115 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
merhaba,
ben de 89 kiloyla geldim aranıza doğumdan sonra 75 kiloya düştüm fakat tekrar aldım hiç dikkat etmedim 89 kiloya çıktım.
arkadaşımın düğünü vardı giyecek bişey bulamadım kendimi çok rahatsız hissediyorum. ideal kilom 64 kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
bu zorlu süreçte desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim
hoşgeldin canımmm kolay gelsin ve de azmin daim olsun şimdidennn:)) ben kaptan irem
merhaba,
ben de 89 kiloyla geldim aranıza doğumdan sonra 75 kiloya düştüm fakat tekrar aldım hiç dikkat etmedim 89 kiloya çıktım.
arkadaşımın düğünü vardı giyecek bişey bulamadım kendimi çok rahatsız hissediyorum. ideal kilom 64 kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
bu zorlu süreçte desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim
benim esim de sabah gitmis sicak sicak ekmek almis burnuma sokuyo.ben kahvalti yapmistim.gel bak kahvalti yapalim beraber senin icin aldim .nolur diyo .yüzün süzülmus gibi .artiken masaya oturdum bir gidimcik aldim.kahveyle oyalandimm.kendisi sürdü sürdü tereyagini yediii .ben de gözlerimi acarak baktim.kendisi zayiftir ne yese kilo almaz .amanin o kadar da dikkat ediyoz napcaz gitmek bilmiyo bu killolar
ama yapmasınlar yaaaa .... ya bize bunu yapmayacaklar yada bazıları dıştan bazıları da içten istemeyecekler zayıflamamızııııı...
evet ya ..arkadasa da gittim .oda sen geleceksin diye yemek yaptimm bi de ayip oluyo begen memis gibisin den.yarin yap diyetiini dedi.mecburen azar azar yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?