80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin canim insallah sende zayiflican:)

menum
sabah 1yumurta domates 2dilim ekmek kiraz sapi cayi ve yesil cay
ara yarim muz
oglen karalahana corbasi ve 1tabak pirasa
ara 1kase yogurt 3gallete
aksam salata 100gr tavuk şiş izgara iki uc kasik yogurt
ara 1avuc kiraz 2 gallete 1bardak sut

2.5 su bol yesil cay spor yok

v hosgeldin canim insallah sende zayiflican:)

menum
sabah 1yumurta domates 2dilim ekmek kiraz sapi cayi ve yesil cay
ara yarim muz
oglen karalahana corbasi ve 1tabak pirasa
ara 1kase yogurt 3gallete
aksam salata 100gr tavuk şiş izgara iki uc kasik yogurt
ara 1avuc kiraz 2 gallete 1bardak sut

2.5 su bol yesil cay spor yok 1 isirik bile olmayan biskivi disinda arti hicbirsey yemedim diyetimi hicccc bozmadim:))))))

Son düzenleme:
yokk yok kendisi 100 kilonun üstündey di .sakliyo du söylemi yodu .bir karin var di ki ben yanin da manken dim yani o bicim.gitmedigi diyetisyen kalmamisti .en sonun da kardesin in dügünün den sonra buna bir hirs geldi ki sorma yemekleri haslayarak .yagsiz .un seker yok .pilav falan tadini unutmustu.özel caylar yaptirdi.saat 6 dan sonra hic bir sey medi .ilk 20 kilo yu alti ayda verdi.her gördügüm de daha da zayiflamisti. gerci simdi her sey den azar azar yiyo.ama kilo vermesi durdu .gitmis tv de cikan bandlar dan ismarlamis .onlarla sadece iki kilo verebildim dedi .o kadar da yemedim icmedim dedi .

bi de arkadaş faktörleri var tabii%90 zayıftır kendisi...
yaa birde heee sen diyettesin yiyemezsin dimi ya biraz ye ama ben sanada ayirmistim diyenlere uyuz oluyorum birde surekli sen simdi ne yiyorsun diye durmadan ayni seyleri sorana yaaa anlatiyorsun gene soruyo benimde niyetim varda aman bilmemki diye yarim agiz konusan senle alay eder gibi konusan davrananlar sevmiiiiyorum sizziii :)
telefonum sapiti iki kere atmis msji

bende bugün face de gördüm göbek bandı acaba işe yarıyomu yaaa

benim de cevrem meraklılarla dolu... bi de kaçamak yaptığımı görmeye dursunlar hemen çen çen wallla bizim okul yatılı okul öğle yemeklerini beraber yiyoruz çocuklarla öğretmenlerle herşey göz önünde yani(

sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 ekmek sosisli yumurta bir dilim peynir bol çiğ sebze
ara:meyve
ara:dondurma
öğle:2 ekmek 2 dilim hindi salanmdan tost ve ayran
ara:yok
akşam:2 lahmacun bol salata
ekmek grubu çoook kaaçtı

günaydın milllettt nerelerdesiniz yafuuu sıcacık yataklarınız da mı???

ben pikniğe gidiyom bugün yokum ortalıkta öpüyorum sizi akşama görüşürüz

duyum gelirse kulağını çekiverinnn:)

kızlar noldu yaaaa 5 kişi bildirim yaptık bu işin sonu nereye gidiyorrrrrr

nayir nolamaz ben yokuuuuuum..vallahide bildirim yaptim billahide....hatta ilkinde cikmadi ikincide yazdim..hatta hatta sadece 100 gr gitmis diye kendimle dalga bile gectim...hatta yokmu bana yoldas olacak günlük birbirimizin menülerini takip edip kulak cekecek son 7 haftaya 7 kilo garntilayecek biri diyede duyuru yaptim... yok onuda gectim birsürü geyik espri yaptim hepsi bosa gitmis....ben bu leptopu alirim cöpe atarim diicem ama yapamam buna ihtiyacim var cok yavas calistigi icin gecmis yapamayacagim ama canimiz sagolsun napalim...birdahaki haftaya daha dikkatli olmaliyim

baslangic:82.6
gecen hafta:76.3
bu hafta :76.2
giden 100 gr
toplqm giden:6400
verdigim 100 gr icin daha fazla espri yapamayacagim valla...ayni espriyi tekrar tekrar yazinca kendimi salak gibi hissediyorum:)))

sabah:3 dilim ekmek
sahanda yumurta,peynir recel bir dilim sucuk salami
ögle:yarim gözleme
aksam:bahcede mangal sefasi vardi gene:3 tavuk kanadi,bir sis patlican kebabi,bir avuc ici kadar kepekli yufka ekmegi,bir közlenmis patlican
1 saat yürüyüs

kizlar bu hafta sadece iki gün yürümedim...geri kalan her gün hemen hemen 1 saat yürüdüm.aferim bana..ama bu mangal sefasi bence bu hafta bana kilo verdirmedi...

ama niyeeeeeeeeee:26: ben masumum..valla bildirim yaptim...daha dogrusu yaptigimi yanmisim ama yapamamisim...saatini bile 3 asagi bes yukari söyleyebilirim..cuma 3 ten sonraaydi..herhalde ama

Ben varim öznur kulak çekilmesine çoooook ihtiyacım oluyo yersekte ceza verelimmi su kadar mekik yada kosu olaraktan

selam kızlar cumu perşembe gnü girdim cuma günü araba bakmaya gttk annemlere gttm giremedim cumartesi günü görmceme temzlik yaptık boya badana giremedim bugn anca girdim kilo bildiim yapmıyorum cuma gnü yaparım bende..şimdi listemi yazım 2. gnlük
18 mayıs
1 bardak sirkeli ılık su
sabah 9.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yeşil çay
ara 11.00
1 elma 1 bardak yoğurt içine 2 adet kepekli bisküvi
öğlen 13.30
4 yk taze fasulye 2 yk nohut 2 yk pilav
ara 16.00
1 kase domates çorbası 3 köfte 2 patates fırında salata yoğurt
ara 17.00
erik 1 çay bardağı süt
ara 23.00
erik yoğurt soda 2 lt su 2 fncan yeşil çay
eşimle bugn 45 dk yürüdük

19 mayıs
1 bardak sirkeli ılık su
sabah 8.30
domates salatalık peynir açık çay
14.00
2 lahmacun (normlde 4 tane yerdim )1 bardak kola
21.00
6 tavuk kanadı ızgara salata
3 lt su
(işte bugn badana yaptık başkasınn evinde olunca anca buldunu yersin derler ya aynn öle ama artık gttm yere süt ve meyvemle gidicem....saat 11 den akşam 8 e kadr durmdadan temzilik yaptım akııtığım tern hesbı yok umurım azıckte olsa eritmişimdir)

bilgisayarın seni tınlamamışşş bebeğim :))))

selamlar

kaptancım listge için ellerine sağlık canım.
liste gitgide kısalıyor mu ne:))
2 gündür ağrıdan ölüyorum valla.bu sefer adet ağrıları fena vurdu beni belim kopıyor.
zaten bel fıtığım da azdı.yarındna itibaren belimden fizik tedaviye başlıyorum.kendimi biraz iyileştirmem lazım:))
bu fizik dr. u demişti 78 kiloya fazla diye:))
inşallah 68 olunca da kilom 68 deme şerefine erişebilirim:))
çoğu kıyafetim bol geliyor.içini doldurduğum gömlekler üstümden dökülüyor.
ayakkabılar bile bol geliyor ya.en çok buna şaşırıyorum.kilo aldıkca heryerimiz yumoş yumoş oluyor.
bünyeye fazladan giren her yiyecek gidiyor beğendiği yere yağ olarak yerleşiyor

ilk üçü kocaman tebrik ediyorum -+ da olanlarımızı ise eshefle kınıyorum.:))))))))))
bu hafta böyle olmasın inş.
duyumcum senin mesaj güme gitmiş.100 gr. 100 g.r dır.ben senin yerine yazayım canım:))

hoşgeldin canım düzenli paylaşımda bulunursan faydasını göreceksin eminim:))

Son düzenleme:
slm kızlar dun bıldırı yapamadım cunku kızkardesımın oglu amelıyat oldu oprdaydım dun ve bugun kı bıldırımım
DÜN
SABAH: 1 kase k flakes

ARA şekersiz cay

ÖĞLE : 1 tane dolma biber 1 kase yogurt ve 2 tane sıkma cıg kofte

AKSAM: 3 tane et koftesi salata ve yogurt

1,5 lt su spor yok
BUGÜNKİ MENÜM

SABAH:2 tane sigara böreği domates salatalık şekersiz cay

ÖĞLE: tavuk gögsü haslama ( kendı avucum kadar )2 kasık pilav

AKSAM 1 KASE MEYVE ( 1 yeşil elma 5 tane kirazzz)
yeşil cay 1,5 lt su 30 dk spor

Son düzenleme:

• bugünkü menüm

• sabah kahve ,bir dilim ekmek ve tatli

• öglen kizartma ,yogurt yesillik

• aksam iki tane muz, dört tane altin cilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…