hosgeldin canim insallah sende zayiflican:)merhaba,
ben de 89 kiloyla geldim aranıza doğumdan sonra 75 kiloya düştüm fakat tekrar aldım hiç dikkat etmedim 89 kiloya çıktım.
arkadaşımın düğünü vardı giyecek bişey bulamadım kendimi çok rahatsız hissediyorum. ideal kilom 64 kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
bu zorlu süreçte desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim
hosgeldin canim insallah sende zayiflican:)merhaba,
ben de 89 kiloyla geldim aranıza doğumdan sonra 75 kiloya düştüm fakat tekrar aldım hiç dikkat etmedim 89 kiloya çıktım.
arkadaşımın düğünü vardı giyecek bişey bulamadım kendimi çok rahatsız hissediyorum. ideal kilom 64 kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
yaa birde heee sen diyettesin yiyemezsin dimi ya biraz ye ama ben sanada ayirmistim diyenlere uyuz oluyorum birde surekli sen simdi ne yiyorsun diye durmadan ayni seyleri sorana yaaa anlatiyorsun gene soruyo benimde niyetim varda aman bilmemki diye yarim agiz konusan senle alay eder gibi konusan davrananlar sevmiiiiyorum sizziii :)bi de arkadaş faktörleri var tabii%90 zayıftır kendisi...
bende bugün face de gördüm göbek bandı acaba işe yarıyomu yaaayokk yok kendisi 100 kilonun üstündey di .sakliyo du söylemi yodu .bir karin var di ki ben yanin da manken dim yani o bicim.gitmedigi diyetisyen kalmamisti .en sonun da kardesin in dügünün den sonra buna bir hirs geldi ki sorma yemekleri haslayarak .yagsiz .un seker yok .pilav falan tadini unutmustu.özel caylar yaptirdi.saat 6 dan sonra hic bir sey medi .ilk 20 kilo yu alti ayda verdi.her gördügüm de daha da zayiflamisti. gerci simdi her sey den azar azar yiyo.ama kilo vermesi durdu .gitmis tv de cikan bandlar dan ismarlamis .onlarla sadece iki kilo verebildim dedi .o kadar da yemedim icmedim dedi .
yaa birde heee sen diyettesin yiyemezsin dimi ya biraz ye ama ben sanada ayirmistim diyenlere uyuz oluyorum birde surekli sen simdi ne yiyorsun diye durmadan ayni seyleri sorana yaaa anlatiyorsun gene soruyo benimde niyetim varda aman bilmemki diye yarim agiz konusan senle alay eder gibi konusan davrananlar sevmiiiiyorum sizziii :)
telefonum sapiti iki kere atmis msji
sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 ekmek sosisli yumurta bir dilim peynir bol çiğ sebze
ara:meyve
ara:dondurma
öğle:2 ekmek 2 dilim hindi salanmdan tost ve ayran
ara:yok
akşam:2 lahmacun bol salata
ekmek grubu çoook kaaçtı
kızlar noldu yaaaa 5 kişi bildirim yaptık bu işin sonu nereye gidiyorrrrrr
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulihan[/TD] [TD] 85.7 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 210 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 15.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD]devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 115 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
ama niyeeeeeeeeee:26: ben masumum..valla bildirim yaptim...daha dogrusu yaptigimi yanmisim ama yapamamisim...saatini bile 3 asagi bes yukari söyleyebilirim..cuma 3 ten sonraaydi..herhalde amagünaydın milllettt nerelerdesiniz yafuuu sıcacık yataklarınız da mı???
ben pikniğe gidiyom bugün yokum ortalıkta öpüyorum sizi akşama görüşürüz
duyum gelirse kulağını çekiverinnn:)
nayir nolamazben yokuuuuuum..vallahide bildirim yaptim billahide....hatta ilkinde cikmadi ikincide yazdim..hatta hatta sadece 100 gr gitmis diye kendimle dalga bile gectim...hatta yokmu bana yoldas olacak günlük birbirimizin menülerini takip edip kulak cekecek son 7 haftaya 7 kilo garntilayecek biri diyede duyuru yaptim... yok onuda gectim birsürü geyik espri yaptim hepsi bosa gitmis....ben bu leptopu alirim cöpe atarim diicem ama yapamam buna ihtiyacim var cok yavas calistigi icin gecmis yapamayacagim ama canimiz sagolsun napalim...birdahaki haftaya daha dikkatli olmaliyim
nayir nolamazben yokuuuuuum..vallahide bildirim yaptim billahide....hatta ilkinde cikmadi ikincide yazdim..hatta hatta sadece 100 gr gitmis diye kendimle dalga bile gectim...hatta yokmu bana yoldas olacak günlük birbirimizin menülerini takip edip kulak cekecek son 7 haftaya 7 kilo garntilayecek biri diyede duyuru yaptim... yok onuda gectim birsürü geyik espri yaptim hepsi bosa gitmis....ben bu leptopu alirim cöpe atarim diicem ama yapamam buna ihtiyacim var cok yavas calistigi icin gecmis yapamayacagim ama canimiz sagolsun napalim...birdahaki haftaya daha dikkatli olmaliyim
ilk üçü kocaman tebrik ediyorum -+ da olanlarımızı ise eshefle kınıyorum.:))))))))))[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulihan[/TD] [TD] 85.7 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 210 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 15.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD]devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 115 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
hoşgeldin canım düzenli paylaşımda bulunursan faydasını göreceksin eminim:))merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?