80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında bu secenek aklıma gelmedi desem yalan olur bu kısss yine bilgisayarının azizliine uradı dedim :))

ne demek canım benimmmm çok kısaldı hem de yaaa canım sıkılıyor ama sanki yeni gelen arkadaşlar hızlı olacaklar gibi me geliyor hazır yazda geliyorya:))

çok geçmiş olsunnn işallah 68 dediimiz günlerde gelecekkk

ya o ayakkkabılar pek kötü oldu normalde herşey olmadıı için kıyafet alamadıımdanhep ayakkabı alırdım ayaklarım 38 di 37 oluyo artık diğerleride bol geliyo napcam bilmiyorummm

Ben varim öznur kulak çekilmesine çoooook ihtiyacım oluyo yersekte ceza verelimmi su kadar mekik yada kosu olaraktan
tamam anlastik o zaman.acima kibarlasma yok ama tamammi...gercekler acidir kardesim..aci versede gercek gercektir:)) vaaaay be gene sairligim üzerimde:))

bilgisayarın seni tınlamamışşş bebeğim :))))
he valla sekerim ya...iyice zivanadn cilkti bu:) ne tartiya nede bilgisayara sözüm gecmiyor valla...bosuyacam bunlari yeni alicam grecekler o zaman

aslında bu secenek aklıma gelmedi desem yalan olur bu kısss yine bilgisayarının azizliine uradı dedim :))

valla yle oldu..100 gr da olsa kurtulmustum kizarmaktan

Ben varim öznur kulak çekilmesine çoooook ihtiyacım oluyo yersekte ceza verelimmi su kadar mekik yada kosu olaraktan
tamam anlastik o zaman.acima kibarlasma yok ama tamammi...gercekler acidir kardesim..aci versede gercek gercektir:)) vaaaay be gene sairligim üzerimde:))

bilgisayarın seni tınlamamışşş bebeğim :))))
he valla sekerim ya...iyice zivanadn cilkti bu:) ne tartiya nede bilgisayara sözüm gecmiyor valla...bosuyacam bunlari yeni alicam grecekler o zaman

valla yle oldu..100 gr da olsa kurtulmustum kizarmaktan

hepsini boşver ben sana yeterim bebeğim boşa onları beni al sen kocayı da boşa kaç bana

hepsini boşver ben sana yeterim bebeğim boşa onları beni al sen kocayı da boşa kaç bana
kiz bak gaza gelir bosarim...bende dört cocuk..anam sen bizi doyurabilecenmi:)) giedigimiz evi kuruturuz alimallah:)) ya saka bir yanada ne kadar mizmizlansamda sitreste yasasam yipransamda genede seviyorum kardesim ben kalabalik aileyi:)) bir tane dahami dogursam naapsam

kızz memurr olayımda sonra gewlin o zaman bu halimle bakamam :)))) 5 6 ay sonraa aşkımız devam ederse kaç gel :Ç)

Acı yok rocky ne yapalim boyle olmuycak tmm ben menumu yazayim sen cezami kes :18::18:
ama nşye kşmse konuşmuyorrrrr konuşsanıza

Npiyosun canim cook gecmis olsun sen neler yapiyorsun

Acı yok rocky ne yapalim boyle olmuycak tmm ben menumu yazayim sen cezami kes :18::18:

Npiyosun canim cook gecmis olsun sen neler yapiyorsun
çok sağollll bebeğimmmmmm ayy sorma şekerim hastalandım bende tatil verdim bugün kendime ders yokkk test yokkkk yatıyorum kucağım da pc elimde kumada DDDD
senn nasılsın ne yapıyorsunnnn kuzum
dilarammmm geçmiş olsunnnnn
çok sağollllll meleğimmm :) kafiyeli olduuu nasılsın canım iyimisin?

İyi canim ya kiloyla. ugrasiyorum takildi kaldi cuma diyetisyen günüm bakalim sende kendine cook dikkat et canim guzelce dinlen

diyet mi o ne :)))))) ayyyy kendimeee çok kızıyorummmm unuttum ya iyiceeeee diyetiii inşallah yarınn baştan alabilirimmm hep yarın demeye başladım

iyiyim canım diyet yapmaya çalışıyorum benimde cuma kontrolum varrr zebellah gibi dikilecek tartının başınaaaa yarın sıkıcam artık

sabah peynir domates yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 avuç çekirdek
akşam saat 4 gibi yani ızgara tavuk bol salata 2 bardak kola 2 dilim ekmek

kola ve ekmek fazla oldu ama napayımmm kasamadım daha fazla

Dünün nasıl olursa olsun beklenen gün her zaman daha güzeldir Çünkü insanın geçmişi kayıplarla geleceği umutlarla doludur GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN

uzun bir aradan sonraaaa yapabilirsem eğerrr bugün diyette ilk günüm olacak inşallah yaaaa kilolarım geri gelmeye başladı 2 kilo aldım bileee birinin bana dur demesi lazımmm

iyiyim canım diyet yapmaya çalışıyorum benimde cuma kontrolum varrr zebellah gibi dikilecek tartının başınaaaa yarın sıkıcam artık
ayyy iyiki o kontroller var biliyormusunnnn yoksa ne yapardıkkk gerçi ben bu ay gitmeyeceğim ama :) gelecek aydan umutluyum

sabah peynir domates yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 avuç çekirdek
akşam saat 4 gibi yani ızgara tavuk bol salata 2 bardak kola 2 dilim ekmek

kola ve ekmek fazla oldu ama napayımmm kasamadım daha fazla
ekmek çok gibi gelmedi bana canımın içi kola da 1 bardak olsaymışş iyimişşş ama cnn sağolsunnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…