selamlar
kaptancım listge için ellerine sağlık canım.
liste gitgide kısalıyor mu ne:))
2 gündür ağrıdan ölüyorum valla.bu sefer adet ağrıları fena vurdu beni belim kopıyor.
zaten bel fıtığım da azdı.yarındna itibaren belimden fizik tedaviye başlıyorum.kendimi biraz iyileştirmem lazım:))
bu fizik dr. u demişti 78 kiloya fazla diye:))
inşallah 68 olunca da kilom 68 deme şerefine erişebilirim:))
çoğu kıyafetim bol geliyor.içini doldurduğum gömlekler üstümden dökülüyor.
ayakkabılar bile bol geliyor ya.en çok buna şaşırıyorum.kilo aldıkca heryerimiz yumoş yumoş oluyor.
bünyeye fazladan giren her yiyecek gidiyor beğendiği yere yağ olarak yerleşiyor
tamam anlastik o zaman.acima kibarlasma yok ama tamammi...gercekler acidir kardesim..aci versede gercek gercektir:)) vaaaay be gene sairligim üzerimde:))Ben varim öznur kulak çekilmesine çoooook ihtiyacım oluyo yersekte ceza verelimmi su kadar mekik yada kosu olaraktan
he valla sekerim ya...iyice zivanadn cilkti bu:) ne tartiya nede bilgisayara sözüm gecmiyor valla...bosuyacam bunlari yeni alicam grecekler o zamanbilgisayarın seni tınlamamışşş bebeğim :))))
aslında bu secenek aklıma gelmedi desem yalan olur bu kısss yine bilgisayarının azizliine uradı dedim :))
tamam anlastik o zaman.acima kibarlasma yok ama tamammi...gercekler acidir kardesim..aci versede gercek gercektir:)) vaaaay be gene sairligim üzerimde:))Ben varim öznur kulak çekilmesine çoooook ihtiyacım oluyo yersekte ceza verelimmi su kadar mekik yada kosu olaraktan
he valla sekerim ya...iyice zivanadn cilkti bu:) ne tartiya nede bilgisayara sözüm gecmiyor valla...bosuyacam bunlari yeni alicam grecekler o zamanbilgisayarın seni tınlamamışşş bebeğim :))))
aslında bu secenek aklıma gelmedi desem yalan olur bu kısss yine bilgisayarının azizliine uradı dedim :))
tamam anlastik o zaman.acima kibarlasma yok ama tamammi...gercekler acidir kardesim..aci versede gercek gercektir:)) vaaaay be gene sairligim üzerimde:))
he valla sekerim ya...iyice zivanadn cilkti bu:) ne tartiya nede bilgisayara sözüm gecmiyor valla...bosuyacam bunlari yeni alicam grecekler o zaman
valla yle oldu..100 gr da olsa kurtulmustum kizarmaktan
kiz bak gaza gelir bosarim...bende dört cocuk..anam sen bizi doyurabilecenmi:)) giedigimiz evi kuruturuz alimallah:)) ya saka bir yanada ne kadar mizmizlansamda sitreste yasasam yipransamda genede seviyorum kardesim ben kalabalik aileyi:)) bir tane dahami dogursam naapsamhepsini boşver ben sana yeterim bebeğim boşa onları beni al sen kocayı da boşa kaç bana
ben çok hastayımmmmmmmmmm varsa 1 kilooo acil şifa verebilirmisinizzzzz
kızz memurr olayımda sonra gewlin o zaman bu halimle bakamam :)))) 5 6 ay sonraa aşkımız devam ederse kaç gel :Ç)kiz bak gaza gelir bosarim...bende dört cocuk..anam sen bizi doyurabilecenmi:)) giedigimiz evi kuruturuz alimallah:)) ya saka bir yanada ne kadar mizmizlansamda sitreste yasasam yipransamda genede seviyorum kardesim ben kalabalik aileyi:)) bir tane dahami dogursam naapsam
tamam anlastik o zaman.acima kibarlasma yok ama tamammi...gercekler acidir kardesim..aci versede gercek gercektir:)) vaaaay be gene sairligim üzerimde:))
he valla sekerim ya...iyice zivanadn cilkti bu:) ne tartiya nede bilgisayara sözüm gecmiyor valla...bosuyacam bunlari yeni alicam grecekler o zaman
valla yle oldu..100 gr da olsa kurtulmustum kizarmaktan
ama nşye kşmse konuşmuyorrrrr konuşsanıza
çok sağollll bebeğimmmmmm ayy sorma şekerim hastalandım bende tatil verdim bugün kendime ders yokkk test yokkkk yatıyorum kucağım da pc elimde kumadaAcı yok rocky ne yapalim boyle olmuycak tmm ben menumu yazayim sen cezami kes :18::18:
Npiyosun canim cook gecmis olsun sen neler yapiyorsun
çok sağollllll meleğimmm :) kafiyeli olduuudilarammmm geçmiş olsunnnnn
çok sağollll bebeğimmmmmm ayy sorma şekerim hastalandım bende tatil verdim bugün kendime ders yokkk test yokkkk yatıyorum kucağım da pc elimde kumadaDDDD
senn nasılsın ne yapıyorsunnnn kuzum
çok sağollllll meleğimmm :) kafiyeli olduuunasılsın canım iyimisin?
İyi canim ya kiloyla. ugrasiyorum takildi kaldi cuma diyetisyen günüm bakalim sende kendine cook dikkat et canim guzelce dinlen
çok sağollll bebeğimmmmmm ayy sorma şekerim hastalandım bende tatil verdim bugün kendime ders yokkk test yokkkk yatıyorum kucağım da pc elimde kumadaDDDD
senn nasılsın ne yapıyorsunnnn kuzum
çok sağollllll meleğimmm :) kafiyeli olduuunasılsın canım iyimisin?
diyet mi o ne :)))))) ayyyy kendimeee çok kızıyorummmm unuttum ya iyiceeeee diyetiii inşallah yarınn baştan alabilirimmm hep yarın demeye başladım
ayyy iyiki o kontroller var biliyormusunnnn yoksa ne yapardıkkk gerçi ben bu ay gitmeyeceğim ama :) gelecek aydan umutluyumiyiyim canım diyet yapmaya çalışıyorum benimde cuma kontrolum varrr zebellah gibi dikilecek tartının başınaaaa yarın sıkıcam artık
ekmek çok gibi gelmedi bana canımın içi kola da 1 bardak olsaymışş iyimişşş ama cnn sağolsunnn :))sabah peynir domates yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 avuç çekirdek
akşam saat 4 gibi yani ızgara tavuk bol salata 2 bardak kola 2 dilim ekmek
kola ve ekmek fazla oldu ama napayımmm kasamadım daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?