80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar arkadaşlar yaklaşık 10 gündür girmiyorum bir sürü şey oldu falan filan derken allah sağlık versin herşey halloluyor bugün başlıyorum yine inşallah.
dünki menümü vereyim
sabah 3 dilim ekmekle zeytin, peynir, domates, salatalık,bir yumurta, biraz reçel
ara yok
saat 3 gibi biraz patates salatası, tavuk kızartma
birdaha yemedim fakat saat 12 de yine tavuk kızartma, domates, peynir 2 dilim ekmek yedim bu gün oruç tutuyorum inş. 3 ayların başlangıcı olduğu için
spor yok 2 lt su

geçmiş olsun cnmmm hadi senin diyette hayırlı olsunnnnnn

günaydın bebekler nasılsınız bakalım
kaç gündr giremiyrm bildirimde yapamadım ama psikolojik sınırı geçtim 72.9 oldumm inş bundan sonra gitsin kilolar
bu arada şekercan hoş geldin güzel günaydınlarınla güzel bi dönüş yapmışsın özledik valla

sonundaoldu sınırı geçtim çoooooooook mutluuyum senburda olsaydında mutluluğumu paylaşsaydık ya nerdessssssssiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn dön artııııııııııkkkk
kaptancım bu arada ellerine sağlık ama kusura bakma bildirime yetişemedim
herkese güzel günler şimdilik

çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm tbrkkk ederim canım benimmmmmm gelir gelmezz güzel haber aldımmmm süperrrrr inşallah bende yine vermeye başlayabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
GÜNAYDINNNN wallabenimkontroller eşim olacak artık iyetisyen yok:)) o muhabbeti kaçırdın sen demi 100 gr başına 5 tl alıcamkocişten:)))) ayrıca DURRRRRRRR diyorum sana...

evet yetişemedin gözlerimmaradı seni neyse sınırı geçmen güzelolmuş çoook sevindimmm

durdummm vallaaa DDDDD demek öyle haaaa iyimişşş valla bendeee evdekilerleee böyle birşey mi yapsammmm DDD anamm bizimkilerr vermez hayattaaaa 100 gr da 5 yuhhh derler

durdummm vallaaa DDDDD demek öyle haaaa iyimişşş valla bendeee evdekilerleee böyle birşey mi yapsammmm DDD anamm bizimkilerr vermez hayattaaaa 100 gr da 5 yuhhh derler

kızlar günaydın nasılsınız ben artık geri döndüm dügünümüzü yaptık misafirler gitti artık benim geri dönme zamanım geldi diyete artık kaldıgı yerden devam edyorum ALLAHIN izniyle

gecmişe cok bakamadım İNŞALLAH kötü bişiler yoktur herkes iyidir İNŞALLAH

allah mesut etsin cnm kim evlendi bilmiyorum ama :) hoşş geldinnnnn aramızaaaa :) ben hep burdaymışım gibi PPP

merhaba....bu topikle ilk nişanlandığım da tanışmıştım...ne günlerdi...bildirimler
verilen kg.lar...gramla alınanlar sonra ve yeniden verilenler...düğün telaşım...buradaki arkadaşların benimle heyecanlanması falan derken...evlendim...geçti 2 yıl hamile kaldım şimdi kısmetse 3 hafta sonra oğlumu kucağıma alacağım...
dileğim odur ki,doğumdan sonra 90 99 topiğine değil buraya katılmak umarım 90 ın altına düşerim...
kendinize iyi bakın ben gelene kadar...hepinize bol sevinçli,çok kilo kayıplı günler dilerim...

Son düzenleme:

Sagol canim hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin İnsaallah topigimizdeki anne olmak isteyenlerede dua edermisin bende dahil

:)))) allahh sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin inşllah bebişiniiiiii çok sağoll canım hepize birden aminnnnnnnnn :))))

ohhh bittimi nihayet düğün telaşı düğünde verdimi aldın sööle bakalım elbise ne giydin fotola görelim yüzünü karalarsınnn
ayyy ne güzel hayırlısı ile dön aramıza kucağında bebişinle işalllah

hoşgeldin canım merak etme kötü bişi yok şuan çok şükür beraber devam edelim inş bende sınırı geçtim ya kimse tutamaz beni
canım Allah hayırlısıyla bebişini aldırsın kucağınada kilo vermesi kalsın

sağol bitanem ya inş devamı gelir bu nun
çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm tbrkkk ederim canım benimmmmmm gelir gelmezz güzel haber aldımmmm süperrrrr inşallah bende yine vermeye başlayabilirim

hadi inş 69 sınırımıda aşarım benim için asıl hedef asıl psikoljik sınır 69 Allah en kısa zamanda görmeyi nasip eder

aminnnn canım yaaaaa bendeeee uzun zamandırrr onu hayal ediyorum amaaaa uğraşmayı bırakıncaaa tabii öyle hayalle olmuyorrrrr ama busefer olacakkk inanıyorum kendime de sanada

kızlar hoşgeldiniizzz
BurCuumm, AcapellaSoul

çok hareketli değil grubumuz bu aralar yokluğunuz hissediliyor

Son düzenleme:
hastane işlerimi hallettim eve geldim.
o kadar çok yürüdüm ki ayaklarım ağrıyor.fizik tedaviye gidip gelirken biraz yürüyeceğim spor olacak bana.
bi geçmişe bakayım naptınız bakalım:))

topikten uzaklaşıldı mı kilo almak kaçınılmaz malesef(kendimizi tutamıyoruz strs iş güç derken.neyse sıkma canını 2 kilo az bi rakam.eminim kısa sürede atarsın sen canım:)))

Allah kabul etsin canım:))

Duraklama dönemim bitti çok şükür, 86,4'ten 86'ya düştüm bugün :)
aa ne güzel işte.daha yeni mesaj yazmıştın durakladı diye.bak sabredince gidiyor.zaten epey bi kilo vermişsin maşallah.

tebrikler canım.72 lere ulaşmışsın.

Allah mesut etsin.baya bi telaşeniz olmuştur.neyse artık diyetine odaklanabilirsin canım

mrb ben de bu yola baş koydum beni de aranıza alır mısınız acaba? :)
hoşgeldin canım.kendini tanıtıp menülerini paylaşırsan senin açından faydalı olacaktır eminim.

teşekkürler kaptancım.
sürekli kilo alıp vermek ve tekrar almak çok sıkıcı.çünkü kilo aldığımız dönemlerde de gidip kıyafet alıyoruz az da olsa mecbur kaldıklarımız oluyo.işte bu can sıkıcı.dolapta bir kaç beden olabiliyor.ayakkabıların bollaşması da ayrı dert:))valla kiloyu korumak herşeyden zormuş ben bunu anladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…