- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
günaydınlar arkadaşlar yaklaşık 10 gündür girmiyorum bir sürü şey oldu falan filan derken allah sağlık versin herşey halloluyor bugün başlıyorum yine inşallah.
dünki menümü vereyim
sabah 3 dilim ekmekle zeytin, peynir, domates, salatalık,bir yumurta, biraz reçel
ara yok
saat 3 gibi biraz patates salatası, tavuk kızartma
birdaha yemedim fakat saat 12 de yine tavuk kızartma, domates, peynir 2 dilim ekmek yedim bu gün oruç tutuyorum inş. 3 ayların başlangıcı olduğu için
spor yok 2 lt su
günaydın bebekler nasılsınız bakalım
kaç gündr giremiyrm bildirimde yapamadım ama psikolojik sınırı geçtim 72.9 oldumm inş bundan sonra gitsin kilolar
bu arada şekercan hoş geldin güzel günaydınlarınla güzel bi dönüş yapmışsın özledik valla
sonundaoldu sınırı geçtim çoooooooook mutluuyum senburda olsaydında mutluluğumu paylaşsaydık ya nerdessssssssiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn dön artııııııııııkkkk
kaptancım bu arada ellerine sağlık ama kusura bakma bildirime yetişemedim
herkese güzel günler şimdilik
GÜNAYDINNNN wallabenimkontroller eşim olacak artık iyetisyen yok:)) o muhabbeti kaçırdın sen demi 100 gr başına 5 tl alıcamkocişten:)))) ayrıca DURRRRRRRR diyorum sana...Dünün nasıl olursa olsun beklenen gün her zaman daha güzeldir Çünkü insanın geçmişi kayıplarla geleceği umutlarla doludur GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
uzun bir aradan sonraaaa yapabilirsem eğerrr bugün diyette ilk günüm olacak inşallah yaaaa kilolarım geri gelmeye başladı 2 kilo aldım bileee birinin bana dur demesi lazımmm
günaydın bebekler nasılsınız bakalım
kaç gündr giremiyrm bildirimde yapamadım ama psikolojik sınırı geçtim 72.9 oldumm inş bundan sonra gitsin kilolar
bu arada şekercan hoş geldin güzel günaydınlarınla güzel bi dönüş yapmışsın özledik valla
sonundaoldu sınırı geçtim çoooooooook mutluuyum senburda olsaydında mutluluğumu paylaşsaydık ya nerdessssssssiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn dön artııııııııııkkkk
GÜNAYDINNNN wallabenimkontroller eşim olacak artık iyetisyen yok:)) o muhabbeti kaçırdın sen demi 100 gr başına 5 tl alıcamkocişten:)))) ayrıca DURRRRRRRR diyorum sana...
evet yetişemedin gözlerimmaradı seni neyse sınırı geçmen güzelolmuş çoook sevindimmm
GÜNAYDINNNN wallabenimkontroller eşim olacak artık iyetisyen yok:)) o muhabbeti kaçırdın sen demi 100 gr başına 5 tl alıcamkocişten:)))) ayrıca DURRRRRRRR diyorum sana...
evet yetişemedin gözlerimmaradı seni neyse sınırı geçmen güzelolmuş çoook sevindimmm
kızlar günaydın nasılsınız ben artık geri döndüm dügünümüzü yaptık misafirler gitti artık benim geri dönme zamanım geldi diyete artık kaldıgı yerden devam edyorum ALLAHIN izniyle
gecmişe cok bakamadım İNŞALLAH kötü bişiler yoktur herkes iyidir İNŞALLAH
merhaba....bu topikle ilk nişanlandığım da tanışmıştım...ne günlerdi...bildirimler
verilen kg.lar...gramla alınanlar sonra ve yeniden verilenler...düğün telaşım...buradaki arkadaşların benimle heyecanlanması falan derken...evlendim...geçti 2 yıl hamile kaldım şimdi kısmetse 3 hafta sonra oğlumu kucağıma alacağım...
dileğim odur ki,doğumdan sonra 90 99 topiğine değil buraya katılmak umarım 90 ın altına düşerim...
kendinize iyi bakın ben gelene kadar...hepinize bol sevinçli,çok kilo kayıplı günler dilerim...
:)))) allahh sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin inşllah bebişiniiiiii çok sağoll canım hepize birden aminnnnnnnnn :))))merhaba....bu topikle ilk nişanlandığım da tanışmıştım...ne günlerdi...bildirimler
verilen kg.lar...gramla alınanlar sonra ve yeniden verilenler...düğün telaşım...buradaki arkadaşların benimle heyecanlanması falan derken...evlendim...geçti 2 yıl hamile kaldım şimdi kısmetse 3 hafta sonra oğlumu kucağıma alacağım...
dileğim odur ki,doğumdan sonra 90 99 topiğine değil buraya katılmak umarım 90 ın altına düşerim...
kendinize iyi bakın ben gelene kadar...hepinize bol sevinçli,çok kilo kayıplı günler dilerim...
ohhh bittimi nihayet düğün telaşı düğünde verdimi aldın sööle bakalım elbise ne giydin fotola görelim yüzünü karalarsınnnkızlar günaydın nasılsınız ben artık geri döndüm dügünümüzü yaptık misafirler gitti artık benim geri dönme zamanım geldi diyete artık kaldıgı yerden devam edyorum ALLAHIN izniyle
ayyy ne güzel hayırlısı ile dön aramıza kucağında bebişinle işalllahmerhaba....bu topikle ilk nişanlandığım da tanışmıştım...ne günlerdi...bildirimler
hoşgeldin canım merak etme kötü bişi yok şuan çok şükür beraber devam edelim inş bende sınırı geçtim ya kimse tutamaz benikızlar günaydın nasılsınız ben artık geri döndüm dügünümüzü yaptık misafirler gitti artık benim geri dönme zamanım geldi diyete artık kaldıgı yerden devam edyorum ALLAHIN izniyle
canım Allah hayırlısıyla bebişini aldırsın kucağınada kilo vermesi kalsınmerhaba....bu topikle ilk nişanlandığım da tanışmıştım...ne günlerdi...bildirimler
sağol bitanem ya inş devamı gelir bu nunGÜNAYDINNNN wallabenimkontroller eşim olacak artık iyetisyen yok:)) o muhabbeti kaçırdın sen demi 100 gr başına 5 tl alıcamkocişten:)))) ayrıca DURRRRRRRR diyorum sana...
çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm tbrkkk ederim canım benimmmmmmgelir gelmezz güzel haber aldımmmm süperrrrr inşallah bende yine vermeye başlayabilirim
aminnnn canım yaaaaa bendeeee uzun zamandırrr onu hayal ediyorum amaaaa uğraşmayı bırakıncaaa tabii öyle hayalle olmuyorrrrr ama busefer olacakkk inanıyorum kendime de sanadahoşgeldin canım merak etme kötü bişi yok şuan çok şükür beraber devam edelim inş bende sınırı geçtim ya kimse tutamaz beni
canım Allah hayırlısıyla bebişini aldırsın kucağınada kilo vermesi kalsın
sağol bitanem ya inş devamı gelir bu nun
hadi inş 69 sınırımıda aşarım benim için asıl hedef asıl psikoljik sınır 69 Allah en kısa zamanda görmeyi nasip eder
topikten uzaklaşıldı mı kilo almak kaçınılmaz malesefDünün nasıl olursa olsun beklenen gün her zaman daha güzeldir Çünkü insanın geçmişi kayıplarla geleceği umutlarla doludur GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
uzun bir aradan sonraaaa yapabilirsem eğerrr bugün diyette ilk günüm olacak inşallah yaaaa kilolarım geri gelmeye başladı 2 kilo aldım bileee birinin bana dur demesi lazımmm
Allah kabul etsin canım:))günaydınlar arkadaşlar yaklaşık 10 gündür girmiyorum bir sürü şey oldu falan filan derken allah sağlık versin herşey halloluyor bugün başlıyorum yine inşallah.
dünki menümü vereyim
sabah 3 dilim ekmekle zeytin, peynir, domates, salatalık,bir yumurta, biraz reçel
ara yok
saat 3 gibi biraz patates salatası, tavuk kızartma
birdaha yemedim fakat saat 12 de yine tavuk kızartma, domates, peynir 2 dilim ekmek yedim bu gün oruç tutuyorum inş. 3 ayların başlangıcı olduğu için
spor yok 2 lt su
aa ne güzel işte.daha yeni mesaj yazmıştın durakladı diye.bak sabredince gidiyor.zaten epey bi kilo vermişsin maşallah.Duraklama dönemim bitti çok şükür, 86,4'ten 86'ya düştüm bugün :)
tebrikler canım.72 lere ulaşmışsın.günaydın bebekler nasılsınız bakalım
Allah mesut etsin.baya bi telaşeniz olmuştur.neyse artık diyetine odaklanabilirsin canımkızlar günaydın nasılsınız ben artık geri döndüm dügünümüzü yaptık misafirler gitti artık benim geri dönme zamanım geldi diyete artık kaldıgı yerden devam edyorum ALLAHIN izniyle
hoşgeldin canım.kendini tanıtıp menülerini paylaşırsan senin açından faydalı olacaktır eminim.mrb ben de bu yola baş koydum beni de aranıza alır mısınız acaba? :)
ne demek canım benimmmm çok kısaldı hem de yaaa canım sıkılıyor ama sanki yeni gelen arkadaşlar hızlı olacaklar gibi me geliyor hazır yazda geliyorya:))
çok geçmiş olsunnn işallah 68 dediimiz günlerde gelecekkk
ya o ayakkkabılar pek kötü oldu normalde herşey olmadıı için kıyafet alamadıımdanhep ayakkabı alırdım ayaklarım 38 di 37 oluyo artık diğerleride bol geliyo napcam bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?