günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün benim için tam bir fiyaskoydu heralde 72 yi gördüm diye şımardım tabi bugün 73 lere tekrar tırmanmılş bulunuyrm bugün sabahta kötü bi başlangıç oldu börekle falan ama günüğn devamı güzel gelsin inş
kendi adıma diyem :) süperim canımcım neden bozdun diyetini neden neden :) barı oğlen ve akşam hafif bişeyler yede dengele diyetini arkadaşım
sagol canim..iyi dileklerin icin.ama allah herseyin hayirlisini versin diyorum baska birsey diyemiyorum evlilik yildönümünü sabaha kadar aglayarak kutlamis biri olaraksagol canım sanada cok gecmiş olsunn kaynım evlendi elti oldum
ALLAH kurtarsın biz bebek isteyenlerde dua edersen cok sevinirim
iremcim kilo almadım ALLAHA şükür bu sabah tartıldım 68 bucuktum aynıyım yani ne almışım ne vermişim elbisemi göstermek cok isterimde bi tanıyan cıkarda ondan korkuyorum pudra rengı duz arkası hafif kuyruklu kapalı bi kıyafet canım cok sade ama şık oldu
kamile sagol canım hadi kaldıgımz yerden devam edelim beraber seninde gözün aydın sınırı gecmişsin
hoşgeldin aramıza
sagol canım bismillah dedim başladım tekrardan
duyum evlilik yıldonumun kutlu olsun nice nice senelere İNŞALLAH
hoşgeldin aramıza
ALLAH kabul etsin bende yarın oruc tutucam İNŞALLAH kısmet olursa
o duyguyu cok iyi bilirim ..birzamanlar ben annemden zayiftim bekarligimda..ee normalide öyle aslinda..bir zaman sonra ben annemin iki kati falan oldum..gecen sene magazadan anneme birseyler bakarken kendimden uandim ve masum duygularla annemin giyindigi m beden kiyafetlere imrendim:)).bu sene insallah bende m giyecegim..bu 8 kiloyu verebilirsem tabi:)günaydın canlar
dün oruçtum ya karnım acıkmadı ama gözüm çok açtı,
bir tabak patlıcan yemeği bir tabak kabak kızartması yoğurtla ve işte günün menüsü iki dilim pastaa 2 bardak su
annem bana bebek bakmaya geldi yaklaşık 5 ay önce annem geldiğinde 103 kiloymuş şimdi 91 kilo oldu. o benden daha azimli benim eteklerim ona olmaya başladı. bu onun için iyi haber ama benim için kötü
sagol canim..iyi dileklerin icin.ama allah herseyin hayirlisini versin diyorum baska birsey diyemiyorum evlilik yildönümünü sabaha kadar aglayarak kutlamis biri olarak
o duyguyu cok iyi bilirim ..birzamanlar ben annemden zayiftim bekarligimda..ee normalide öyle aslinda..bir zaman sonra ben annemin iki kati falan oldum..gecen sene magazadan anneme birseyler bakarken kendimden uandim ve masum duygularla annemin giyindigi m beden kiyafetlere imrendim:)).bu sene insallah bende m giyecegim..bu 8 kiloyu verebilirsem tabi:)
sagol canim..iyi dileklerin icin.ama allah herseyin hayirlisini versin diyorum baska birsey diyemiyorum evlilik yildönümünü sabaha kadar aglayarak kutlamis biri olarak
o duyguyu cok iyi bilirim ..birzamanlar ben annemden zayiftim bekarligimda..ee normalide öyle aslinda..bir zaman sonra ben annemin iki kati falan oldum..gecen sene magazadan anneme birseyler bakarken kendimden uandim ve masum duygularla annemin giyindigi m beden kiyafetlere imrendim:)).bu sene insallah bende m giyecegim..bu 8 kiloyu verebilirsem tabi:)
selam kizlar güne iyi baslamis ken benim de ailem annem ve babam morali mi cok bozdu.yillar dan beri yanima cagiriyorum.gelin nolur bir kere evimi gelin görün diyorum .bu sene iyi ce bastirdim.gelin diye yok .nasil cahil insan lar moralimi bozdular .ne isleri varmis burada .hep yalniz kaldim.cocukllarimi yalniz esim de var ama bir anne olmadi basim da hep kendi kendime yaptim ettim .evlen dim evleneli kendi ailemle uzagim .tek basin a kovboy .calis cabala kimseye yük olma .kimsenin ruhu duymasin .sen kendini bil sadece baska kimse seni bilmesin .yemin ederim artik biktim .uzun bir süre aramayi düsünmüyorum..
canım tabiki yaşadığın çok zor bazen insanlar anlayışsız oluyor ama olsun canım benim anne baba atsan atılmaz satsan satılmaz sabır et şimdi yardımcı olmasalarda bebekliğinde baktılar büyütüler canım anlamadığımı sanma inan iyi anlıyorum seni benim ailem bana her konuda destektır Allah şükür hata bir yengem var okadar iyiki abimin hanımı ama babam birtek para verebildi bize sevgisini veremedi küçükken daha cahilken ondan nefret ederdim ama öyle olmuyo Allah havale ediyorum deyip elinden gelen en iyi şekilde gene yap Allah senin iyiliklerini sabrini daima görüyo ki sen arkadaşım Allah şükür kimsenin desteği olmadan birçok şeyi başarmışsın Allah senin yardımcın zaten Allah en güzel yardır yardımcıdır ama kinlenme onlara gene ara gene sor sevginle öldür onlarıarkadaaaşşşım çok zor çok benim eşimin babası eşini aldatı üç çocuğunu eşimle beraber 4 çocuğunu eşimle annesine bıraktı aylarca ne aradı ne sordu ama benim eşim genede aradı sordu yardım eti lafını yeri geldi dedi ama elini ondan hiç çekmedi sen bıde bu açıdan düşün 3 çocuk bir anne bir eş genç yaşında bütün sorumluluk senin sırtında yaa arkadaşım boşverrr bu güzel ayların tadını çıkar bak üç aylarda geldi çatı :)
hep allah a havele ede ede bunca yil geldi gecti.insan zaman geliyo isyan ediyo .üzülüyo .kiriliyo .yani degisik psikoleji haline giriyo.sonucta insaniz napalim. bak benim ne demek istedigimi anlamissin .allah tan esim iyi bir insan zaman zaman kavgalar imiz oluyo .ama cok iyi biri si .babam benim cok iyi hep annemin basinin altinda cikiyo .ben biliyorum babamin üüstüne atiyo,öyle simdiki devirde yakin cevreme bakiyorum annesin evinde doguruyo kendine baktiriyo , her seyinle ilgileniyo .ben ner de yasadim .cok cok uzun hikaye .esini anlayabiliyorum .benim esimin babasi ayni sekil de aldatti .kendisi simdi baskasi n la evli .babasi bize gelirdi bir benimle sohbet ederdi . ogluna napiyon iyimisin .giderdi .sonra tamemen nikahina aldi kadini .bir sene bize ugramadi .neymis karisi kabullenilecekmis . esim iki sene sonrabenim zorumla gitti fakat öylesine konusuyo .maksat baba olsun basimiz da diye.yani cok zor ,insallah biz colugumuza cocugumuza hayirli oluruz .
selam kızlar nasılsınız bakalımm
21 mayıs menümm
sirkeli su
sabah 12.00
domates salatalık biber yumurta açık çay 2 dilim ekmek
ara 14.30
3 kayısı süt
öğlen 17.00
1 kase çorba 2 yk pattaes 4 yk prasa 1 köfte 2 yk pilav
ara 18.00
6 çilek 1 bardak süt
akşam 19.00
6 yk prasa
22.00
5 erik
ayy iim cnm ne olsun iki gndür geç kalkıyorum ama geç yattım içibeni rahtsız edn bir şey olmuyor 11 de kakıyorum 3 te yatıyorum..bir şekilde uyduryorum saatleri cnm ama akşm yemğini 8 den sonra asla yemiyorum..öbür türlü erkn kaktığımda ise 6 dan sonra yemyorum cnmm...senn nasıl gidyor diyet tatlımmyeni fark etim :) iyiz canımkendi adıma sen nasılsın diyetin nasıl geçiyor
Herkese merhaba,
Topiğinizin konusu çok hitap etti bana birlikte kilo vermeye çalışırsak daha keyifli olur diye yazmak istedim. Üstelik te bugüne kadar kendimi bildiğim yaştan beri yani 55 ile 85 arasında isteğe bağlı gidip gelebildiğim için belki tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Önemli olan sonuç sonuçta şuanda şişmansın ne tecrübesi demeyin. Ben aldığım zamanlarda hep çok aşırı bozduğum için aldım. Kilo verme konusunda sıkıntı yok korumada sıkıntı e o da zaten kişiye bağlı.
Ya ters bir zamanda geldim ya da bu topik artık kendi arasından iyice samimileşmiş ve dışarıdan yepyeni birisini almak istemiyor. Neyse bakalım kısmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?