80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze selamlar :) yeni arkadaşlar hoşgeldiniz yoğun iki günün ardından ancak bugun yazabildim pazar günü misafir vardı dünde mutfağımı büyük bir azımle boyadım :) canım çıktı ama değdi Allah şükür bitirdim mis gibi oldu iki gündür spor yapmadım koşuşturmaktan valla boya idi misafirdi yoruldum spor sayılır :) veeeee azmim için beni tebrik edebilirsiniz arkadaşlar okadar yemek yapıldı misafirlere ve ben bir lokma yemedim yani yedim tabi ama diyetimin dışına çıkmadım Allah bin şükür atlatım o eski hallerimi artık çok çok azimliyim birte pazar sabah kahvaltısınında çok az fazladan yedim oda gözüm doysun istedim pazarları kendımı biraz rahat bırakıyorum çok çok az yanı oda sadece kahvaltıda çünkü kahvaltıyı çok severim :) Allahım tüüüüm zayıflayanlara azim versin insan bazen gerçekten çok zorlanıyor eveet gelelim menülere

pazar günü menüm
sabah
bol yeşilik domates salatalık havuç sabah sabah yenebilecek bütün salatalıklar
1 yumurta iki küçük haşlanmış patates 1 dilim beyaz ekmek yeşil çay peynir zeytin biraz reçel
ara yarım muz
öğlen pırasa ve 2 kaşık makarna
ara yarım kase sütlaç iki gallete
akşam 100 gr ızgara tavuk salata ve birazcık patlıcan kızartaması ıkı ısırık ekmek
ara yarım kase sütlaç biraz fındık

2 litre su 30 dk yürüş

pazartesi menüm
domates peynir 1 dilim ekmek yeşil çay
ara yarım muz
iki tabakkk enginar kapak havuç vs. fırın torbasında pişmiş mis gibi sebze yemeği
ara 1 kase yoğurt 3 gallete
akşam boya işinden yoruldum kendime bişey pişiremedim bol yeşilik domates biraz peynir 3-4 gallete
ara çay iki üç findik 3 tane forum biskivi

500 litre anca içmişimdir spor yok bol bol temizlik ve boya var :))))

herkezeeeee çooook kilo vereceği bir hafta diliyorum inşallah bugunde üç ayların başlangıçı Rabim bu güzel ayları bize hayırlı kılsın inşallah tüm hayırlı dualarını kabul eylesin inşallah oruçlu arkadaşlar varmış Allah oruçlarınızı kabul eylesin inşallah oruçunuzu açarken yaraaabiim forumdaki arkadaşlarımız zayıflasın inşallah desinler bizede dua etsinler :) ben bugun diyetimi bozmamak için tutmadım inşallah haftaya diyetisyenime gidince danışıp menümü alıp bende başlıcam oruçlara Rabim nasip ederse

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün benim için tam bir fiyaskoydu heralde 72 yi gördüm diye şımardım tabi bugün 73 lere tekrar tırmanmılş bulunuyrm bugün sabahta kötü bi başlangıç oldu börekle falan ama günüğn devamı güzel gelsin inş

kendi adıma diyem :) süperim canımcım neden bozdun diyetini neden neden :) barı oğlen ve akşam hafif bişeyler yede dengele diyetini arkadaşım

kendi adıma diyem :) süperim canımcım neden bozdun diyetini neden neden :) barı oğlen ve akşam hafif bişeyler yede dengele diyetini arkadaşım

haklısın canım çooooooooook pişman oldum ama iş işten geçti neyse dediğin gibi dengelerim inş yarında inş oruç tutarsam detoks olmuş olur inş cumaya 72 lerde devam ederiiiiiiiiim

sagol canim..iyi dileklerin icin.ama allah herseyin hayirlisini versin diyorum baska birsey diyemiyorum evlilik yildönümünü sabaha kadar aglayarak kutlamis biri olarak

o duyguyu cok iyi bilirim ..birzamanlar ben annemden zayiftim bekarligimda..ee normalide öyle aslinda..bir zaman sonra ben annemin iki kati falan oldum..gecen sene magazadan anneme birseyler bakarken kendimden uandim ve masum duygularla annemin giyindigi m beden kiyafetlere imrendim:)).bu sene insallah bende m giyecegim..bu 8 kiloyu verebilirsem tabi:)

kuzum ne oldu yine sanaaaaaaaaaa üzdün beni sabahtan

Kuzum ne oldu cezamı ağır geldi yoksa başka birimi

selam kizlar güne iyi baslamis ken benim de ailem annem ve babam morali mi cok bozdu.yillar dan beri yanima cagiriyorum.gelin nolur bir kere evimi gelin görün diyorum .bu sene iyi ce bastirdim.gelin diye yok .nasil cahil insan lar moralimi bozdular .ne isleri varmis burada .hep yalniz kaldim.cocukllarimi yalniz esim de var ama bir anne olmadi basim da hep kendi kendime yaptim ettim .evlen dim evleneli kendi ailemle uzagim .tek basin a kovboy .calis cabala kimseye yük olma .kimsenin ruhu duymasin .sen kendini bil sadece baska kimse seni bilmesin .yemin ederim artik biktim .uzun bir süre aramayi düsünmüyorum..

canım tabiki yaşadığın çok zor bazen insanlar anlayışsız oluyor ama olsun canım benim anne baba atsan atılmaz satsan satılmaz sabır et şimdi yardımcı olmasalarda bebekliğinde baktılar büyütüler canım anlamadığımı sanma inan iyi anlıyorum seni benim ailem bana her konuda destektır Allah şükür hata bir yengem var okadar iyiki abimin hanımı ama babam birtek para verebildi bize sevgisini veremedi küçükken daha cahilken ondan nefret ederdim ama öyle olmuyo Allah havale ediyorum deyip elinden gelen en iyi şekilde gene yap Allah senin iyiliklerini sabrini daima görüyo ki sen arkadaşım Allah şükür kimsenin desteği olmadan birçok şeyi başarmışsın Allah senin yardımcın zaten Allah en güzel yardır yardımcıdır ama kinlenme onlara gene ara gene sor sevginle öldür onları arkadaaaşşşım çok zor çok benim eşimin babası eşini aldatı üç çocuğunu eşimle beraber 4 çocuğunu eşimle annesine bıraktı aylarca ne aradı ne sordu ama benim eşim genede aradı sordu yardım eti lafını yeri geldi dedi ama elini ondan hiç çekmedi sen bıde bu açıdan düşün 3 çocuk bir anne bir eş genç yaşında bütün sorumluluk senin sırtında yaa arkadaşım boşverrr bu güzel ayların tadını çıkar bak üç aylarda geldi çatı :)

hep allah a havele ede ede bunca yil geldi gecti.insan zaman geliyo isyan ediyo .üzülüyo .kiriliyo .yani degisik psikoleji haline giriyo.sonucta insaniz napalim. bak benim ne demek istedigimi anlamissin .allah tan esim iyi bir insan zaman zaman kavgalar imiz oluyo .ama cok iyi biri si .babam benim cok iyi hep annemin basinin altinda cikiyo .ben biliyorum babamin üüstüne atiyo,öyle simdiki devirde yakin cevreme bakiyorum annesin evinde doguruyo kendine baktiriyo , her seyinle ilgileniyo .ben ner de yasadim .cok cok uzun hikaye .esini anlayabiliyorum .benim esimin babasi ayni sekil de aldatti .kendisi simdi baskasi n la evli .babasi bize gelirdi bir benimle sohbet ederdi . ogluna napiyon iyimisin .giderdi .sonra tamemen nikahina aldi kadini .bir sene bize ugramadi .neymis karisi kabullenilecekmis . esim iki sene sonrabenim zorumla gitti fakat öylesine konusuyo .maksat baba olsun basimiz da diye.yani cok zor ,insallah biz colugumuza cocugumuza hayirli oluruz .

aynen canım Allah bizim çoluğumuza çocuğumuza böyle şeyler yaptırmasın ben almayadan gelın geldım ınsan annesini babasını ailesini yanında istemezmi bizim evliliğimiz biraz sıkıntılı oldu benı vermek istediler ama ben diretim filan abim ve yengemle biraz kırgın kaldık ama evlendım her ihtiyacıma koştular herşeyım de yanımda oldular ben bile şaşırdım ben gik dedim yengem benim Allah herkeze böyle yenge versin abimi almanyadan yanıma yoladı ya bunu hangı yenge yapar oyle ıyıdırkı annem desen benım canım sıkıldı gel dedım kadın 65 yaşında tamam kızım dedı geldı ablalarım da hep destek oldular her hastalıgımda koştular insan canı yandıgında canından bırını cok arıyo Allah hepsınden razı olsun ben ailemin kıymetını bıraz evlenınce anladım oyle pişmanımkı sımdı keşke dıyorum daha ıı davransa ıdımde kalplerını kırmasa ıdım ama ıste dedıgın gıbı ınsan aılesını cok arıyo ama bazıları herkezın anne babası gıbı olmuyo ne yapcaksın bende kucuken Allahım ne sorulu bır aılem var dıyodum ama baktımkı herkezın aılesınde bır velı var kısmet ıste sımdı esımde bugun annenmı babanmı deseler gene babam derım dıyo yapcak bısey yok terk etı gıtı ama ıste onunda bır sebebı vardı her suc karsılıklıdır her ıyılıkte karşılıklıdır canım ya gel sen bana benım ablam ol ben senle ılgılenırım :))))))))) Allahım sabır versın ınsallah esın anlayıslı ımıs rabım bıyerden alır bıyerden verır dahada ıyı olsun esın ınsallah senı heeeppp sevsın sarsında kımsenın yoklugunu hısetme annenin bile ınsallah :) bi örnek daha geldi aklıma bir aile var çocukları losmı oldu kadının uc cocugu var en buyugu hasta ortanca hıperaktıf ucuncu down sendromu allahım bır gorsenız ne zor kayınvalıde desen hıc desteklerı yok kadının öz annesi o büyük çocukları ile ilgilenirken geri kalan 2 çocuğa bakıyodu ben evimi özledim diye 2 çocuğu bıraktı gıtı köyüne ya öz annesi ya torunlarını bakıcı eline biraktı hadı onu geçtım cocuğunun acı cektıgını evladı ıcın yandıgını gore gore nasıl gıdersın dımı ama gıtı neymıs bagı bahcesı evı esı varmıs vay arkadaş dedım ya işte bazı ınsanlar nasıl desem bılmıyom vicdanları el verıyor ne yapcan arkadaşım üzülme Allahtan büyük bir derdin yok inşallah sağlığın sıhatın yerınde Allah başka keder vermesin

selamlar
napıyosunuz iyisinizdir inşallah.ben kendimi tedavi etmekle meşgulüm.o yüzden uğrayamıyorum fazla.menülerim de saçma sapan olduğu için yazamıyorum toparlayıp ta.öğün atlıyorum filan.
duyumcum evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.ağlayarak geçirdim yazmışsın üzüldüm açıkcası.bugün daha iyi olduğunu umuyorum canım:))
kamilecim sen diyeti bozdum yazmışsın bugün toparlamışsındır inş.
iremcim sen de menünü baya düzeltmişsin bence sıkma canını.
başka kim vardıaycacım sen de annen ve babanla ilgili sıkıntı yaşamışsın canım.sen yanlarında olmalarını istemişsin ki en doğal hakkın bunu istemek.ama onların kafalarında kimbilir ne fikirler vardır veya senin onlara ihtiyacın oolduğunu düşünemiyorlardır.fazla üzerinde durma.onları olduğu gibi kabul et böylece fazla üzülmezsin:))
ben kaçıyorum yemek hazırladım sofra kurmam lazım eşimi ve oğluşumu doyurayım bi.

Herkese merhaba,

Topiğinizin konusu çok hitap etti bana birlikte kilo vermeye çalışırsak daha keyifli olur diye yazmak istedim. Üstelik te bugüne kadar kendimi bildiğim yaştan beri yani 55 ile 85 arasında isteğe bağlı gidip gelebildiğim için belki tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Önemli olan sonuç sonuçta şuanda şişmansın ne tecrübesi demeyin. Ben aldığım zamanlarda hep çok aşırı bozduğum için aldım. Kilo verme konusunda sıkıntı yok korumada sıkıntı e o da zaten kişiye bağlı.

Ya ters bir zamanda geldim ya da bu topik artık kendi arasından iyice samimileşmiş ve dışarıdan yepyeni birisini almak istemiyor. Neyse bakalım kısmet :)

canım öğlen 17:00 yazmışsın geç kalktığın için heralde bööle olmuş ama öğlen güzel yemiş olmana rağmen 1 saaat sonra ara ve ondan 1 saat sonra akşam yemeği çok sıkışık olmuş aralarını biraz açman lazım öğünlerin .....

duyummm noldu kuzum yine yaaaaa niye iyi geçmediiiii sen ağlama dayanamam ağlama gözbebeğim sana kıyamammmmmmmm

umuts tedavi sürecin zorluyo mu canımmm ? menüler konusuna gelince idare etmeye çalışıyorummm zorlanıyomuyum eveettttttt dişim ağrıyo zaten geçen hafta diş doktoruna gittim devlete 20liği hemen çektiler salıydı cuma dolguya gitttim dişimin kötü olduğunu hissediyodum gösterdim offf o ne olmuş ööle filan dediler 2-3 doktor gelip bakınca korktum bende diğer dişlere başlayamayız dedileer antibiyotik kullandım bugün gittim bi dolgu daha yapıldı hep bebek olursa hamileleikte emzirme dönmeinde gidecek nasıl olsa diye ertelemiştim şimdi başladım artıkkk diyet arası iii de oldu aslında canım bişey istemiş olsada 2 saat yememk yeme yasağı işime geldi ama şu uyuşuklukları hiç sevmiyorum yaaa saat bir buçukta işim bitti hala uyuşukluk varrrr

gulihannn aferin kısss maşalllah sana ne işler başarmışsın sen öyle:))

bugün akşam eşim nöbetçi okulda... kabak yemeyi hiççç sevmez şimdi aramış beni napıyosun dedi yemek yiycem dedim bak sen en iyisi bugün kendine kabak partisi verrr istediğini yap ye diyo amaç o varken yaparsam yemek zorunda kalacak kabaklar tükensinnn

yeni fark etim :) iyiz canım kendi adıma sen nasılsın diyetin nasıl geçiyor
ayy iim cnm ne olsun iki gndür geç kalkıyorum ama geç yattım içibeni rahtsız edn bir şey olmuyor 11 de kakıyorum 3 te yatıyorum..bir şekilde uyduryorum saatleri cnm ama akşm yemğini 8 den sonra asla yemiyorum..öbür türlü erkn kaktığımda ise 6 dan sonra yemyorum cnmm...senn nasıl gidyor diyet tatlımm
bu arada morelim bozuk halen adet olmdın gelen geçen soruyo annem fln...iyice morelim bozudu..adetm gelcekmiş gbide durmuyor neden se

hoşgeldin cnm bende yeniym burda bende diyet konusunda çok iim ama uygulma konusunda birz sorun yaşıyorum ..beyin resemen tok olduğum halde şöle ekmek arsıyap diyo.ama asla yemiyorum bende perşembe gnü baldım diyete 17 mayısda 85.6ydım 25 mayısı iple çekiyorum kaç kilo veridmi görmk için cnmm

Ya ters bir zamanda geldim ya da bu topik artık kendi arasından iyice samimileşmiş ve dışarıdan yepyeni birisini almak istemiyor. Neyse bakalım kısmet :)

bu ne alınganlık kısss accık bekleseydin 18:41 de mesaj yazmışsın sonra da 18:49 da sitem mesajını yazmışsınnn arada yazanda yok kaç aylıksın sen sööle bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…