80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy 2 kabak 2 yumurta nasıllll fazla geldiiiiii

aksam aksam iki yumurtaaaaaa amanın

bugunki menüm
sabah recel ekmek peynir domates yeşil biberiye cayı
ara yarım muz 2 kare çikolata yeşil çay
öğlen pırasa bır kase şehriyeli tavuk çorbası ıkı kasık bulgur
ara bıraz yoğurt 3 gallete
akşam 100 gr kıyma sote:) domates bıber salatalık 2 sarma
ara süt kiraz galette

2 litre su spor yok

Son düzenleme:
bu beklenen mucize bebiş demek haaa hayırlısıyla alırsın kucağına işalllah sağlıklaaa
ayy evet cnmm...bebk demek ...amin inşllh bebiş konsa göbişe sonrada hayırlısıyla alim kucama cnmmm
heh tarifini denicem cnm bende çok severm içine patlıcanda atıcam ohh tam mis gbi türlü oldu
ayyyy 2 kabak 2 yumurta nasıllll fazla geldiiiiii
nesii çokk muşşşş kızz heeyy allhhh
hoşgeldin canım aramıza

ay sağol canım

takma kafana ya bi doktora gitinmi ? benım diyette çok iyi geçiyo allah şükür

canım bende polistiover sendromu vr.. 27 aylık evliymm..kasımda hamilydm 6 haftalıkken düşük yaptımm..
sonra doktro bana adetnn 3. günü gel kısada olsa uzunda olsa geçte gelse dert etme dedi 2sini atltıkk 3.yü beklom işte adet olsam gtcem

evet bugün ki menümm

sirkelisu
sabah 11.00
domates peynir salatalık acıka açık çay 2 dilim ekmek
ara 14.00
bir bardak yoğurt 4 çilek
öğlen 16.30
1 kase çorba 4 yk prsa 4 yk patates yemeği salata
ara 18.30
1 bardak süt 3 çilek 2 erik 1 kayısı
akşam 20.30
1 kepçe çorba 4 yk pırsa
ilerleyen satlerde 1 bardak süt 1 yeşil elma yemeyi düşünüyorumm

ne oldu hayırdır inş.duyumcum kötü bişeymi var?
bosverelim dert var var olmasinada neresinden tutsak umutsuz

kuzum ne oldu yine sanaaaaaaaaaa üzdün beni sabahtan
aaah kamilecim malum seyler bilirsin..bizim sorunlarimiz bozuk plak gibi..durup durup basa sariyor...

Kuzum ne oldu cezamı ağır geldi yoksa başka birimi
ay sen bana ne zaman ceza verdin kiz?vallahi görmemisim..birdaha yazsana..simdi gecmise bakayim diicem ama gecmise dalinca cikamiyorum:)))baska biri olamaz.oldugu andaanladigim anda affetmem bitiririm.bunca derdini kahrini yürek evlat acisini bana cektiriyor birde baska kadin..yok yok tuzu biberide eksik olsun demi ama
aramizda hicbirsey daha iyi olamadi malesef..ama ben daha iyi daha güclü daha basariliyim hayata karsi:))

sevdim kiz konu basligini..SIKISIN benide alin araniza demisin ya cok sevimli bir baslangic yapmissin:) hooop hanimlar arkayi dörtleyelim..kayalim lütfeeeeeeen ...sende yeni gelipte selam verip birdaha gelmeyenlerden olmada

Ya ters bir zamanda geldim ya da bu topik artık kendi arasından iyice samimileşmiş ve dışarıdan yepyeni birisini almak istemiyor. Neyse bakalım kısmet :)

cok sevdigim bir sarkidir bu arada...dinledikce aglarim ....aglama derken iyi aglattin beni sagol oh be rahatladim..bir aylik limitimi doldurdum..bir ay heeeeec agltamazsiniz beni ona göre

bosver canim ya neresinden baslayabilirimki anlatmaya..uzuuun uzuuuun hikaye..biz önümüze bakalim...dietimize geyigimize..

duyumm evliik yılıdönm i geçmedi sanırım ne olduu..nasılsın şimdi iimisin cnmm
benim sevgili olamayan sevgili kocacigimin huyu batsin..o böyle özel günlerin icine ...yapmakta üstüne yoktur..gecen anneler gününde adam sen benim anammisinki anneler gününü kutlayayim dedi ..ne bir hediye ne bir cicek ne bir hos söz..hicbirsey...oysa ben onun cocuklarinin özelliklede ilk esinin sokaga cocukesirgene kurumuna attigi cocugunun annesiyim..onu sokaklara birakmadim esirgemekurumlarinda büyümesine vicadanim razi olmadi..bircok derdin sikintinin sorunun geleceginini bile bile o cocuga kapilarimi yüregimi kucagimi actim..ama insanin gözü kör olmayagörsüniste...her özel günde yüregimi acitti bu adam benim..söyle mutlulukla ne bir dogumgünüm ne anneler günü ne evlilik yildönümü...ne dogumum hamileligim bu adam hepsinde illede aglatti beni..ama bu defa agladigimi hissettirmedim ona..inatci kararli sert durdum karsisinda..o gitti ben haykira haykira agladim rahatladim....

benm akşam listemde doktorunkinde aynn böle yazo
1 kase az yağlı çorba
4-6 yk az yağlı susuz sebze
2 yk bulgur pilavı
bol salata yağsız tuzsuz bol limonlu
2 ince dilim ekmek
2 yumurta kdr et ızgara köfte(balık tavuk kırmızı et yumurta 4 yk kuru bakliyat 2 kk peynir)
doktr bunlrı yiyebilrssin demşti bana ama ben akşam yemeğini sebze ve çorbayla geçiriyorum

ayyy cnm benmm allh sabrını versin ne diim işte eşler krşılık beklendini frkında değil..krşılık dedğime bkma sadece bize sevgisini saygısını gösterse yetr...allhhh senn yüzüne gülsün cnm arkdşım benmm...sen o cocuğu almışsın rabbmde seni öyle korudu...anneler gnü çoğu adam aynı fikrde..sevgililer gününü biz sevgilimiyz artık dyp almazlar...ne bilim işte tuaf işler ama konuşup anlaşmıyorsanz...yazark anlaşmayı dene ...sen tüm düşüncelerini yaz bir kağıda ver ona okuusun cnmm..en iiisi budr tatlımm bennmm

ay canim ya iyiniyetli tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim ama benimki biraz odun..öyle hassasiyetlerden anlamaz..birak kagida dökmeyi adam mesaj yazip okumaz ayol..aksam aksam güldürdün beni sende gül insallah..

üzülme dice ama üzülür insan tabi öznurcum,sanki eniştemi anlatışsın kocanla,o da aynı... ablam da çok yıprandı ama artık o da çözümü takmamakta buldu,sen bana gereken değeri veriyorsan ben sana hiç vermem diyor artık,iyi de ediyor bak sende doğrusunu yapmışsın beklentilerini söyleyipte yüz göz olmaktansa muhatap bile olmamak daha iyi sanki...

yaaaaaa ağlatmayın beni yumurtalar midemdeeeeee
ağlam çicemm benm yaa..bişe olmaz 2 yumurtadan ben doymm kzı onla sen dyduna şükret
ay canim ya iyiniyetli tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim ama benimki biraz odun..öyle hassasiyetlerden anlamaz..birak kagida dökmeyi adam mesaj yazip okumaz ayol..aksam aksam güldürdün beni sende gül insallah..

ayyy cnm benmkide odun..ben anca öle fikrimi açbiliyom..benmki krı gibi küsr...ne mmkn konuşmk ..ben erkk o kdın sankii..neyse cnm her adm frklı allh yardımcın olsunn

ayy glceksenn gül yiterki cnmm

en iyisini yapmışsın canım hep böööle dik dur sen keşke ağlamasaydın ama rahatlaman iii olmuşşş

valla canim takmiyorum desem yalan ama takmiyormus gibi davraniyorum..bakalim hakkimda hayirlisi neyse o olur insallah..gecelim bu konulari...

en iyisini yapmışsın canım hep böööle dik dur sen keşke ağlamasaydın ama rahatlaman iii olmuşşş
ay iremcim bu adam bana bir hafta sitres yasatmadan duramiyor ya..birgün canima tak edecek ama sabirla bekliyorum o günü...normal kavgalarda aglamiyorum zaten ama sözkonusu kizim olunca dayanamiyorum iste..bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

hangisi 2numaralı kız mı yine taktığııı

hangisi 2numaralı kız mı yine taktığııı
maalesef canim ya..keske ailem yanimda olsaydi..o kadar ihtiyac duyuyorumki bazen...helede böyle zamanlarda..kendimi cok yalniz hissediyorum.mesela bu gün o kadar yalniz o kadar karamsar...cok ihtiyacim vardi birileriyle konusmaya..ama konusacak daha dogrusu beni tarafsiz dinleyip anlayacak kimsecikler yoktu..topladim kuzularimi carsiya gittim.hava cok sicakti ufaklik meydandaki havuzda oynadi biraz..cocuklar kütüphaneye gitti..adamin yüzünü görmemek icin oyalandimda oyalandim carsiya ama aksam olunca mecbur geldim gene canim evimin ze

hir zemberek havasini solumaya((( adam cins biz bahceye girer girmez basladi kiza söylenmeye..cocuklara catti durdu.. yaptigi haksiz davranislarin cocuklarda farkinda..özellikle kendi oglu bana dertleniyordu mutfakta:anne banam neden beyzaya hep kiziyor böyle davraniyor diye...cocuk bile frkinda bizim koca essek havalarda valla

ne alıp veremedii var bu kızla bende anlamadım wallla bak kaç km uzaktayım ben bile tahmin ediyorum artık sizi hiç tanımadan hem deee.... keşke çocuğu oğlan yerine kız olsaymış beyzayı daha ii anlarmış beray var ama o daha küçük olduğu için beyzanın hissettiklerini yaşadıklarını yaşadığını düşünemezzz böööle koca bi taş düşsün kocanın başına zarar vermesin ama aklını başına getirsin işallllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh:)))))

sabah:bir ekmek basi ve bir dilim ekmek,iki sahanda yumurta,bir dilim peynir
ögle:yarim tabak bulgur pilavi
ara:kizin pommesindan 6-7 tane
aksam:bir tabagin icinde 8-9 kasik bulgur pilavi vede yagsiz firinda pismis tuvuk eti..
2 litre kadar su..spor yok sadece carsiya yürüyerek gittim geldim.40 dak.sürmüstür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…