ayyyy 2 kabak 2 yumurta nasıllll fazla geldiiiiii
ayy evet cnmm...bebk demek ...amin inşllh bebiş konsa göbişe sonrada hayırlısıyla alim kucama cnmmmbu beklenen mucize bebiş demek haaa hayırlısıyla alırsın kucağına işalllah sağlıklaaa
heh tarifini denicem cnm bende çok severm içine patlıcanda atıcam ohh tam mis gbi türlü olduhoşgeldin canım.son zamanlardaki en atraksiyonlu girişi yaptın grubumuza:))
çok gelen oluyor da kalan pek az.
zaman zaman grubumuzda gevşemeler oluyor her zaman aynı yoğunlukta mesajlaşamayabiliyoruz.
kiloyu korumak en zoru.burada çoğunluğumuz kilo vermiş tekrar almış insanlarız.yalnız değilsin canım.
tedavi biraz zorlayacak gibi.ağrıların artmasına sebep oluyor biraz.
dişin için geçmiş olsun canım.
benim de yarın dişçi randevum var.uzun zamandır ihmal ettiğim dişler var.hazır evdeyken dişlerimi de halledeyim dedim.korkuyorum valla.ne çıkacak bakalım.dolgular da hava alıyor gibi.
tesadüf olmuş yarın ben de senin gibi dişimle uğraşıyor olucam.
ben de az önce patatesli ve kabaklı bir yemek yaptım türlü gibi.ben vereyim mi tarif sana:)) 2 patates-3 küçük kabak düdüklüye doğradım.üzerine 2 soğan ve 3 sarımsak-bol domates-2 biber-biraz kavrulmuş kıyma-tuz soğan ve az zeytinyağı gezdirdim.az da sıcak su ilave ederek düdüklüde 15-18 dk. gibi pişirdim.böyle türlüleri çok severim ben.çok güzel oldu.tavsiye ederim
senin ki değişikmiş.bak üstteki tarife belki biliyosundur ama ben yine de çok marifetliyim der gibi yazdımmmmmmmmmmm:))
nesii çokk muşşşş kızz heeyy allhhhayyyy 2 kabak 2 yumurta nasıllll fazla geldiiiiii
hoşgeldin canım aramıza
ay sağol canım
takma kafana ya bi doktora gitinmi ? benım diyette çok iyi geçiyo allah şükür
bosverelim dert var var olmasinada neresinden tutsak umutsuzne oldu hayırdır inş.duyumcum kötü bişeymi var?
aaah kamilecim malum seyler bilirsin..bizim sorunlarimiz bozuk plak gibi..durup durup basa sariyor...kuzum ne oldu yine sanaaaaaaaaaa üzdün beni sabahtan
ay sen bana ne zaman ceza verdin kiz?vallahi görmemisim..birdaha yazsana..simdi gecmise bakayim diicem ama gecmise dalinca cikamiyorum:)))baska biri olamaz.oldugu andaanladigim anda affetmem bitiririm.bunca derdini kahrini yürek evlat acisini bana cektiriyor birde baska kadin..yok yok tuzu biberide eksik olsun demi amaKuzum ne oldu cezamı ağır geldi yoksa başka birimi
aramizda hicbirsey daha iyi olamadi malesef..ama ben daha iyi daha güclü daha basariliyim hayata karsi:))selamlar
napıyosunuz iyisinizdir inşallah.ben kendimi tedavi etmekle meşgulüm.o yüzden uğrayamıyorum fazla.menülerim de saçma sapan olduğu için yazamıyorum toparlayıp ta.öğün atlıyorum filan.
duyumcum evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.ağlayarak geçirdim yazmışsın üzüldüm açıkcası.bugün daha iyi olduğunu umuyorum canım:))
kamilecim sen diyeti bozdum yazmışsın bugün toparlamışsındır inş.
iremcim sen de menünü baya düzeltmişsin bence sıkma canını.
başka kim vardıaycacım sen de annen ve babanla ilgili sıkıntı yaşamışsın canım.sen yanlarında olmalarını istemişsin ki en doğal hakkın bunu istemek.ama onların kafalarında kimbilir ne fikirler vardır veya senin onlara ihtiyacın oolduğunu düşünemiyorlardır.fazla üzerinde durma.onları olduğu gibi kabul et böylece fazla üzülmezsin:))
ben kaçıyorum yemek hazırladım sofra kurmam lazım eşimi ve oğluşumu doyurayım bi.
sevdim kiz konu basligini..SIKISIN benide alin araniza demisin ya cok sevimli bir baslangic yapmissin:) hooop hanimlar arkayi dörtleyelim..kayalim lütfeeeeeeen ...sende yeni gelipte selam verip birdaha gelmeyenlerden olmadaHerkese merhaba,
Topiğinizin konusu çok hitap etti bana birlikte kilo vermeye çalışırsak daha keyifli olur diye yazmak istedim. Üstelik te bugüne kadar kendimi bildiğim yaştan beri yani 55 ile 85 arasında isteğe bağlı gidip gelebildiğim için belki tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Önemli olan sonuç sonuçta şuanda şişmansın ne tecrübesi demeyin. Ben aldığım zamanlarda hep çok aşırı bozduğum için aldım. Kilo verme konusunda sıkıntı yok korumada sıkıntı e o da zaten kişiye bağlı.
Ya ters bir zamanda geldim ya da bu topik artık kendi arasından iyice samimileşmiş ve dışarıdan yepyeni birisini almak istemiyor. Neyse bakalım kısmet :)
cok sevdigim bir sarkidir bu arada...dinledikce aglarim ....aglama derken iyi aglattin beni sagol oh be rahatladim..bir aylik limitimi doldurdum..bir ay heeeeec agltamazsiniz beni ona görecanım öğlen 17:00 yazmışsın geç kalktığın için heralde bööle olmuş ama öğlen güzel yemiş olmana rağmen 1 saaat sonra ara ve ondan 1 saat sonra akşam yemeği çok sıkışık olmuş aralarını biraz açman lazım öğünlerin .....
duyummm noldu kuzum yine yaaaaa niye iyi geçmediiiii sen ağlama dayanamam ağlama gözbebeğim sana kıyamammmmmmmm
umuts tedavi sürecin zorluyo mu canımmm ? menüler konusuna gelince idare etmeye çalışıyorummm zorlanıyomuyum eveetttttttdişim ağrıyo zaten geçen hafta diş doktoruna gittim devlete 20liği hemen çektiler salıydı cuma dolguya gitttim dişimin kötü olduğunu hissediyodum gösterdim offf o ne olmuş ööle filan dediler 2-3 doktor gelip bakınca korktum bende diğer dişlere başlayamayız dedileer antibiyotik kullandım bugün gittim bi dolgu daha yapıldı hep bebek olursa hamileleikte emzirme dönmeinde gidecek nasıl olsa diye ertelemiştim şimdi başladım artıkkk diyet arası iii de oldu aslında canım bişey istemiş olsada 2 saat yememk yeme yasağı işime geldi ama şu uyuşuklukları hiç sevmiyorum yaaa saat bir buçukta işim bitti hala uyuşukluk varrrr
gulihannn aferin kısss maşalllah sana ne işler başarmışsın sen öyle:))
bugün akşam eşim nöbetçi okulda... kabak yemeyi hiççç sevmez şimdi aramış beni napıyosun dedi yemek yiycem dedim bak sen en iyisi bugün kendine kabak partisi verrr istediğini yap ye diyo amaç o varken yaparsam yemek zorunda kalacak kabaklar tükensinnn
bosver canim ya neresinden baslayabilirimki anlatmaya..uzuuun uzuuuun hikaye..biz önümüze bakalim...dietimize geyigimize..herkese iyi akşamlar kızlar,duyum uğraamış buraya merak ettim ne oldu umarım çok kötü bişey yoktur.yeni gelenler hoş geldi umarım uzun soluklu olur gelişleri zira hergün bir görünüp bir kaybolan oluyo bu ara topiğe:)benim regl deva ediyor,kahretsin ki hergün her dakika tartılma alışkanlığımdan vazgeçemiyorum bir türlü ,fazla çıkıncada canım sıkılıyor yanlış olduğunu bile bile,böyle saçma bir döngü içinde gidiyorum kaç gündür malesef
bugünkü menüe gelince;
sabah:1 dili ekmek,biraz labne,1 tavada az yağda pişiş yumurta,2 yeşil biber
ara:1 elma
öğle:6 yk patatesli,biberli kıymalı patates oturtma(yağlı biraz),1 kase yoğurt,1 dili ekmek
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam:hala yemedi acıkınca salata ve yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum
benim sevgili olamayan sevgili kocacigimin huyu batsin..o böyle özel günlerin icine ...yapmakta üstüne yoktur..gecen anneler gününde adam sen benim anammisinki anneler gününü kutlayayim dedi ..ne bir hediye ne bir cicek ne bir hos söz..hicbirsey...oysa ben onun cocuklarinin özelliklede ilk esinin sokaga cocukesirgene kurumuna attigi cocugunun annesiyim..onu sokaklara birakmadim esirgemekurumlarinda büyümesine vicadanim razi olmadi..bircok derdin sikintinin sorunun geleceginini bile bile o cocuga kapilarimi yüregimi kucagimi actim..ama insanin gözü kör olmayagörsüniste...her özel günde yüregimi acitti bu adam benim..söyle mutlulukla ne bir dogumgünüm ne anneler günü ne evlilik yildönümü...ne dogumum hamileligim bu adam hepsinde illede aglatti beni..ama bu defa agladigimi hissettirmedim ona..inatci kararli sert durdum karsisinda..o gitti ben haykira haykira agladim rahatladim....duyumm evliik yılıdönm i geçmedi sanırım ne olduu..nasılsın şimdi iimisin cnmm
benim sevgili olamayan sevgili kocacigimin huyu batsin..o böyle özel günlerin icine ...yapmakta üstüne yoktur..gecen anneler gününde adam sen benim anammisinki anneler gününü kutlayayim dedi ..ne bir hediye ne bir cicek ne bir hos söz..hicbirsey...oysa ben onun cocuklarinin özelliklede ilk esinin sokaga cocukesirgene kurumuna attigi cocugunun annesiyim..onu sokaklara birakmadim esirgemekurumlarinda büyümesine vicadanim razi olmadi..bircok derdin sikintinin sorunun geleceginini bile bile o cocuga kapilarimi yüregimi kucagimi actim..ama insanin gözü kör olmayagörsüniste...her özel günde yüregimi acitti bu adam benim..söyle mutlulukla ne bir dogumgünüm ne anneler günü ne evlilik yildönümü...ne dogumum hamileligim bu adam hepsinde illede aglatti beni..ama bu defa agladigimi hissettirmedim ona..inatci kararli sert durdum karsisinda..o gitti ben haykira haykira agladim rahatladim....
ayyy cnm benmm allh sabrını versin ne diim işte eşler krşılık beklendini frkında değil..krşılık dedğime bkma sadece bize sevgisini saygısını gösterse yetr...allhhh senn yüzüne gülsün cnm arkdşım benmm...sen o cocuğu almışsın rabbmde seni öyle korudu...anneler gnü çoğu adam aynı fikrde..sevgililer gününü biz sevgilimiyz artık dyp almazlar...ne bilim işte tuaf işler ama konuşup anlaşmıyorsanz...yazark anlaşmayı dene ...sen tüm düşüncelerini yaz bir kağıda ver ona okuusun cnmm..en iiisi budr tatlımm bennmm
benim sevgili olamayan sevgili kocacigimin huyu batsin..o böyle özel günlerin icine ...yapmakta üstüne yoktur..gecen anneler gününde adam sen benim anammisinki anneler gününü kutlayayim dedi ..ne bir hediye ne bir cicek ne bir hos söz..hicbirsey...oysa ben onun cocuklarinin özelliklede ilk esinin sokaga cocukesirgene kurumuna attigi cocugunun annesiyim..onu sokaklara birakmadim esirgemekurumlarinda büyümesine vicadanim razi olmadi..bircok derdin sikintinin sorunun geleceginini bile bile o cocuga kapilarimi yüregimi kucagimi actim..ama insanin gözü kör olmayagörsüniste...her özel günde yüregimi acitti bu adam benim..söyle mutlulukla ne bir dogumgünüm ne anneler günü ne evlilik yildönümü...ne dogumum hamileligim bu adam hepsinde illede aglatti beni..ama bu defa agladigimi hissettirmedim ona..inatci kararli sert durdum karsisinda..o gitti ben haykira haykira agladim rahatladim....
ağlam çicemm benm yaa..bişe olmaz 2 yumurtadan ben doymm kzı onla sen dyduna şükretyaaaaaa ağlatmayın beni yumurtalar midemdeeeeee
ay canim ya iyiniyetli tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim ama benimki biraz odun..öyle hassasiyetlerden anlamaz..birak kagida dökmeyi adam mesaj yazip okumaz ayol..aksam aksam güldürdün beni sende gül insallah..
valla canim takmiyorum desem yalan ama takmiyormus gibi davraniyorum..bakalim hakkimda hayirlisi neyse o olur insallah..gecelim bu konulari...üzülme dice ama üzülür insan tabi öznurcum,sanki eniştemi anlatışsın kocanla,o da aynı... ablam da çok yıprandı ama artık o da çözümü takmamakta buldu,sen bana gereken değeri veriyorsan ben sana hiç vermem diyor artık,iyi de ediyor bak sende doğrusunu yapmışsın beklentilerini söyleyipte yüz göz olmaktansa muhatap bile olmamak daha iyi sanki...
ay iremcim bu adam bana bir hafta sitres yasatmadan duramiyor ya..birgün canima tak edecek ama sabirla bekliyorum o günü...normal kavgalarda aglamiyorum zaten ama sözkonusu kizim olunca dayanamiyorum iste..bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler...en iyisini yapmışsın canım hep böööle dik dur sen keşke ağlamasaydın ama rahatlaman iii olmuşşş
hangisi 2numaralı kız mı yine taktığıııay iremcim bu adam bana bir hafta sitres yasatmadan duramiyor ya..birgün canima tak edecek ama sabirla bekliyorum o günü...normal kavgalarda aglamiyorum zaten ama sözkonusu kizim olunca dayanamiyorum iste..bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
maalesef canim ya..keske ailem yanimda olsaydi..o kadar ihtiyac duyuyorumki bazen...helede böyle zamanlarda..kendimi cok yalniz hissediyorum.mesela bu gün o kadar yalniz o kadar karamsar...cok ihtiyacim vardi birileriyle konusmaya..ama konusacak daha dogrusu beni tarafsiz dinleyip anlayacak kimsecikler yoktu..topladim kuzularimi carsiya gittim.hava cok sicakti ufaklik meydandaki havuzda oynadi biraz..cocuklar kütüphaneye gitti..adamin yüzünü görmemek icin oyalandimda oyalandim carsiya ama aksam olunca mecbur geldim gene canim evimin zehangisi 2numaralı kız mı yine taktığııı
maalesef canim ya..keske ailem yanimda olsaydi..o kadar ihtiyac duyuyorumki bazen...helede böyle zamanlarda..kendimi cok yalniz hissediyorum.mesela bu gün o kadar yalniz o kadar karamsar...cok ihtiyacim vardi birileriyle konusmaya..ama konusacak daha dogrusu beni tarafsiz dinleyip anlayacak kimsecikler yoktu..topladim kuzularimi carsiya gittim.hava cok sicakti ufaklik meydandaki havuzda oynadi biraz..cocuklar kütüphaneye gitti..adamin yüzünü görmemek icin oyalandimda oyalandim carsiya ama aksam olunca mecbur geldim gene canim evimin ze
hir zemberek havasini solumaya((( adam cins biz bahceye girer girmez basladi kiza söylenmeye..cocuklara catti durdu.. yaptigi haksiz davranislarin cocuklarda farkinda..özellikle kendi oglu bana dertleniyordu mutfakta:anne banam neden beyzaya hep kiziyor böyle davraniyor diye...cocuk bile frkinda bizim koca essek havalarda valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?