80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HOŞBULDUK TEŞEKKÜR EDERİM :) EVET YAAA HİÇ SORMA AÇ OLMAM GEREKMİYOR BENİM DE YEMEK YEMEK İÇİN OBEZ FALAN OLDUM HERHALDE BU SON YILLARDA DİYORUM. MESELA HİÇBİRŞEY YEMEK YEMEDEN OLMUYOR. Bİ DİZİ SEYRETCEM BİŞEY YEMEZSEM SEYRETTİĞİMDEN BİŞEY ANLAMIYORUM OKDAR YANİ.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN PEK KİMSE PERŞEMBE BAŞLAMAZ HEP PAZARTESİDİR YA. BEN DE DÜN BAŞLADIM UZUN ZAMANDAN SONRA. İNŞALLAH ALLAH EMEKLERİNİ ZAYİ ETMEZ. HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ SENİN VE BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIN. (BENİM DE TABİ :)

[hoşgeldin cnm bende yeniym burda bende diyet konusunda çok iim ama uygulma konusunda birz sorun yaşıyorum ..beyin resemen tok olduğum halde şöle ekmek arsıyap diyo.ama asla yemiyorum bende perşembe gnü baldım diyete 17 mayısda 85.6ydım 25 mayısı iple çekiyorum kaç kilo veridmi görmk için cnmm[/QUOTE]

ha aha aha ah :) çok güldürdün beni yaaa çok haklısın valla ben de güldüm kendi kendime. Hemen cevap bekliyorum. Yemeyip içmeyip benim sizi bulup ta yazmamı bekliyordunuz sanki. Yemeyip içmediğiniz doğru da ben pat diye birden çıkıverdim işte. :) Hayır şişmanım diye mi aralkarına almadılar dicem. Kiloyu seçtim de geldim :)

bu ne alınganlık kısss accık bekleseydin 18:41 de mesaj yazmışsın sonra da 18:49 da sitem mesajını yazmışsınnn arada yazanda yok kaç aylıksın sen sööle bakalımmmm

ayyy cnm evet bende sonradan frkettm geçe kalamsınlar dye..evet geç kalkıyorum bu hfta 10 .30 kalkıyorum yemeğe otrmm 11 buluyo...ama yatağa yatışım 3 oluyo cnmm..bende dikkt ediyorum cnm işte..ama akşam yemeği çok geçe kalamsın dye öyle yptım düün..hem öğün atlamıyım hemde akşamı br an önce yiym dedmm
ayyy benmde 20lik çok ağrıyor dayanbildim yere kdr gtmm lazımm...çürük allağa şükür yok ama bir dişim çk hava alıyor..çürmeye meillli.benmde bi gtmm lazım sanırımm...

benm eşimde hiçç mi hiç sevmez kabak...bende o yokken yapıyorum ya gececiyken yada 4 12 vrdiyasında hem o zorlnammış olo hem ben zevkle yiyorumm..sen nasıl yapıyorsun kabak yemeğini cnm

yaaa:)))) biz şimanlarııı almayızzz bööle aramızaaaa :)))) hoşgeldin canım azmin daimmmm olsunnn

ben topik kaptanı irem

madem geldin aramıza topikimizinnnn kurallarından bahsedeyim sana her akşam veya ertesi gün menü paylaşımı yapıyoruz arkadaşlarımızın menülerine bilgimiz dahilinde yorum yapıyoruzzz cuma günü bildirim günümüz 2 hafta bekledikten sonra yapılan bildirim listesine girmeye hak kazanıyoruzzzz

oo ben paztesi başlrsam kenslikle çrşmba son bulur..akılda btmesi geriyor diye düşünyorum..bende kararverm o gn başdlım..ipin ucu baya bir kaçıyordu çünkii..kolydı cipsti...abur cuburum çok vr benmm...tek otruşta dünyaları yermm
ama dem şeyda kendine gel ne oloz diye..sonra toprlndım..inşlhh gider kilocuklar

ayyy bende gldüm sonradan frketmmm hee..hiç cvp bklemeden hemn alınganlık yapmışın heheh

ben kabak yemeğini sevmiyorum daaaa soğanlı salçalı yumurtalı seviyorummm onu yapıcam şimdi az yağda 2 tane kabak var zaten peynirle gömerim ben onuuuu:))

herkese iyi akşamlar kızlar,duyum uğraamış buraya merak ettim ne oldu umarım çok kötü bişey yoktur.yeni gelenler hoş geldi umarım uzun soluklu olur gelişleri zira hergün bir görünüp bir kaybolan oluyo bu ara topiğe:)benim regl deva ediyor,kahretsin ki hergün her dakika tartılma alışkanlığımdan vazgeçemiyorum bir türlü ,fazla çıkıncada canım sıkılıyor yanlış olduğunu bile bile,böyle saçma bir döngü içinde gidiyorum kaç gündür malesef
bugünkü menüe gelince;
sabah:1 dili ekmek,biraz labne,1 tavada az yağda pişiş yumurta,2 yeşil biber
ara:1 elma
öğle:6 yk patatesli,biberli kıymalı patates oturtma(yağlı biraz),1 kase yoğurt,1 dili ekmek
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam:hala yemedi acıkınca salata ve yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum

bende hak kaznma şansı vrmı irem....her gn giremsemde ertesi günü çifter çifter listeyi verom ben ....2 hafta beklicez....hımm bu arada bizde baya bi kilo vermiş olcezzzoda gzll..en azından ilk girişimiz güzel olur...haftada bir tartılcaz ölemii cnmm..ayy kız ölede çok erken değilmi ben haftada 1 kilo verrsem ne ala bana oo bile çok yaaa

walla bende tartılmadan durmazdım sabah akşam öğle bilimum aralarda ama eşime pilini çıkarttırdım ama gel gör ki şimdi de hiç kilo vermedim diye canım sıkılıyo orda görüyodum en azındannn

evet canım özel durumlar dışında hergün menü paylaşmaya çalışıyoruz ama ilk girenler hızlı kilo verdikleri için ve de ceeeeeeee diyip giden arkadaş çok olduğu için hemen listeye almıyoruz 2 hafta en azından bağlılıkları ve kararlılıklarını kontrol ediyoruzzz

ben kabak yemeğini sevmiyorum daaaa soğanlı salçalı yumurtalı seviyorummm onu yapıcam şimdi az yağda 2 tane kabak var zaten peynirle gömerim ben onuuuu:))
ayyy ben otçulum eşim etçil ...
aa öle kabağı ilk kez dudydum yumurtalı tarif ver bakim kızzz
sağol cnmm benm kilolr gitmedikçe ya da sağ oldum taktirde burda daimi kişlerdenim ...
ayy cnm tartılma her zmn neden trtılıyosun adeete vücd ödem topluyorrr ztnn..
ben adet olmamktan yakınıyorum sen adet bitsin diyn ne hoşş
bu arda bence aralarda yoğurt süt ya da ayran grbndan tüketrsen daha ii olur...

ayyy en iisi cnm..bizmde gebelk topi vr bizde aynısını yaporuzz tatlımmm

bu arad benden size bir çay tarifi..miğdesi kuvvetli olana yalnızz...yemkelerden 1 saat sonra içiliyorr...muhteşem yağ yakıcı çay..bende aktrdan malzemelrimi alınca yapıcmm
1 bardak için

---1 çay kaşığı acı biber(isot ya da kapsikum )
her su badağı için 1 çay kaşığı biber yalnız
---1 cimdik biberiye
---1 diş dövülmüş sarımsak
hazırlanışı

bu malzemeleri hepsini 1 bardak suda 30 saniye kaynatın
4.5 dka demlenmesini beklyn
biraz ılındıktan sonra içine 1 dilim limon koyun
günde 2 kez yemklerden sonra 1 saat sonra içilmeli..idrar sökücü özelliği vardır
yağlanmayı azltır ve hyağ yakmını sağlar
hızlı kilo vermeye yardımcı olur
biraz içimi zor acı oldundan ama emin olunkii çok ii...sizde fark edrsiniz 1 hafta verdiniz kiloyla bu çayla daha ii kilo verrsizinz...su değilde daha çok yağ yakıyor

Ya ters bir zamanda geldim ya da bu topik artık kendi arasından iyice samimileşmiş ve dışarıdan yepyeni birisini almak istemiyor. Neyse bakalım kısmet :)
hoşgeldin canım.son zamanlardaki en atraksiyonlu girişi yaptın grubumuza:))
çok gelen oluyor da kalan pek az.
zaman zaman grubumuzda gevşemeler oluyor her zaman aynı yoğunlukta mesajlaşamayabiliyoruz.
kiloyu korumak en zoru.burada çoğunluğumuz kilo vermiş tekrar almış insanlarız.yalnız değilsin canım.

tedavi biraz zorlayacak gibi.ağrıların artmasına sebep oluyor biraz.
dişin için geçmiş olsun canım.
benim de yarın dişçi randevum var.uzun zamandır ihmal ettiğim dişler var.hazır evdeyken dişlerimi de halledeyim dedim.korkuyorum valla.ne çıkacak bakalım.dolgular da hava alıyor gibi.
tesadüf olmuş yarın ben de senin gibi dişimle uğraşıyor olucam.

ben de az önce patatesli ve kabaklı bir yemek yaptım türlü gibi.ben vereyim mi tarif sana:)) 2 patates-3 küçük kabak düdüklüye doğradım.üzerine 2 soğan ve 3 sarımsak-bol domates-2 biber-biraz kavrulmuş kıyma-tuz soğan ve az zeytinyağı gezdirdim.az da sıcak su ilave ederek düdüklüde 15-18 dk. gibi pişirdim.böyle türlüleri çok severim ben.çok güzel oldu.tavsiye ederim

senin ki değişikmiş.bak üstteki tarife belki biliyosundur ama ben yine de çok marifetliyim der gibi yazdımmmmmmmmmmm:))

ablan olurum tabi ki niye olmayayim .canim sagol .bir neb ze de olsun moral verdin bana .ben de almanya ya gelin geldim .tam tersi olmus .ben bekarkene ailenin kucügü oldugum icin biraz simartildim .hep o ilgiyi bekledim her yerde .ama malesef ailen in verdigi sevgiyi kimsecikler vermiyo . burda hep verici oldum. --------------------------+----+aman her neyse her kesin bir yasanmisi var bir hayat hikasi var.bunlar da ders almayi bilmek lazim sonucta.almanya nin neresin de kalmistin .

• menüm
  • sabah cornflakes .bir bardak süt
  • öglen ispanak .bir tabak karpuz belki daha fazla olmustur.
  • aksam türk kahvesi ,muz ve bir dondurma
  • 1,5 saat yürüyüs
  • üc bardak yesil cay

hoşgeldin canım aramıza

gulihannn aferin kısss maşalllah sana ne işler başarmışsın sen öyle:))

ay sağol canım

takma kafana ya bi doktora gitinmi ? benım diyette çok iyi geçiyo allah şükür

yola devam durmak yok boşver canım :) stuttgarta idim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…