bu ne alınganlık kısss accık bekleseydin 18:41 de mesaj yazmışsın sonra da 18:49 da sitem mesajını yazmışsınnn arada yazanda yok kaç aylıksın sen sööle bakalımmmm
canım öğlen 17:00 yazmışsın geç kalktığın için heralde bööle olmuş ama öğlen güzel yemiş olmana rağmen 1 saaat sonra ara ve ondan 1 saat sonra akşam yemeği çok sıkışık olmuş aralarını biraz açman lazım öğünlerin .....
duyummm noldu kuzum yine yaaaaa niye iyi geçmediiiii sen ağlama dayanamam ağlama gözbebeğim sana kıyamammmmmmmm
umuts tedavi sürecin zorluyo mu canımmm ? menüler konusuna gelince idare etmeye çalışıyorummm zorlanıyomuyum eveetttttttdişim ağrıyo zaten geçen hafta diş doktoruna gittim devlete 20liği hemen çektiler salıydı cuma dolguya gitttim dişimin kötü olduğunu hissediyodum gösterdim offf o ne olmuş ööle filan dediler 2-3 doktor gelip bakınca korktum bende diğer dişlere başlayamayız dedileer antibiyotik kullandım bugün gittim bi dolgu daha yapıldı hep bebek olursa hamileleikte emzirme dönmeinde gidecek nasıl olsa diye ertelemiştim şimdi başladım artıkkk diyet arası iii de oldu aslında canım bişey istemiş olsada 2 saat yememk yeme yasağı işime geldi ama şu uyuşuklukları hiç sevmiyorum yaaa saat bir buçukta işim bitti hala uyuşukluk varrrr
gulihannn aferin kısss maşalllah sana ne işler başarmışsın sen öyle:))
bugün akşam eşim nöbetçi okulda... kabak yemeyi hiççç sevmez şimdi aramış beni napıyosun dedi yemek yiycem dedim bak sen en iyisi bugün kendine kabak partisi verrr istediğini yap ye diyo amaç o varken yaparsam yemek zorunda kalacak kabaklar tükensinnn
ha aha aha ah :) çok güldürdün beni yaaa çok haklısın valla ben de güldüm kendi kendime. Hemen cevap bekliyorum. Yemeyip içmeyip benim sizi bulup ta yazmamı bekliyordunuz sanki. Yemeyip içmediğiniz doğru da ben pat diye birden çıkıverdim işte. :) Hayır şişmanım diye mi aralkarına almadılar dicem. Kiloyu seçtim de geldim :)
oo ben paztesi başlrsam kenslikle çrşmba son bulur..akılda btmesi geriyor diye düşünyorum..bende kararverm o gn başdlım..ipin ucu baya bir kaçıyordu çünkii..kolydı cipsti...abur cuburum çok vr benmm...tek otruşta dünyaları yermmHOŞBULDUK TEŞEKKÜR EDERİM :) EVET YAAA HİÇ SORMA AÇ OLMAM GEREKMİYOR BENİM DE YEMEK YEMEK İÇİN OBEZ FALAN OLDUM HERHALDE BU SON YILLARDA DİYORUM. MESELA HİÇBİRŞEY YEMEK YEMEDEN OLMUYOR. Bİ DİZİ SEYRETCEM BİŞEY YEMEZSEM SEYRETTİĞİMDEN BİŞEY ANLAMIYORUM OKDAR YANİ.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN PEK KİMSE PERŞEMBE BAŞLAMAZ HEP PAZARTESİDİR YA. BEN DE DÜN BAŞLADIM UZUN ZAMANDAN SONRA. İNŞALLAH ALLAH EMEKLERİNİ ZAYİ ETMEZ. HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ SENİN VE BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIN. (BENİM DE TABİ :)
ha aha aha ah :) çok güldürdün beni yaaa çok haklısın valla ben de güldüm kendi kendime. Hemen cevap bekliyorum. Yemeyip içmeyip benim sizi bulup ta yazmamı bekliyordunuz sanki. Yemeyip içmediğiniz doğru da ben pat diye birden çıkıverdim işte. :) Hayır şişmanım diye mi aralkarına almadılar dicem. Kiloyu seçtim de geldim :)
ayyy cnm evet bende sonradan frkettm geçe kalamsınlar dye..evet geç kalkıyorum bu hfta 10 .30 kalkıyorum yemeğe otrmm 11 buluyo...ama yatağa yatışım 3 oluyo cnmm..bende dikkt ediyorum cnm işte..ama akşam yemeği çok geçe kalamsın dye öyle yptım düün..hem öğün atlamıyım hemde akşamı br an önce yiym dedmm
ayyy benmde 20lik çok ağrıyor dayanbildim yere kdr gtmm lazımm...çürük allağa şükür yok ama bir dişim çk hava alıyor..çürmeye meillli.benmde bi gtmm lazım sanırımm...
benm eşimde hiçç mi hiç sevmez kabak...bende o yokken yapıyorum ya gececiyken yada 4 12 vrdiyasında hem o zorlnammış olo hem ben zevkle yiyorumm..sen nasıl yapıyorsun kabak yemeğini cnm
yaaa:)))) biz şimanlarııı almayızzz bööle aramızaaaa :)))) hoşgeldin canım azmin daimmmm olsunnn
ben topik kaptanı irem
madem geldin aramıza topikimizinnnn kurallarından bahsedeyim sana her akşam veya ertesi gün menü paylaşımı yapıyoruz arkadaşlarımızın menülerine bilgimiz dahilinde yorum yapıyoruzzz cuma günü bildirim günümüz 2 hafta bekledikten sonra yapılan bildirim listesine girmeye hak kazanıyoruzzzz
herkese iyi akşamlar kızlar,duyum uğraamış buraya merak ettim ne oldu umarım çok kötü bişey yoktur.yeni gelenler hoş geldi umarım uzun soluklu olur gelişleri zira hergün bir görünüp bir kaybolan oluyo bu ara topiğe:)benim regl deva ediyor,kahretsin ki hergün her dakika tartılma alışkanlığımdan vazgeçemiyorum bir türlü ,fazla çıkıncada canım sıkılıyor yanlış olduğunu bile bile,böyle saçma bir döngü içinde gidiyorum kaç gündür malesef
bugünkü menüe gelince;
sabah:1 dili ekmek,biraz labne,1 tavada az yağda pişiş yumurta,2 yeşil biber
ara:1 elma
öğle:6 yk patatesli,biberli kıymalı patates oturtma(yağlı biraz),1 kase yoğurt,1 dili ekmek
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam:hala yemedi acıkınca salata ve yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum
bende hak kaznma şansı vrmı irem....her gn giremsemde ertesi günü çifter çifter listeyi verom ben ....2 hafta beklicez....hımm bu arada bizde baya bi kilo vermiş olcezzz oda gzll..en azından ilk girişimiz güzel olur...haftada bir tartılcaz ölemii cnmm..ayy kız ölede çok erken değilmi ben haftada 1 kilo verrsem ne ala bana oo bile çok yaaa
ayyy ben otçulum eşim etçil ...ben kabak yemeğini sevmiyorum daaaa soğanlı salçalı yumurtalı seviyorummm onu yapıcam şimdi az yağda 2 tane kabak var zaten peynirle gömerim ben onuuuu:))
sağol cnmm benm kilolr gitmedikçe ya da sağ oldum taktirde burda daimi kişlerdenim ...herkese iyi akşamlar kızlar,duyum uğraamış buraya merak ettim ne oldu umarım çok kötü bişey yoktur.yeni gelenler hoş geldi umarım uzun soluklu olur gelişleri zira hergün bir görünüp bir kaybolan oluyo bu ara topiğe:)benim regl deva ediyor,kahretsin ki hergün her dakika tartılma alışkanlığımdan vazgeçemiyorum bir türlü ,fazla çıkıncada canım sıkılıyor yanlış olduğunu bile bile,böyle saçma bir döngü içinde gidiyorum kaç gündür malesef
bugünkü menüe gelince;
sabah:1 dili ekmek,biraz labne,1 tavada az yağda pişiş yumurta,2 yeşil biber
ara:1 elma
öğle:6 yk patatesli,biberli kıymalı patates oturtma(yağlı biraz),1 kase yoğurt,1 dili ekmek
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam:hala yemedi acıkınca salata ve yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum
evet canım özel durumlar dışında hergün menü paylaşmaya çalışıyoruz ama ilk girenler hızlı kilo verdikleri için ve de ceeeeeeee diyip giden arkadaş çok olduğu için hemen listeye almıyoruz 2 hafta en azından bağlılıkları ve kararlılıklarını kontrol ediyoruzzz
ayyy en iisi cnm..bizmde gebelk topi vr bizde aynısını yaporuzz tatlımmm
Herkese merhaba,
Topiğinizin konusu çok hitap etti bana birlikte kilo vermeye çalışırsak daha keyifli olur diye yazmak istedim. Üstelik te bugüne kadar kendimi bildiğim yaştan beri yani 55 ile 85 arasında isteğe bağlı gidip gelebildiğim için belki tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Önemli olan sonuç sonuçta şuanda şişmansın ne tecrübesi demeyin. Ben aldığım zamanlarda hep çok aşırı bozduğum için aldım. Kilo verme konusunda sıkıntı yok korumada sıkıntı e o da zaten kişiye bağlı.
hoşgeldin canım.son zamanlardaki en atraksiyonlu girişi yaptın grubumuza:))Ya ters bir zamanda geldim ya da bu topik artık kendi arasından iyice samimileşmiş ve dışarıdan yepyeni birisini almak istemiyor. Neyse bakalım kısmet :)
tedavi biraz zorlayacak gibi.ağrıların artmasına sebep oluyor biraz.canım öğlen 17:00 yazmışsın geç kalktığın için heralde bööle olmuş ama öğlen güzel yemiş olmana rağmen 1 saaat sonra ara ve ondan 1 saat sonra akşam yemeği çok sıkışık olmuş aralarını biraz açman lazım öğünlerin .....
duyummm noldu kuzum yine yaaaaa niye iyi geçmediiiii sen ağlama dayanamam ağlama gözbebeğim sana kıyamammmmmmmm
umuts tedavi sürecin zorluyo mu canımmm ? menüler konusuna gelince idare etmeye çalışıyorummm zorlanıyomuyum eveetttttttdişim ağrıyo zaten geçen hafta diş doktoruna gittim devlete 20liği hemen çektiler salıydı cuma dolguya gitttim dişimin kötü olduğunu hissediyodum gösterdim offf o ne olmuş ööle filan dediler 2-3 doktor gelip bakınca korktum bende diğer dişlere başlayamayız dedileer antibiyotik kullandım bugün gittim bi dolgu daha yapıldı hep bebek olursa hamileleikte emzirme dönmeinde gidecek nasıl olsa diye ertelemiştim şimdi başladım artıkkk diyet arası iii de oldu aslında canım bişey istemiş olsada 2 saat yememk yeme yasağı işime geldi ama şu uyuşuklukları hiç sevmiyorum yaaa saat bir buçukta işim bitti hala uyuşukluk varrrr
bugün akşam eşim nöbetçi okulda... kabak yemeyi hiççç sevmez şimdi aramış beni napıyosun dedi yemek yiycem dedim bak sen en iyisi bugün kendine kabak partisi verrr istediğini yap ye diyo amaç o varken yaparsam yemek zorunda kalacak kabaklar tükensinnn
ben de az önce patatesli ve kabaklı bir yemek yaptım türlü gibi.ben vereyim mi tarif sana:)) 2 patates-3 küçük kabak düdüklüye doğradım.üzerine 2 soğan ve 3 sarımsak-bol domates-2 biber-biraz kavrulmuş kıyma-tuz soğan ve az zeytinyağı gezdirdim.az da sıcak su ilave ederek düdüklüde 15-18 dk. gibi pişirdim.böyle türlüleri çok severim ben.çok güzel oldu.tavsiye ederimayyy cnm evet bende sonradan frkettm geçe kalamsınlar dye..evet geç kalkıyorum bu hfta 10 .30 kalkıyorum yemeğe otrmm 11 buluyo...ama yatağa yatışım 3 oluyo cnmm..bende dikkt ediyorum cnm işte..ama akşam yemeği çok geçe kalamsın dye öyle yptım düün..hem öğün atlamıyım hemde akşamı br an önce yiym dedmm
ayyy benmde 20lik çok ağrıyor dayanbildim yere kdr gtmm lazımm...çürük allağa şükür yok ama bir dişim çk hava alıyor..çürmeye meillli.benmde bi gtmm lazım sanırımm...
benm eşimde hiçç mi hiç sevmez kabak...bende o yokken yapıyorum ya gececiyken yada 4 12 vrdiyasında hem o zorlnammış olo hem ben zevkle yiyorumm..sen nasıl yapıyorsun kabak yemeğini cnm
senin ki değişikmiş.bak üstteki tarife belki biliyosundur ama ben yine de çok marifetliyim der gibi yazdımmmmmmmmmmm:))ben kabak yemeğini sevmiyorum daaaa soğanlı salçalı yumurtalı seviyorummm onu yapıcam şimdi az yağda 2 tane kabak var zaten peynirle gömerim ben onuuuu:))
aynen canım Allah bizim çoluğumuza çocuğumuza böyle şeyler yaptırmasın ben almayadan gelın geldım ınsan annesini babasını ailesini yanında istemezmi bizim evliliğimiz biraz sıkıntılı oldu benı vermek istediler ama ben diretim filan abim ve yengemle biraz kırgın kaldık ama evlendım her ihtiyacıma koştular herşeyım de yanımda oldular ben bile şaşırdım ben gik dedim yengem benim Allah herkeze böyle yenge versin abimi almanyadan yanıma yoladı ya bunu hangı yenge yapar oyle ıyıdırkı annem desen benım canım sıkıldı gel dedım kadın 65 yaşında tamam kızım dedı geldı ablalarım da hep destek oldular her hastalıgımda koştular insan canı yandıgında canından bırını cok arıyo Allah hepsınden razı olsun ben ailemin kıymetını bıraz evlenınce anladım oyle pişmanımkı sımdı keşke dıyorum daha ıı davransa ıdımde kalplerını kırmasa ıdım ama ıste dedıgın gıbı ınsan aılesını cok arıyo ama bazıları herkezın anne babası gıbı olmuyo ne yapcaksın bende kucuken Allahım ne sorulu bır aılem var dıyodum ama baktımkı herkezın aılesınde bır velı varkısmet ıste sımdı esımde bugun annenmı babanmı deseler gene babam derım dıyo yapcak bısey yok terk etı gıtı ama ıste onunda bır sebebı vardı her suc karsılıklıdır her ıyılıkte karşılıklıdır canım ya gel sen bana benım ablam ol ben senle ılgılenırım :))))))))) Allahım sabır versın ınsallah esın anlayıslı ımıs rabım bıyerden alır bıyerden verır dahada ıyı olsun esın ınsallah senı heeeppp sevsın sarsında kımsenın yoklugunu hısetme annenin bile ınsallah :) bi örnek daha geldi aklıma bir aile var çocukları losmı oldu kadının uc cocugu var en buyugu hasta ortanca hıperaktıf ucuncu down sendromu allahım bır gorsenız ne zor kayınvalıde desen hıc desteklerı yok kadının öz annesi o büyük çocukları ile ilgilenirken geri kalan 2 çocuğa bakıyodu ben evimi özledim diye 2 çocuğu bıraktı gıtı köyüne ya öz annesi ya torunlarını bakıcı eline biraktı hadı onu geçtım cocuğunun acı cektıgını evladı ıcın yandıgını gore gore nasıl gıdersın dımı ama gıtı neymıs bagı bahcesı evı esı varmıs vay arkadaş dedım ya işte bazı ınsanlar nasıl desem bılmıyom vicdanları el verıyor ne yapcan arkadaşım üzülme Allahtan büyük bir derdin yok inşallah sağlığın sıhatın yerınde Allah başka keder vermesin
Herkese merhaba,
Topiğinizin konusu çok hitap etti bana birlikte kilo vermeye çalışırsak daha keyifli olur diye yazmak istedim. Üstelik te bugüne kadar kendimi bildiğim yaştan beri yani 55 ile 85 arasında isteğe bağlı gidip gelebildiğim için belki tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Önemli olan sonuç sonuçta şuanda şişmansın ne tecrübesi demeyin. Ben aldığım zamanlarda hep çok aşırı bozduğum için aldım. Kilo verme konusunda sıkıntı yok korumada sıkıntı e o da zaten kişiye bağlı.
ayy iim cnm ne olsun iki gndür geç kalkıyorum ama geç yattım içibeni rahtsız edn bir şey olmuyor 11 de kakıyorum 3 te yatıyorum..bir şekilde uyduryorum saatleri cnm ama akşm yemğini 8 den sonra asla yemiyorum..öbür türlü erkn kaktığımda ise 6 dan sonra yemyorum cnmm...senn nasıl gidyor diyet tatlımm
bu arada morelim bozuk halen adet olmdın gelen geçen soruyo annem fln...iyice morelim bozudu..adetm gelcekmiş gbide durmuyor neden se
yola devam durmak yok boşver canım :) stuttgarta idim benablan olurum tabi ki niye olmayayim .canim sagol .bir neb ze de olsun moral verdin bana .ben de almanya ya gelin geldim .tam tersi olmus .ben bekarkene ailenin kucügü oldugum icin biraz simartildim .hep o ilgiyi bekledim her yerde .ama malesef ailen in verdigi sevgiyi kimsecikler vermiyo . burda hep verici oldum. --------------------------+----+aman her neyse her kesin bir yasanmisi var bir hayat hikasi var.bunlar da ders almayi bilmek lazim sonucta.almanya nin neresin de kalmistin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?