80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya biz zaferi kazancaz ki insallah öle olcak
yada midemiz bizi epey küfredecek, bunlari ictin benide mahvettin kiloda veremedin die :))9

ben de elma sirkesi bal ve su karışımını içiyorum..ama kesinlikle tavsiye ederim..bu aralar unuttuğum çok oluyor ama...birara denemek için 1 hafta bıraktım..o hafta kilo vermedim..ertesi hafta başladım ve o hafta 1,5 kg gitti..hatta 2 di sanırım..
tadı da fena değil..

ooo bizim kızlar gece kuşu olmuş...yavaş yavaş gelmeye başladınız kızlar..ama ben dayanamıycam galiba..gözlerim gitti...size iyi sohbetler...iyi geceler...öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan

bende içiyorum elma sirkesi su karışımını ama bal katmıyorum içemedim ballı
ilk hafta wc cıkamadım bırakacaktım ama burd aokudum ilk başda olabiliyomuş devam et dediler bende bırakmadım her gece bi bardak içiyorum

aaa gece gece ne çok kişi varrr...bir ben değilim gece kuşu! slmmm kıslarrrr!
Şimdi herkes uyur gerçi..

günaydinnnnnnnnnnnn
acilisi ben yapiyim :)

elayy ablammm günaydinnnnnnn
nasilsin cnmcmmm

ıyıyım canım geÇmıŞımı okudum geldım

ya aylın bebegten haber varmı Çok merak edıyorum geÇen gÜn kızmıŞtı bızı bırakmıŞ olmasın sakınn ((

İyİyİm canım geÇmİŞİmİ okudum geldİm

ya aylİn bebegten haber varmı Çok merak edİyorum geÇen gÜn kızmıŞtı bİzİ bırakmıŞ olmasın sakınn ((

hayirdir insallah, niye kizdi ki? yok yahu birakmaz, kova burcuu oo benim gibi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…