iyi günde o koca tasin hayalini bile yapsam yüregim aci dolarda bu gün hayali bile hos geldi valla.ay agzindan bal damliyor...onun akli basina sadece onu terkettigim zaman geliyor oda sadece 1-2 ay sürüyor maalesefne alıp veremedii var bu kızla bende anlamadım wallla bak kaç km uzaktayım ben bile tahmin ediyorum artık sizi hiç tanımadan hem deee.... keşke çocuğu oğlan yerine kız olsaymış beyzayı daha ii anlarmış beray var ama o daha küçük olduğu için beyzanın hissettiklerini yaşadıklarını yaşadığını düşünemezzz böööle koca bi taş düşsün kocanın başına zarar vermesin ama aklını başına getirsin işallllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh:)))))
sabah:bir ekmek basi ve bir dilim ekmek,iki sahanda yumurta,bir dilim peynir
ögle:yarim tabak bulgur pilavi
ara:kizin pommesindan 6-7 tane
aksam:bir tabagin icinde 8-9 kasik bulgur pilavi vede yagsiz firinda pismis tuvuk eti..
2 litre kadar su..spor yok sadece carsiya yürüyerek gittim geldim.40 dak.sürmüstür.
sagol canim benim ama ben rabbimden sabir dilemeyede korkar oldum..ben sabir diledikce allahta verdi cok sükür ama sabri verdikce sabir gerektirecek SIKINTILARI dahada cok verdiöznurum çok üzüldüm insan kendine yapılınca değilde evlatlarına yapılınca daha çok koyuyo canım Rabbim sana bol sabır versin
güzel menü bence pomme ne onu bilemedim
güzel menü bence pomme ne onu bilemedim
yani devrancim mangalda pirzola kulaga hos geliyor ama alti tane yemissim cazayida haketmissin..simdi 10 kere yarin yediklerime dikkat edecegime söz veriyorum etmezsem selülitlerim cogalsin diye yazacaksin..onunuda altalta bir mesaja yazabilirsin..findikta cok yüksek kalorili ama erken saatte olmasi ve icerigi acisindan faydali olmasini göz önüne alarak affediyorumŞimdik olmadı hiç sebze yok cezayı hakettinmi acaba dur bi ben menumu yazayim da
Sabah 1 dilim ekmek peynir domates salatalik
Ara 1 avuc findik
Ara 1 küçük kase sütlü tatli sonrasinda migdem kötü oldu ve çikardım
Aksam 6 tane mangalda pirzola patlican salatasi domates salatasi yarim bardak gazoz
Ara karpuz
3 litre su temizlik yaptim oda spor olsun cezayi hak ettimmi:18::18:
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bi SIKICI konulari kapatiyoruz muhabbete basliyoruz..
kizlar muhtesem yüzyilin fragmanini izledinizmi..herhalde sülümanin anasi gidiyor öte dünyaya..
ayyy izlemedim dur bulursam izliyimmmm
ay coook güzel olmus..güldürdün beni valla.allahta seni güldürsün..Yarın yediklerime çok dikkat edicem etmezsem selülitlerim çoğalsın
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selulitlerim çoğalsın daha ne kadar çoğalacaksa
Yarin yediklerime dikkat edicem mi acaba etmezsem selulitlerim çoğalsin töbe
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim çogalsın
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selulitlerim çogalmasin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem en azindan yiyecek güzel bi seyler olsun
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim çogalsin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim çogalsin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selulitlerim çogalsin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim cogalsinda selülit ne ki bende yok anam söz yazmayi unuttum toptan yazsam olarmi:18::18:
iki fragman var.ikisinede bak..zaten valide iki bölüm daha oynuyormus..sözlesmesi bitiyormus ondan sonra..demeki kesin öldürecekler hatunu...aslinda tarih kaynaklarinda saraydan atilacak baska sarayda ömür dolduracak diyorlardi ama demekki anlasma burayakadarmis...gülagada cikmis dizidenkız fragmanda ööle bişey yok hürremin nigarı öğrendiği var:44:
anaaam bu mahidevran sülümana havlet icin hatun gönderiyor kiz...sülümanda onlarin tartismalarini dinliyor balkondan...
ay iremcim diziyi burada bir topik var oradan izle..gülmekten karnina agrilar girer..diziyi iki saatte izliyorum..onlari ertesi gün 3 saatte okuyor..cok tatlilar ya bir yorumlari var anlataamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?