80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öznurum çok üzüldüm insan kendine yapılınca değilde evlatlarına yapılınca daha çok koyuyo canım Rabbim sana bol sabır versin

iyi günde o koca tasin hayalini bile yapsam yüregim aci dolarda bu gün hayali bile hos geldi valla.ay agzindan bal damliyor...onun akli basina sadece onu terkettigim zaman geliyor oda sadece 1-2 ay sürüyor maalesef ama ben allahin öte dünyadadadegil bu dünyada bu yaptigi haksizliklarin bedelini ona fizil fitil ödetecegine inaniyorum..birgün bu kizin ellerine vicdanina sevgisine muhtac kalacak..o zaman acaba hatirlayacakmi bu günleri....hangi öksüzün yetimin hakki yerde kalmiski buda kalsin demi ama

güzel menü bence pomme ne onu bilemedim

öznurum çok üzüldüm insan kendine yapılınca değilde evlatlarına yapılınca daha çok koyuyo canım Rabbim sana bol sabır versin
sagol canim benim ama ben rabbimden sabir dilemeyede korkar oldum..ben sabir diledikce allahta verdi cok sükür ama sabri verdikce sabir gerektirecek SIKINTILARI dahada cok verdi

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bi SIKICI konulari kapatiyoruz muhabbete basliyoruz..
kizlar muhtesem yüzyilin fragmanini izledinizmi..herhalde sülümanin anasi gidiyor öte dünyaya..

Şimdik olmadı hiç sebze yok cezayı hakettinmi acaba dur bi ben menumu yazayim da

Sabah 1 dilim ekmek peynir domates salatalik
Ara 1 avuc findik
Ara 1 küçük kase sütlü tatli sonrasinda migdem kötü oldu ve çikardım
Aksam 6 tane mangalda pirzola patlican salatasi domates salatasi yarim bardak gazoz
Ara karpuz
3 litre su temizlik yaptim oda spor olsun cezayi hak ettimmi:18::18:

yani devrancim mangalda pirzola kulaga hos geliyor ama alti tane yemissim cazayida haketmissin..simdi 10 kere yarin yediklerime dikkat edecegime söz veriyorum etmezsem selülitlerim cogalsin diye yazacaksin..onunuda altalta bir mesaja yazabilirsin..findikta cok yüksek kalorili ama erken saatte olmasi ve icerigi acisindan faydali olmasini göz önüne alarak affediyorum

ii akşamlar kızlar bugunki menüm
oruçlu oldugum için aksam iftar yemeğim
KÜÇÜK PORSİYON TAZE FASULYE,3 KASIK PİLAV SALATA
KIRMIZI MEYVELİ MEYVE SUYU 1 BARDAK
BI KASE CORBA

1 LT SU 1.5 Saat spor
yatmadan önce yeşil cayyyy

.......................................

Son düzenleme:
Yarın yediklerime çok dikkat edicem etmezsem selülitlerim çoğalsın
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selulitlerim çoğalsın daha ne kadar çoğalacaksa
Yarin yediklerime dikkat edicem mi acaba etmezsem selulitlerim çoğalsin töbe
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim çogalsın
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selulitlerim çogalmasin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem en azindan yiyecek güzel bi seyler olsun
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim çogalsin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim çogalsin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selulitlerim çogalsin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim cogalsinda selülit ne ki bende yok anam söz yazmayi unuttum toptan yazsam olarmi:18::18:

ayyy izlemedim dur bulursam izliyimmmm

anaaam bu mahidevran sülümana havlet icin hatun gönderiyor kiz...sülümanda onlarin tartismalarini dinliyor balkondan...
ay iremcim diziyi burada bir topik var oradan izle..gülmekten karnina agrilar girer..diziyi iki saatte izliyorum..onlari ertesi gün 3 saatte okuyor..cok tatlilar ya bir yorumlari var anlataamam:)

ay coook güzel olmus..güldürdün beni valla.allahta seni güldürsün..

sabah 2 dilim ekmek 1 domates 1 dilim peynir
ara 1 lokma poğaca
öğlen 3 adet kuşbaşı (güveçten aldım) 5 kaşık pilav 1 dilim ekmek
ara 1 adet diyet bisküvi
2. ara 2 adet diyet bisküvi
akşam 2 yumurta ile yapılmış kabak 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
ara 3 çilek

kız fragmanda ööle bişey yok hürremin nigarı öğrendiği var:44:
iki fragman var.ikisinede bak..zaten valide iki bölüm daha oynuyormus..sözlesmesi bitiyormus ondan sonra..demeki kesin öldürecekler hatunu...aslinda tarih kaynaklarinda saraydan atilacak baska sarayda ömür dolduracak diyorlardi ama demekki anlasma burayakadarmis...gülagada cikmis diziden

selamlar bugünkü menüm

sabah
iki dilim tahıllı ekmek
bi haşlanmış yumurta
domates salatalık
labne

ara
üç dört tane form bisküvi

ara
üç tane form bisküvi

öğle
bi lavaş arası kaşardan tost dürüm
vişneli soda
ara yok

akşam
sebzeli starbucks sandviç
bi tane kepekli poça
soda

ara yok

40 dk yürüyüş 1 saat yüzme sauna buhar banyosu mekik falan baya bişi yaptım bugün

sen geçen hafta sölemiştin hakket .... yarın tekrar sölede okuyum orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…