anam bu günden baslatmislar kaynatmaya:))sen geçen hafta sölemiştin hakket .... yarın tekrar sölede okuyum orayı
ay coook güzel olmus..güldürdün beni valla.allahta seni güldürsün..
Bugün 400gr vermişim, 85,6 kg :)
canim internetten bak bence..cok cesitli tarifler var..ama balk deyince benim yaptiim ilk sey sarmisak soymaktir:) olmazsa olmazlardan biridir balik harcindaBende bu irade varken daha çok güleriz canımbu arada sardalya balıgı nasil pisirilir eşim almış ben daha önce hiç pişirmedim
iyiyim canim ya..ben don lastigi gibiyim..bazen acilar beni cekistirir iki yanimdan..gerilirim gerilirim ama kopmamgünaydın günaydın millet
dün giremedim akşam baya muhabbet etmişsiniz
öznurcum nasılsın bugün kız üzüldüm ama sen konunun üzerinde durma atlatmaya çalış alıştık bunlarla böyle yaşamaya ama benimki kulağına kurşun iyi bu günlerde darısı senin başına
ben sülümanı falan izleyemyrm benim kız hiiiiiiiç boş bırakmıyo boyuna konuşuyoruz anneyi seviyonmuuuuuuuuuuu eebeeeeeeet babayı seviyonmu ebbbeeeeeeeeeet deyip dururyoruz valla beni at gibi koşturuyo akşamları ama neden zayıflamıyrm bilmemki o harekete
neysem ben bugün gidiyrm canlar pazara kadar yokum gelince görüşürüz inş pazar akşama kalmadan gelirsem bildirime yetişmeye çalışıcam
mucizemm bu verdiğin tarifi gerçekten işe yarıyormu denesek acı olması bana mantıklı geldi acı vücudu ısıttğı için yağ yakıyo olması mantıklı
yaaa:)))) biz şimanlarııı almayızzz bööle aramızaaaa :)))) hoşgeldin canım azmin daimmmm olsunnn
ben topik kaptanı irem
madem geldin aramıza topikimizinnnn kurallarından bahsedeyim sana her akşam veya ertesi gün menü paylaşımı yapıyoruz arkadaşlarımızın menülerine bilgimiz dahilinde yorum yapıyoruzzz cuma günü bildirim günümüz 2 hafta bekledikten sonra yapılan bildirim listesine girmeye hak kazanıyoruzzzz
dur kaptanimizin yerine ben yapayim sana aciklamayi:) her cuma bildirim günü.eskiden pazar sabahiydi ama cumaya aldik...yeni gelenler iki hafta boyunca hergün bildirim yapiyor ve ondan sonra listeye aliniyor..kilo versende vermesende ilk iki haftadan sonra listeye giriyorsun.3 gün üstüste diet listeni yazmazsan o hafta listeye giremiyorsun..yani bu demek oluyorki buraya düzenli gelip diet listeni yazman gerek...yanliz 2 haftayi dldurdugunda kaptanimiza sesleni ver 2 haftam doldu listeye girme zamanim diye..aralarda unutulabilirsin:)) benim gibi cok konus kendini unutturmaHOŞBULDUK CANIM. HAYDİ BAKALIM KAPTANNN BİZİ Bİ HALE YOLA KOY HADİ SANA EMANETİZ ETİM SİZİN KEMİĞİM BENİM.
Yani herkes kafasına göre istediği diyeti yapıyor herhalde anladığım kadarı ile sonra da yazıyoruz. Şu cuma bildirim günü derken kilo mu bildircez cumadan cumaya.
2 hafta buraya düzenli girip yediklerini yazanlar mı listeye girmeye hak kazanıyor. Yoksa o tv'deki yarışmalar gibi kilo verenler mi ? Biraz bu konuyu açarsan ben de aman yanlış yapmayım.
oo ben paztesi başlrsam kenslikle çrşmba son bulur..akılda btmesi geriyor diye düşünyorum..bende kararverm o gn başdlım..ipin ucu baya bir kaçıyordu çünkii..kolydı cipsti...abur cuburum çok vr benmm...tek otruşta dünyaları yermm
ama dem şeyda kendine gel ne oloz diye..sonra toprlndım..inşlhh gider kilocuklar
ayyy bende gldüm sonradan frketmmm hee..hiç cvp bklemeden hemn alınganlık yapmışın heheh
bu beklenen mucize bebiş demek haaa hayırlısıyla alırsın kucağına işalllah sağlıklaaa
sende çizelgeni bizimki gibi yapsana canım kilonda belli olmuş olur
hoşgeldin canım.son zamanlardaki en atraksiyonlu girişi yaptın grubumuza:))
çok gelen oluyor da kalan pek az.
zaman zaman grubumuzda gevşemeler oluyor her zaman aynı yoğunlukta mesajlaşamayabiliyoruz.
kiloyu korumak en zoru.burada çoğunluğumuz kilo vermiş tekrar almış insanlarız.yalnız değilsin canım.
hoşgeldin canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?