80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın günaydın millet
dün giremedim akşam baya muhabbet etmişsiniz
öznurcum nasılsın bugün kız üzüldüm ama sen konunun üzerinde durma atlatmaya çalış alıştık bunlarla böyle yaşamaya ama benimki kulağına kurşun iyi bu günlerde darısı senin başına

ben sülümanı falan izleyemyrm benim kız hiiiiiiiç boş bırakmıyo boyuna konuşuyoruz anneyi seviyonmuuuuuuuuuuu eebeeeeeeet babayı seviyonmu ebbbeeeeeeeeeet deyip dururyoruz valla beni at gibi koşturuyo akşamları ama neden zayıflamıyrm bilmemki o harekete

neysem ben bugün gidiyrm canlar pazara kadar yokum gelince görüşürüz inş pazar akşama kalmadan gelirsem bildirime yetişmeye çalışıcam

mucizemm bu verdiğin tarifi gerçekten işe yarıyormu denesek acı olması bana mantıklı geldi acı vücudu ısıttğı için yağ yakıyo olması mantıklı

Bende bu irade varken daha çok güleriz canım bu arada sardalya balıgı nasil pisirilir eşim almış ben daha önce hiç pişirmedim
canim internetten bak bence..cok cesitli tarifler var..ama balk deyince benim yaptiim ilk sey sarmisak soymaktir:) olmazsa olmazlardan biridir balik harcinda

iyiyim canim ya..ben don lastigi gibiyim..bazen acilar beni cekistirir iki yanimdan..gerilirim gerilirim ama kopmam dikkat et kacirma yoklugunda...ben buraya girmedigim zaman biraz kaciriyorum onu farkettim..

HOŞBULDUK CANIM. HAYDİ BAKALIM KAPTANNN BİZİ Bİ HALE YOLA KOY HADİ SANA EMANETİZ ETİM SİZİN KEMİĞİM BENİM.

Yani herkes kafasına göre istediği diyeti yapıyor herhalde anladığım kadarı ile sonra da yazıyoruz. Şu cuma bildirim günü derken kilo mu bildircez cumadan cumaya.

2 hafta buraya düzenli girip yediklerini yazanlar mı listeye girmeye hak kazanıyor. Yoksa o tv'deki yarışmalar gibi kilo verenler mi ? Biraz bu konuyu açarsan ben de aman yanlış yapmayım.

dur kaptanimizin yerine ben yapayim sana aciklamayi:) her cuma bildirim günü.eskiden pazar sabahiydi ama cumaya aldik...yeni gelenler iki hafta boyunca hergün bildirim yapiyor ve ondan sonra listeye aliniyor..kilo versende vermesende ilk iki haftadan sonra listeye giriyorsun.3 gün üstüste diet listeni yazmazsan o hafta listeye giremiyorsun..yani bu demek oluyorki buraya düzenli gelip diet listeni yazman gerek...yanliz 2 haftayi dldurdugunda kaptanimiza sesleni ver 2 haftam doldu listeye girme zamanim diye..aralarda unutulabilirsin:)) benim gibi cok konus kendini unutturma

kızlar nasılsınız ben dünkü menümü yazıyım dün oructum geceden 2 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir yedim

iftara 3 tabak dolousu yogurtlu kesme corma ve salata 1 haşlanmış yumurta yedim

Son düzenleme:
:) sen de benim gibisin demek ki bi yemeye başladın mı dibini görene kadar. :) Neyse çok kararlı gördüm ben hepinizi maşallah. Ben de öyleyim bu sefer. Şeytana uymak yok :)

umut gecmiş olsun neyin tedavisini görüyosun orayı anlayamadım ALLAHIM şifa versin canım

kamile gezmeleremi gidiyosun ALLAH yolunu acık etsin

duyum boşver erkeklerin yaptıklarını cok fazla kafaya takmamak lazım bugun muhtesem yuzyıl var onu unutmıyalım

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SICAK KARŞILAMANIZ İÇİN SAĞOLUN VAROLUN. YANLIZ OLMADIĞIMI BİLMEK GERÇEKTEN GÜZEL.

:) teşekkür ederim. Yok yok kaybolanlardan olmam artık anca beraber kanca beraber vercez bu kiloları. Çevremizde büyük bir ihtimal aman o verir yine geri alır hepsini yine diye düşünen ler varsa hadi onlara inat :)

[QUOTE=sevdim kiz konu basligini..SIKISIN benide alin araniza demisin ya cok sevimli bir baslangic yapmissin:) hooop hanimlar arkayi dörtleyelim..kayalim lütfeeeeeeen ...sende yeni gelipte selam verip birdaha gelmeyenlerden olmada

nasılsınız hanımlar geeeeennneeee zayıflamışım bugun tartıldım ya tutamıyorum kendimi hersabah ilk işim tartılmak oluyor ama verdiğimide görünce çook seviniyorum yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…