Küsüratları yazamıyorum, yapcam ama
nasılsınız hanımlar geeeeennneeee zayıflamışım bugun tartıldımya tutamıyorum kendimi hersabah ilk işim tartılmak oluyor ama verdiğimide görünce çook seviniyorum yav
iyiyiz canlar..ben de her sabah tartiliyorum benim de eksi de..ama bugün yorgunluk var üzerimde biraz dan uyuyacagim. öödem de var galiba bende .hangi cayi kullansam acaba.dünden beri yesil cay iciyom ama faydasi olmadi ..
duyumcu gum evlilik yildönümleri ,dogum günleri ,anneler günlerini esime bir hafta önceden bildirrimm.ona göre hediye mi de beklerim diyerekten .ilk seneler de esim hep unuturdu .ben hazirlanirdi yemekler pastalar .tabi sonu hüsran olurdu .simdi pesin pesin söylüyorummm.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz
nasılsınız hanımlar geeeeennneeee zayıflamışım bugun tartıldımya tutamıyorum kendimi hersabah ilk işim tartılmak oluyor ama verdiğimide görünce çook seviniyorum yav
:)))))))))))) şimdi bunu okuyunca fark etimki dün nişan yıldönümüz imiş:)))))))))) hiç aklıma gelmdi hahahha 31 mayıs ta evlilik yıldonumuz aamaaa hıçbırsey yapmayı dusunmuyorumodusunsuuuunnnn dımı çokta takmıyorum ılk baslarda nasıl uzuluyordum sonra amaaaannn dedım hepsı aynı bunların
umut gecmiş olsun neyin tedavisini görüyosun orayı anlayamadım ALLAHIM şifa versin canım
kamile gezmeleremi gidiyosun ALLAH yolunu acık etsin
duyum boşver erkeklerin yaptıklarını cok fazla kafaya takmamak lazım bugun muhtesem yuzyıl var onu unutmıyalım
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
tebrik ederim ben de 1.5 kilo vermişim ona bile sevindim. Haydi inşallah devam :)
kızlar nasılsınız ben dünkü menümü yazıyım dün oructum geceden 2 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir yedim
iftara 3 tabak dolousu yogurtlu kesme corma ve salata 1 haşlanmış yumurta yedim
1.5 kiloya bile nedemek delimisin sen millet 100 gr bile seviniyor bu çok önemli canım benım tabiki sevinmelisin
:) sağol. Ben buarada 5 günde 5 kilo adında hafiften sağlıksız bir diyet yapıyorum 5 günlük diyetin 3. günündeyim. 2 gün kaldı. bununla verdim işte 1.5. Pek tavsiye etmiyorum. Senelerdir sadece çok mecbur kalınca çok acil durumlarda yapıyorum. ne yediğimizi yazcaktık ya ben dün sadece süt ürünleri :
SABAH biraz eski kaşar
ÖĞLEN: yoğurt
AKŞAM: beyaz peynir bolca ve krem peynir 1 üçgen
yedim.
Bugün de et günü:
SABAH: Biraz salam (çünkü eti içim almaz sabah sabah)
ÖĞLEN: Yağsız diyet ton balığı tuzlu limonlu
AKŞAM: Tavuk göğüs ( 2 parça) yiyeceğim
Efenim bilgilerinize sunarım.
Yorum yapılıyormuş ya benim şu yaptığım ŞOK diyetin bi akıllı uslu yorumu zaten olmaz olamaz. Bana ALLAH KURTARSIN deyin :)E şim şehirdışında diye arada gizlice yapayım dedim. Bi de uzun zamandır şehirdışında olan annem dönecek. Bana rejim yapıyorsun dimi diyip duruyodu çok üzülüyor durumuma vermiş beklerken aylar sonra bir de almış göreceği için üzülüp girdim bu diyete. Artık daha sonra bu bitince daha İNSANİ sizinkiler gibi bir diyet yapacağım. Hastanenin verdiği bir liste vardı onu yapmıştım daha önce 2 kere onu yaparı herhalde yine günde 5-6 öğün falan. Ayda 6-7 veriyorum ben onunla en az. Bir de pek aç kalınmıyor.
canım ya çok tehlikeli yaptığın ya sen bir kan testi vs vs tetkiklerini yaptırdınmı çünkü kiloveremiyorsan ilaki sebebi vardır canım ya çok üzülüyorum böyle veremiyorum dediklerinde bende bir ara çok uğraştım ama kendimi kandırdım çünkü diyetin dışında bundan bişey olmaz deyip yediğim okadar şey vardıkı anlatamam çünkü canım diyet yapmak zayıflamak istemiyordu asker gibi zorla yapıyordum ama şimdi ise hani şu kafada bitcek önce dedikleri şey varya o azim o kafama yerleşti şuan önüme dünyaları koysan yemem çünkü artık istemıyorum bu şişmanlıktan bıktım zayıf insanlara bakıp imrenmekten bıktım valla canım bi tektiklerini yaptır kendine eziyet etme ya
bosverelim dert var var olmasinada neresinden tutsak umutsuz
aaah kamilecim malum seyler bilirsin..bizim sorunlarimiz bozuk plak gibi..durup durup basa sariyor...
ay sen bana ne zaman ceza verdin kiz?vallahi görmemisim..birdaha yazsana..simdi gecmise bakayim diicem ama gecmise dalinca cikamiyorum:)))baska biri olamaz.oldugu andaanladigim anda affetmem bitiririm.bunca derdini kahrini yürek evlat acisini bana cektiriyor birde baska kadin..yok yok tuzu biberide eksik olsun demi ama
aramizda hicbirsey daha iyi olamadi malesef..ama ben daha iyi daha güclü daha basariliyim hayata karsi:))
sevdim kiz konu basligini..SIKISIN benide alin araniza demisin ya cok sevimli bir baslangic yapmissin:) hooop hanimlar arkayi dörtleyelim..kayalim lütfeeeeeeen ...sende yeni gelipte selam verip birdaha gelmeyenlerden olmada
cok sevdigim bir sarkidir bu arada...dinledikce aglarim ....aglama derken iyi aglattin beni sagol oh be rahatladim..bir aylik limitimi doldurdum..bir ay heeeeec agltamazsiniz beni ona göre
bosver canim ya neresinden baslayabilirimki anlatmaya..uzuuun uzuuuun hikaye..biz önümüze bakalim...dietimize geyigimize..
sen yavrun için üzülüyorsun yıldönümü filan bahane.çok zor bi durum gerçekten.Allah tez zamanda bir çözüm kapısı göstersin eşine de akıl fikir versin diyecem affına sığınarak.evlatlar arasında bu derece ayrım yapması vicdana sığmıyor tabi.yine de daha iyi olmanı temenni ederim.biliyomusun öznurcum sen hep gözümün önüne bir masa etrafında çocuklarıyla gülüş çığrış yemek yiyen kalabalık ve şen şakrak bir aile gibi canlanıyorsun.her zaman böyle olun inş.maalesef canim ya..keske ailem yanimda olsaydi..o kadar ihtiyac duyuyorumki bazen...helede böyle zamanlarda..kendimi cok yalniz hissediyorum.mesela bu gün o kadar yalniz o kadar karamsar...cok ihtiyacim vardi birileriyle konusmaya..ama konusacak daha dogrusu beni tarafsiz dinleyip anlayacak kimsecikler yoktu..topladim kuzularimi carsiya gittim.hava cok sicakti ufaklik meydandaki havuzda oynadi biraz..cocuklar kütüphaneye gitti..adamin yüzünü görmemek icin oyalandimda oyalandim carsiya ama aksam olunca mecbur geldim gene canim evimin ze
hir zemberek havasini solumaya((( adam cins biz bahceye girer girmez basladi kiza söylenmeye..cocuklara catti durdu.. yaptigi haksiz davranislarin cocuklarda farkinda..özellikle kendi oglu bana dertleniyordu mutfakta:anne banam neden beyzaya hep kiziyor böyle davraniyor diye...cocuk bile frkinda bizim koca essek havalarda valla
çok güzel yaaaaaaaaaaa:))Yarın yediklerime çok dikkat edicem etmezsem selülitlerim çoğalsın
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selulitlerim çoğalsın daha ne kadar çoğalacaksa
Yarin yediklerime dikkat edicem mi acaba etmezsem selulitlerim çoğalsin töbe
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim çogalsın
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selulitlerim çogalmasin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem en azindan yiyecek güzel bi seyler olsun
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim çogalsin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim çogalsin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selulitlerim çogalsin
Yarin yediklerime dikkat edicem etmezsem selülitlerim cogalsinda selülit ne ki bende yok anam söz yazmayi unuttum toptan yazsam olarmi:18::18:
sağol canım.bel fıtığım var da fizik tedaviye gidiyorum.bugün de çürük dişlere el ataraktan diş tedavisine başladım.kendimi bakıma aldım bir nevi:))umut gecmiş olsun neyin tedavisini görüyosun orayı anlayamadım ALLAHIM şifa versin canım
kamile gezmeleremi gidiyosun ALLAH yolunu acık etsin
duyum boşver erkeklerin yaptıklarını cok fazla kafaya takmamak lazım bugun muhtesem yuzyıl var onu unutmıyalım
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
tebrikler canım.valla ben de hergün tartılıyorum.refleks oldu artık sabah tartıya otomatik çıkıyorum:))aslında iyi değil deniliyor ama ben kendimi ancak böyle kontrol edebiliyorum napalım kilo veriyomuyuz veremiyomuyuz ona bakalım sonuçta o önemli:))nasılsınız hanımlar geeeeennneeee zayıflamışım bugun tartıldımya tutamıyorum kendimi hersabah ilk işim tartılmak oluyor ama verdiğimide görünce çook seviniyorum yav
yorum yapmaya gerek yok.zaten bilincindesin zararlarının.daha önce de yaptım demişsin ya bu diyetten sonraki günler aşırı yeme isteği oldu mu hiç merak ettim.verdiğin kiloyu koruyabildin mi hemen sonraki günlerde.:) sağol. Ben buarada 5 günde 5 kilo adında hafiften sağlıksız bir diyet yapıyorum 5 günlük diyetin 3. günündeyim. 2 gün kaldı. bununla verdim işte 1.5. Pek tavsiye etmiyorum. Senelerdir sadece çok mecbur kalınca çok acil durumlarda yapıyorum. ne yediğimizi yazcaktık ya ben dün sadece süt ürünleri :
SABAH biraz eski kaşar
ÖĞLEN: yoğurt
AKŞAM: beyaz peynir bolca ve krem peynir 1 üçgen
yedim.
Bugün de et günü:
SABAH: Biraz salam (çünkü eti içim almaz sabah sabah)
ÖĞLEN: Yağsız diyet ton balığı tuzlu limonlu
AKŞAM: Tavuk göğüs ( 2 parça) yiyeceğim
Efenim bilgilerinize sunarım.
Yorum yapılıyormuş ya benim şu yaptığım ŞOK diyetin bi akıllı uslu yorumu zaten olmaz olamaz. Bana ALLAH KURTARSIN deyin :)E şim şehirdışında diye arada gizlice yapayım dedim. Bi de uzun zamandır şehirdışında olan annem dönecek. Bana rejim yapıyorsun dimi diyip duruyodu çok üzülüyor durumuma vermiş beklerken aylar sonra bir de almış göreceği için üzülüp girdim bu diyete. Artık daha sonra bu bitince daha İNSANİ sizinkiler gibi bir diyet yapacağım. Hastanenin verdiği bir liste vardı onu yapmıştım daha önce 2 kere onu yaparı herhalde yine günde 5-6 öğün falan. Ayda 6-7 veriyorum ben onunla en az. Bir de pek aç kalınmıyor.
kızlar meraba bende 7 ve 3 yaşlarında iki cadı annesiyimEvlenirken 50 kg idim 8 senede tam 32 kilo aldım dün diyetisyene gittim bugün diyetimin 1. Günündeyim hadi bakalım bana şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?