80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız hanımlar geeeeennneeee zayıflamışım bugun tartıldım ya tutamıyorum kendimi hersabah ilk işim tartılmak oluyor ama verdiğimide görünce çook seviniyorum yav

iyiyiz canlar..ben de her sabah tartiliyorum benim de eksi de..ama bugün yorgunluk var üzerimde biraz dan uyuyacagim. öödem de var galiba bende .hangi cayi kullansam acaba.dünden beri yesil cay iciyom ama faydasi olmadi ..

iyiyiz canlar..ben de her sabah tartiliyorum benim de eksi de..ama bugün yorgunluk var üzerimde biraz dan uyuyacagim. öödem de var galiba bende .hangi cayi kullansam acaba.dünden beri yesil cay iciyom ama faydasi olmadi ..

ohhhh ne güzel :))) mate çayı biberiye çayı birde maydonoz suyu çok güzel ödem atırıyor:)

duyumcu gum evlilik yildönümleri ,dogum günleri ,anneler günlerini esime bir hafta önceden bildirrimm.ona göre hediye mi de beklerim diyerekten .ilk seneler de esim hep unuturdu .ben hazirlanirdi yemekler pastalar .tabi sonu hüsran olurdu .simdi pesin pesin söylüyorummm.

:)))))))))))) şimdi bunu okuyunca fark etimki dün nişan yıldönümüz imiş:)))))))))) hiç aklıma gelmdi hahahha 31 mayıs ta evlilik yıldonumuz aamaaa hıçbırsey yapmayı dusunmuyorum odusunsuuuunnnn dımı çokta takmıyorum ılk baslarda nasıl uzuluyordum sonra amaaaannn dedım hepsı aynı bunların

İlk 3 yıl bakışma yok efendim ilk tanışma yıldönümümüz ilk yazışmamız ilk falanca yere gittiğimiz günün ertesi günü kutlaması nişandı söz dü istemeye gelmeydi herşey kutlanıyo. Sonra sadece evlilik yıldönümü :) normaldir.

hoşbulduk canım sağolasın. Ben de tanımaya anlamaya çalışıyorum işten fırsat bulup ta aşağıdaki bütün iyi dileklerine herkes için katılıyorum ne de güzek özet geçmişsin ağzına sağlık.

Allah kabul etsin canım ikisi birarada hem oruç hem diyet zor olmuştur. 2 kat sevaba girdi tutan arkadaşlar vallahi. Allah kolaylıklar versin.

kızlar nasılsınız ben dünkü menümü yazıyım dün oructum geceden 2 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir yedim

iftara 3 tabak dolousu yogurtlu kesme corma ve salata 1 haşlanmış yumurta yedim

:) sağol. Ben buarada 5 günde 5 kilo adında hafiften sağlıksız bir diyet yapıyorum 5 günlük diyetin 3. günündeyim. 2 gün kaldı. bununla verdim işte 1.5. Pek tavsiye etmiyorum. Senelerdir sadece çok mecbur kalınca çok acil durumlarda yapıyorum. ne yediğimizi yazcaktık ya ben dün sadece süt ürünleri :

SABAH biraz eski kaşar

ÖĞLEN: yoğurt

AKŞAM: beyaz peynir bolca ve krem peynir 1 üçgen

yedim.

Bugün de et günü:

SABAH: Biraz salam (çünkü eti içim almaz sabah sabah)

ÖĞLEN: Yağsız diyet ton balığı tuzlu limonlu

AKŞAM: Tavuk göğüs ( 2 parça) yiyeceğim

Efenim bilgilerinize sunarım.

Yorum yapılıyormuş ya benim şu yaptığım ŞOK diyetin bi akıllı uslu yorumu zaten olmaz olamaz. Bana ALLAH KURTARSIN deyin :)E şim şehirdışında diye arada gizlice yapayım dedim. Bi de uzun zamandır şehirdışında olan annem dönecek. Bana rejim yapıyorsun dimi diyip duruyodu çok üzülüyor durumuma vermiş beklerken aylar sonra bir de almış göreceği için üzülüp girdim bu diyete. Artık daha sonra bu bitince daha İNSANİ sizinkiler gibi bir diyet yapacağım. Hastanenin verdiği bir liste vardı onu yapmıştım daha önce 2 kere onu yaparı herhalde yine günde 5-6 öğün falan. Ayda 6-7 veriyorum ben onunla en az. Bir de pek aç kalınmıyor.

1.5 kiloya bile nedemek delimisin sen millet 100 gr bile seviniyor bu çok önemli canım benım tabiki sevinmelisin

canım ya çok tehlikeli yaptığın ya sen bir kan testi vs vs tetkiklerini yaptırdınmı çünkü kiloveremiyorsan ilaki sebebi vardır canım ya çok üzülüyorum böyle veremiyorum dediklerinde bende bir ara çok uğraştım ama kendimi kandırdım çünkü diyetin dışında bundan bişey olmaz deyip yediğim okadar şey vardıkı anlatamam çünkü canım diyet yapmak zayıflamak istemiyordu asker gibi zorla yapıyordum ama şimdi ise hani şu kafada bitcek önce dedikleri şey varya o azim o kafama yerleşti şuan önüme dünyaları koysan yemem çünkü artık istemıyorum bu şişmanlıktan bıktım zayıf insanlara bakıp imrenmekten bıktım valla canım bi tektiklerini yaptır kendine eziyet etme ya

Yok hayatım yaaaa yapınca veriyorum vücudum metanetli çıktı valla metobolizmanın içine edemedim daha :) yakın zamanda yaptırdık tahliller falan bu yemeye iyi kollestrol falan. Tiroidler falan da normal çıktı. Yani yiyince alıyorum yemeyince veriyorum herşey normal de. Dikkat etmiyorum ben hiç ne zamandır. Onun için böyle zor durumlarda kaldım. Çok sağol canım beni düşündüğün için. Zaten bir daha şok diyet falan yapmam Allah'ın izni ile.

Maşallah sana yaaaaa. Zihniyetim değişti diyosun helal olsun sana. Darısı başıma.

sen yavrun için üzülüyorsun yıldönümü filan bahane.çok zor bi durum gerçekten.Allah tez zamanda bir çözüm kapısı göstersin eşine de akıl fikir versin diyecem affına sığınarak.evlatlar arasında bu derece ayrım yapması vicdana sığmıyor tabi.yine de daha iyi olmanı temenni ederim.biliyomusun öznurcum sen hep gözümün önüne bir masa etrafında çocuklarıyla gülüş çığrış yemek yiyen kalabalık ve şen şakrak bir aile gibi canlanıyorsun.her zaman böyle olun inş.
çok güzel yaaaaaaaaaaa:))

sağol canım.bel fıtığım var da fizik tedaviye gidiyorum.bugün de çürük dişlere el ataraktan diş tedavisine başladım.kendimi bakıma aldım bir nevi:))
nasılsınız hanımlar geeeeennneeee zayıflamışım bugun tartıldım ya tutamıyorum kendimi hersabah ilk işim tartılmak oluyor ama verdiğimide görünce çook seviniyorum yav
tebrikler canım.valla ben de hergün tartılıyorum.refleks oldu artık sabah tartıya otomatik çıkıyorum:))aslında iyi değil deniliyor ama ben kendimi ancak böyle kontrol edebiliyorum napalım kilo veriyomuyuz veremiyomuyuz ona bakalım sonuçta o önemli:))

yorum yapmaya gerek yok.zaten bilincindesin zararlarının.daha önce de yaptım demişsin ya bu diyetten sonraki günler aşırı yeme isteği oldu mu hiç merak ettim.verdiğin kiloyu koruyabildin mi hemen sonraki günlerde.

Canım tabi 5 günlük şok diyet kötü çıkar çıkmaz dünyaları yiyesin geliyor. Onu tavsiye etmiyorum. Ama diğer o hastanenin verdiği çok güzel. 1 ayda 7 kilo az mı her yaptığımda öyle verdim. İstersen paylaşabilirim. Diyetisyen verdi yani mantıklı akıllı uslu birşey. Yine ona başlıcam işte inşallah. Hem evde olan şeyler var listede. Kendini rejimde hissettirtmiyor. Etrafına üzüntü olunmuyor.

Kızlar meraba bende 7 ve 3 yaşlarında iki cadı annesiyim Evlenirken 50 kg idim 8 senede tam 32 kilo aldım dün diyetisyene gittim bugün diyetimin 1. Günündeyim hadi bakalım bana şans dileyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…