80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben özlem demişti galiba çok yazmayalım okumakta zorlanıyorum geçmişi falan diye bebegte baya kızmıştı yaaa noldu neden gelmiyoo ozaman

dur kuzu ben geliyom şimdi bişi bakıcam aklıma gelmişken :ecrin_bebek:

valla ben karismiyorum abla.....
herkes herkese bi tuhaf sanki
cok alinganlik var,
bebeg abla kova, bende kovayim, kovalar cabuk aliniyor, bende öle :)
bebeg ablammm alinma, sen yap sohbetiniii

hg lavita
bugün almanya SICAK sükürrrrr

günaydin...

aylin herkes herkese tuhaf derken, herkes herkesle anlasmak zorunda da degil ve bu durum asla tek tarafli degildir.
serram ve cerenimde giremiyor, evli barkli insanlar, mutlaka bir marezeti vardir. her buraya giremeyen, herkes herkese tuhaf oldugu icin diil:)

lavitagünaydın canımm
aylincim haklısın herkes bi tuhaf boşver nasıl gidiyo dyet varmı kaçamak dünden zemuszemus

iyiyim ya burda olunca daha iyi oluyoerum ama kız uyuyo vakit varken çene çalayım dedim kaydirigubbakcemile3

ben öyle birsey demedimki canim.
evli olanlara saygim var tabi, girmiyorlar da demedim!
Tuhaf derken, alinganliklar yapiliyor. onu kast etmistim

lavitagünaydın canımm
aylincim haklısın herkes bi tuhaf boşver nasıl gidiyo dyet varmı kaçamak dünden zemuszemus

vallaa pazar ve pazartesi kacamak cok oldu, dün de yatmadan kraker cubuk yedim...
bugün ve yarin spora devam. ama acim su an, birsey almaya vaktim yoktu, bi salatalik bi elmam var kaydirigubbakcemile3

lavitacığım herşey yolunda çok şükür...
hee evlilik diye sorarsanız,düşe kalka... gidiyoruz işte.
biz de takımca bir diyet uyguluyoruz,gerçekten çok güzel..
aylinim kardeşim..hep böyle devam canım...seni takipteyim ona göre...enseye tokadı yersin kaçamak yaptığında :mymeka: :roflol:

günaydın kızlar,bugün moralim çoook bozuk
bebeeeeeeeeeeeg nerdesin dertleşseydik gelseydinde
sabah 2 saat sporumu yaptım duşumu aldım ama kahvaltı edemedim malesef edemeyeceğim
allahım neden düzelmiyor hiç bir şey tam oldu derken oooooooooof
neyse sonra görüşürüz by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…