80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünki menüm kızlar

öyle yorgunduki bişe yemdimmm
saat 14 te bir çorba
akşam da 4 yk kaşığı taze fasulye
ara 4 erik bu kdr bşka birşey yemdim sanırım iştahm yoktu ama bugn sabh ara öğlen vr..ilrleyn saatlerde ii gidece biliyorum..tartımın pili btmş ve ben bulamıyorum uyzzz oldum anlıcanzz

hepimizin üstün de bir seyler var nazar mi degdi acaba?ben de ne yapsam da yesem modundayim.artik silkelenelim ..istah kesmek icin bir seyler yapalimm.

bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 dilim ekmek,biraz labne,domates,salatalık
ara:1 elma
öğle:1 kase tavuk suyuna çorba,1 dilim ekmek,6 yk yoğurt,1 yeşil biber
ara:5 badem
akşam:2 fırında tavuk baget,1 dilim ekmek,bir kase yoğurt,domates,salatalık
ara:10 tane kadar kiraz,3 çilek

orasini bilemem ama resimlerinde cok sirin cikmissin...sen gün gectikce güzellesiyormusun nedir...resimlere bakinca sanki kirkyillik dostumu görmüs gibi oldum valla..

sağolll kuzum benim teşekkür ederimmm o senin güzelliğin benimmm pasaklılığımmm:)

SABAH : 1 kase k flakes

ÖĞLE : etli bamya pogaca yaptım biraz ondan yedim, cay, peynir

AKŞAM :öğlen pogaca yediğim için aksam 5 tane fındık yedim o kadar zaten cnm istemiyo
2 lt su 100 mekik ( spor yapamıyorum çünkü adet yüzünden kasık agrılarım oluyoı halen

eşim gelince cay 2 tane galeta
yeşil çay

SABAH : 1 dilim ekmek söğüş peynir zeytin
ara ananas cubuk kraker yeşil cay
oglen bol salata 3kasik makarna
ara turk kahvesi galete
AKŞAM : biraz bulgur pilavi taze fasulye sarma sarken cig kucuk sarma pistimi diye bakmakicin bir iki tane yedim
yarim kare cikolata

1.5 ancak su ictim su

of su icemiyorum huysuzum asabiyim agzima biseyler atasim geliyo nazar etiler kesin:))))) ya adet olcam belliki olsun olsun:))

sabah(saat:06.30):bir dilim ekmek,bir dilim kasar,bir dilim tavuk dösünden salam)
sabah(saat30):2,5 dilim ekmek,sahanda yumurta,acik peynir
ara:3 dilim karpuz
ögle:2 parca sinitzel(ekmeksiz pilavsiz)
aksam:2 parca sinitzel -4-5 kasik pilav
ara:3 dilim ananas(tazesi ama)
su ve spor yok suyu unutuyorum sporada zamanim olmadi.

ne güzel 17.5 kg vermissin bende 85 kg dayım suan. bu kiloyu ne kadar sürede verdin acaba ? bende spora ve diyete basladım

sagol canım ALLAHIN izniyle verilıyo merak etme sende verirsin ben 7 aydır burdayım hergün yediklerimi yazmaya özen gösteriorum hamur işi yemiyorum

tabi cayın yanına kacırıyorum arada

ah canım ya gercekten şu cayın yanına yediklerimi yemesem daha iyi olucak ama dayanamıyorum dün eşim yine bissürü kek almış ama yememeye özen gösteriyorum
cocuklarla ye kız bişeyolmaz arada kacamak iyi oluyo

dünkü menüm

sabah 1 bardak sıcak su

kahvaltı 2 dilim peynir 2 dilim ekmek ve cay

ara 1 bardak incir suyu

oylen biraz kuruyemiş

ara 1 bardak inc,irn suyu

akşam 2 tabak yogurt corbası ,3 kasık pilav ve haşlama et

dün cayın yanına bişi yemedim kendimi tuttum

sabah 2 dilim k.ekmek 1 dilim b.peynir 4 zeytin salatalık domates

ara yok

öğlen 4 nugget bol salata

ara 10 tane fındık

akşam 5 kaşık bezelye yemeği 1 kase yoğurt

2 lt su 2 fincan y.çay

herkese günaydın kızlar dün baya düşündüm ben menüm kötüde olsa yazacam belki adına diyet denmez ama burdab kopmamam lazım yoksa ipin ucu kaçacak bunu dün fazlasıyla anladım menümü yazayımda görün neler yapmışım neler

sabah:yarım ekmek arası peynir ve roka yanında şekerli çay

ara:bol şekerli nescafe 2 bardak

öğle:2 tabak bulgur pilavı yoğurt ve salata 2 b şekrli çay

ara:4 tane ikram

akşam:yarım tabak makarna yanında patlıcan yemeği 3-4 kçşık domates çorbası bol salata

ara:1 dilim baklava

cnm bence yaz tabii hepimiz bazen kaçırıyoruz ama vazgeçmiyoruzzzzzzz
zaten sen kilo vermişsin baya daha da verirsin

nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor diyetler ay şu sıra iş arıyorum onun sıkıntısımı stresımı bilmem ay su ıcemıyorum yaaaa bunu soylemekten nefret edıyorum ama bugun ıcıcem Allah kısmet ederse akşamda 1 saat sporumu yapcam inşallaaaahhh bugunde evlilik yıl dönümüm :))))) bısey yapsammııııı pasta fılan gıbı hıc bılmıyom esıme bısey alsammı o almazsa uzulcem sımdı ben almıs olcam gercı gecen senede ben almadım o almıstı ne yapsam kızlar

ah cnm inşllh hayırlısıyla iş bulursun
su çok önemli ama içilmeyincede içilmiyo olsun
nice yıllaraaaaaaaaaa:123:
cnm bende bu ayın 4 de dogum gunumdu eşim hatırlamadı
eğer eşin takılmassa hediyesizliğe ii tabii sen bilrsin:44:
ben bu hafta tartılmak istemiyorum çünkü şiş hissediyorum kendimi adetimde daha bitmedi
amannnnnnnnn olsun tartılıorım cnmmmmmmmmm:18:

cnm bence yaz tabii hepimiz bazen kaçırıyoruz ama vazgeçmiyoruzzzzzzz
zaten sen kilo vermişsin baya daha da verirsin
valla canım ben aylardır aynı kilodayım bundan yakklaşık 5 ay önce verdiğim 6-7 kio ile duruyrm Allah sıonumu

canım unutursa çok görme erkekeler çok hassas olmuyo bu konuda pasta falan yaparsanda onu mutlu etmiş olursun ama yememeye çalış canım

gel cnm tabii ki bende 15 oldu 1.100 gram verdim burası süper bi yer
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa
teşekkür ederim,hoşbulduk canım benim,beraber devam inşallahh..

ay dimi ltifat,ne kadar kilo almışsından başka bişey dimi buuu,duymayalı o kadar oldu ki,
yok buraya takılıcam inşallah,teşekkür ederim ligine canım..

aaaa hazancım hatırladıımm tabi kiiii,
ciddi motivasyona ihtiyacım var gerçekten,buraya takılıyım ben de ki işin ucu kopmasın,
sen ne harika kilo vermişsin maşallah sana yaaa,bravo gerçekten,çok farkediyor değil mii

masivam canım benim kızlar iyiler,bebeklikten çıkıp çocuk oldular resmen,keyfmiz iyi diyelim inşallah..
Siz nasılsınız,kızlar nasıl annesi,çok öpüyorum hepinzi,seni burda görmek çok güzel..
Tam kilo mu tartılıp bakmadım,yarın yazarım ama..

hymaryy canım ben hasan ve hüseyinin annesi:)oğullarım iyiler teyzesi,bizde sizi öperiz facede oksun artık galiba ordan görüyoduk kızların fotolarını iyi olmalarına sevindim,
ben tam 1 martta başladım diyete. her zamanki rutin tıkınmalarımın birinden sonra tartıya çıkıp 90 ı görmemle diyete başlamam bir oldu.3 aydır diyetteyim ve epey yol katetti elhamdülillah,farketmezmi hiç her gören ne kadar kilo vermişsin diyince insan emeklerinin karşılığını alıyor.bir bu kadar daha yolum var ama hedefim 65 hatta dahada altına inmek bakalım nasip...darısı başına inş.belki senin başlangıç kilon benim şu anki kilomdur ama madem hedefin zayıflamak biraz dikkat edip,sporla destekleyince inan zor değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…