orasini bilemem ama resimlerinde cok sirin cikmissin...sen gün gectikce güzellesiyormusun nedir...resimlere bakinca sanki kirkyillik dostumu görmüs gibi oldum valla..
kızlar çok yorgunum halsizim...nete giremiyorum ama hep aklımdsınzı..sevgiyle kalın...
ne güzel 17.5 kg vermissin bende 85 kg dayım suan. bu kiloyu ne kadar sürede verdin acaba ? bende spora ve diyete basladım
sagol canim ..bizimkilerin daha bir ayi var..of gel tatil gel:))
orasini bilemem ama resimlerinde cok sirin cikmissin...sen gün gectikce güzellesiyormusun nedir...resimlere bakinca sanki kirkyillik dostumu görmüs gibi oldum valla..
ah aleynacim kacirmasan iyiymis ama senin bu cay yani muhabbetlerine bitiyorum ben zaten..son haftalarda burada hava pek güzel gidiyor..hep bahcedeyiz..nerdeyse sadece yatarken eve giriyoruz..aksamlari cay demlettiriyorum cocuklara..´sirf senin cay yani muhabbetine laf söyledigimden cayin yanina birsey yiyemiyorum utancimdan ya:))
herkese günaydın kızlar dün baya düşündüm ben menüm kötüde olsa yazacam belki adına diyet denmez ama burdab kopmamam lazım yoksa ipin ucu kaçacak bunu dün fazlasıyla anladım menümü yazayımda görün neler yapmışım neler
sabah:yarım ekmek arası peynir ve roka yanında şekerli çay
ara:bol şekerli nescafe 2 bardak
öğle:2 tabak bulgur pilavı yoğurt ve salata 2 b şekrli çay
ara:4 tane ikram
akşam:yarım tabak makarna yanında patlıcan yemeği 3-4 kçşık domates çorbası bol salata
ara:1 dilim baklava
nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor diyetler ay şu sıra iş arıyorum onun sıkıntısımı stresımı bilmem ay su ıcemıyorum yaaaa bunu soylemekten nefret edıyorum ama bugun ıcıcem Allah kısmet ederse akşamda 1 saat sporumu yapcam inşallaaaahhh bugunde evlilik yıl dönümüm :))))) bısey yapsammııııı pasta fılan gıbı hıc bılmıyom esıme bısey alsammı o almazsa uzulcem sımdı ben almıs olcam gercı gecen senede ben almadım o almıstı ne yapsam kızlar
valla canım ben aylardır aynı kilodayım bundan yakklaşık 5 ay önce verdiğim 6-7 kio ile duruyrm Allah sıonumucnm bence yaz tabii hepimiz bazen kaçırıyoruz ama vazgeçmiyoruzzzzzzz
zaten sen kilo vermişsin baya daha da verirsin
nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor diyetler ay şu sıra iş arıyorum onun sıkıntısımı stresımı bilmem ay su ıcemıyorum yaaaa bunu soylemekten nefret edıyorum ama bugun ıcıcem Allah kısmet ederse akşamda 1 saat sporumu yapcam inşallaaaahhh bugunde evlilik yıl dönümüm :))))) bısey yapsammııııı pasta fılan gıbı hıc bılmıyom esıme bısey alsammı o almazsa uzulcem sımdı ben almıs olcam gercı gecen senede ben almadım o almıstı ne yapsam kızlar
teşekkür ederim,hoşbulduk canım benim,beraber devam inşallahh..gel cnm tabii ki bende 15 oldu 1.100 gram verdim burası süper bi yer
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa
ay dimi ltifat,ne kadar kilo almışsından başka bişey dimi buuu,duymayalı o kadar oldu ki,o zaman hos geldin aramiza..ama öyle geldim deyipte gelmemezlik yok ona göre..düzenli menülerini yaz..hirs yap kendine..baslangic cok zor oluyor cok normal ama o asamayi atlattinmiydi cevrenden taktir iltifatlar gelen gelene yani...
ah canim ya cok iyi anliyorum seni..ama kizin hergecen gün büyüyor fiziksel zorluklari gittikce azalacak...sonra hersey daha kolay olacak senin icin...calisan annelerin en büyük zorluklarindan bir de malesef cocuklarinin hastalanmasi...allah yardimcin olsun canim..bunlarda gecer elbet:)
hymaryy hoşgeldin canım nikimi değiştirmiştim eski nikim hazan ikiz anneleri topiğinden hatırlarsın,3 aydır buralardayım bende:)valla gel sende burda motivasyon süper yoksa ben hayatta veremzdim kilo artık dur deme vakti geldi dedim ve yapabileceğim en iyişeyi yaptım buraya yazarak,senide buralarda devamlı görmek isterim,halem sarem nasıl?ve can alıcı soru kaç kilosuuuunnnnn???
masivam canım benim kızlar iyiler,bebeklikten çıkıp çocuk oldular resmen,keyfmiz iyi diyelim inşallah..
Siz nasılsınız,kızlar nasıl annesi,çok öpüyorum hepinzi,seni burda görmek çok güzel..
Tam kilo mu tartılıp bakmadım,yarın yazarım ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?