geçmişi okucam ama nasıl :)) en son 1031 deydi sayfalar... 40 sayfa nasıl okunur bilmiyorum ama hızlı hızlı okucam yine de... netim yok... yan komşudan alıyoduk neti.. onlar da memlekete gitmişler.. o günden beri yok.. inşallah 3 ay kalmazlar yaa.. kafayı yerim hee.. modem,n fişini mi çekip gittiler anlamadım valla... özledim sizi.. alt kattan giriyorum şu an ama sürekli giremem malesef... burası aynı zamanda ajans.. katalog,davetiye,foto fln.. iş yapıyo millet.. bilgisayarı sürwekli meşgul edememki.. ama çok üzülüyorum inanın.. kusuruma bakmayın nolur... girmeye çalışıcam arada... isterseniz listeden çıkarabilirsiniz.z...
baskan olayi ne ? bir kac kisi bisi bilio digerleri mal gibi kalio
baskan olayi ne ? bir kac kisi bisi bilio digerleri mal gibi kalio
ya da kendi aralarinda bisi kararlastiriolar ama ppüüüf amaaan .... vallaa ne bilem bi tuhaf oldu herkes :)))))
atlamisin demekki o konuyu:)) kimden cikti bu fikiir
mujuks konuyu okurken atlamisin bazen cok sayfa birikince hepsini okumuyo gözlerim...hayır canım yanlış anlamışsın kimsenin bişey karıştırdığı yok geçmişi okuyamadın heralde handerya bir fikir vermişti serra giremediği için başkan değişikliği yapılsın diye bebeg uygun görülmüştü bende onun için bebege öyle yazdım ama pişman oldum yzdığıma ne tuhaflık var anlıyamıyorum
kızlar ben geldim. Herkese selam.. Şu son sayfayı okudum ama işler mi karıştı ne oldu anlayamadım.. Ben geçen hafta cumadan beri hastanelerdeydim.. Dün en son tomogrofi çektirdim sonucu yarın alınacakk .Geçmişi okuyayım diyeceğim ama çok birikmiş neler yapıyorsunuz? Özledim sizi valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?