80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişi okucam ama nasıl :)) en son 1031 deydi sayfalar... 40 sayfa nasıl okunur bilmiyorum ama hızlı hızlı okucam yine de... netim yok... yan komşudan alıyoduk neti.. onlar da memlekete gitmişler.. o günden beri yok.. inşallah 3 ay kalmazlar yaa.. kafayı yerim hee.. modem,n fişini mi çekip gittiler anlamadım valla... özledim sizi.. alt kattan giriyorum şu an ama sürekli giremem malesef... burası aynı zamanda ajans.. katalog,davetiye,foto fln.. iş yapıyo millet.. bilgisayarı sürwekli meşgul edememki.. ama çok üzülüyorum inanın.. kusuruma bakmayın nolur... girmeye çalışıcam arada... isterseniz listeden çıkarabilirsiniz.z...

noldu kızz.. neden tuhatım anlamadım valla.. neler oldu gene.. ben mazeretimi yazdım ama okuyiim gene de geçmişi.. daha da bi meraklandım...

kızlarr size bi ricam var.. benle ilgili bir olay olduğunda özel msj yazarmısınız... arada giricem ama geçmişi okuyamasam bile özel msj görüp okurum .. emi canlarım..

lavitam özledim yaa...

biz seni başkan yapmayı düşünüyoruz sen çıkarın isterseniz diyorsun oldu şimdi:jeyyar:

baskan olayi ne ? bir kac kisi bisi bilio digerleri mal gibi kalio
ya da kendi aralarinda bisi kararlastiriolar ama ppüüüf amaaan .... vallaa ne bilem bi tuhaf oldu herkes :)))))

Gunaydin arkadaslar , Diyetim suanda iyi gidiyo ama okulla ilgili bi puruz cikti ona cok bozugum :S

insallah diger zamanlardaki gibi stress olup daha fazla yemem :senağlama

bu tuhaf kelimesi dile pelesenk oldu valla :):) boşverrr herkes bi tuhaf lavitam kaydirigubbakcemile3

baskan olayi ne ? bir kac kisi bisi bilio digerleri mal gibi kalio
ya da kendi aralarinda bisi kararlastiriolar ama ppüüüf amaaan .... vallaa ne bilem bi tuhaf oldu herkes :)))))

hayır canım yanlış anlamışsın kimsenin bişey karıştırdığı yok geçmişi okuyamadın heralde handerya bir fikir vermişti serra giremediği için başkan değişikliği yapılsın diye bebeg uygun görülmüştü bende onun için bebege öyle yazdım ama pişman oldum yzdığıma ne tuhaflık var anlıyamıyorum

mujuks konuyu okurken atlamisin bazen cok sayfa birikince hepsini okumuyo gözlerim...
tuhaf konusunu yanlis anlama :))) sana degil:)

kızlar ben geldim. Herkese selam.. Şu son sayfayı okudum ama işler mi karıştı ne oldu anlayamadım.. Ben geçen hafta cumadan beri hastanelerdeydim.. Dün en son tomogrofi çektirdim sonucu yarın alınacakk .Geçmişi okuyayım diyeceğim ama çok birikmiş neler yapıyorsunuz? Özledim sizi valla..

guzum gecmis olsun neyin vaaar... cnm gecmisden benim adima cok önemli bisi olmadi:)
handeryam listemizi yaptiiii bir teek

vallaa okudum hepsini
özet geçtim ama.. adımı yazıp bişiler yazıldıysa okudum sadece diğerlerini geçtim özetle...

elaycım.. aylincim... tuhaflığımdan değil cnlarım girmeyişim.. sebebimi yazdım... ama herkes tuhaf lafını hiiiç üzeime alınmıyorum nedense...

lavitamm. evet cnm ortak ödüyoruz netin faturasını... onlarda bizde netten bişi indirmiyoruz.. kota aşılmıyo yani.. onlar demişti vakti zamanında 1 yılı geçti.. normalde net olmazsa arıyorum resetliyolar geliyo netimiz. ama valla anlam veremedim bu sefer neden yok.. onlar arabaya bindiler gördüm baktım net yok.. sinirden ağladım inan... napçam diye...

kızlarr.. alınmadım darılmadım.. sonuyokk.. arkadaşımız fikrini söylemiş sadece.. ben de diğer arkadaşlar gibi fikrimi ve kararımı bildirdim.. ama şimdi gerçekten giremiyorum.. sorun kalmamıştır umarım...

hıı bu arada başkan yardımcısımıymışım ben? :))) valla haberim yok benim.. kim seçmiş ki başka yardımcısı olarak... valla vaşkan da seçilmişim ama üzgünüm bu göreve layık olamıcam :)) netimdeki kopukluktan dolayı.. handeryacım sağol arkadaşım ama pek giremi,cem bu aralar.. net bulduğum an girebilirim sadece.. bu yüzden başkan olarak başkasını seçmenizin daha iyi olcağını düşünüyorum.. isim vermicem siz daha iyi bilirsiniz...

oley liste çıktı demek.. Göremedim daha.. Neyse yavas yavaş henm okur hem listeye bakarım. 1.kim.? Nidam dı sankii.. Her kim ise yanaklarından öpüyorum. Perşembe akşamı çok sancım vardı cuma dr gittim. Safra kesesi veya böbrekte taş dediler ama tathliler ve ultrason temiz çıktı.. O zamn belde fıtık olabilir bir de tamografi alalım dediler akşam çekildim bakalım sonucu yarın öğlen çıkacak.. Ama ben farklı düşünüyorum.. Yumurtalıklarımla alaksı var gibi geliyor bakalım tüm sonuclar çıksın kadın doğuma gideceğim birde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…