80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin diyorum ama umuttan baskasida yok odada ya neyse:))) dün en son ben cikmistim bugün en önce ben gelmisim..yani dükkanin anahtari bende bu aralar:)) bu sabah erkenciyim..benim ufaklik gene gece kalkti illede yaninda yatacagim dedi...bende yanima aldim...sabah 7 den sonra yatamadim...normalde 10 a kadar uyuyabilirim ama yatak su yatagi ...sagdan sola dönsem sallaniyor..kizda pek huylu toz zerresi dolansa sesinden kalkar..ammada abarttim ha:)) tesbihte hata olmazmi diyordu büyükler kiz uyanmasin diye yatamadim..indim asagi..kahvaltimi yapiyorum simdi...gene yagmuuuuuuuuuuur

günaydın kızlar güzel birgün bizim olsun inş..
dünkü menüm:
sabah: küçük bir tabak karpuz, kk peynir
öğlen: 1 simit, 1 ayran
ara: 1 nescafe
akşam: küçük bir tabak kavun, kk peynir, az reçel, yarım paket form kraker (ekmek yoktu o yüzden yedim)
ara: 1 çaybardağı leblebi
2,5 litre su, 1 kupa yeşilçay.

canim dikkatimi cekiyorda sen hic sicak yemek yemiyormusun?

canim dikkatimi cekiyorda sen hic sicak yemek yemiyormusun?

normalde yerim cnm. ama şu anda bir misafirhanede kalıyorum ve marketten, manavdan aldığım besinlerle besleniyorum. dışarıdan yiyemiyorum çünkü çok yağlı ve tuzlu oluyor. bi de tayinim çıkmak üzere olduğu için ev kurmak istemiyorum. biraz dişimi sıkmek zorundayım sanırım((

anliyorum..ne kadar daha disini SIKMAK zorundasin?

hosgeldin kamilecim herhalde gecmis yapiyorsun..valla ugrasma benim cenemden bu aralar gecmisler bitmez:)))

günaydınlar günaydınlar güzel günler bizim olsun

heheh kız sende benim gibi simitçi olmuşuuuuuuun o kocman pörtlek gözden koyacaktım ama olmadı niyeyse neyse yazayım bari şaşırtıyorsun beni bu arada senin mideye sıcak bişeyler hiçç gitmiyor yaaaa benimde dikkatimi çekti

günaydın dükkan bekçisi az uyu ya bu ne gece gündüz burdasın yav sen bu adamla barışmayacanmı daha çook uzadı be ya

bu sefer uzadi gercekten..evlendik evleneli ilk defa 3.gecedir koltukta yatiyor..ama kendi gitti aldi yorganini yastigini..ben ona gitmi dedim..ha özürünü kabul etmedim ama kabahati büyük..affettirmek icin cabalayacagina birde tafra yatiyor..kendi bilir...iyi iste kiz böyle topige hareketlilik geldi:)) ilk mesajda o semboller olmuyor.. sembollerin numarasina bakip kendin yazarsan oluyor...

amaaaaan valla işte yaşıyoruz bunlarla böle benimkiyle bende aynı iki küs bi barışık devam ediyoruz da Allahtan 15 -20 dk anca sürüyo hemen gel dediğimde geliyoda uzamıyo yoksa uzadımı ben çok fena oluyorum hergü biraz daha uzaklaşıyrm onun olmasını istemediğim için uzatmamaya çalışıyrm

ay bende sabah sabah tavernadaki piyanistler gibi oldum haaa..dindiri dinrin oo kamile hanimda burdaymis hosgeldiniz...birazdan sizede bir sarki armagan edecegim..dindiri dindiri

tugbacim yoksa g siz olanmiydin sen:)) misafirhaneye birsey ödüyormusun

ğ li olandım cnm:)) sanırım 2 hafta daha sıkmak zorundayım dişimi. ewt cnm ödemez miyim?? 300 tl ödüyorum sadece yatak parası o kadar başka hiçbir şey yok.

ay bende sabah sabah tavernadaki piyanistler gibi oldum haaa..dindiri dinrin oo kamile hanimda burdaymis hosgeldiniz...birazdan sizede bir sarki armagan edecegim..dindiri dindiri

ayrılık yüzünden kırdım herkesi şeytanın bacağını kıramıyorım
..........hayalim üç kelime o da şöyle evli MUTLU çocukluuuuuuuu

bu şarkının bu bölümleri eldi aklıma kenardakiler varda bide ortadakii fazlaca olsa ne jkadar güzel olcak yaaaaa

bu arada gülihandan haber varmı ya naptıki merak ettim yazık çok üzgündü ama bence yol yakınken bıraksa hazır çoluk çocukta yok iyi olur gibi geliyo anlattığı kadarıyla

bende birzamanlar öyleydim

ğ li olandım cnm:)) sanırım 2 hafta daha sıkmak zorundayım dişimi. ewt cnm ödemez miyim?? 300 tl ödüyorum sadece yatak parası o kadar başka hiçbir şey yok.
cok paraymis canim ya..otel gibi mübarek ama yemek bile yok icinde..bari tekmi kaliyorsun odada?

zaten her simit yediğimde aklıma sen geliyorsun:))) kamileye söle sen ye e mi?? diyorum kendime:)) ama cnm artık diyeti sallıyorum. ne diyetteyim ne normal yemekte. aralarda takılıyorum. inşallah evime gidersem ben de yemek yiyeceğimmmm...

bende birzamanlar öyleydim

cok paraymis canim ya..otel gibi mübarek ama yemek bile yok icinde..bari tekmi kaliyorsun odada?

yok cnm tek değilim 2 kişi. düşünsene 1 oda 600 tl ye denk geliyor. otellerin günlüğü 100 falan burda. yani en iyi ihtimal bu..

bencede salla artık vereceğini verdin napcan sadece korumaya çalış ben bugün direniyorum baklaım partilere şimdiye kadar bişey yemedim birini savdım ama beni ara ara kontrol edin ha hata yapmıyım

mesajini yeni gördüm valla.nerdeyse cevapsiz kaliyordu..he valla gece gündüz burdayim...ne güzel iste bunalima giren kadin gider sac yaptirir alisveris yapar carsipazar gezer..es dost ziyareti falan...bende böyle evimde leptopu acip cene caliyorum sizle...ee alisverise gidemem cok para gider,es dost desen herkes türkiyede...esimin akrabalarindan baska kimsem yok burada malesef,sac desen aslinda aklimdan gecmedi degil ama zaten kedi biyigi kadar kalmislar birde ekstra yipratamam...7 gün 24 saat evdeyim iste...ama bu haftadan sonra düzenimi biraz degistirecegim..buranin yüzmehavuzunun saatleri degismis...artik ögleden sonralarida acikmis.aksamlari gitsen 1 er saat yüzsen hic fena olmayacak..ama biraz uzak yeri..bisikletle giderken neysede gelirken hasta olurum..arabada herifte..hüsüm ya almiyorum arabayi...yoksa sabah isyerine biraksam aksama kadar araba bende olacak ama gururlu kariyim ya
ne fizik tedavisi canim ya? allah yardimcin olsun bu gün icinde hergün icinde canim.sen üstesinden gelirsin inaniyorum

bencede salla artık vereceğini verdin napcan sadece korumaya çalış ben bugün direniyorum baklaım partilere şimdiye kadar bişey yemedim birini savdım ama beni ara ara kontrol edin ha hata yapmıyım

saol cnm. hadi bugünü kazasız atlat. düşünsene her hayır dediğin şey için gram gram eriyeceksin. sana sunulan her ikramı yağ olarak görmeye çalış. gün sonunda başını yastığa rahat koyacaksın ne güzel. böyle düşün ve tut kendini cnm. güveniyorum sanaaaaaaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…