kızlar ben diyetimi bozdummmm morelim çok bozktuu...
adet oldum pazaretesi ama 1 saat sonra kesldi yarın dr gidicem kendimi ekmek arası yerken buldum kızıdm ama ekmek btmk üzerydi frkına vrdığımda....ayy kilo alcm gene yaaa..bu hafta çokk kaçamak oldu yaaa....hemn toplamm lzım kendimi yaa
günaydınlar kızlarrrrrrrrrr
aa öznur gece burdasın sabah burdasın site bekçimiz oldun gibi:))
bak şimdi dünkü menüyü yazıyorum
sabah:2 dilim ekmek-2 kk peynir-çay
ara:1 elma-yeşil çay
öğle:1 çorba- 4kaşık pilav-5-6 lokma et parçası-1 dilim karpuz
ara:2 erik-yrm şeftali-yeşil çay
akşa: yrm kase çorba- 3 kaşık makarna- 4 kaşık taze fasülye-biraz domates salatalık-birkaç lokma ekmek
ara:5-6 tuzlu bisküvi:))
fizik tedavim bitmemişti akşam 7-8 arası giriyorum çıkınca çok açtım malesef bu bisküvileri atıştırdım
kilo da 77 civarıydı maleseffffffffffffff:))cumaya kadar az değişir mi acaba bilemiyorum
bugün çok stresliyim işle ilgili can sıkıcı birkaç problemle uğraşıcam dua edin de kolay atlatayımmmmmm
otellerin günlügü 100 müyok cnm tek değilim 2 kişi. düşünsene 1 oda 600 tl ye denk geliyor. otellerin günlüğü 100 falan burda. yani en iyi ihtimal bu..
bencede salla artık vereceğini verdin napcan sadece korumaya çalış ben bugün direniyorum baklaım partilere şimdiye kadar bişey yemedim birini savdım ama beni ara ara kontrol edin ha hata yapmıyım
otellerin günlügü 100 mübacim antalyadami kaliyorsun nedir bu ne pahalilik ayol...anaaa sok oldum valla...
canim aman diim bugün dikkat ediyorsun..hemen su ic bolca birde diet bisküvi al arada hic canin istemesede ye..tokluk hissi versin yoksa baglasan durmaz ellerin ona göre..ben iki gecedir ac yatiyorum.aksam gene midem gurulduyordu gittim yesil cay yaptim ictim..yesilcaayin tadinida hicsevmiyorum üstelik sekerde atmadigimdan balik yagi gibi oluyor ama dolaba dalsam eminin 10 dak.sonra pisman olacaktim..böylesi daha iyidir bosver
ayrılık yüzünden kırdım herkesi şeytanın bacağını kıramıyorım
..........hayalim üç kelime o da şöyle evli MUTLU çocukluuuuuuuu
bu şarkının bu bölümleri eldi aklıma kenardakiler varda bide ortadakii fazlaca olsa ne jkadar güzel olcak yaaaaa
bu arada gülihandan haber varmı ya naptıki merak ettim yazık çok üzgündü ama bence yol yakınken bıraksa hazır çoluk çocukta yok iyi olur gibi geliyo anlattığı kadarıyla
zaten meselede o ay aksama kadar idare ediliyorda aksam direnc kiriliyor..aksam acikmaya firsat verme sürekli su marol domates atistir bos birakma mideni daha kolay olurkızlar akşam 5 e kadar çok guzel dikkat edıyorum ama eve dönunce işten akşam duramıyorum bır suru şey yıyorum nasıl engel olucam kendıme ben ya
sorma ya...ben ablama söyledim o antalyada oturuyor kocasida kendide otelciydi bir zamanlar..belki cevresinden biraz uygun fiyat bulur diye..ama marmaris falan antalyadan ucuz..antalya acayip pahali..bizim orada yazlik var allahtan.ailecek gidince kafamizi sokacak bir yer oluyor..gerci ablamda var ama genede couluk cocuk cünbür cemaat birde deniz kiyisi daha rahat ediyoruz..ama ben söyle cocuksuz en azindan 1 hafta kafa dinlemek istiyorum o yüzden bakiyorum otellere..hernekadar birbirimizi yiyorsakta küssekte elbete barisacagiz..barismasakta annemi banami yollarim noolcakyesilcayin limonlusunu dene daha bir icelsi oluyoo. bu arada bende otel bakiyom cok pahali antalyada .izmir kusadasi falan da olabilir. of allahim ne bu kadar ya
zaten meselede o ay aksama kadar idare ediliyorda aksam direnc kiriliyor..aksam acikmaya firsat verme sürekli su marol domates atistir bos birakma mideni daha kolay olur
sorma ya...ben ablama söyledim o antalyada oturuyor kocasida kendide otelciydi bir zamanlar..belki cevresinden biraz uygun fiyat bulur diye..ama marmaris falan antalyadan ucuz..antalya acayip pahali..bizim orada yazlik var allahtan.ailecek gidince kafamizi sokacak bir yer oluyor..gerci ablamda var ama genede couluk cocuk cünbür cemaat birde deniz kiyisi daha rahat ediyoruz..ama ben söyle cocuksuz en azindan 1 hafta kafa dinlemek istiyorum o yüzden bakiyorum otellere..hernekadar birbirimizi yiyorsakta küssekte elbete barisacagiz..barismasakta annemi banami yollarim noolcak
onun icinde biraz para gerekiyor tabi..yaa bizim de kayinvalidenin yazligi var git orayi temizle alisveris yap. birde aman bir seyi bozulur eder bir sürü tantana dinlee.en iyisi degisik bir yer de sakin kafa dinle
saol cnm. hadi bugünü kazasız atlat. düşünsene her hayır dediğin şey için gram gram eriyeceksin. sana sunulan her ikramı yağ olarak görmeye çalış. gün sonunda başını yastığa rahat koyacaksın ne güzel. böyle düşün ve tut kendini cnm. güveniyorum sanaaaaaaaa:))
ay cok güldüm kendime ..sözü kopy ettim ama cikmamis....aksam aksam iyi gülüm ama ha..simdi millet bunu okurken delirdimi ne bu hatun diyordur...dür sözü yeniden yazayimda su düstügüm komik durumdan kurtulayim:
KAVGA EDEN KADIN GİTMEK İSTEMİYORDUR, BİR ŞEYLERİ ÇÖZMEK İSTİYORDUR.. GİTMEK İSTEYEN KADIN SUSAR, BAVULUNU TOPLAR VE GİDER..!!!
günaydınnnnnnnnn
inşllh bugun biraz daha kilolarımızdan gider sağlıklı olarak tabii
evet doğru bi kelime çokkkkkkk doğruuuuuu
ama erkekler anlamazzzzzzzzzzzz
anlamayacaklari kesinde azicik hissetseler gene iyi
benimde kilo kocum ol .cok iyi motive ediyosun ...hic gözükmuyosun toppikte bizi beni ihmal etme
oda yok be cnm
nerde varsa yoksa kendi aileleri
çok nankör şu erkekler ( iileri vardırda bizlere düşmemiş )
ayca marmariste bir otel buldum simdi.günlügü 77 tl ye geliyor..sen kac yildizli ariyorsun..sanirim bunun yildizi yokkac cocuk var birde cocuk yasina görede fiyat degisiyor tabi
bence senin ailen benim ailem die bişey olmamalı evlilikte. kendi ailesi die bişey varsa o da karısı olmalı varsa tabi bi de çocukları. bence bazı insanlar evlenince artık kendinin bir aile olduğunu unutuyorlar. çok yazık. tabiki anne baba atılmaz. ama senin ailen benim ailem de bana çirkin geliyor. ailemiz denmesi en güzeli herhalde..
öyle olmalıda hani bizde yok
eşimin hayatının noktası annesiii
varsa yoksa anası ben 2.ciyim hatta 3.cüyüm
ahhh ahhh. bilmiyorlar ki bir ömrü eşle geçircekler.. anlıyorlar birgün ama bazen geç oluyor. umarım geç olmadan kafalarına dank eder cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?