80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunu fark ettiğin an elinde ne varsa bırakman çok önemli cnm. buhu başarabilirsen sen diyetine sadıksındır. hemen toparlan. bu topik hep yanında. demek sen de anteplisin ve tuğbasın. baya da ortak özelliğimiz varmış:)) ben de dün ğ yi diğer tuba için atmıştım:)) dedimki bütün fazlalıklar gitsin gitmişken:)) bir harf bile ağırlık geldi bana. sanırım takıntılı oldum

cnm menünde bisküvi dışında abartı bişey yok. sıkma canını sağlığına bak sen. tekrardan geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş. tez zamanda..

yok cnm tek değilim 2 kişi. düşünsene 1 oda 600 tl ye denk geliyor. otellerin günlüğü 100 falan burda. yani en iyi ihtimal bu..
otellerin günlügü 100 mü bacim antalyadami kaliyorsun nedir bu ne pahalilik ayol...anaaa sok oldum valla...
bencede salla artık vereceğini verdin napcan sadece korumaya çalış ben bugün direniyorum baklaım partilere şimdiye kadar bişey yemedim birini savdım ama beni ara ara kontrol edin ha hata yapmıyım

canim aman diim bugün dikkat ediyorsun..hemen su ic bolca birde diet bisküvi al arada hic canin istemesede ye..tokluk hissi versin yoksa baglasan durmaz ellerin ona göre..ben iki gecedir ac yatiyorum.aksam gene midem gurulduyordu gittim yesil cay yaptim ictim..yesilcaayin tadinida hicsevmiyorum üstelik sekerde atmadigimdan balik yagi gibi oluyor ama dolaba dalsam eminin 10 dak.sonra pisman olacaktim..böylesi daha iyidir bosver

yesilcayin limonlusunu dene daha bir icelsi oluyoo. bu arada bende otel bakiyom cok pahali antalyada .izmir kusadasi falan da olabilir. of allahim ne bu kadar ya

kızlar akşam 5 e kadar çok guzel dikkat edıyorum ama eve dönunce işten akşam duramıyorum bır suru şey yıyorum nasıl engel olucam kendıme ben ya

valla birsey diyemiyoruzki iste dün aksam birkac dakika gördüm odaya geldi selam verdim ama sanirim sadece gecmis yapip cikti..naptin diyecektim belki bir yakini kocasi falandir diye sormakta istemedim..hani gecmise bakacakki kizin anlattiklarini görsün ama hemen baliklama dalip naptik kocan geldimi desek direk anlasilacak bildigimiz o yüzden sesimi cikaramadim..oda geri cikti gitti...bende merak icindeyim bence gelip götürmüstür kizi geri evine...

kızlar akşam 5 e kadar çok guzel dikkat edıyorum ama eve dönunce işten akşam duramıyorum bır suru şey yıyorum nasıl engel olucam kendıme ben ya
zaten meselede o ay aksama kadar idare ediliyorda aksam direnc kiriliyor..aksam acikmaya firsat verme sürekli su marol domates atistir bos birakma mideni daha kolay olur

yesilcayin limonlusunu dene daha bir icelsi oluyoo. bu arada bende otel bakiyom cok pahali antalyada .izmir kusadasi falan da olabilir. of allahim ne bu kadar ya
sorma ya...ben ablama söyledim o antalyada oturuyor kocasida kendide otelciydi bir zamanlar..belki cevresinden biraz uygun fiyat bulur diye..ama marmaris falan antalyadan ucuz..antalya acayip pahali..bizim orada yazlik var allahtan.ailecek gidince kafamizi sokacak bir yer oluyor..gerci ablamda var ama genede couluk cocuk cünbür cemaat birde deniz kiyisi daha rahat ediyoruz..ama ben söyle cocuksuz en azindan 1 hafta kafa dinlemek istiyorum o yüzden bakiyorum otellere..hernekadar birbirimizi yiyorsakta küssekte elbete barisacagiz..barismasakta annemi banami yollarim noolcak

yaa bizim de kayinvalidenin yazligi var git orayi temizle alisveris yap. birde aman bir seyi bozulur eder bir sürü tantana dinlee.en iyisi degisik bir yer de sakin kafa dinle

benimde kilo kocum ol .cok iyi motive ediyosun ...hic gözükmuyosun toppikte bizi beni ihmal etme

günaydınnnnnnnnn
inşllh bugun biraz daha kilolarımızdan gider sağlıklı olarak tabii

evet doğru bi kelime çokkkkkkk doğruuuuuu
ama erkekler anlamazzzzzzzzzzzz

benimde kilo kocum ol .cok iyi motive ediyosun ...hic gözükmuyosun toppikte bizi beni ihmal etme

teşekkür ederim cnm saol. memlekete gitmiştim izne o yüzden yoktum cnm. benim burdan kopmaya niyetim yok zaten her zaman başınızın belasıyım:)) kilo hep başıma dert oldu hayatta. bu yüzden çok ağladığımı çok zor anlar yaşadığımı biliyorum. o yüzden herkes kilo versin idealindeki kiloya kavuşsun istiyorum. daha önce de demiştim kilo illet bi hastalık değil. bizler isteyince iradeli olunca verilebilir. ve ben hepimize inanıyorum bunu yapabiliriz. kamile gibi seni de çok inceleyeceğim artım cnm. ama kızarsam küsmece darılmaca yok:)) anlaştık mı??

ayca marmariste bir otel buldum simdi.günlügü 77 tl ye geliyor..sen kac yildizli ariyorsun..sanirim bunun yildizi yok kac cocuk var birde cocuk yasina görede fiyat degisiyor tabi

oda yok be cnm
nerde varsa yoksa kendi aileleri
çok nankör şu erkekler ( iileri vardırda bizlere düşmemiş )

bence senin ailen benim ailem die bişey olmamalı evlilikte. kendi ailesi die bişey varsa o da karısı olmalı varsa tabi bi de çocukları. bence bazı insanlar evlenince artık kendinin bir aile olduğunu unutuyorlar. çok yazık. tabiki anne baba atılmaz. ama senin ailen benim ailem de bana çirkin geliyor. ailemiz denmesi en güzeli herhalde..

ayca marmariste bir otel buldum simdi.günlügü 77 tl ye geliyor..sen kac yildizli ariyorsun..sanirim bunun yildizi yok kac cocuk var birde cocuk yasina görede fiyat degisiyor tabi

ya benim yeni antalya kemerde seminerim vardı. otel harikaydı tek kelimeyle. ve ücreti 65tldi. her şey dahil 5 yıldızlı. araşturulırsa bulunur. netteki fiyatlar kandırmacalı oluyor. hatta bazı 5 yıldızlı otellerin üzrinde afişler pankartlar vardı. günlğü 50 falan diye.

öyle olmalıda hani bizde yok
eşimin hayatının noktası annesiii
varsa yoksa anası ben 2.ciyim hatta 3.cüyüm

öyle olmalıda hani bizde yok
eşimin hayatının noktası annesiii
varsa yoksa anası ben 2.ciyim hatta 3.cüyüm

ahhh ahhh. bilmiyorlar ki bir ömrü eşle geçircekler.. anlıyorlar birgün ama bazen geç oluyor. umarım geç olmadan kafalarına dank eder cnm..

ahhh ahhh. bilmiyorlar ki bir ömrü eşle geçircekler.. anlıyorlar birgün ama bazen geç oluyor. umarım geç olmadan kafalarına dank eder cnm..

adaşım benim eşim ancak ben onu kısa süreliğine bırakıp gidersem anlar
bakalım 6 sendir ya sabır çekiyoruz nereye kadar rabbim bilir
bende taştan ,demirden değilim bende bi gün patlak veririm
ama allh pişman olacağımız bişey yapmtırmasın (amin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…