80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla tuba iyi hos söylüyorsunda realitede malesef gecerli degil..arada istisnalar muhakkak var ama gelende senin ailen benim ailem konusu geciyor...gneldede bunu erkekler yapiyor.ama onlarda evliligin ilk 10 senesinden sonra nedense ancak benimsemeye basliyorlar benim ailem diyerbiliyorlar genele...ama yok ya ...illede oluyor o ayrim..dilde olmasada gönülde oluyor..cok nadir öyle birligi bütünlügü tamamlamis genele benim ailen diyebilen ciftler....mesela benim ilk evliligimde gercekten öyleydi..hicbir akrabaligimiz yoktu..hatta apayri düsüncelerde ailelerdik..ama bir araya geldikmiydi bir bütün olabiliyorduk.bunda daha birde akrabayiz ama o kadar uc noklardayizki cocuklar bile farki farkediyor cocuklar bile bir aile bütünlügü hissedemiyor malesef

amin amin..evet gidince anliyorlar..geri dönünce o anlayislari en fazla 3 ay sürüyor..yani tecrübe konusuyor burda suna bir ders vereyimde gideyim fikriyle hiiiic hareket etme..gercekten dayanamazsan git...gidersende dönme...huylu huyundan vazgecmiyor sen yiprandiginla kaliyorsun..en iyisi gitme..konusarak anlasarak zitlasmadan yüzgöz olmadan saygisizlasmadan halletmek sorunlari..e buda bilene yapilir bilmeyene ancek benim gibi derin derin susulur

çok üzülüyorum böyle kırgınlıkları duyunca(( ama bazen söz bitiyor akışına bırakıyorsun hayatı. dilerim bu akışta takılmadan yüreğinizin huzurluyla devam edersiniz yolunuza. Amin cnm..

ilerisi için ben de kesin konuşmuyorum ama eşim şimdi. annemiz babamız diye konuşuyor. bazen ben bile unutuyorum böyle demeyi ama o hiç annen baban demedi. dilerim ileride de böyle olur. akraba evlilikleri bazen fazla sıkıntılı olabiliyor cnm. umarım bundan sonrası daha da güzel olur senin ve çocukların için. bence senib gibi bir anneniin pırlanta gibi çocukları vardır. onlar için üzme kendini her şey yoluna girer cnm inş..

haklısın zaten ders amaçlı asla yapmama çünkü gidip gelince daha sevgi parçalnmış olur bende az az yavas yavas kendi hakkımı savunmaya çalısıyorum
ne yapalım bizimde bu dünyada sınavımız buymuş ( tabii bide bizde bebşte yok bu da ayrı bi sınav )
allh hepimize dayanma gücü versin kimsenin yuvası yıkılmasın

kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum kayınvaldem geldi köyden oraya gidicem şimdi
akşama bildirimle dönerim

herseyin hayirlisi canim ya..tamam insan ister bir bebeginin olmasini ama huzursuzluk hat safhadayken bebek daha cok proplem oluyor..beklentilerin artiyor cevap alamazsan daha bir yalniz daha bir kirik oluyorsun..kavgalar ikiye katlaniyor..bosa dememisler herserde hayir vardir diye...ama allahtan dilerimki yüregi bebek özlemiyle atan her anneadayi anne olur..hayirli saglikli evlat sahibi olur...allahim hakkimizda haayirlisini versin..illede diyoruz ya iste o noktadada hayirsizi hayirli kilsin

insallahta öyle devam eder..ama birsey nasil basliyorsa bu konularda iyiye gidiyor kötüye gitmiyor aile meselelerinde..yani iyi baslamissa devam eder kötü baslamissa daha kötü olur..nasil baslarsa öyle yani...canim cocuklarimdan cok memnunum. bir oglandan yana SIKINTIM vardi(oda esimin ilk hanimindan)haliyle disipline sokmak ahlaki deger yargilarini asilamak biraz zaman aldi.cunku cocuk ne allaha inaniyordu nede vicdan sahibiydi...bencil vurumduymaz sözanlamaz birseydi..ama simdi cok memnunum.yeri geliyor kizlarimdan daha cok dinliyor hada fazla yardimci oluyor.kizlarimdanda cok memnunum.allah övündü dedirtmesinde.cevreme baktigim zaman cocuklarimla gurur duyuyorum.ah ah bu cocuk yüzünden ne acilar cektim ben.ama adi üstünde cocuk..bana asil aciyi adelet duygusu olmayan kocam yasatti.benimde hatalasrim oldu tabi ilk zamanlarda...ama ben hatalarimi kabul ettim ve hizlica cözüme gittim.ama bu basariyi esim gösteremedi.

inş cnm. ii moral oldu şimdi bana bu:)) ALlah yavrularını sana bağışlasın cnm. ömürleri uzun kaderleri güzel olsun. senin gibi temiz yürekli şefkatli biri o çocuğu güzel eğitir tabiki başka kaçarı yok. bak emeklerin boşa çıkmayacak nankör olmayacak o çocuk. Rabbim de karşılığını sana verecek inş inanıyorum buna. bazı insanlar evlatları yüzünden çok fazla sıkıntılar yaşıyor. ne mutlu sana bu konuda şanslısın. diğer konuda tez zamanda aydınlığa kavuşsun inş cnm benim..

valla simdilik memnunum evlatlarimdan ama gelecek icin birsey diyemem.insallah hayirli evlat olurlar..bizim kadar olsunlar gene yeter...iyi dileklerin icin tesekkür ederim canim..valla cok zor günler geciriyorum aslinda ama sayenizde kolaylasiyor...biraz fazla sitres yükledim size ama

rica ederim cnm. olur mu öyle şey. azıcık yüreğine su serpebildiysem ne mutlu bana. gönül isterdiki daha çok şey yapabileyim ama ancak bu kadar. ama yüreğim ve dualarım her daim yanında cnm. İnşallah her şey güzel olur..

kızlar günaydın nasılsınız ben yine bi kac gün ugrayamadım hemen dünkü menümü yazıyım

sabah 1 dilim beyaz ekmek 1 dilim peynir

1 bardak incir suyu

ara biraz domates biraz peynir haşlanmış yumurta ve 3 tane tulumba tatlısı ve cay

öylen 3 ,4 parca kıymalı pide kesmişlerdi

akşam 2 tane kabak dolamsı 1 tane dolma biber 1 tabak taze fasülye

cayın yanına biraz ceviz

kızlar dün evde deyildim menümdende anlaşıldıgı gibi o yuzden böyle oldu

duyum incir suyunu sormuşsun canım yumurtalılara iyi geliyomuş o yüzden içiyorum canım aslında kilo aldırıyo ama içmem lazım o yüzde canım

duyumcum enişte yine kızdırdımı seni takmamaya calış herkesinki farklı işte ALLAHIM hepimizin yuvasına huzur saglık muhabbet ve aşk versin canım

sonundaoldu MAŞALLAH hedefine cok az kalmış bizim yanımızsdan ayrılma menu yarumlarını cok beyeniyorum yorum yaparsan menularımıze memnun olurum canım

olsun olsun ise yarasinda:)))hani menüde aksan cayinin yaninda bisküvi falan...seni görünce cay yapip yanina birseyler koyasim geliyor:))

amiin amiiin

canım nasılsın bu ara pek göremiyorum seniii

sağol canım iyiyim sen nasılsın?bu aralar buralarda değildim ama artık sık sık burdayım memleketime gitmiştim ama aldığım kilolar üstüme yapıştı 1,5 kiloyu vermek için resmen can çekişiyorum

kızlar ben ii hberlerle geldm histeroskopi sonucumm çok ii çıktıı
canım çok sevindim inşallah iyi bir sonuç alırsın tüp bebek denemnde de darısı olmayanların hepimizin başına

kizlar bu sarkiyi dinleyin sözlerini okuyun vede ilk yorumu cok dikkatli okuyun...ay gözümden yas geldi gülmekten yemin ederim.
Halil Sezai Paracıkoğlu - SONBAHAR - YouTube

Dün çektirdiğim fotoğraflara bakıyordum, önümdeki göbek, pehlivan kollar, balon suratım nedeniyle depresyon havalarında, hayatımda hiç olmadığı kadar azimle başladığım diyetime alışma çabalarında mutsuzken, mesajınızı gördüm ve güldüm, çoookkk güldüm, belkide bu topik beni zayıflatacak, bir gün 60 ' lı kiloları göreceğim, ama gururlu bir şkilde bu topikte olmaya devam edip 57 kiloya kalan bir kaç kiloyla mücadele edeceğim, resimlerde çıtı pıtı ama iki çocuk annesi resimlerime bakacağım, olamaz mı, olsun lüttfeeennn, 31 yaşındayım ve liseden beri gördüğüm en zayıf halim 67, hayatımda 5 kilodan fazla zayıflamadım, nadiren diyet yaptım, ne güzel bir yüzün var kilo sana yakışıyor demesinlerr, ne kadar çekici ve zarifsin desinlerr, artık fotoğraf çektirmekten nefret etmek istemiyorumm, offff yardım edin...

cnm menünü beğenmedim. şimdi bende kötü beslendiğim için yorum yaparken utanıyorum( aradaki tatlı fazla olmuş 1 taneyle kurtarsaymışsın iyiymiş cnm. pideler kabulümdür. cnm dolma çok kalorili. keşke 1 tane tadımlık yeseydin. akşam ara da güzel. dışarda olunca insanın dengesi şaşıyor valla. diyetteyiz kapalı mı yazsak üzerimize napsak:))))

saol cnm sen de çok başarılıısn Maşallah sana da. burdan ayrılmak istemiyorum cnm. çünkü zıvanadan çıkabilirim. kilo korumak zor işmiş onu anladım açıkçası. insan ne yeyip ne yemeyeceğini kestiremiyor. o yüzden burda kalıcıyım:)) cnm elimden geldiğince yorum yapmaya devam edeceğim. okuyorum genelde siteleri dolaşıyorum araştırıyorum öyle yorum yapıyorum ki çok hatalı şeyler yazmayayım diye. umarım faydalı olabilirim.

cnm menünü beğenmedim. şimdi bende kötü beslendiğim için yorum yaparken utanıyorum( aradaki tatlı fazla olmuş 1 taneyle kurtarsaymışsın iyiymiş cnm. pideler kabulümdür. cnm dolma çok kalorili. keşke 1 tane tadımlık yeseydin. akşam ara da güzel. dışarda olunca insanın dengesi şaşıyor valla. diyetteyiz kapalı mı yazsak üzerimize napsak:))))

saol cnm sen de çok başarılıısn Maşallah sana da. burdan ayrılmak istemiyorum cnm. çünkü zıvanadan çıkabilirim. kilo korumak zor işmiş onu anladım açıkçası. insan ne yeyip ne yemeyeceğini kestiremiyor. o yüzden burda kalıcıyım:)) cnm elimden geldiğince yorum yapmaya devam edeceğim. okuyorum genelde siteleri dolaşıyorum araştırıyorum öyle yorum yapıyorum ki çok hatalı şeyler yazmayayım diye. umarım faydalı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…