80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BEN GEEEEL DDİİİİİİİİİİİİİM
ay öğle yemeğimide yedinm 1.5 litre suyumu şimdiden içtim akşama garanti 2 yada 2.250 olur
partilerden 3 tane mercimek köftesi ile kurtardık çok belki ama inanaın o kadar pasta börek içinde iyi bi sonuç oldu sınıfıma getirdileer tabakla ama yemedim köfteler dışında bişi

öğleyinde 2 dilim ekmek ve karpuz yedim akşama salata ile savabilirsem çok güzel olacak

Günlük çok hıuzlı ilerliyor takip edemiyorum
duyum sağol anlatmışsın deniyorum deniyorum ama çizelge hep format hatalı diye uyarı veriyor

Naber kizlar nasilsiniz bugun moralim cok bozuk bi sebebi yok ama dun bir ruya gordum hala etkisinden cikamadim cok sacma bi ruyaydi neden boyle luzumsuz seylerle kendimi uzuyorsam neyse

Naber kizlar nasilsiniz bugun moralim cok bozuk bi sebebi yok ama dun bir ruya gordum hala etkisinden cikamadim cok sacma bi ruyaydi neden boyle luzumsuz seylerle kendimi uzuyorsam neyse

hayrolsunn canım rüyayı hayrayorarsan hayır olurmuş kendi kendini boşa üzme bence

harikasın cnm pasta börek yok güzellll. ben sana güveniyorum. salata falan diye şartlandırma kendini daha çok acıkırsın. normal yemeğini ye. nasıl olsa aburcuburlar yok bugün sanırım:)) sıkma kendini. normal öğün yap akşama.
şey bi de beni sizin okula götürsene: cnm))) valla okuldan çok gün yapma yeri gibi ne güzel:)))

cnm o 1,5 kiloyu sen vermiştin zaten gene verememen için bir neden yok... yine başarabilirsin. stres yapma kendine vücudun korumaya geçebilir, su tutabilir. sen pozitif düşünüp diyeteine devam edersen yavaş yavaş gider onlarda. vücudun inatlaşırsa sen daha çok inatlaş. ben eminim kazanan sen olacaksın..

cnm biz insanlar kötü düşüne düşüne kötü olayları malesef davet ediyoruz. daha doğrusu iyiye güzele kapılarımızı kapatıyoruz. rüya işte adı üstünde. sen iyi düşün iyi olsun. her rüya gerçek olmazki zaten. hadi mutlu bir gün senin olsun inşşşşş..
bi de eğer müsaitsen çık yürü biraz. tak kulağına da müziğini ohh ne güzel. hem stres atarsın hem de kilo:))

nabewrsinizzz kızlarrr ben bi diyarbakır gezisi yapıp geldim ayaklarım şişti walllaaaa çok yoruldummm

cnm görüntü vermiolarmş sadece sonçları göstedi hemşre orda bi kaç sey yazıodu hepsinn karşsnda da normal yazıodu drları görmedm cnm benm filmi çeken de yabncı bi drdu ...içerde hiç bi işlem olmadı zaten on dk içinde btti gtti ...ama kanamam var braz da sızlama var rahmmde normal dedi hemşre ...şimdi dogum kontrol hapımı kullanıorm bi dabihaki adetn ucuncu gunu gidicem başlıcz artık tedaviye bu da haziran sonuna denk gelıo ...orda bize bir cd izletti ordaki kızlardan biri ona sordum ilk tedavide genelde yaptrmıolarmş eger dr gerek görrse yaptrıolarmş ... iki tane koyuolarmş tabii bu embryoların durumna göre ...bi de iknci tüp ücretsizmiş sadece ilaç ücreti odenıomş ikncide...

saolll cnmmmmmmmmmm adaşımm bnmm inşşşşşşşşşşş

menüm
  • sabah kahve dört biskuvi
  • öglen karnibahar salatasi koca bir tabak
  • ara kayisi ve ananas iki üc dilim
  • aksam alti tane lahana sarmasi yogurt ve bir magnum olabilir

ayca marmariste bir otel buldum simdi.günlügü 77 tl ye geliyor..sen kac yildizli ariyorsun..sanirim bunun yildizi yok kac cocuk var birde cocuk yasina görede fiyat degisiyor tabi

gecen sene bes yildizli da yapmistik .baya bi tuzluya geldi.kemer sahillerinde .bu sene üc yada dört yildizli da olabilir.zaten bes gün istiyorum.biraz ailemle gecireyim diger haftalari .bende iki tane oglan cocugu var . kirk euroya kadar olabilir yemek icin de olsun istiyorum . all inklusive falan cocuklar kaydirakli istiyo yani kendimmize zaman ayiralim en azindan ..

Offf ya hala sıkıntılıyım niyeyse bazen boyle depresif olabiliyorum simdi yatsam uyusamm

Bugünkü menüm
Sabah 1 kase corba 1 dilim ekmek
Ara kayisi
Ara 5 tane kraker
Aksam 3 firinda patates 2 catal tavuk yogurt
Ara kavun ve çilek

3 litre su 35 dkka kosu bandi 2 saat tempolu yürüyüş

çok iyi yapmışın yaa ben berbattım bugun :/

sabah: sadece 2 bardak su arkadaşım cips almş gelrkn az bşi kaçırdım :/
öğlen saat 4te 4tane kçk dilimli yumurtalı ekmek
akşam yemkten önce kıraz sapı çayı
akşam : braz haasşlanmış bonfile yağsız tuzsuz mercimek çorbası

2.5 lt hatta 3 ltsu içtim braz da yürüyüş bu kadr akşam 9 da da kiraz :) babacm gelirken almş koca kase saplarından çay yapıorm

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de bugünki menümü yazayım da dövün beni. çok saçma sapan oldu ama yaşam stilime uydu yani. çünkü yaşamımda saçma sapan bu ara.
sabah: yok
öğlen: 2 dilim kızarmış ekmeki lor peyniri biraz, 1 küçük tabak karpuz, az reçel
ara: 1 elma
akşam: 1 paket form bisküvi(6 taneydi içinde), 10 tane leblebi
ara: form kraker birkaç tane, 1 nescafe
2,5 litre su, 1 yeşilçay, 2 şekersiz çay.
ve acaip açımmm((( bana noldu anlamadım. sanırım düzensizlik bana göre değil(

Canim cok duzensiz yemissin kahvaltiyi atlama asla 4 e kadar ac kalmissin haliyle abartmissin bunyeyi ac birakma

cnm cips kötü olmuş hem de sabah sabah. ara hiç yok. çaydan ara olmaz bişeyler ye ki aralarda matabolizman hızlansın. böyle eleştiriyorum ama benim menüm bi facia.((ama sen başındasın biraz daha düzenli ol ki sıkılmayasın adaş:)

Aksami neden biskuviyle gecistirdin canim tabi acikirsin

Canim cok duzensiz yemissin kahvaltiyi atlama asla 4 e kadar ac kalmissin haliyle abartmissin bunyeyi ac birakma

benm huyum bu oldu son zamanlarda yaa :S kahvaltı edemırom saltlk domates hiç yiyemıyorum sabhları alştrmam lazım ama meyveyiçok severm ben bazılaını kiraz kilo aldırmaz die biliıorm aldırıyormu yoksa :) saplarnı çay yapmaya başladım akşam gzl yedm ama demi beyaz et bonfile yedm kırmızı deil akşam hiç ekmek yemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…