80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yok ama aralarla desteklemişsin. moralin bozuktu ama menün sağlam cnm:)) biraz daha iyi oldun mu bakim?? pozitif düşünelim pozitif olsun e mi cnm benim??

cnm her şeyin fazlası zarar. meyveye çok yüklenme. günde en fazla 3 porsiyon meyve ye. çünkü meyve şekerini vücut depolar sonra da yağa dönüştürü. tabi fazla yenilirse..

yok canım ne alaka :=) yardımcı olmuormuyuz birbrimize burda :) evet kötü oldu br dha yapmıcam zaten cips flan valla cnm brz streslı geçti bu gunm ama akşama toparladım :) gibi geldi bana adaşım sıkılmak yok :) yola devamm :):) kılo veriyimde br an önce çizelgemi azaltıım 2-3 kıloda versem :) sahii çizelgeki kıloyu nasıl azaltıyoruz adaşşmmm şimdiden öğrenıımde zayflarsam kılomu azaltıyım

birşey yememeişsin ki tüm gün canım aç olman çok normal tabi.bu senin yazdıklarını ben bir öğünde yiyorum da doymuyorum daha aramızdaki kilo farkıda bunun apaçık kanıtı(bkz:masivam ticker)demekki bugünkü yediklerimi yazsam bırak dövmeyi,topiğe almazsınız bir daha cuma ola hayrola bakalım...gerçi tartıda durum çokta vahim değil şükür ama

öğle yok ama aralarla desteklemişsin. moralin bozuktu ama menün sağlam cnm:)) biraz daha iyi oldun mu bakim?? pozitif düşünelim pozitif olsun e mi cnm benim??

iyiyim şimdi canım :) akşamı kaçırmadm önemlisi oydu en azından benim iiçin :) ekmek yemedm ve sadce çorba ve haşlanmş beyz et bonfle yedm

Canim biraz kahvaltiyi gec yaptim ondan boyle oldu sıkıntı var hala ama kendimi dinlemiyorum simdilik yarinda carsida islerim var belki biraz iyi olurumm

menüm
  • sabah kahve dört biskuvi
  • öglen karnibahar salatasi koca bir tabak
  • ara kayisi ve ananas iki üc dilim
  • aksam alti tane lahana sarmasi yogurt ve bir magnum olabilir

cnm sabahları normal kahvaltı yap bir süre. bak nasıl faydasını göreceksin. hem acıkmazsın hem de kilo vermen hızlanacaktır. peynir domates salatalık ekmek şeklinde. bi de dolma sarma yiyeceğin zaman öğlene ye akşamı daha hafif atlat. bi de o magnumu yemesen iyi olur. ben hiç sevmiyorum magnumu. denemiştim sanki yağ yiyorum gibi hissettim kendimi. yağı pek sevmem o yüzden midem bulandı. onun yerine maraş dondurmaları gibi olanlardan ye bence. hadi hadi yaz geldi silkelen bakalım. bak tatilde var planında şöyle salına salına plajların tozunu attırman lazım:))

Aksami neden biskuviyle gecistirdin canim tabi acikirsin

bencede kızlar ben acıkınca full salatalık doğrrayıp (4e böluorum ) yıyorum saat önemli değil gece 12-2 de olsa yerm zarrı yok çnki br iki tanede değil 4-5 cacık yapıordm aklınızda bulunsun

Canim biraz kahvaltiyi gec yaptim ondan boyle oldu sıkıntı var hala ama kendimi dinlemiyorum simdilik yarinda carsida islerim var belki biraz iyi olurumm

iyi ol ama cnm. bak ortada hiçbir sıkıntı yokken sıkma o tatlı canını. anın tadını yaşa.her şey güzel olacak. böyle düşün cnm..

cnm her şeyin fazlası zarar. meyveye çok yüklenme. günde en fazla 3 porsiyon meyve ye. çünkü meyve şekerini vücut depolar sonra da yağa dönüştürü. tabi fazla yenilirse..

hadi ya ama çok çok aşırıda yemedm bu akşm 9 da yedim işte salata kaseleri olurya ona doldurdm yedm ağzına kadar değil tabi :) hergn de yemıyorum nadir teşekkürler canmmm

yarın daha düzenli yemeklerimi yıcem kızlar :) yarınki menum tavan yapcak görceksinizzz :) inş....

Aksami neden biskuviyle gecistirdin canim tabi acikirsin

cnm sefilleri oynuyorum ben bu aralar. misafirhanelerde sürünüyorum ne bulursam onu yiyorum:)) tabi bi de baya bir problemle uraştığım için çok çabalamıyorum yemek için(

cnm baştan yapıyoruz çizelgeyi. azaltma yok cnm.

ben senin menülerini çok beğeniyorum kendine haksızlık etme cnm. benimki çok saçma oldu valla. yazsam mı yazmasam mı diye baya düşündüm :)) sensiz bu topik eksik kalır cnm o yüzden hep ol burda tabi hedefine yaklaşarak..

hadi ya ama çok çok aşırıda yemedm bu akşm 9 da yedim işte salata kaseleri olurya ona doldurdm yedm ağzına kadar değil tabi :) hergn de yemıyorum nadir teşekkürler canmmm

yani benim demek istediğim yemek yerine meyveyi tercih etme. meyveyi ara öğün olarak 1 porsiyon ye sadece. en fazla günde 3 porsiyon olsun. akşamki yediğinde kararında olmuş afiyet olsun cnm.

cnm baştan yapıyoruz çizelgeyi. azaltma yok cnm.

.tamam canım winter yapar gne bana demii :)

yani benim demek istediğim yemek yerine meyveyi tercih etme. meyveyi ara öğün olarak 1 porsiyon ye sadece. en fazla günde 3 porsiyon olsun. akşamki yediğinde kararında olmuş afiyet olsun cnm.[/QUOTE]

yok meyveyi yemek yerine koymadım hiçbir zaman hep araöğün yaptm :)

Son düzenleyen: Moderatör:

yok meyveyi yemek yerine koymadım hiçbir zaman hep araöğün yaptm :)[/QUOTE]

yapar cnm. burdaki herkes yardımcı olur sana hem de zevkle:))

SABAH : 2 dlm ekmek, 3 çatal patlıcan kızartmas.çay
ARA: küçük kase dut,
ÖĞLE :tarhana çorbası, ayran, 2 çatal makarna
AKŞAM : küçük tabak barbunya, 3 tane salatalık turşusu,1 dlm ekmek
1,5 lt su yeşil çay ( ev temizliği köklü temizlik yani )

Son düzenleme:
seni o kadar iyi anlyiorumki..bende lise de 62 oldugumu hatirliyorum zaman zaman..birde o hallerimi begenmeyip zayiflama merkezine gitmistim..cocuk akli iste:)) herseyin basi istemek sonrada iradeli kararli olmak...tabi hepsinden önce inanmak..kendine inan güven..neden olmasin istedigin imkansiz degilki neticede senin elinde agtinda...ama biliyorsun zirveye (ki burada zirve senin iedeal kilon oluyor) sadece ianan vede gayret edenler cikiyor..bütün zorluklara ve yorgunluklara aldirmadan disini SIKA SIKA bogazini tuta tuta...yeterki iste ama iste sabir ...sabirlimisin...degilsende o,mak zorundasin.. hadi bakalim icimden birses senin basaracagini söylüyor..sen buna zaten hazirmissinda birisi fitili ateslesin diye bekliyor gibisin ha yaniliyormuyum
Günlük çok hıuzlı ilerliyor takip edemiyorum
duyum sağol anlatmışsın deniyorum deniyorum ama çizelge hep format hatalı diye uyarı veriyor
canim tikerfactory den baska cizelge deneme kabul etmiyor...kesin kopy edeken hata yapiyorsun.buranin aramamoturuna kilo cizelgesi yaz..o odadada resimli gösteriyor

Naber kizlar nasilsiniz bugun moralim cok bozuk bi sebebi yok ama dun bir ruya gordum hala etkisinden cikamadim cok sacma bi ruyaydi neden boyle luzumsuz seylerle kendimi uzuyorsam neyse
valla neden yahu dertmi bulamiyorsun üzülecekte bir rüyaya üzülüyorsun gel canim benim derde ortak olalim diicem ama kiyamam yaaa..bosver sen en iyisi rüyana üzül hic degilse gercek madigini düsünür icini ferahlatirsin ben naapiim resmen gercegin ta kendisi
ohoooo canim senin memleket kayserimi simdi bunca seyin üstüne birde pazarlik yaparsin:)) bacim valla 3-4 yildizli all inklusive 2 cocuk hemde agua olacak..valla bulursan bizim icinde hic düsünmeden 2 kisilik rezervasyon yaptir..ben bir aydir inceliyorum pansiyonu bile 40 tl ye zor bulursun..aa sen euro dedin degilmi o zaman kolay ya..100 tl ye geliyor gecesi..ama kisi basina degilmi...dur uygun zamanda bir yoklayayim ..cocuklar kac yaslarindalar..bazi otellerde cocuklara yas siniri varda

yahu bacim senin tv sorunun olmuyormu bu kadar kuru ben yesem valla mahvoluroum..ameliyatla girerirler sorunumu ay bugünde terbiye sinirlarini cokmu zorluyorum nedir yaaa kadin kadina sakalasiyoruz iste..daha dogrusu ben kendikendime sakalasiyorum:))

yahu teessüf ettim hepinize...3 dündür 24 saat buradayim dükkani ben acip kapiyorum...bu gün sabah ciktim taaki simdiye kadar gelemedim yahu kimse merak etmemis bu duyuma nooldu baristimi yoksa yoksa kalbine inmemi indi...bu kari 1 saat ayrilmiyordu burdan nerde simdi diye neeyse merak eden olmamis ama ben genede yazayim.herif erken geldi eve..alisveris su bu..daha simdi odama ciktim..yok yok hala küsüs..o koltukta popo cürütmeye devam ediyor bende resmiyete...cuma ise gidermi bilmiyorum ama yarin buranin resmi tatili..yani 4 gün evde olucam o yüzden cok giremem..merak etmeyin diicem amaaa?!..zaten etmiyordunuz saka saka.günlük menülerimi yazmaya calisirim..belkide gezmeye falan gider gene basinizin belasi olurum

sabah:2 ekmekcik-herzamanki gibi peynir krem peynir tavuku dösünden salam (bu defa recel yerine helva..ama sadece 2-3 catal ucu

ara:kizim kelogsundan 2-3 kasik..ya yanimdi yior hadi araya sayalim diip kaciriyorum iste acicik
ögle:3 dilim kizarmis tost ekmegi beyaz peynir
ara:hatirlamiyorum ama kesin atmisimdir agzima ufak tefek birseyler
akam:3-4 catak kavrulmus et-3-4 kasik bul.pilavi
ara:10 tane kadar antepfistigi..aslinda antep degil.iran fistiklari gibi irice birseydi
2 lt.su
aksam yemegim az olmus degilmi...aslinda ben aksam yemegine firinda balik yaptim..o sirada esim geldi yemegini yedi bende is yapiyordum yiyemedim..et almaya cikinca kaldi..geri etin tdina bakmak icin biraz yagsiz yerinden kavurmustum..aaküstü catalla asirdigim..pilavida kizim
elinde gezdirerek yiyordu..yatmadan önce evi toplarken gördüm dibini siyirdim tabagin:)) aslinda düensiz ama düzenli..aslinda cok degil ama cok yemis oldum..bir garip oldu bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…