- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Offf ya hala sıkıntılıyım niyeyse bazen boyle depresif olabiliyorum simdi yatsam uyusamm
Bugünkü menüm
Sabah 1 kase corba 1 dilim ekmek
Ara kayisi
Ara 5 tane kraker
Aksam 3 firinda patates 2 catal tavuk yogurt
Ara kavun ve çilek
3 litre su 35 dkka kosu bandi 2 saat tempolu yürüyüş
benm huyum bu oldu son zamanlarda yaa :S kahvaltı edemırom saltlk domates hiç yiyemıyorum sabhları alştrmam lazım amameyveyiçok severm ben bazılaını kiraz kilo aldırmaz die biliıorm aldırıyormu yoksa :) saplarnı çay yapmaya başladım akşam gzl yedm ama demi beyaz et bonfile yedm kırmızı deil akşam hiç ekmek yemedm
cnm cips kötü olmuş hem de sabah sabah. ara hiç yok. çaydan ara olmaz bişeyler ye ki aralarda matabolizman hızlansın. böyle eleştiriyorum ama benim menüm bi facia.((ama sen başındasın biraz daha düzenli ol ki sıkılmayasın adaş:)
ben de bugünki menümü yazayım da dövün beni. çok saçma sapan oldu ama yaşam stilime uydu yani. çünkü yaşamımda saçma sapan bu ara.
sabah: yok
öğlen: 2 dilim kızarmış ekmeki lor peyniri biraz, 1 küçük tabak karpuz, az reçel
ara: 1 elma
akşam: 1 paket form bisküvi(6 taneydi içinde), 10 tane leblebi
ara: form kraker birkaç tane, 1 nescafe
2,5 litre su, 1 yeşilçay, 2 şekersiz çay.
ve acaip açımmm((( bana noldu anlamadım. sanırım düzensizlik bana göre değil (
öğle yok ama aralarla desteklemişsin. moralin bozuktu ama menün sağlam cnm:)) biraz daha iyi oldun mu bakim?? pozitif düşünelim pozitif olsun e mi cnm benim??
öğle yok ama aralarla desteklemişsin. moralin bozuktu ama menün sağlam cnm:)) biraz daha iyi oldun mu bakim?? pozitif düşünelim pozitif olsun e mi cnm benim??
menüm
- sabah kahve dört biskuvi
- öglen karnibahar salatasi koca bir tabak
- ara kayisi ve ananas iki üc dilim
- aksam alti tane lahana sarmasi yogurt ve bir magnum olabilir
Aksami neden biskuviyle gecistirdin canim tabi acikirsin
Canim biraz kahvaltiyi gec yaptim ondan boyle oldu sıkıntı var hala ama kendimi dinlemiyorum simdilik yarinda carsida islerim var belki biraz iyi olurumm
cnm her şeyin fazlası zarar. meyveye çok yüklenme. günde en fazla 3 porsiyon meyve ye. çünkü meyve şekerini vücut depolar sonra da yağa dönüştürü. tabi fazla yenilirse..
Aksami neden biskuviyle gecistirdin canim tabi acikirsin
yok canım ne alaka :=) yardımcı olmuormuyuz birbrimize burda :) evet kötü oldu br dha yapmıcam zaten cips flan valla cnm brz streslı geçti bu gunm ama akşama toparladım :) gibi geldi bana adaşım sıkılmak yok :) yola devamm :):) kılo veriyimde br an önce çizelgemi azaltıım 2-3 kıloda versem :) sahii çizelgeki kıloyu nasıl azaltıyoruz adaşşmmmşimdiden öğrenıımde zayflarsam kılomu azaltıyım
birşey yememeişsin ki tüm gün canım aç olman çok normal tabi.bu senin yazdıklarını ben bir öğünde yiyorum da doymuyorum daha aramızdaki kilo farkıda bunun apaçık kanıtı(bkz:masivam ticker)demekki bugünkü yediklerimi yazsam bırak dövmeyi,topiğe almazsınız bir daha cuma ola hayrola bakalım...gerçi tartıda durum çokta vahim değil şükür ama
hadi ya ama çok çok aşırıda yemedm bu akşm 9 da yedim işte salata kaseleri olurya ona doldurdm yedm ağzına kadar değil tabi :) hergn de yemıyorum nadir teşekkürler canmmm
cnm baştan yapıyoruz çizelgeyi. azaltma yok cnm.
.tamam canım winter yapar gne bana demii :)
yani benim demek istediğim yemek yerine meyveyi tercih etme. meyveyi ara öğün olarak 1 porsiyon ye sadece. en fazla günde 3 porsiyon olsun. akşamki yediğinde kararında olmuş afiyet olsun cnm.
seni o kadar iyi anlyiorumki..bende lise de 62 oldugumu hatirliyorum zaman zaman..birde o hallerimi begenmeyip zayiflama merkezine gitmistim..cocuk akli iste:)) herseyin basi istemek sonrada iradeli kararli olmak...tabi hepsinden önce inanmak..kendine inan güven..neden olmasin istedigin imkansiz degilki neticede senin elinde agtinda...ama biliyorsun zirveye (ki burada zirve senin iedeal kilon oluyor) sadece ianan vede gayret edenler cikiyor..bütün zorluklara ve yorgunluklara aldirmadan disini SIKA SIKA bogazini tuta tuta...yeterki iste ama iste sabir ...sabirlimisin...degilsende o,mak zorundasin..Dün çektirdiğim fotoğraflara bakıyordum, önümdeki göbek, pehlivan kollar, balon suratım nedeniyle depresyon havalarında, hayatımda hiç olmadığı kadar azimle başladığım diyetime alışma çabalarında mutsuzken, mesajınızı gördüm ve güldüm, çoookkk güldüm, belkide bu topik beni zayıflatacak, bir gün 60 ' lı kiloları göreceğim, ama gururlu bir şkilde bu topikte olmaya devam edip 57 kiloya kalan bir kaç kiloyla mücadele edeceğim, resimlerde çıtı pıtı ama iki çocuk annesi resimlerime bakacağım, olamaz mı, olsun lüttfeeennn, 31 yaşındayım ve liseden beri gördüğüm en zayıf halim 67, hayatımda 5 kilodan fazla zayıflamadım, nadiren diyet yaptım, ne güzel bir yüzün var kilo sana yakışıyor demesinlerr, ne kadar çekici ve zarifsin desinlerr, artık fotoğraf çektirmekten nefret etmek istemiyorumm, offff yardım edin...
canim tikerfactory den baska cizelge deneme kabul etmiyor...kesin kopy edeken hata yapiyorsun.buranin aramamoturuna kilo cizelgesi yaz..o odadada resimli gösteriyorGünlük çok hıuzlı ilerliyor takip edemiyorum
duyum sağol anlatmışsın deniyorum deniyorum ama çizelge hep format hatalı diye uyarı veriyor
valla nedenNaber kizlar nasilsiniz bugun moralim cok bozuk bi sebebi yok ama dun bir ruya gordum hala etkisinden cikamadim cok sacma bi ruyaydi neden boyle luzumsuz seylerle kendimi uzuyorsam neyse
ohoooo canim senin memleket kayserimigecen sene bes yildizli da yapmistik .baya bi tuzluya geldi.kemer sahillerinde .bu sene üc yada dört yildizli da olabilir.zaten bes gün istiyorum.biraz ailemle gecireyim diger haftalari .bende iki tane oglan cocugu var . kirk euroya kadar olabilir yemek icin de olsun istiyorum . all inklusive falan cocuklar kaydirakli istiyo yani kendimmize zaman ayiralim en azindan ..
yahu bacim senin tv sorunun olmuyormu bu kadar kuru ben yesem valla mahvoluroum..ameliyatla girerirler sorunumuben de bugünki menümü yazayım da dövün beni. çok saçma sapan oldu ama yaşam stilime uydu yani. çünkü yaşamımda saçma sapan bu ara.
sabah: yok
öğlen: 2 dilim kızarmış ekmeki lor peyniri biraz, 1 küçük tabak karpuz, az reçel
ara: 1 elma
akşam: 1 paket form bisküvi(6 taneydi içinde), 10 tane leblebi
ara: form kraker birkaç tane, 1 nescafe
2,5 litre su, 1 yeşilçay, 2 şekersiz çay.
ve acaip açımmm((( bana noldu anlamadım. sanırım düzensizlik bana göre değil (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?