yahu teessüf ettim hepinize...3 dündür 24 saat buradayim dükkani ben acip kapiyorum...bu gün sabah ciktim taaki simdiye kadar gelemedim yahu kimse merak etmemis bu duyuma nooldu baristimi yoksa yoksa kalbine inmemi indi...bu kari 1 saat ayrilmiyordu burdan nerde simdi diyeneeyse merak eden olmamis ama ben genede yazayim.herif erken geldi eve..alisveris su bu..daha simdi odama ciktim..yok yok hala küsüs..o koltukta popo cürütmeye devam ediyor bende resmiyete...cuma ise gidermi bilmiyorum ama yarin buranin resmi tatili..yani 4 gün evde olucam o yüzden cok giremem..merak etmeyin diicem amaaa?!..zaten etmiyordunuz saka saka.günlük menülerimi yazmaya calisirim..belkide gezmeye falan gider gene basinizin belasi olurum
yahu bacim senin tv sorunun olmuyormu bu kadar kuru ben yesem valla mahvoluroum..ameliyatla girerirler sorunumuay bugünde terbiye sinirlarini cokmu zorluyorum nedir yaaa kadin kadina sakalasiyoruz iste..daha dogrusu ben kendikendime sakalasiyorum:))
yahu teessüf ettim hepinize...3 dündür 24 saat buradayim dükkani ben acip kapiyorum...bu gün sabah ciktim taaki simdiye kadar gelemedim yahu kimse merak etmemis bu duyuma nooldu baristimi yoksa yoksa kalbine inmemi indi...bu kari 1 saat ayrilmiyordu burdan nerde simdi diyeneeyse merak eden olmamis ama ben genede yazayim.herif erken geldi eve..alisveris su bu..daha simdi odama ciktim..yok yok hala küsüs..o koltukta popo cürütmeye devam ediyor bende resmiyete...cuma ise gidermi bilmiyorum ama yarin buranin resmi tatili..yani 4 gün evde olucam o yüzden cok giremem..merak etmeyin diicem amaaa?!..zaten etmiyordunuz saka saka.günlük menülerimi yazmaya calisirim..belkide gezmeye falan gider gene basinizin belasi olurum
SABAH : 2 dlm ekmek, 3 çatal patlıcan kızartmas.çay
ARA: küçük kase dut,
ÖĞLE :tarhana çorbası, ayran, 2 çatal makarna
AKŞAM : küçük tabak barbunya, 3 tane salatalık turşusu,1 dlm ekmek
1,5 lt su yeşil çay ( ev temizliği köklü temizlik yani)
sabah:2 ekmekcik-herzamanki gibi peynir krem peynir tavuku dösünden salam (bu defa recel yerine helva..ama sadece 2-3 catal ucu
ara:kizim kelogsundan 2-3 kasik..ya yanimdi yior hadi araya sayalim diip kaciriyorum iste acicik
ögle:3 dilim kizarmis tost ekmegi beyaz peynir
ara:hatirlamiyorum ama kesin atmisimdir agzima ufak tefek birseyler
akam:3-4 catak kavrulmus et-3-4 kasik bul.pilavi
ara:10 tane kadar antepfistigi..aslinda antep degil.iran fistiklari gibi irice birseydi
2 lt.su
aksam yemegim az olmus degilmi...aslinda ben aksam yemegine firinda balik yaptim..o sirada esim geldi yemegini yedi bende is yapiyordum yiyemedim..et almaya cikinca kaldi..geri etin tdina bakmak icin biraz yagsiz yerinden kavurmustum..aaküstü catalla asirdigim..pilavida kizim
elinde gezdirerek yiyordu..yatmadan önce evi toplarken gördüm dibini siyirdim tabagin:)) aslinda düensiz ama düzenli..aslinda cok degil ama cok yemis oldum..bir garip oldu bugün:)
bel fıtığıyla uğraşıyorum canım.geçtiğimiz 2 hafta öyle fizik tedavideydim son 2 gün de pazartesi salıydı.bitti artık.teşekkürler:))mesajini yeni gördüm valla.nerdeyse cevapsiz kaliyordu..he valla gece gündüz burdayim...ne güzel iste bunalima giren kadin gider sac yaptirir alisveris yapar carsipazar gezer..es dost ziyareti falan...bende böyle evimde leptopu acip cene caliyorum sizle...ee alisverise gidemem cok para gider,es dost desen herkes türkiyede...esimin akrabalarindan baska kimsem yok burada malesef,sac desen aslinda aklimdan gecmedi degil ama zaten kedi biyigi kadar kalmislar birde ekstra yipratamam...7 gün 24 saat evdeyim iste...ama bu haftadan sonra düzenimi biraz degistirecegim..buranin yüzmehavuzunun saatleri degismis...artik ögleden sonralarida acikmis.aksamlari gitsen 1 er saat yüzsen hic fena olmayacak..ama biraz uzak yeri..bisikletle giderken neysede gelirken hasta olurum..arabada herifte..hüsüm ya almiyorum arabayi...yoksa sabah isyerine biraksam aksama kadar araba bende olacak ama gururlu kariyim ya
ne fizik tedavisi canim ya? allah yardimcin olsun bu gün icinde hergün icinde canim.sen üstesinden gelirsin inaniyorum
istedikten sonra başarılamayacak şey yok.fotoğraflar yalan söylemiyor böyle işte ben de en çok fotoğraflarıma bakarak anlıyordum ne kadar şişman olduğumu.halen fazla kilom var.kolların bacakların maşallahı var bende de.ama eski halime göre birazcık iyi.sık sık paylaşımda bulunursan faydasını görürsün buranın:))Dün çektirdiğim fotoğraflara bakıyordum, önümdeki göbek, pehlivan kollar, balon suratım nedeniyle depresyon havalarında, hayatımda hiç olmadığı kadar azimle başladığım diyetime alışma çabalarında mutsuzken, mesajınızı gördüm ve güldüm, çoookkk güldüm, belkide bu topik beni zayıflatacak, bir gün 60 ' lı kiloları göreceğim, ama gururlu bir şkilde bu topikte olmaya devam edip 57 kiloya kalan bir kaç kiloyla mücadele edeceğim, resimlerde çıtı pıtı ama iki çocuk annesi resimlerime bakacağım, olamaz mı, olsun lüttfeeennn, 31 yaşındayım ve liseden beri gördüğüm en zayıf halim 67, hayatımda 5 kilodan fazla zayıflamadım, nadiren diyet yaptım, ne güzel bir yüzün var kilo sana yakışıyor demesinlerr, ne kadar çekici ve zarifsin desinlerr, artık fotoğraf çektirmekten nefret etmek istemiyorumm, offff yardım edin...
ben de rüyalara takılır kalırım.özellikle annemi gördüysem rüyamda sonraki 2 günüm çok kötü geçiyor.sürekli rüyayı düşünüyorum.aslında iyi değil bu derece üzerinde durmak.hayra yorup geçelim.Naber kizlar nasilsiniz bugun moralim cok bozuk bi sebebi yok ama dun bir ruya gordum hala etkisinden cikamadim cok sacma bi ruyaydi neden boyle luzumsuz seylerle kendimi uzuyorsam neyse
kaldığın yer nedeni ile böyle beslendiğin için fazlaca bişey denilemez.ama sıcak su imkanın olsa hazır çorba yapardın veya hazır konservelerden yiyebiliyorsan yiyebilirsin.ton balıklı sandviç filan da olabilir.yalnız tansiyonun düşer çok az yiyosun demeden geçemicem birazcık daha bişeyler yemeye çalış canımben de bugünki menümü yazayım da dövün beni. çok saçma sapan oldu ama yaşam stilime uydu yani. çünkü yaşamımda saçma sapan bu ara.
sabah: yok
öğlen: 2 dilim kızarmış ekmeki lor peyniri biraz, 1 küçük tabak karpuz, az reçel
ara: 1 elma
akşam: 1 paket form bisküvi(6 taneydi içinde), 10 tane leblebi
ara: form kraker birkaç tane, 1 nescafe
2,5 litre su, 1 yeşilçay, 2 şekersiz çay.
ve acaip açımmm((( bana noldu anlamadım. sanırım düzensizlik bana göre değil (
kalvaltıyı hep böyle atlıyosan kötü.mutlaka düzenli kahvaltı yap canım.çok iyi yapmışın yaa ben berbattım bugun :/
sabah: sadece 2 bardak su arkadaşım cips almş gelrkn az bşi kaçırdım :/
öğlen saat 4te 4tane kçk dilimli yumurtalı ekmek
akşam yemkten önce kıraz sapı çayı
akşam : braz haasşlanmış bonfile yağsız tuzsuz mercimek çorbası
2.5 lt hatta 3 ltsu içtim braz da yürüyüş bu kadr akşam 9 da da kiraz :) babacm gelirken almş koca kase saplarından çay yapıorm
balığı yiyememen kötü olmuş.güzel bir tercih akşam için.ama menü de güzel canımsabah:2 ekmekcik-herzamanki gibi peynir krem peynir tavuku dösünden salam (bu defa recel yerine helva..ama sadece 2-3 catal ucu
ara:kizim kelogsundan 2-3 kasik..ya yanimdi yior hadi araya sayalim diip kaciriyorum iste acicik
ögle:3 dilim kizarmis tost ekmegi beyaz peynir
ara:hatirlamiyorum ama kesin atmisimdir agzima ufak tefek birseyler
akam:3-4 catak kavrulmus et-3-4 kasik bul.pilavi
ara:10 tane kadar antepfistigi..aslinda antep degil.iran fistiklari gibi irice birseydi
2 lt.su
aksam yemegim az olmus degilmi...aslinda ben aksam yemegine firinda balik yaptim..o sirada esim geldi yemegini yedi bende is yapiyordum yiyemedim..et almaya cikinca kaldi..geri etin tdina bakmak icin biraz yagsiz yerinden kavurmustum..aaküstü catalla asirdigim..pilavida kizim
elinde gezdirerek yiyordu..yatmadan önce evi toplarken gördüm dibini siyirdim tabagin:)) aslinda düensiz ama düzenli..aslinda cok degil ama cok yemis oldum..bir garip oldu bugün:)
harikasın cnm pasta börek yok güzellll. ben sana güveniyorum. salata falan diye şartlandırma kendini daha çok acıkırsın. normal yemeğini ye. nasıl olsa aburcuburlar yok bugün sanırım:)) sıkma kendini. normal öğün yap akşama.
şey bi de beni sizin okula götürsene: cnm))) valla okuldan çok gün yapma yeri gibi ne güzel:)))
günaydın kızlar bol iradeli günler diliyorum ya benim tartı beni kaç gösteriyo biliyomusunuz 75 anlamadım iki gündür 2 lt den fazla su içiyrm hasta olmadım hala ondan tutuyomuyum nedir bilemedim acayip moralim bozuldu çok su içmeme rağmen wc yede çıkmıyorum ay bi regl olsaydım heralde benim ikinci eleman yolda test yapmayda korkuyorum napalım ya Allah hakkımızda hayırlısını versin başka bişşey diyemiyorum heralde büyük konuştum bi daha çocuk falan yapmam diye dua edin nolur
Valla bende aynı şekilde Rabbimin gücüne gitmesin diye bana verme isteyenlere diyorum ama bebeğim daha çok küçük gerçi olsanaocaz Rabbim verirse çekecez yapacak bişey yok güzel bir duygu ama insanız işte bugün test alacam bakalım hayırlısıakşam yada yarına görürüz beraberce sonucuhakkında hayırlısı olsun canım,benim oğullarım tüp bebekle olmasına rağmen zaman zaman bende yaşıyorum o korkuyu ve rabbimin gücüne gitmesin diye hemen bebek hasretiyle yananlara,isteyenlere ver rabbim diyorum,bebiş gelmişse yapacak bişey yok tabi ama bence biran önce netleştir bu durumu ve ona göre hareket et....bu 75 de her halukarda şişkiltir emin ol...
canım iyide akşama kadar sadece 1 simitmi yedinkızlar günaydınnn bu sabh domates faln yıyemedm ama diyettede hiç yeri olmayan bşi yemedim die tahmn ediorm
1 tane sade smit
1..5 bardk şekersiz uludğa limonata ben çayı sevmedğimden dolayı bunu içtim
sbah kalkar kalkmaz 1 bardk su
büroya geldim 3 bardk su içtim
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tartıldım bu sbah 300 gr gtmş kızlr cips yememe rağmen gayet ii demi ???
Valla bende aynı şekilde Rabbimin gücüne gitmesin diye bana verme isteyenlere diyorum ama bebeğim daha çok küçük gerçi olsanaocaz Rabbim verirse çekecez yapacak bişey yok güzel bir duygu ama insanız işte bugün test alacam bakalım hayırlısıakşam yada yarına görürüz beraberce sonucu
canım iyide akşama kadar sadece 1 simitmi yedin
bravo canım simit sade olunca
yok anacim mecburi laflasmalarin haricinde durum ayinOznur ben yazacaktimda topik polisi gibi seni her goremedigimde sıkmayayım dedim canim ama barısmıssındır demistim neyse hayirlisi olsun
sana serbest cnm. istediğini söleyebilirsin iyi niyetini bildiğim için hiççç yanlış anlamam:)) tv nedir anlamadım ama ben wc olarak düşündüm. ama bitki çayları falan içtiğimden herhalde öyle sorunlar yaşamıyorum. ama tansiyon sorunum var yüksek mi düşük mü bilmiyorum. önceden yükselirdi. şimdi ellerim falan titriyor midem bulanıyor sanırım düşüyor(
valla geceden beri aklımdasın. dedim ki kesin barıştı. şimdi son yaşananları hatırlatmayım keyfi yerindedir sormayım bişey. nasıl olsa mutluluğunu paylaşır bizimle. ama malesef tahmin ettiğim gibi olmamış cnm(
o benim herzamanki halim..önce gecmisi yapayim cevaplari yazayim öyle sohpete dalarim diyorum sonrada günaydin falan hakgetire...bu arada günaydın fit, çıtır, small beden olma yolunda ilerleyen bayanlargelirgelmez laf yetiştircem diye günaydın demeyi unutmuşum:))
sorma ya kocaman 3 alabalikti..ama bayagi büyüktü yani..3 tanesi 2 kiloya yakindi.adam ikisini mideye indirince (ki böyle bencilliklerine sinir oluyorumbel fıtığıyla uğraşıyorum canım.geçtiğimiz 2 hafta öyle fizik tedavideydim son 2 gün de pazartesi salıydı.bitti artık.teşekkürler:))
istedikten sonra başarılamayacak şey yok.fotoğraflar yalan söylemiyor böyle işte ben de en çok fotoğraflarıma bakarak anlıyordum ne kadar şişman olduğumu.halen fazla kilom var.kolların bacakların maşallahı var bende de.ama eski halime göre birazcık iyi.sık sık paylaşımda bulunursan faydasını görürsün buranın:))
ben de rüyalara takılır kalırım.özellikle annemi gördüysem rüyamda sonraki 2 günüm çok kötü geçiyor.sürekli rüyayı düşünüyorum.aslında iyi değil bu derece üzerinde durmak.hayra yorup geçelim.
kaldığın yer nedeni ile böyle beslendiğin için fazlaca bişey denilemez.ama sıcak su imkanın olsa hazır çorba yapardın veya hazır konservelerden yiyebiliyorsan yiyebilirsin.ton balıklı sandviç filan da olabilir.yalnız tansiyonun düşer çok az yiyosun demeden geçemicem birazcık daha bişeyler yemeye çalış canım
kalvaltıyı hep böyle atlıyosan kötü.mutlaka düzenli kahvaltı yap canım.
balığı yiyememen kötü olmuş.güzel bir tercih akşam için.ama menü de güzel canım
ben biliyorumdünkü menü
sabah:2 dilim ekmek-2 kk peynir-çay
ara:yeşil çay
öğle:çorba- 2 adet tavuş şiş-4 kaşık pilav-ayran
ara:etiform ve diyet kraker
akşam:yrm kase çorba-1 pors.yumurtalı ispanak-1 dolma-2 bardak ayran
ara:bir kaç bisküvi-birkaç kayısı
bisküvi ve krakerlerde arama mesafe koyamadım henüz:))
stres ve sıkıntılardan diyete konsantre olmakta zorlanıyorum ama yine de bu kadar düzeltebildüm.üfff.
benim bünye bu 75-77 aralığında durmayı seviyor veya ben kendimi böyle kandırıyorum.bi 10 kilo daha gitmeli ama nasıl olacak bilmiyorum:))
ay canim allahtan hakkinda hayirlisi olsun..bence sitreste yapiyorsun ya ondanda gelmiyorolabilir...insallah teknik bir arizadirgünaydın kızlar bol iradeli günler diliyorum ya benim tartı beni kaç gösteriyo biliyomusunuz 75 anlamadım iki gündür 2 lt den fazla su içiyrm hasta olmadım hala ondan tutuyomuyum nedir bilemedim acayip moralim bozuldu çok su içmeme rağmen wc yede çıkmıyorum ay bi regl olsaydım heralde benim ikinci eleman yolda test yapmayda korkuyorum napalım ya Allah hakkımızda hayırlısını versin başka bişşey diyemiyorum heralde büyük konuştum bi daha çocuk falan yapmam diye dua edin nolur
evet bu noktaya kadar harikayım akşam evdede zeytinyağlı taze fasulye 1balık ve salata yedim ama bugüne simitle başlamak zorunda kaldım yşne sabah bi güzel kahvaltımı hazırladım çayımı demledim ta oturdum yiycem kız uyandı veeeeeee kahvaltı kaldı ben okula
gel kız ama geç kaldın sanki son iki haftadır günleri aratmıyoruz valla dediğin gibi ama bitti çok şükür bugün bir tehlike kalmadı çok şükür
süpeeeer süpeeeeeeeeeeerkızlar günaydınnn bu sabh domates faln yıyemedm ama diyettede hiç yeri olmayan bşi yemedim die tahmn ediorm
1 tane sade smit
1..5 bardk şekersiz uludğa limonata ben çayı sevmedğimden dolayı bunu içtim
sbah kalkar kalkmaz 1 bardk su
büroya geldim 3 bardk su içtim
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tartıldım bu sbah 300 gr gtmş kızlr cips yememe rağmen gayet ii demi ???
harikasin:)) durum onu gösteriyorki gene buralardayim..adam banyosunu yapti cekti gitti..herhalde sabaha karsi falan gelir..eger erken gelirse vedasiz kapatabilirim..onla kavga edecek halim yokee kimse yok hayırdır inş. duyumum nerdesn cnm yaaa nerelerdesinnn bak ben sordum işte :):) açılışı ben yaptm sayılır hehehe :)
nerde gördün kiz....face demi yahu o fotularda hile var..kucagina cocuk aldinmiydi incecik duruyorsun:)))) ama gecen yilki ablamla cektigim resme bakdiysan evet cok fark var..burayada koymustum o resmi..daha dogrusu adadim duygucum koymustu..ben bu konularsa biraz beceriksizimde:))duyumcum sen ne kadar cok zayiflamissin canim.hic bir sey kalmamis . birde kiloluyum diyosuun
olur canim olur sen istersinde olmazmi..alistim zaten sszSlm kizlar esimin halasini ziyarete gidicez simdik ne zaman geliriz bilmiyorum erken gelirsek menumu yazrim öznurum canim bende hiç sevmem bencilligi her konuda ama ne yapalim insanlari degistirmek cok zor hatta imkansiz hakkinda en hayirli neyse o olsun canim cok kafaya takma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?