80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yabu gün bütün kismetsizligim üzerimdeydi yaaa..öglen yüzmeye gidecektim burada resmi tatil diye kapaliymis..dedim hastanemin orada cok güzel bir park var..kocaman gölü var..cocuk oyun yeri..aldim cocuklari bisikletle parka gittim.tam serdik kekleri cipsleri(cocuklar icintaabi)hoop benim gicik kocam tel acti..gel misafir geldi diye..bacisi gil gelmis..geri kostur kostur eve geldik..yemekti caydi derken millet kalkti.bende cikayimda 1 saa yürüyeyim dedim.tam ciktim yagmur baslamazmi..yaa 22 derecede birden yagmur..ama ben naaptim kaderime yenilmedim ciktim bisikletime evin icinde gene yapiyorum sporumu...gidecekte gidecek baska care yok..kizlar ya bu gün kirmizi kart görecektim hic iz yok ya kafam bozulmaya basliyor yavas yavas

kizlar ya bu tarti eger benim duygularimla oynamiyorsa kisilikli karekterli dedigi dedik birseyse ben bu hafta cok yol katettim..ay cok heyecanlandim ya eger sabahta böyle olursa cekilin yoruuum önümden birincilik benimdir:)) tabi sabahada böyle gösterirse..insan bir gecede 1-2 kilo ödem toplamaz demi allahim toplamasin toplamasin..hemde adet haftasinda böyleyse sonrasini hayal edemiyorum..buda ne demekse..niye hayal edemiyorumki cok koc bir kilo eksigi olacak..bende amma abartiyorum ya hayal edemiyormusun pehhh

kızlar lokman hekim diye br aktara girdik zyflamak için çay gibi bişler almaya kadın ölçtü biçti tarttı :/ sıkılaştırııcı jel verdi 9u br arada çay verdi macun verdi :) düğün tarihimide söyledim o zaman kadar zyflarsın dedi 15 gunde br kontrole çağrıyor uzun zman sağlık baknlıklrında çalışmış :) tam br umıt oldu benim için demn o pazar süpriznde verilen çay tarifi varya ondan verdi ,işte o adam aktarların genel başkanıymş onla beraber çalşıorlarmışi :) çok mutluyum kızlar inş zayf br geln olablcem geln olmayı bırakın zyflıcam :) sadece dedklermi uygula dedi zyflarsn dedi çok mutlu olduk aktrdan baya pahalıya çıktık ama annem yeterki zayıfla diyor :) çok mutluyum üm,it doğdu içime :) gerçkten sıkılaştırıcı jel verdi 9u br arada çaydan verdi brde macun vericek yarın alcm macunu yarın gdip detaylı konuşucaz tekrar diyetsyenden daha ilgili emin olun aktarlardan faydalanıyordm gittğimizde o pazar süprizindeki çaydan başlka kadına da vermşti inann çok mutluyum canım çayımıda içtm gerçkten 1 -2 aya farkedleblr zyflk görülürmş düğüne kadrda zayflarmışm baya gelnlkte düzeltme olayları olablrya o yızuden sordm olyr dedi baya zyflarsn herkes şaşırcak snei görnce dedi :)

MUTLUYUMMM
AKŞAM NE YEDM SÖLYLİM :
DIŞRDA YEDK DÜRMCÜDE BABMLAR 2 -3 DRMM YEDİ BENDE 1 TANE YEDİM ÖĞLENLEYİN DOMATES SALATALK AYRAN ARA ĞÜN BTTER ÇIKOALTA (ÇOK CNM ÇEKMŞTİ)
SUYU BOLBOL İÇİORM ZATEN 2 KUPA YEŞİLÇAY İÇTİM :) AMA AKTARDAN ÇIKNCA ÇOK UMUTLU OLDM KIZLAR :9 DUA EDİN :):)

sabah:2 dilim ekmek-sahanda yumurta peynir biriki tanede p.kizartmasi..
ögle:kahvalti11-12 arasi olunca sallandi
ara:bir dilim ekmek yarim dilim kasar
aksam:2 tavuk parcasi(2 kanat kadardi iste)3-4 kasik nohutlu pilav-2 bardak ayran
suyu unuttum bugün..ama bol bol cay bitki cayi ictim
45 dak bisiklet

anaa nerde bu millet dedim bes dakkayi gecmeden gelmeye basladiniz ne güzel ne güze
45 dak.bisiklet sürdüm oturacak yerlerim agrisada iyiyim valla sen nasilsin canim

valla cok kasilmis durumdayim hala hasta olmadimtestte alamadim esim evde yok napcam blmyrm kastikcada gelecegi varsada gelmecek ama baya gerginim
masallah ya ne guzel spor yapablysn aslinda bende vakit bulmusken azicik leslie mi yapsam dur kiz iki tepiniyim belki dftan sizi takip edip bi atiger meseleyede faydasi olur hadi bi taraaftan leslie yapiyorm gorusuruz

hadi tepin gel..kendinide kasma ya...bazen öyle gecikme oldur..sana diyorumda benimde bu gün olmasi gerekiyordu olmadi bendede kafir kasintilar basladi amaaaa:26::26::26::26:

hadi hayirlisi canim.sen dene ise yararsa bizde takipcilerin olarak pesi sira geliriz

ohoooooooooooo nerdesiniz dedim ikisi birden geldi.sonrada ikisi birden gitti...kaldikmi gene kendibasimiza..

aynen gelr gelmez çayımı içtim ve -sıkılaştırıcı jelimi sürdüm çok gzl havalara uçuorum yaaa ,:) kızlar hiç br aktrdan böle mutlu çıkmaımştım kaldki aktardan öte bende bu sfer azimliym şu gelnlk gerçkten de önemliymiş :) hiç bukadr dert etceğimi düşnememştm aklıma gelmezdi yani :) şimdi gelnlkle brlkte zyflarsam daraltma etme derdine düştüm :) gerçktn keşke önceden zyflasydm jkeşke
bazılarınız benden büyük ve evli ama samımi huyum bu ne yapıyım :) istersnz abla diyebilirm sorun olmaz yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…